prvicmami
|
Pozdravljene Tudi pri nas je bilo na morfologiji vse v redu in sem res vesela, ker sem tokrat dejansko videla vse in vedela kaj gledam . Je pa G potrdil kar vemo že en mesec - sigurno bomo dobili fantka, ki je zaenkrat obrnjen z glavo navzdol. Bodočemu očku se že na široko smeji . Naslednji pregled imam 14. 6. - ni pa me še dal na glukozni obremenitveni test, k sreči, ker me nima, da bi pila ves tisti cuker. Moram pa piti oz jesti hrano bogato z železom, ker sem slabokrvna. Posteljico nosim na srednji steni, kar pomeni, da bom do poletja že taka kot medicinska žoga. Kar pa se brck tiče, se mi zdi, da se nekaj dogaja, ampak nisem ziher. So mi vse kolegice rekle, da ma tamali še čas in naj se nič ne sekiram. Se mi pa zdi kot da bi včasih ob jutrih čutila njegov srček, če z roko pokrijem trebuh, kar pa ne vem ali je možno ali ne. Tudi jaz sem imela koprivnico. Sicer nekje v 9,10 tednu nosečnosti. Me je vse srbelo, mela sem rdeče izpuščaje, ki so se vsak dan razširjali, namesto izginjali, pa otečeni prsti, veke in ustnice. :( Mi je zdravnica takrat predpisala kremo Fenistil, ker mi drugega ni smela dati. Pa je malo pomagalo. Sem se pa zelo ahtala pri hrani nekaj časa, ker sem opazila, da otekam, če jem svinjsko meso ali jajca. Zdaj pa je k sreči vse ok. Zdaj pa me jezi to, da imam v zelo suho kožo. Na nekaterih predelih je že skoraj hrapava. Ko se namažem, krema nekaj časa drži, potem pa je stanje isto. Še tole - zasledila sem, da iščete informacije o kranjski porodnišnici. Moji svakinji glede osebja nista imeli pripomb, prisotnost očeta se tako kot marsikje drugje plača, prav tako pa se plačajo protibolečinska sredstva (če sem prav razumela). Kako je z obiski pa žal ne vem. To bi bilo zaenkrat vse, uživajte na polno, grem še malo v službeno delo, potem pa na zumbo če mi rata :) papa
|