LuLu
|
Evo.. čeprav sem na drugi temi malo pojamrala, da mi ni danes ven za iti, pa še časa imam malo (beden izgovor seveda ) sem šla ven. Sicer nisem dolgo tekla, bolj hodla in takrat, ko hodim ritnice skupaj stiskam, da že kar boli po nekaj časa... In zdaj sem končala. Če ne tekam dosti, potem doma dam bolj povdarek in več delam aerobne vaje. Slušalke so še vedno gor, muzika še vedno nabija... in potem, na koncu... strečing. Obvezno se razmigam pred tekom in po teku. In, malo je manjkalo, da bi to eno uro preživela na RR in ob zajtrku ... evo, vsak dan posebej sem ponosna na sebe, ko grem ven. Vsak dan vzamem, kot en, edini, prvi... to, da sem bila včeraj ali pa 4x prejšnji teden nima nobene veze, nobenega vpliva na danes. Ko tak razmišljam, bolj resno vzamem... mi je en starejši gospod, dober maratonec rekel, da pri teku (takšem, kot ga imam jaz in večina od vas) ni pomembna hitrost ali razdalja pretečenega, ampak samo DISCIPLINA, da se to redno izvaja. 3-4x na teden je že redno in v redu. Še čakam, da se seznam napolni. Vem, da vas je kar nekaj, ki bi rade sodelovale, pa zdaj še ne verjamete, da ste tega sposobne. VSAKA od nas se lahko v enem letu super dobro pripravi za kak tek. Tolko dobro, da takoj po teku še lahko gremo na dooolgiiii čvek, kavo, radler in še kak šoping bi zmogle
|