malaMravljica
|
Jaz ti ne bom komentirala kaj je rekla kolegica od kolegice in stric od sosede, ti povem po skoraj 3 letni uporabi sedaj. Kosara je velika, siroka, spremenis ji lahko naklon, res je super. Moj je bil notri polnih 7 mesecev in nikoli nobenega joka, bi ga takrat se imela notri, pa sem si ze jaz mal zelela sportni del sprobat. Kosara je bila res 1a. V sportni del je sel kot receno po 7 mesecu in ni notri nic visel ali bil cudno kam stlacen. Vozicek pred sabo porivas z eno roko, je zelo okreten, med policami v trgovini vijuga brez problema, klik in imas rocaj na drugi strani, otrok gleda k tebi ali stran oz velika kolesa so spredaj in sibas po plazi. Brez problema ga peljes po stopnicah, mal ga dvignes in sibas po stopnicah z veliki kolesi. Jaz sem ga celo velikokrat kar prijela in nesla po stopnicah, tistih 9 kg ali koliko ze ima in moj otrocic notri. Sama nisem pri najmanjsih, res tudi nisem pri cist tavelikih, pa se mi res ni nikoli zdelo, da se moram kaj prevec sklanjat. Je pa fajn, ker rocaj po zelji daljsas ali krajsas in se s tem oddaljis od vozka in tako lepse hodis. V moj mali avto gre brez problema. Vozicek nic ne skripa,se nikoli se mi ni nic zaskocilo, do sedaj nobenega problema. In mi poleg tega vozka nismo kupovali se marele, je nisem rabila. Moj sinek se se vedno vozi v bugaboojcku, ima pa mali 2l 9m, rabim ga pac ce mi v avtu zaspi, ga prelozim v vozek in mali spi naprej. Meni je bil res 1a vozek in tudi moj moz je veckrat rekel, da sem res izbrala najbolsji vozek, ker se spomnim njegove prve reakcije, ko sem mu rekla, da mi je vsec vozicek, ki v trgovini stane 1000 eur. Za kaksne problemi s kolesi pa res nisem se nikoli nic slisala. Cakaj, ti dam se nekaj na zs
|