ronja
|
Evo se je že začelo, črni scenarij, recimo.....Ronja, vem, da si večna optimistka, vendar ves svet vseeno tako optimistično ne zre v svet in prihodnost kot ti... ok, lilijana, si imela prav, priznam. Ampak še vedno upam, da se bojo zmenili - če ne prej, pa po poroki, ko se bojo vsi že malo ohladili.... Naša večna optimistka le včasih naivno pričakuje, da bodo drugi ravnali tako, kot bi ona sama v dani situaciji... Ja, to mi lubi skoz očita... "Ne moreš vseh sodit po sebi, no! Ti bi tko nardila, ampak noben drug!" Saj se trudim dojet, samo meni je moje valjda bolj logično, potem pa mi je težko razmišljat drugače... Sama imam rada Ronjo, je kot nedolžna petnajstletnica, ki pride v bordel in si misli, poglej , poglej verjetno je že karneval , da se ne bodo prehladile te ljubke stvarce... Joj, si me spomnila na en dogodek, je lubi rekel, da ti ga moram napisat: ko sem dobila izpit za avto, sem mela dostop do avta samo ponoči in ker je po izpitu fajn malo vadit, sem pač ponoči vozila. in tako vidim tri luštne mlade precej pomanjkljivo oblečene punce, ki štopajo. Seveda sem pomislila, da se punce vračajo iz kakega žura in normalno, da sem se bala, da se bojo prehladile, če bojo tam še dolgo štopale in sem jim ustavila. no,... niso hotele it z mano oz. bolje rečeno - niso rabile prevoza;). Tak da - me očitno kar dobro poznaš Bodo fantovi prijatelji uspeli premagati svoj odpor do neveste in prijateljev, ki jih je ona privedlja v življenje njihovega prijatelja? Bodo nevestini prijatelji uspeli misliti predvsem na to, da je to dan njihove prijateljice? Vijoličarka, ne morem pomagat, ampak ko sem pa tole brala, mi je pa donel v ušesih un glas iz napovednikov flimov: "Ji bo uspelo najti sljubezen svojega življenja? Mu bo uspelo maščevati smrt svoje žene?" Ampak če je sprejel dva njena otroka za svoja, se mi zdi, da je tisto, kar šteje, striptizeta gor ali dol. Se strinjam. In to bo ostalo, poroka in striptizeta in vse ostalo, pa bo kmalu zgodovina:). Saj ne moreš bit večno jezen na brata (sem probala, ap ne gre ) oz. svaka (to še manj, ker ti ni tako blizu). V ronjinem slogu vseeno upam, da ko se bo Bridezilla unesla in strasti pomirile, se bodo lahko vsi skupaj tej zgodbi samo smejali. Planiranje poroke in poroka sama je menda hud stres. Podpis, hehe. Od vsega začetka je jasno da se prijatelji borijo z nevesto. rezultat je čist pričakovan. Od samega začetka ste vi vedeli kaj bo. Tu se precej strinjam - vendar verjetno niso mislili, da bojo šle stvari tako daleč, ampak so pa vedeli, da bo štala oz. da njej ne bo prav in so jo hoteli dražit oz. so pač vseeno drezali - mogoče zato, da bi spodbudili ženina, da se ji postavi po robu, tako kot se jim zdi prav?... Meni se zdi na splošno (ne samo pred poroko) trapasto špikat nekoga točno tja, kjer ga boli, pa čeprav je razlog brezvezen. Pač njega boli in če ga maš rad oz. maš rad tistega, ki ima rad njega/njo, potem pustiš pri miru. Da ne delaš štale. Samo včasih ljudje ne vidijo čisto posledic in se jim zdi hec - ker pač seveda ne razumejo nje in njenih strahov...