|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Za tiste, ki še...
8.7.2012 21:20:39   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: RAKICA1
Ja hvala lepa ti za čestitke
Aja tist pa ne živi z mamo ampak sam saj sva rekle da enga mal bogatejšga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa starga aneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Prosim. user posted image
Ej, ta sosed je poleg tega, da je bogat...  je lahko mlajši, če je le tak priden, kot tvoja hčera user posted image
Lahko je tudi dosti mlajši... od mene user posted image

(odgovor članu RAKICA1)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
8.7.2012 21:30:58   
RAKICA1
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

IZVIRNO SPOROČILO: RAKICA1
Ja hvala lepa ti za čestitke
Aja tist pa ne živi z mamo ampak sam saj sva rekle da enga mal bogatejšga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa starga aneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Prosim. user posted image
Ej, ta sosed je poleg tega, da je bogat...  je lahko mlajši, če je le tak priden, kot tvoja hčera user posted image
Lahko je tudi dosti mlajši... od mene user posted image

Kaj a sedaj bi rada že mlajšega ni več pomembno, da je star pa, da se čimprej rešišuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
8.7.2012 21:34:29   
ronja

Kaj a sedaj bi rada že mlajšega ni več pomembno, da je star pa, da se čimprej rešiš

Ja, poletje je tu, pa bi rada shujšala... za to so pa mlajši boljšuser posted image

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu RAKICA1)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
8.7.2012 21:36:58   
ronja
ronja,
pa vse najboljše tistim, ki praznujejo... nisem pa imela v mislih tebe

Vem, vem, samo sem morala še naše uštulit:).

Sta namignila, da je vseeno zna biti fajn življenje v dvoje.

Ja, saj mata prav... sicer pa: things we do for our parents... otroci pa še mir nočejo dat za nasuser posted image

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
8.7.2012 21:42:29   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Kaj a sedaj bi rada že mlajšega ni več pomembno, da je star pa, da se čimprej rešiš

Ja, poletje je tu, pa bi rada shujšala... za to so pa mlajši boljšuser posted image

Opa, vidve to o meni? Mah, ne vem, če bi ob mladem shujšala... mladi bi mene pedinal, starega bi pa jaz morala... tak, da... user posted image
No, videti je, da še ne vem kaj bi rada user posted image
Kja pa če imam starega, tak za premoženje, mladega pa za užitke?
Uh, se mi zdi, da toplo vodo odkrivam user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
8.7.2012 21:46:00   
RAKICA1
Lulu saj je že čas, da kaj dobrega odkriješuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
9.7.2012 8:26:11   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Kar rečte mi, da naj neham... user posted image

NEHAJ!!!
Tiramisu si želi k meni. Vidiš, če bi mu prisluhnila včeraj, bi prišla do mene... Tak, kot jaz Radler-u pustim do besede in si je tudi zaželel tvoje družbe user posted image

Midve sma tak zmenjene. user posted image Če si boš zrihtala varstvo, lahk še žurat grema... user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
9.7.2012 8:27:27   
Najaa
Rakica si imela RD? VSE NAJBOLJŠE!!! user posted image user posted image user posted image

Končno pondelek... Res je bil lep vikend. Sobota žurka, nedelja hlajenje v Mostecu... ampak me tak križ boli že dva dneva, da se mi meša... Ne vem od česa. user posted image Grem likat, da me bo še bolj. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
9.7.2012 8:45:36   
HHH
RAKICA, VSEEEE TANARTABULŠ PA TANARTALEPŠ!!!!

user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
9.7.2012 8:51:06   
LuLu
ampak me tak križ boli že dva dneva, da se mi meša... Ne vem od česa. user posted image  

Ej, mene tudi... od petka. Pojma nimam zakaj, v petek še v vratu, vsekalo, potem pa križ. Danes malo boljše, grem laufat.
Žur? A sem prebrala "žur"? Ja, ja... veš da... user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
9.7.2012 9:01:04   
RAKICA1
IZVIRNO SPOROČILO: HHH

RAKICA, VSEEEE TANARTABULŠ PA TANARTALEPŠ!!!!

user posted image

Ja hvala lepa tale torta bi bla pa dobrauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Naja hvala ti, ja res je hvala bogu vikend za nam, ki vsakič preveč grešimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  med tednom sem vedno pridna vikend je pa kriza

(odgovor članu HHH)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
9.7.2012 9:44:46   
Najaa
Joj kera barva... kr oči me bolijo. user posted image

(odgovor članu RAKICA1)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
9.7.2012 9:46:15   
RAKICA1

Joj kera barva... kr oči me bolijo. user posted image

Sam tale barva dobr zažgeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
9.7.2012 10:38:27   
LuLu
Vsaj citat je ok user posted image
Če vuni tak žge, pa so še na RR dali žgeče sonce user posted image
Pa rumenoglavci se sdaj ne vidijo dobro...

(odgovor članu RAKICA1)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
9.7.2012 20:31:45   
RAKICA1
Ojla evo pa hčerke hočeta zunaj spati v svoji hiški me prov zanima koliko dolgo bosta zdržale zunaj v temiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Danes nisem bila preveč pridna, ker sem mami morala peljati v Lj. k zdrovniku tko, da sem imela kar pester popoldan, ko pa sem prišla domov sem se pa oreng najedlauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
10.7.2012 12:09:21   
LuLu
Ojla,
evo, zdaj pa mi je hčera z vročino. 38,3... nič mi ni jasno. Pa spet odpade kopanje, pa moje laufanje, sine mi je tudi doma... kar nekaj planov za ta teden ne bo izpeljanih.
Je pa taka razlika med njima... sine se je normalno obnašal, bil dobre volje, mala pa samo jamra... ali ima 37 ali 38,3 isto jamra.
Pa tudi jem zadnje dni bolj malo... križ in vrat me bolita, upam, da mi uspe na masažo v četrtek... spanje katastrofa.
Eh, pride tak teden... no, dva tedna ...

(odgovor članu RAKICA1)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
10.7.2012 13:46:26   
Najaa
LuLu ja boga tvoja mala... čim več jo cartaj. user posted image  Škoda za bazen... pa sej bosta nadoknadila. Poletje bo še dolgo.
Jaz tudi manj jem, če je pa tak vroče. Popravek - čez dan jem malo, zvečer pa se mi odpre apetit. user posted image  

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
10.7.2012 13:58:08   
LuLu

LuLu ja boga tvoja mala... čim več jo cartaj. user posted image  Škoda za bazen... pa sej bosta nadoknadila. Poletje bo še dolgo.
Jaz tudi manj jem, če je pa tak vroče. Popravek - čez dan jem malo, zvečer pa se mi odpre apetit. user posted image  

Bazen bosta težko nadoknadla. Ta tečaj je plačan, jaz pa ne hodim na bazene. Bom vidla, kak bo mala ob 18. uri, če bo malo boljše, bom malega pelala... mora iti user posted image , ona pa tudi malo na zrak.
Meni začuda še večerje ne pašejo. Nekak imam že 2 tedna obrok najkasneje ob 20. uri, če že je.... Včasih sem še kasneje znala jesti... včeraj, ko je bila nekaj čez 20. pa sem bila malo lačna, sem sama sebi rekla... "Žal, po 20. uri ni več hranjenja. Zamudla si večerjo..." mi je prav smešno bilo. user posted image
Najbolj mi je pa zanimivo to, da ful pogrešam laufanje in hojo zjutraj user posted image
Nekaj se dogaja z mano user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
10.7.2012 14:55:51   
Najaa
Dozorela si. user posted image  Mogoče si se navadla, da migaš... tak sem se jaz počutila, ko sem na Šmarno hodila. Če nekaj dni nisem šla, mi je ful manjkalo.

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
10.7.2012 16:23:54   
LuLu

Dozorela si. user posted image   

Možno, ... čeprav pred telovadbo sem se že gnilo počutla user posted image  
Ampak trenutno se tudi gnilo počutim. Uspelo nam je vsem 3 zaspati. Nazadnje je to bilo menda, ko je bila mala dojenček. Spanje je pasalo, zdaj pa sem zanič. Zdaj bi morala šele ven...
Je kera blizu, da mi deca čuva za 1 uro? user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
11.7.2012 9:33:25   
LuLu
Ojla izgubljene...
Mi še kar doma. Mala ponoči imela 39,2 vročine. Danes malo boljše, ampak doma smo. Moram danes malo ven. Super je vreme, ni tak vroče, smo imeli dež zjutraj, zdaj pa prijetno toplo in sonce.
Res pogrešam gibanje. Pa še vrat in ... ma cel hrbet me boli, po moje se tak počutijo stare bake, ko jih vse boli od starosti.

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
11.7.2012 9:59:12   
Najaa
Sem ravno misla na vas, punce...
LuLu kaj pa če prosiš kako kolegico, da popazi otroke za eno urco?

Rakica nisi poročala, kako sta punci spali vzunaj? user posted image

Evo jaz sama doma, mal pospravljam...

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
11.7.2012 10:09:59   
LuLu

Sem ravno misla na vas, punce...
LuLu kaj pa če prosiš kako kolegico, da popazi otroke za eno urco?

Rakica nisi poročala, kako sta punci spali vzunaj? user posted image

Evo jaz sama doma, mal pospravljam...

Žal, jaz nimam zdaj nobenega varstva. Če bo mala malo boljše, bomo skupaj šli vsaj do trgovine.
Sem pa jaz včeraj malo pospravljala. Se mi je zdelo, da imam stanovanje noro svinjsko user posted image
Še je ostalo za pospravljat, ampak zdaj mi ni. Mogoče greta k staršem moja2 čez vikend, pa bi bilo super vse nadoknadit. Naj bo le dečva zdrava.
Pa da meni uspe jutri na masažo iti, ker potem ženske ne bo nekaj časa.

Ja, RAKICA... mene tudi zanima ali jim je uspelo zunaj spati...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
11.7.2012 10:29:33   
Najaa
To je pa res kriza, če ti čist noben ne more priskočit na pomoč... si sploh ne znam predstavljat. Če bi bila bližje, bi prišla...

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
11.7.2012 10:44:28   
LuLu

To je pa res kriza, če ti čist noben ne more priskočit na pomoč... si sploh ne znam predstavljat. Če bi bila bližje, bi prišla...

Hvala ti user posted image
Saj ni take panike. To je za mene "normalno" user posted image  Bi bilo čisto drugače, če bi bila blizu staršev, ampak... tak sem se odločla. Bolj me skrbi za kasneje, ko bo služba, pa da bi imela kakega zategnjenega delodajalca. Bi znal biti problem. Upam na to, da bo mi dal taaakoooo visoko plačo, da si bom lahko varuško privoščila user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?