|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2013
6.7.2012 23:27:05   
JasJas
Punce, pustite stat, se ne splača zapravljati besed zaradi nekih debilnih izjav, itak je vsaka od nas zgodba zase, z individualnimi posebnostmi in podrobnostmi, da bi lahko stvari posploševali.... Dajmo se raje pogovarjat o prijetnih stvareh, ki nas čakajo in se dogajajo....

Povejte tiste, ki že imate otročiče, koliko so stari in kako jih pripravljate na prihod bratca/sestrice, se že kaže kaj ljubosumja, kako boste to skušale obvladati....

Moja hčerkica bo imela naslednji mesec 5 let in se zeloooo veseli dojenčka, pravi da bo bratec, tudi ime mu je že zbrala (isto obnašanje kot sem ga baje imela jaz, ko je moja mama pričakovala mojega mlajšega brata, zato jo bomo tudi pri imenu ubogali, če bo zadela user posted image )... me pa že sprašuje, koga bom imela rajši.... user posted image

(odgovor članu Tangerina)
Neposredna povezava do sporočila: 376
6.7.2012 23:28:09   
aniv
Tjasa1 user posted image user posted image user posted image samo, da je vse ok z otročkom. Mirno in lepo nosečnost do konca ti želim :)

(odgovor članu aniv)
Neposredna povezava do sporočila: 377
6.7.2012 23:48:10   
K_a_t_j_a

IZVIRNO SPOROČILO: Tangerina

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Dekleta pozdravljena!!!

Če se v službi slabo počutite, si vzemite dopust ali bolniško. Jst vas v tem čisto podpiram!!!
Jst sem noseča prvič in mi je že nekaj dni neznosno slabo, da sploh ne vem kaj bi sama s sabo, nič pa ne bruham. Včeraj sem cel popoldan prespala. Ampak meni pomaga, če imam delo in malo pozabim na želodec. Pa tudi v službi mi paše biti, ker imamo klimo, doma je nimava in v stanovanju skoraj ni za živet od vročine.

Me pa nekaj zanima. Prejšnji teden sem bila na pregledu pri G. Na ultrazvoku se je že videlo, mi je potrdila nosečnost 6 tednov in povedala, da je plod živ. Sedaj pa imam zaradi njenega in mojega dopusta naslednji pregled šele v prvem tednu avgusta. Staršem zaenkrat še nisva povedala, ampak ne vem če bom zdržala do avgusta, zato me zanima, če se vam zdi, da je prezgodaj, da jima poveva že sedaj ali raje počakam na naslednji pregled?

Lp, Anonimna_O

Aninimna, midva sva tudi staršem povedala takoj, že samo zato ker moraš nekoga imeti s katerim se boš o tem pogovarjal, če ne te bo itak razneslo user posted image user posted image drugače pa vesta še dve moji prijatekjici.

Punce, držte se v senčki in pod klimo, zunaj je pekleeeeeeensko, jaz pa se ravno odpravljam v službo, moj drugi delovni dan... bomo vidli kako bodo mojo nosečnnost sprejeli naslednji mesec moi delodajalci...user posted image

UUUU, a ti sploh nisipovedala???user posted image Jah, potem lahko pričakuješ izredno odpoved zaradi skrivanja bolezenskega stanja. Ali predčasno odpoved pogodbe. To pa ni lepo zatajit nosečnosti. Ena tu na forumu je imela cel mobing, pa je skrivala dolgo, mislim da celo do 20 tedna. No, presodi sama. user posted image

Kakšna bolana informacija je pa to??? Nikjer še nism zasledila podatka, da bi bilo dejstvo, da delodajalcu ne poveš o svoji nosečnosti skrivanje bolezenskega stanja... kakšna bolezen?? O moj Bog, vedno znova se čudim , kako nerazgledani so nekateri
ljudje.... user posted image user posted image user posted image

Tud jz sem se včeraj naročila na NS, ker seveda naših dolenjskih mogotcev nikakor nisem mogla priklicat na telefon, sem se naročila kar v Dravlje Dr. Pušenjaku, naročil me je pa za 7.avgust user posted image

Lubica zlata...prikrivanje nosečnosti ob podpisu pogodbe je čisto nekaj drugega kot biti zaposlen in skrivati do zadnjega dneva. Sem dovolj visoko na funkciji, zato vem kaj pišem. Da sem jaz tvoj delodajalec, te odpustim prvo minuto ko izvem za tole igrico. Sicer pa, boš videla sama reakcijo,ko poveš. user posted image
Ti pa iz srca želim, da se vse izteče tako kot si si zamislila sama!!!!

Oprosti mojemu izrazu, ampak majke mi, ti si USEKANA! Glede na reakcijo vseh ostalih bi se na tovjme mestu še enkrat zamislila nad svojimi besedami, in ne mi najprej s takimi izjavami, da bi me v prvi minutki odlsovila, potem pa da mi želiš vse njaboljše - temu pri nas pravimo dvoličnost!
Sicer pa v vednost - delodajalcu sme povedala in odločil se je da me obdrži, tak da... žal zate user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

Neposredna povezava do sporočila: 378
6.7.2012 23:53:09   
K_a_t_j_a

IZVIRNO SPOROČILO: tjasa1

Pozdravljene!
Od ponedeljka se vam nisem javila, ker nisem vedela, kako bo z mojim detetom. Ce se spomnite ni bilo srcka...danes pa me je G razveselila, da se je splacalo cakati in da srce veselo bije. Morda pa bo vse vredu. Naslednji teden imam prvi pregled pri izbranem G.

pa morda samo komentar. Na tem formumu smo, da se vzpodbujamo, da si povemo, kako je v nosecnosti. Daj bodimo pozitivne.

user posted image user posted image Čestitke!!!

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu tjasa1)
Neposredna povezava do sporočila: 379
7.7.2012 0:20:58   
zmedena...

IZVIRNO SPOROČILO: JasJas

Punce, pustite stat, se ne splača zapravljati besed zaradi nekih debilnih izjav, itak je vsaka od nas zgodba zase, z individualnimi posebnostmi in podrobnostmi, da bi lahko stvari posploševali.... Dajmo se raje pogovarjat o prijetnih stvareh, ki nas čakajo in se dogajajo....

Povejte tiste, ki že imate otročiče, koliko so stari in kako jih pripravljate na prihod bratca/sestrice, se že kaže kaj ljubosumja, kako boste to skušale obvladati....

Moja hčerkica bo imela naslednji mesec 5 let in se zeloooo veseli dojenčka, pravi da bo bratec, tudi ime mu je že zbrala (isto obnašanje kot sem ga baje imela jaz, ko je moja mama pričakovala mojega mlajšega brata, zato jo bomo tudi pri imenu ubogali, če bo zadela user posted image )... me pa že sprašuje, koga bom imela rajši.... user posted image

naš malček bo tudi kmalu star 5 let in že komi čaka bratca ali sestrico user posted image . Najprej je bilo sicer govora o tem, da želi fankta, ampak to je bilo čistno na podlagi debate z atijem, k je bl k ne govoru o fantkuuser posted image . Glede na to, da jst mislim, da bo punčka, smo sedaj odločeni, da bo odlično ne glede na to, kaj bo. Tudi imeni za oba spola je že izbral in celo všeč sta mi, sploh za punčko user posted image user posted image .
Zaenkrat nima težav, mi pa cel čas govori, da ko bo user posted image ponoči jokal, da bo on vstal, mu dal dudico, ga pobožal in mu zapel pesmico, da bo nazaj zaspal. Pravi, da bo priden starejši bratec in mi bo zelo pomagal user posted image

(odgovor članu JasJas)
Neposredna povezava do sporočila: 380
7.7.2012 6:21:02   
ava_sa
Naja17 upam, da kmalu zopet zagledate +!

tjasa1 a sem ti rekla, da je bo vse ok in da je bilo takrat še prekmalu, da bi videli utrip? user posted image

glede obveščanja delodajalca, pa mislim, da je zakonsko predpisan čas, do katerega mora nosečnica delodajalcu javiti, da je noseča. nisem povsem prepričana, ampak mislim, da je to minimalno 60 dni pred PDP, ker mora delodajalec poskrbeti za našo zamenjavo v času porodniškega dopusta.

punce, moje sonce ima danes svojo prvo user posted image , nič več ni user posted image !

< Sporočilo je popravil ava_sa -- 7.7.2012 6:30:11 >

(odgovor članu aniv)
Neposredna povezava do sporočila: 381
7.7.2012 8:26:06   
Tangerina

IZVIRNO SPOROČILO: ava_sa

Naja17 upam, da kmalu zopet zagledate +!

tjasa1 a sem ti rekla, da je bo vse ok in da je bilo takrat še prekmalu, da bi videli utrip? user posted image

glede obveščanja delodajalca, pa mislim, da je zakonsko predpisan čas, do katerega mora nosečnica delodajalcu javiti, da je noseča. nisem povsem prepričana, ampak mislim, da je to minimalno 60 dni pred PDP, ker mora delodajalec poskrbeti za našo zamenjavo v času porodniškega dopusta.

punce, moje sonce ima danes svojo prvo user posted image , nič več ni user posted image !

Aiiiiiii, čestitke za prvo user posted image in še oooogroooooooomno srečno preživetih otroških dni ppooooooooooolnih smeha in veselega kričanja po hiši user posted image
user posted image user posted image user posted image
Hihi, mi tudi danes praznujemo - 8t nosečnosti, jupiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image takooo težko pričakujemo bušija, da bo začel končno rasti user posted image

(odgovor članu ava_sa)
Neposredna povezava do sporočila: 382
7.7.2012 9:20:55   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: tjasa1

Pozdravljene!
Od ponedeljka se vam nisem javila, ker nisem vedela, kako bo z mojim detetom. Ce se spomnite ni bilo srcka...danes pa me je G razveselila, da se je splacalo cakati in da srce veselo bije. Morda pa bo vse vredu. Naslednji teden imam prvi pregled pri izbranem G.

Veliko se je dogajalo v tem tednu. Naja zelo mi je hudo zate. Verjamem, da bo naslednjic vredu. Zelim ti vse dobro!!!!

Dobrodosle vse nove februarke.

pa morda samo komentar. Na tem formumu smo, da se vzpodbujamo, da si povemo, kako je v nosecnosti. Daj bodimo pozitivne.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   bravoooooooo mamiiiiiii  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu tjasa1)
Neposredna povezava do sporočila: 383
7.7.2012 9:22:51   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: ava_sa

čestitkeeeeeeeeee za prvoooo user posted image   user posted image user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu ava_sa)
Neposredna povezava do sporočila: 384
7.7.2012 10:39:59   
zmedena...
ava_sa čestitke za prvo svečkouser posted image lepo praznujte

Jaz sem pa po mojem izračunu danes napolnila 7 teden. Se mi zdi še tako malo. Komaj čakam petek, ko imam spet UZuser posted image

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 385
7.7.2012 10:43:35   
Tangerina

IZVIRNO SPOROČILO: zmedena...

ava_sa čestitke za prvo svečkouser posted image lepo praznujte

Jaz sem pa po mojem izračunu danes napolnila 7 teden. Se mi zdi še tako malo. Komaj čakam petek, ko imam spet UZuser posted image

čestitke za dopolnjenih 7t ! user posted image mi smo danes dopolnili 8t, 25.07. imam ponovno kontrolo, kje je še to... user posted image spet se spuščam v strahove da bi bilo kaj narobe... sej vem, ne smem, ampak kaj naj... user posted image

(odgovor članu zmedena...)
Neposredna povezava do sporočila: 386
7.7.2012 11:24:12   
JasJas
Jaz pa ju3 polnim 10 tednov.... še kaki teden ali dva in upam, da sem res iz kritičnega obdobja.... Punce moje, jaz nosečnosti ne morem več skrivati, ker se mi buši že kar fejst pozna, drugače sem dokaj suha in sta 2 pridelana kg samo v trebuhu... user posted image user posted image user posted image

Tangerina boš videla, da bo strah iz dneva v dan manjši, po moje pa bo vedno prisoten... Evo user posted image user posted image user posted image vsem nosečkam za srečo!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 387
7.7.2012 14:23:41   
liba
naja 17 želim ti čimprejšnji +!!!

Tjasa 1 [sm=bravo.gif, super da je vse ok, naj tako ostane do konca!

Mi smo vstopili v 7. teden user posted image komaj čakam da v sredo pokličem G in se naročim na pregled. Upam, da bomo zagledaliuser posted image .
Zadnja dva dni mi je slabo ne glede na to kaj, koliko in kdaj jem, ampak sem prav vesela da je tako, ker dokler je tako je vse ok. Pa krompir se mi je totalno uprl, bljak. Bogi moj mož, ki ga obožuje, do nadaljnega ga ne bo na jedilniku user posted image .
Imejte lep vikend, uživajte v vsaki minuti!

(odgovor članu JasJas)
Neposredna povezava do sporočila: 388
7.7.2012 15:09:52   
Tangerina

IZVIRNO SPOROČILO: liba

Mi smo vstopili v 7. teden user posted image komaj čakam da v sredo pokličem G in se naročim na pregled. Upam, da bomo zagledaliuser posted image .
Zadnja dva dni mi je slabo ne glede na to kaj, koliko in kdaj jem, ampak sem prav vesela da je tako, ker dokler je tako je vse ok. Pa krompir se mi je totalno uprl, bljak. Bogi moj mož, ki ga obožuje, do nadaljnega ga ne bo na jedilniku user posted image .

user posted image user posted image bogi možek, moj tudi trpi, moj želodec namreč protestira ko je na jedilniku meso user posted image user posted image

(odgovor članu liba)
Neposredna povezava do sporočila: 389
7.7.2012 22:27:54   
aniv
Ava_sa čestitke za prvo svečkouser posted image user posted image

Jaz sem danes nosečka polnih 9 tednov. Saj ne morem verjeti, da čas tako hitro leti. Komaj čakam ponedeljek, ko imam prvi pregled user posted image poročilo sledi

Se pa sama nič dobro ne počutim. V četrtek sem se na sestanek v vrtec peljala s teto, ki je imela klimo v avtu narihtano na ful. Saj je pasalo, a posledice pa zdaj tudi čutim, ko mi iz nosu teče user posted image ufff pa te klime. Z razlogom jih ne maram prevečuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 390
7.7.2012 22:37:39   
zmedena...

IZVIRNO SPOROČILO: liba

user posted image user posted image bogi možek, moj tudi trpi, moj želodec namreč protestira ko je na jedilniku meso user posted image user posted image

tud jst moram rečt, da si brez mesa, testenin in solate ne predtavljam jedilnika...no, si ga nisem, bo bolje povedano. Zdej mi grejo dol samo sirčki (namazi), juhice, sadje ok in zelenjavna salama (to je edino kar je mesnega). user posted image
Tko mi je hecno, ker je res čisto drugače kot je bilo v prvo. Da ne govorim o parfumu svojega dragega...FUJ!!!
No, sicer pa pravijo, da zna bit pri punčkah povečana slabost, pa če temu minčeko verjamem (ker si že od nekdaj želim punčkouser posted image ), potem pač naj bo prisotna tudi slabost user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 391
7.7.2012 22:41:20   
zmedena...
punce še to me zanima...ali jemljete folno kislino? Meni moj G že od nekdaj govori na vsakem pregledu, da če mislim zanosit, da naj začnem prej to jemati...no, v prvo je nisem, tudi do danes je še nisem, zanima pa me kako je z vašim gledanjem na to?

Neposredna povezava do sporočila: 392
8.7.2012 0:28:40   
JasJas
zmedena.... folno kislino je fajn začet jemat že 3 mesece pred načrtovano zanositvijo, če ne, jo začneš jemati takoj, ko zveš, da si noseča... jemlješ pa jo do napolnjenih 3 mesecev nosečnosti. Jaz sicer pijem ELEVIT, začela sem ga pred nosečnostjo, ker ima razen folne kisline še ostale vitamine in dodatke pa je baje fajn, da ga piješ skozi celo nosečnost... ne vem, bom videla kakšne izvide bo dalo tistih 5 epruvet krvi, ki so mi jih v četrtek vzeli in kaj bo rekla G, ali je potrebno piti se naprej ali ne????

Tako da na tvojem mestu bi jo jaz pila, škodit ne more, pretirano draga pa tudi ni, da si je ne bi lahko privoščili... vse za naše user posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 393
8.7.2012 8:13:48   
jolly123
oh slabost, vceraj sem prvic bruhala :( Tisto o slabosti in puncki pa ne drzi, prvo nosecnost sem samo bruhala, pa je bil fantek hehe.

Sem pa opazila, da mi je manj slabo oziroma ne bruham in ni cez celi dan, ce ne pijem te folne itd. Tisto mi naredi celo stalo. Zato zdaj raje malo zelenjave vec pa je.

(odgovor članu JasJas)
Neposredna povezava do sporočila: 394
8.7.2012 9:19:44   
zmedena...

IZVIRNO SPOROČILO: JasJas

zmedena.... folno kislino je fajn začet jemat že 3 mesece pred načrtovano zanositvijo, če ne, jo začneš jemati takoj, ko zveš, da si noseča... jemlješ pa jo do napolnjenih 3 mesecev nosečnosti. Jaz sicer pijem ELEVIT, začela sem ga pred nosečnostjo, ker ima razen folne kisline še ostale vitamine in dodatke pa je baje fajn, da ga piješ skozi celo nosečnost... ne vem, bom videla kakšne izvide bo dalo tistih 5 epruvet krvi, ki so mi jih v četrtek vzeli in kaj bo rekla G, ali je potrebno piti se naprej ali ne????

Tako da na tvojem mestu bi jo jaz pila, škodit ne more, pretirano draga pa tudi ni, da si je ne bi lahko privoščili... vse za naše user posted image ...

No, meni je G celo rekel, da naj bi se jo jemalo še ves čas dojenja. Glede na to, da je vitamina B9 veliko tudi v solati, cvetači in brokuliju, lahko verjetno tudi s tem nadomestiš? Sej ne, da bi bil problem v €, sam nisem ravno pristaš kemije in raznih dodatkov. No, mogoče si pa celo premislim user posted image

(odgovor članu JasJas)
Neposredna povezava do sporočila: 395
8.7.2012 9:22:22   
zmedena...

IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

oh slabost, vceraj sem prvic bruhala :( Tisto o slabosti in puncki pa ne drzi, prvo nosecnost sem samo bruhala, pa je bil fantek hehe.

Sem pa opazila, da mi je manj slabo oziroma ne bruham in ni cez celi dan, ce ne pijem te folne itd. Tisto mi naredi celo stalo. Zato zdaj raje malo zelenjave vec pa je.

ti šment, pa so šli moji upi user posted image

Za folno pa več punc pravi, da jim je slabo, pa potem poskusijo drugo znamko in je ponavadi boljše pravijo. Očitno jim ena ustreza, druga ne.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 396
8.7.2012 9:52:44   
Neya26
Živjo punce,

evo še ena nosečnica, ki ima februarja rok :)
Sem Anja, stara 30 let, iz Lukovice. To je moja 2. nosečnost. PDP imam 24.2.2013. Prvi pregled pa imam 18.7. in upam, da bo vse ok. Imam 9 mesecev staro punčko Nejo in če bo sedaj vse vredu bosta razlike 18 mesecev, kar mi je zelo všeč, ker sem si tako želela :)

lep pozdrav punce in srečno vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 397
8.7.2012 10:26:02   
zmedena...
user posted image

nick, starost, kraj, nosečnost po vrsti, št. malih žabic doma, št. otrok v trebuhu, spol, naslednji pregled

1.2.2012

2.2.2012

3.2.2012

4.2.2012

5.2.2012

6.2.2012

7.2.2012

8.2.2012

9.2.2012

10.2.2012

11.2.2012

12.2.2012

13.2.2012

14.2.2012

15.2.2012

16.2.2012

17.2.2012

18.2.2012

19.2.2012

20.2.2012

21.2.2012

22.2.2012

23.2.2012

24.2.2012
Neya26, 30, Lukovica, 2user posted image , 1, 1user posted image , user posted image , 18.7.2012

25.2.2012

zmedena..., 30, Kranj, 2user posted image , 1, 1user posted image , user posted image , 13.7.2012 UZ

26.2.2012

27.2.2012

28.2.2012

SKUPAJ NAS JE ŽE user posted image :
user posted image user posted image :
Pot z nami so začele:
user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net 
                         - mama.si
- nosečnica.si
                             - babybook.si
- noseča.com
                             - pregnancy.org
- bibaleze.si 
                             - bambino.si
- mojezdravje.si
                        - parrentsconnetct.com
- pregnology

-
novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH

OTROŠKA IMENA

ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
-
dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
-
Priznanje očetovstva
-
Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

< Sporočilo je popravil zmedena... -- 8.7.2012 10:34:06 >

(odgovor članu JasJas)
Neposredna povezava do sporočila: 398
8.7.2012 10:35:26   
zmedena...

IZVIRNO SPOROČILO: Neya26

Živjo punce,

evo še ena nosečnica, ki ima februarja rok :)
Sem Anja, stara 30 let, iz Lukovice. To je moja 2. nosečnost. PDP imam 24.2.2013. Prvi pregled pa imam 18.7. in upam, da bo vse ok. Imam 9 mesecev staro punčko Nejo in če bo sedaj vse vredu bosta razlike 18 mesecev, kar mi je zelo všeč, ker sem si tako želela :)

lep pozdrav punce in srečno vsem!

Neya26 dobrodošla med čvekiceuser posted image

Ker sem ravno urejala seznam, sem te kar takoj dodala user posted image

(odgovor članu Neya26)
Neposredna povezava do sporočila: 399
8.7.2012 11:18:30   
Neya26
Zmedena hvala :)

Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?