|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2013
27.6.2012 13:25:16   
Anonimen
ostajam anonimna.. test pozitiven, PDP 28.02 oz. 1.3.... ne morm vrjet... več ne bom pisala ker je čisto presenečenje...

(odgovor članu Tangerina)
  Neposredna povezava do sporočila: 176
27.6.2012 13:27:55   
Tangerina
Anonimna, ČESTITAM za user posted image user posted image user posted image naj ti bo nosečost mirna in popolnoma brez zapletov user posted image upam da je presenečnje od veselja user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 177
27.6.2012 13:47:36   
Anonimen
ja itak od veselja... ampak no, saj bo. me ne skrbi, ampak šok je pa vseeno...

Neposredna povezava do sporočila: 178
27.6.2012 13:49:33   
Tangerina
saj vem, te razumem, pri meni je bilo isto user posted image mislim da je to nekja čisto normalnega user posted image uživaj v nosečnosti, in odštevaj dneve do prvega pregleda ko boš na ekrančku zagledala user posted image z utripekom user posted image

Veliko sreče! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 179
27.6.2012 13:53:27   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: Tangerina

aaaaiiiiii, superca, upam da se vam bo poznal spol, ga želita vedet al bosta počakala kao Kinder Surprise? :user posted image
Js sm definitivno odločena da želim vedet, ne morem tkao dolgo čakat, hihihihi user posted image user posted image

Koliko pa stane pregled pri Dr. Pušenjaku? Pri nas stane 70€, kar masno... nekje sem slišala da je v LJ najcenej... V kolkem tednu boš ko boš imela NS?

Kar pa se slabosti tiče - sem v mislih s tabo user posted image čist vem kako ti je, jaz imam zanekrat le jutranje slabine, bruhamo le ob vonju palačink, da ne omenjam kako zelo mi meso smrdi... user posted image user posted image

ja mi bomo tud povprašali za spol.. itak smo preveč firbčni..pa da vemo v kiro barvo stvari za dojenčka gremo v nakup..... user posted image user posted image user posted image

ej brez CD-ja stane 60€ s DC-jem pa 75€ :)

ej jst še zaenkrat nisem bruhala.... mi je pa grozno slabo... in ko bi se vsaj lhk zbruhala.... sej ne vem ali bi mi bilo lažje ali ne..... pač hormoni še delajo zraven svega in svašta....user posted image user posted image user posted image  (zdej mamo saj izgovor, da so hormoni za vse krivi - user posted image )

anonimna čestikeeeeeeuser posted image user posted image user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

Neposredna povezava do sporočila: 180
27.6.2012 13:59:26   
Tangerina
haha, ja to mi moj konstantno pravi, da mam srečo da mam zj izgovor za vse user posted image user posted image user posted image jaz mislim da bi ti odleglo če bi zmetala ven, dosti lažje bi ti blo, no vsaj meni je. takoj po tem se počutiš kot da ni blo nič user posted image seweda do naslednjega navala slabine...user posted image

hm, pri nas je pa samo pregled 70€, brez cd-ja... to dodatno zaračunjao user posted image še razmišljam kam se mi bolj splača it... sem z Dolenjske, tako da do LJubljane nimam neki daleč...

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 181
27.6.2012 14:19:04   
liba
Tudi jaz se vam pridružujem. Po mojih izračunih imam PDP 28.2. Občutki so mešani, seveda sem vesela, je pa tudi strah zraven, v januarju sem imela v 7.tednu SS. Ampak, ostajam optimist, verjamem, da bo tokrat vse ok in skušam čim manj črno mislit....upam, da ostanem z vami do konca!

Neposredna povezava do sporočila: 182
27.6.2012 14:33:58   
MiRaNi
Anonimna5 prišla s pregleda in zdaj, ko je vse lepo uradno in potrjeno ne bom več anonimnauser posted image

Vse ok, veliki 6mmuser posted image . Noseča sem 6 tednov in 3 dni. PDP najbrž 13.2 ampak G je rekel da ga bova naslednjič določila, ker bo najverjetneje 20.2. Sem že malo pozabila kako stvari potekajo, ker je od prve nosečnosti že 5 let. Me boste ve spomnileuser posted image

Bubamaraa kdaj je dr. Strah na dopustu, ker jaz sem bila v prvi nosečnosti tudi pri njej in sem bila zadovoljna. Ali še vedno drži, da se naročiš v 11 tednu?

Liba: te čisto razumem tudi jaz sem imela SS februarja v 7 tednu pa je zdaj vse ok. Držim pesti, da bo pri tebi enako

Slabost je zdaj moj stalni spremljevalecuser posted image , čisto nasprotje počutja v prvi nosečnosti.

Vse nove nosečke lepo pozdravljene!

(odgovor članu liba)
Neposredna povezava do sporočila: 183
27.6.2012 15:01:27   
amii
Zdaj pa mi nekaj povejte. A sem res tu edina tolk stara da imam NS na napotnico (zastonj)?
Naj se oglasi še ktera, plis...... da ne padem (delno zaradi hormonov) v depro.
Kličem UKC že cel dan da se naročim - mi je svetovala ginekologinja, da naj se kar hitro podvizamo zaradi dopustov, pa nihče ne dvigne.
Bo zanimivo postalo tukile. Najprej smo vse vesele: jupiiii user posted image , pol se pogovarjamo o 1. pregledu, zdaj se že bere, kak nam postaja slabo (jaz bom glih zdaj user posted image )
Bo res zanimivo slediti iz meseca v mesec kako se bodo naše teme pogovorov spreminjale user posted image

Pa imamo svoj sonček

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 184
27.6.2012 15:09:11   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Čestitke tudi ostalim! Moj prvi pregled je šele 12.7., do takrat se še skrivam user posted image  imam pa že enega sinčka, marčevca , tako da bo ravno 2 leti razlike user posted image

Ne vem, če se midve že kej ne poznava user posted image user posted image ? Si prvič tud sodelovala na RRju?

Ja? No fino user posted image  vidim pa, da se ti tudi še skrivaš user posted image  imaš tudi ti marčevca/ko?

Mam te mam te... Mislim, da vem kera siiii in sem ful veselaaaa user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 185
27.6.2012 15:09:24   
Tangerina

IZVIRNO SPOROČILO: MiRaNi

Anonimna5 prišla s pregleda in zdaj, ko je vse lepo uradno in potrjeno ne bom več anonimnauser posted image

Vse ok, veliki 6mmuser posted image . Noseča sem 6 tednov in 3 dni. PDP najbrž 13.2 ampak G je rekel da ga bova naslednjič določila, ker bo najverjetneje 20.2. Sem že malo pozabila kako stvari potekajo, ker je od prve nosečnosti že 5 let. Me boste ve spomnileuser posted image

Ajjjj, superca, potem sva ravno en dan razlike, mi smo danes 6t in 4d user posted image user posted image tudi mi še nismo doloočili PDP, ga bomo ta petek, koliko sm si ga sama izračunala naj bi bil med 14.02. in 16.02 user posted image

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 186
27.6.2012 15:16:38   
Tangerina
IZVIRNO SPOROČILO: liba

Tudi jaz se vam pridružujem. Po mojih izračunih imam PDP 28.2. Občutki so mešani, seveda sem vesela, je pa tudi strah zraven, v januarju sem imela v 7.tednu SS. Ampak, ostajam optimist, verjamem, da bo tokrat vse ok in skušam čim manj črno mislit....upam, da ostanem z vami do konca!

Čestitke za user posted image in dobrodošla med nami!! user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Tangerina -- 27.6.2012 15:28:07 >

(odgovor članu liba)
Neposredna povezava do sporočila: 187
27.6.2012 15:57:15   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: Tangerina

haha, ja to mi moj konstantno pravi, da mam srečo da mam zj izgovor za vse user posted image user posted image user posted image jaz mislim da bi ti odleglo če bi zmetala ven, dosti lažje bi ti blo, no vsaj meni je. takoj po tem se počutiš kot da ni blo nič user posted image seweda do naslednjega navala slabine...user posted image

hm, pri nas je pa samo pregled 70€, brez cd-ja... to dodatno zaračunjao user posted image še razmišljam kam se mi bolj splača it... sem z Dolenjske, tako da do LJubljane nimam neki daleč...

sej zmečen ven... še preveč...user posted image user posted image user posted image

ja kako bo ne znam povedat...sam po tem, da je to dr. Pušenjak bom pomoje res zadovoljna... :)

liba čestikeeeeee user posted image user posted image user posted image

MiRaNi mene je hotela pri dr. Strah naročit 30.7., samo takrat smo pa že mi na morjuuuu..tko, da sem iskala naprej..in evo pristala v Dravljah ... user posted image

amii  ja zanimivo bo še vse skup.... jst na momente grem sama seb na živce.....user posted image

punce kira se javi, da bo vodila tabelo nas..kdaj mamo pdp, iz kje prihajamo, kdaj mamo pregled itd???? a ni to ena na začetku že nekaj pisala :)

Neposredna povezava do sporočila: 188
27.6.2012 16:13:03   
amii
Bubamara, jaz se kar nazaj povlečem. Vsak dan do 17h v službi, doma pa 2 letnik, pubertetniška psica in kup perila in smeti po bajti,aja pa tdi možeku se je treba kdaj pa kdaj posvetit user posted image

Pa imamo svoj sonček

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 189
27.6.2012 16:15:25   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: amii

Bubamara, jaz se kar nazaj povlečem. Vsak dan do 17h v službi, doma pa 2 letnik, pubertetniška psica in kup perila in smeti po bajti,aja pa tdi možeku se je treba kdaj pa kdaj posvetit user posted image

evo enako.... do 17.00 v Lj.. pol vožnja domov v Zasavje..... otrok star 8 let.... mož s svojimi zahtevami.... tko, da mi zna na momente kej odpovedat.. user posted image

je pa res, da mi pri opravilih doma veliko pomaga mož...tle pa nimam kej rečt..sam pa to, ker mam doma še popoldanski s.p. in tm sem še zasedena user posted image

(odgovor članu amii)
Neposredna povezava do sporočila: 190
27.6.2012 16:25:50   
JasJas

liba user posted image ... Tudi jaz sem imela dec 2011 SS tudi v 7.tednu... Zdaj probaj čim manj razmisljati o tem, kar se je zgodilo in optimistično glej naprej, upaj, da se bo tokrat izteklo prav, prosi tvojega izgubljenega otročička, naj ti pomaga pri tem..... Meni je v vzpodbudo moj vsaki dan večji trebušček... Držimo pesti zate in tvojega otročička!!!!! DOBRODOŠLA!!!!

(odgovor članu liba)
Neposredna povezava do sporočila: 191
27.6.2012 17:28:59   
liba
Hvala vsem za dobrodošlico in spodbudne besede, je kar lažje, če sem z vami. user posted image  Vedno znova se veselim tega, da nama je uspelo, in to prav takrat ko sva najmanj pričakovala, saj sva user posted image zelo redko, pa je bilo očitno dovoljuser posted image . Sem kar tri teste naredila, ker nisem mogla verjet ... Drugače pa zadnja dva dni občutim slabost, bruham sicer ne, sem pa na meji ... naj bo karkoli, vse pretrpim, sam da bo z otročkom vse ok.
Pupe, fajn je z vami! user posted image

(odgovor članu JasJas)
Neposredna povezava do sporočila: 192
27.6.2012 18:23:32   
araucaria
Zivjo punce,

Jaz sem s prvega pregleda vceraj. Fizolcek je velik 14.7 mm, srcek veselo utripa, mozgani so ena velika crna luknja, PDP pa kot sem ga izracunala ze sama 4.2.2013! Potem, ko sem nehala jemati zelezove tablete mi ni vec slabo...jupiiii! No cist mal, ampak nic v primerjavi s prej. Je pa tud res, da imam poseben prehranjevalni rezim, veliko sadja in veliko zelenjave!

Naslednji pregled 2.8., ker bova/bomo pred tem na dopustu! Jupiii:)

Vceraj sva razveselila starse s sliko malega fizolcka in so bili cisto iz sebe; prijetno preseneceni:)

(odgovor članu liba)
Neposredna povezava do sporočila: 193
27.6.2012 18:35:02   
atena777

Hvala vsem za dobrodošlico in spodbudne besede, je kar lažje, če sem z vami. user posted image  Vedno znova se veselim tega, da nama je uspelo, in to prav takrat ko sva najmanj pričakovala, saj sva user posted image zelo redko, pa je bilo očitno dovoljuser posted image . Sem kar tri teste naredila, ker nisem mogla verjet ... Drugače pa zadnja dva dni občutim slabost, bruham sicer ne, sem pa na meji ... naj bo karkoli, vse pretrpim, sam da bo z otročkom vse ok.
Pupe, fajn je z vami! user posted image

Tudi jaz sem naredila 3 teste user posted image , čez en teden pa ša enega, nato pa še laboratorijski test.
Meni je bilo pred dvemi tedni tudi kar naprej slabo, sedaj se je umirilo, res pa je, da se mi je blazno povečal apetit in kar papcam.., kar pa preprečuje slabost..Vendar se bo potrebno ustaviti, ker kile kar letijo gor.
Sicer pa sem tako neučakana za ta pregled, razmišljam, da bi šla kar na dežurno v petek, ker imam nekaj manjših nevšečnosti, pa špika me, kar v 1.nosečnosi ni bil primer.
amiii, pomojem sem jaz tudi med starejšimi, vendar nič ne vem o tem, da bilo kaj zastonj zato user posted image .
Sicer pa sem danes naročila že nosečniške cunje na www.gap.eu, ker imajo sale, pa sem bila očitno že pozna, ker so kar veliko že prodali (npr. eno zelo praktično črno krilo).
Obleke mi postajajo žemalo tesne, pred dvemi dnevi so me hlače tako ožulile, da me je mal zaskrbel, da ne bo plodeku placa zmanjkalo v trebuhu, ker me je pas malo tiščal user posted image . Ne bom več izzivala usode s hlačami, ki so mi bile pred mesecem dni še ravno prav.
V službo mi tudi ni nič težko hodit zaenkrat, sestanki me ne izčrpajo, samo vročina je huda eč, še dobro da se je malo potuhnila.
Sicer pa ne bi imela nič proti, če bi me za dva meseca poslali na morje. user posted image

Dovolj za danes, vsem lepe pozdrave in imejte pozitivne misli, ker samo tako se daleč pride user posted image .

(odgovor članu liba)
Neposredna povezava do sporočila: 194
27.6.2012 20:47:39   
zmedena...
čer user posted image

Vidim, da nisem edina, ki ima težave s pretesnimi hlačamiuser posted image . Zadnji mesec sem opažala, da so me začele hlače kar precej tiščati, danes pa sem hotela obleči kratke hlače (kavbojke) in ugotovila, da jih sicer lahko zapnem, ampak me tako tičši, da si ne predstavljam v tem preživeti 9 ur na šihtu. No, malo čudno bi zgledalo, če bi začela tam hlače odpenjati, glede na to, da še nihče ne ve, da pričakujemouser posted image .
Ugotavljam, da se bom morala resno zapoditi po trgovinah za oblekcami in hlačami ker v bistvu že za jutri ne vem točno kaj naj oblečem, saj v glavnem nosim kavbojke na vse načine, te me pa sedaj že kr dobr tiščijo user posted image

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 195
27.6.2012 20:51:26   
Anonimen

Čestitke tudi ostalim! Moj prvi pregled je šele 12.7., do takrat se še skrivam user posted image  imam pa že enega sinčka, marčevca , tako da bo ravno 2 leti razlike user posted image

Ne vem, če se midve že kej ne poznava user posted image user posted image ? Si prvič tud sodelovala na RRju?

Ja? No fino user posted image  vidim pa, da se ti tudi še skrivaš user posted image  imaš tudi ti marčevca/ko?

Mam te mam te... Mislim, da vem kera siiii in sem ful veselaaaa user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image tudi jaz mislim, da ve katera si ti user posted image daj piši ZS, saj veš kam user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 196
28.6.2012 9:26:49   
amii
Atena777 - potem pa še nisi tolk stara, da bi imela kaj zastonj user posted image
Saj bi ti ginekologinja povedala, da imaš NS in mislim da tudi kromosomski test na napotnico

Pa imamo svoj sonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 197
28.6.2012 9:38:12   
zvezdica.zaspanka
Živjo punce, tudi jst se vam bom pridružilauser posted image , smo včeraj naredili test user posted image . Lep pozdraV!

(odgovor članu amii)
Neposredna povezava do sporočila: 198
28.6.2012 9:45:44   
Anonimen
Pozdravljena dekleta!!! Tudi jaz se vam pridružujem in upam, da ostanem z vami do februarja user posted image Sem bila danes pri ginekologu in je potrdila nosečnost, 6. tednov, zaenkrat je vse tako kot mora biti user posted image user posted image user posted image Sem pa vesela, da sploh ne morem povedat kolk!!!

Lp, Anonimna_O

(odgovor članu amii)
  Neposredna povezava do sporočila: 199
28.6.2012 9:50:01   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: zmedena...

čer user posted image

Vidim, da nisem edina, ki ima težave s pretesnimi hlačamiuser posted image . Zadnji mesec sem opažala, da so me začele hlače kar precej tiščati, danes pa sem hotela obleči kratke hlače (kavbojke) in ugotovila, da jih sicer lahko zapnem, ampak me tako tičši, da si ne predstavljam v tem preživeti 9 ur na šihtu. No, malo čudno bi zgledalo, če bi začela tam hlače odpenjati, glede na to, da še nihče ne ve, da pričakujemouser posted image .
Ugotavljam, da se bom morala resno zapoditi po trgovinah za oblekcami in hlačami ker v bistvu že za jutri ne vem točno kaj naj oblečem, saj v glavnem nosim kavbojke na vse načine, te me pa sedaj že kr dobr tiščijo user posted image

V prvi nosečnosti sem jaz tud imela občutek, da mi je vse premalo, zdej pa nič user posted image Anyway jaz sem v kiklah, pa haremkah, pa pajkicah, lahko si pa daš kake starejš kavbojke predelat in jih imaš še en čas, samo spredaj naj ti šivilja všije gumo namesto fršlusa...

Oooo kdaj bo ponedeljek, jaz sem tko neučakana, ker nimam nobenega občutka, da sem noseča user posted image

(odgovor članu zmedena...)
  Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?