Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo Julija 23.7.2012 8:20:33
|
|
|
|
lidik
|
Katte čestitam !!!!! Zdaj pa mirno in lepo nosečnost.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 23.7.2012 8:40:04
|
|
|
|
Wolfina
|
Katte, brez besed, samo čestitke! In dobre želje za vso nosečnost in naprej ! In hvala za novo upanje za nas, stare borke
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 23.7.2012 9:16:20
|
|
|
|
crtek
|
ČESTITAM KATTE!!!!! to je pa najlepša novica ever!!! tko si mi polepšala dan lih prejšnji teden sm nonstop hodila brat to temo in sm prou tuhtala zakaj te ni na seznamu pa kje si...zdej vem kje si in sm zelo vesela zate! samo pozitivno in mirno naprej, pa bo. Sigurno bo vse ok in sigurno boste marca dobili najlepšega dojenčka na svetu. Čestitam še 1x
|
|
RE: II pričakujemo Julija 23.7.2012 9:43:52
|
|
|
|
ROXY_
|
ŽIVIJO, dopust končan, nazaj na del.mestu ..joj kako hitro mine.. Katte čestitam!!!!! pr nas nič novega, naj ne bi prišla danes, ampak glede na napihnjenost- se počutim kot slon- jo pričakujem vsak čas...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 23.7.2012 10:04:06
|
|
|
|
Ejla
|
Pozdravljene punce! Jaz se vam šele zdej pridružujem, ker sem se do sedaj bala sploh govorit o tem, vendar je vseeno bolje se mal skihat in komu povedat, kaj doživljaš. Vse skupaj upamo na plusek...jaz jo danes ne pričakujem, tako kot Roxy, danes je 15. dan po ovulaciji, sicer pa kar 37. dan cikla, sicer so običajno dolgi 34 dni, pa sem imela prejšnji mesec zgodnji ss. To je bil že drugi zapovrstjo in sem si rekla, da sedaj ne bom več testov delala, dokler ne bo dlje časa preteklo, sam moram zdržati, kar pa ni lahko.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 23.7.2012 10:17:38
|
|
|
|
ROXY_
|
Ejla potem pa dajva danes skupaj upati, da ne pride! Seveda je razočaranje potem preveliko, tako da tudi jaz pred petkom ne delam testa.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 23.7.2012 10:20:37
|
|
|
|
Ejla
|
me tko čudno špika okrog jajčnikov, kot me je v prvi nosečnosti, sam kaj ko me je tako tudi ko se je potem slabo končalo...mene je full strah , da bo spet pozitivno in da ne bo zdržalo. Kako naj se otepem teh misli...kaj ve bi počakale s testom...da mi vsaj ne bo tako hudo če ne bom vedela, da je bil plusek. Do sedaj sem dvakrat po 10 ih dneh veselja imela ss. A je bolje da počakam 1 mesec s testom?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 23.7.2012 10:22:06
|
|
|
|
Ejla
|
Roxy boš delala v petek? OK, pol pa bom tudi jaz, če je ne bo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 23.7.2012 10:35:54
|
|
|
|
ROXY_
|
Ejla v petek bom lulala, čeprav so ta mesec možnosti za zanositev zares minimalne... podobno kot ti, sem se veselila ( po pozitivnem testu )prezgodaj v marcu vem kakšno je razočaranje, tako da počakam do konca tedna... Držim pesti
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.7.2012 10:36:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 23.7.2012 10:41:10
|
|
|
|
Anonimen
|
tudi jaz držim pesti za vas punce.... jst bom tud delala en dan test, če se ta kao moja krvavitev ne neha....ne vem no nočem pa prehitro neki se veselit.....raj počakam..... anonimna
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 23.7.2012 10:48:23
|
|
|
|
Ejla
|
Očitno nas ni tko malo, ki smo doživele podobno. Jaz sem vedno hitro zanosila, sam se je pač slabo končalo...sem si rekla, da raje ne vidim vec pluska če ne bo potem vse ok. Saj vem da sem zahtevna, ampak se želim resnično veselit in ne bit ves čas v strahu. Žal lahko to pokaže le čas in se bomo pač bodrile do petka. Držim pesti roxy in minkaP da bo v petek veselje, pa seveda tudi za anonimno in vse ostale. Ta mesec moramo lepše zaključit! Katte ČESTITAM, tko se dela!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 23.7.2012 11:30:55
|
|
|
|
witch
|
PRIČAKUJEMO ALI : SKUPAJ NAS JE: 33 NOSEČKE:3 NAVIJAČICE: S*, LittleSun, Sa.je, tana01, čiba, niinii, Tippi, curly, minkaP, rozi55, witch, HeLenčica, Katte
|
|
RE: II pričakujemo Julija 23.7.2012 11:31:55
|
|
|
|
witch
|
mamica deklicam naj bo avgust lepši Ejla, ROXY_ in anonimna držim pesti da bo konec tedna roza za vas
|
|
RE: II pričakujemo Julija 23.7.2012 12:35:28
|
|
|
|
mamica deklicam
|
najlepša hvala za lepe misli witch. A ko gledam to temo, je zelo malo nosečk. Pa vsak dan navijam, da bi bila še katera srečka Ali ste vse na morju in niste javile kako je z vami?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 23.7.2012 13:28:03
|
|
|
|
ROXY_
|
Hvala vsem za stiskanje pesti .. Punce, eno vprašanje, si merite kaj BT po ovulaciji?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 23.7.2012 17:24:13
|
|
|
|
oreh
|
Ahoj, eto, ena starina, ki je vstala od mrtvih, bolje rečeno iz brisačke v Dalmaciji. In kaj jaz to berem!!!! Katte čestitke!!! Kako sem vesela! Prav tako kot za gospodično Helenčico! LS in witch, sa.je in še kakšna starina, ki smo tu že pognale korenine, čutim, da skakljamo za njima! Drugače na dopustu enkratno, obiskala nas je tudi ovulacija, čeprav vprašanje, če je sploh bila, prvič, da nisem imela prav nobene sluzi, bolećih prsi, le malo špikanja. Lepo bodite in se še kaj beremo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 23.7.2012 19:52:53
|
|
|
|
Tammyv
|
Moja je prišla mes dopustom:(, tako da gremo v nove boje. Naslednje ne pričakujem 11.8.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 24.7.2012 7:27:31
|
|
|
|
ROXY_
|
Tammyv Ejla kako nama kaže? moje še ni..zaenkrat
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 24.7.2012 7:30:20
|
|
|
|
LittleSun
|
orešek si nas le obiskala kako si kaj? niinii kakšno je pa pri tebi stanje?? Reci, da te lahko obarvajo roza
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 24.7.2012 8:00:27
|
|
|
|
lidik
|
Pri meni je bilo včeraj zvečer spet nekaj malega roza izcedka, tako da me je spet strah ko . In ravno zdaj spet ko mojega G ni. Tako da do četrtka ko imam pregled bo spet živčna vojna.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 24.7.2012 8:19:10
|
|
|
|
LittleSun
|
lidik kar pozitivno. Jaz sem imela kar nekaj izcedka, pa nikoli ni bilo videti, da bi bila kakšna krvavitev noter. Naš lump bo kmalu 5 let stiskam pestke, da se vse vredu izteče, četrtek je pa tudi zelo blizu.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 24.7.2012 8:25:02
|
|
|
|
lidik
|
Hvala LS, sej tudi jaz sem v prvi nosečnosti imela nekaj izcedka, oz. takrat prav krvavega, pa se je videla krvavitev, samo ne od kod prihaja, pa bo naš lump sedaj tudi star še 2 leti. Ok, sej mi ni dalo mira. Sem zapravila še en digitalni CB. In itak da je še vedno plus, ampak prej je pri tednih pisalo 1-2, sedaj pa 2-3. To pomeni da hormon narašča, tako da ok, sej itak da bo vse vredu !!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 24.7.2012 9:06:39
|
|
|
|
Anonimen
|
lidik, itak bo vse ok!!! no moja je pa zdej zares pršla...dolg je rabila......gremo v nove boje z optimizmom!! anonimna
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 24.7.2012 9:09:43
|
|
|
|
curly
|
Katte, iskrene cestitke!!! Ful sem vesela zate. Zelim ti mirno in zdravo nosecnost!!! Jaz se selim v avgust, me je danes presenetla. Lep morski pozdrav.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?