Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi IZVIRNO SPOROČILO: Inigo problem je, ker se buni, da nebi šel in sitnari in trmari... in ga ne spravim do WCja. In se pol sam kregamo in potem noben več ne spi, ker smo vsi razburjeni. vse naredi brez besed, brez pregovarjanja, vpitja... prav, naj bo pa moker... enkrat, dvakrat, trikrat... potem bo pa že malo začel razmišljat, če je to OK... jaz mu nič ne rečem, samo dvignem, posadim na kahlo, če je moker, ga preoblečem, posedim na stol, da počaka, da mu posteljo preoblečem, dam nazaj v posteljo, lupčka, adijo... sem pa sploh nekak nehala razmišljat kaj bo spet ponoči (ker sem prve 3 dni zvečer samo tuhtala, kako bomo to speljali), ker nima smisla... kar bo bo, ne... priznam (ja, grozna mama, za na križ pribit), jaz sem našemu obljubila, da če bo šel lepo brez pleničk spat in bo par dni suh, greva kupit en mali delovni stroj... itak se je strinjal takoj good luck, inigo... samo vztrajaj ma drek ga je motlo! na konc mu je blo čist ok, da je bil moker. cel mesec sem tkole prala... po tri komplete! na začetku ga je še motilo, potem pa nič več. in je bil pač moker... in mu je blo vseeno. zato sem prenehala s tem. ker ni blo nobenega efekta, razen visok račun za elektriko in pralni prašek
|