atena777
|
IZVIRNO SPOROČILO: liba Hvala vsem za dobrodošlico in spodbudne besede, je kar lažje, če sem z vami. Vedno znova se veselim tega, da nama je uspelo, in to prav takrat ko sva najmanj pričakovala, saj sva zelo redko, pa je bilo očitno dovolj . Sem kar tri teste naredila, ker nisem mogla verjet ... Drugače pa zadnja dva dni občutim slabost, bruham sicer ne, sem pa na meji ... naj bo karkoli, vse pretrpim, sam da bo z otročkom vse ok. Pupe, fajn je z vami! Tudi jaz sem naredila 3 teste , čez en teden pa ša enega, nato pa še laboratorijski test. Meni je bilo pred dvemi tedni tudi kar naprej slabo, sedaj se je umirilo, res pa je, da se mi je blazno povečal apetit in kar papcam.., kar pa preprečuje slabost..Vendar se bo potrebno ustaviti, ker kile kar letijo gor. Sicer pa sem tako neučakana za ta pregled, razmišljam, da bi šla kar na dežurno v petek, ker imam nekaj manjših nevšečnosti, pa špika me, kar v 1.nosečnosi ni bil primer. amiii, pomojem sem jaz tudi med starejšimi, vendar nič ne vem o tem, da bilo kaj zastonj zato . Sicer pa sem danes naročila že nosečniške cunje na www.gap.eu, ker imajo sale, pa sem bila očitno že pozna, ker so kar veliko že prodali (npr. eno zelo praktično črno krilo). Obleke mi postajajo žemalo tesne, pred dvemi dnevi so me hlače tako ožulile, da me je mal zaskrbel, da ne bo plodeku placa zmanjkalo v trebuhu, ker me je pas malo tiščal . Ne bom več izzivala usode s hlačami, ki so mi bile pred mesecem dni še ravno prav. V službo mi tudi ni nič težko hodit zaenkrat, sestanki me ne izčrpajo, samo vročina je huda eč, še dobro da se je malo potuhnila. Sicer pa ne bi imela nič proti, če bi me za dva meseca poslali na morje. Dovolj za danes, vsem lepe pozdrave in imejte pozitivne misli, ker samo tako se daleč pride .
|