|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2012
24.5.2012 10:23:34   
noelina
Oj!
Hvala za podporo in lepe misli. Me prav zanima,kako bo,ko mi bojo našibali umetne popadke. Malo berem tu gor o izkušnjah drugih mamic,ki so to doživele,pa baje hitro mine vse skupaj. Boli pa baje bolj. Saj bo moj user posted image zraven in ko je on zraven,vse lepo steče.

Gromska,ja imata nekaj skupaj najina falotka. Sem pa čutila,ko se je obrnil na glavico,pol pa me je še z brcikami prepričal,tako,da sem zdravnici že pred UZ v bolnici povedala,da se je gospodič blagovoljil obrnit,tako,kot treba.

top secret,si v nizkem štartu?user posted image Po moje boš pred mano na seznamuuser posted image . Držim pesti zate in tvojega sončka.user posted image user posted image user posted image
V bolnici sem imela cimro,ki se malo spozna na numerologijo in mi je z veseljem malo preračunala ime in priimek mojegauser posted image in harmonijo tega.

No skratka,imela sem namen dati ime Julian,pa dva priimka,ker še nisma poročena,pa zaradi moje Lare,ki se piše po meni,ampak ne gre skupaj. No pol je skombinirala,da je bolje,da mu dam samo očetov priimek in v ime vstavim črko j,torej JULIJAN.
No toliko,kot zanimivost. Je rekla,da neharmonična kombinacija imena,priimka in še datuma rojstva skupaj izgleda,kot da celo življenje nosiš premajhne,ali prevelike čevljeuser posted image
Še se kaj oglasim pred dnevom D user posted image .
Uživajte pupe.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
24.5.2012 10:51:01   
genovefa
ojla souser posted image !

Če se ne motim smo že 3 pripravljene na 31.5.user posted image !

Lanaa - kako je šlo včeraj?

TopSecret - če je to to, je najbrž že za tabo pa vseeno SREČNOuser posted image !

Lep dan in user posted image user posted image user posted image vsem!

(odgovor članu noelina)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
24.5.2012 11:10:26   
Morgan
Hej punce, po dolgem času se tudi jaz spet oglašam. (forum me prav heca - lahko se prijavim, potem pa me skoz ven meče in ne morem nič napisat/pogledat zs).

V bistvu že prav komaj čakam, da rodim, ker sem že prav okorna. Sladkorne diete in inzulina sem že vrh glave naveličana - čeprav sem imela skoz sladkor urejen (žal ni šlo brez insulina), pa me zadnji teden prav heca - pojem enako ali pa manj kot prej, vrednosti sladkorja pa so bistveno višje. Je pa otrok po teži in velikosti na sredini krivulj, plodovnice je primerno, tako, da ne delajo neke panike.

Večino stvari imam že pripravljenih, torbo tudi za v porodnišnico tudi, nakupit moram le še nekaj malenkosti...

Me pa zanima še, ali je katera tukaj šla na akupunkturo?

(odgovor članu genovefa)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
24.5.2012 11:35:53   
Lanaa

IZVIRNO SPOROČILO: noelina

V bolnici sem imela cimro,ki se malo spozna na numerologijo in mi je z veseljem malo preračunala ime in priimek mojegauser posted image in harmonijo tega.

No skratka,imela sem namen dati ime Julian,pa dva priimka,ker še nisma poročena,pa zaradi moje Lare,ki se piše po meni,ampak ne gre skupaj. No pol je skombinirala,da je bolje,da mu dam samo očetov priimek in v ime vstavim črko j,torej JULIJAN.
No toliko,kot zanimivost. Je rekla,da neharmonična kombinacija imena,priimka in še datuma rojstva skupaj izgleda,kot da celo življenje nosiš premajhne,ali prevelike čevljeuser posted image

Zanimivo tole z imeniuser posted image ! Eni dajo mal več na to, drugi niti ne... jaz sicer spadam v drugo skupino, ampak bi bilo pa fajn slišati, kaj pravijo na izbrano ime otroka, tisti ki se na to spoznajo! Jaz sem si tukaj http://portal.baby-center.si/PortalSLO/DesktopDefault.aspx?tabindex=2&tabid=361 bolj za hec izračunala, kakšen karakter bo imel otrok z imenom določene številke (tole se malo hecno sliši). Pa se mi zdi da so kar prav zadeliuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: genovefa

Tudi mene v naslednjem tednu čaka carski rezuser posted image , če mi pa slučajno voda odteče ali če dobim popadke, pa rodim naravno.

(odgovor članu noelina)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
24.5.2012 11:59:12   
mkranjec
Ojla souser posted image !

evo pa se še jaz malo oglašam po dolgem času. Najprej čestitke vsem, ki ste že rodile ta čas! user posted image

Preseljena iz morja v Lj čakam, da se kaj zgodi, pa do sedaj še ničesar..Pridno brca in baje, da ko se otrok popolnoma umiri, se lahko pripraviš za porodnišnico.. Ne vem, ima katera izkušnje s tem?

G me ni pregledal koliko sem odprta, rok imam 04.06.2012. Upam, da bo kaj prej, ker bi že res rada spoznala najino punčko.

Pa še nekaj, zjutraj, ko grem na vodo, se mi zravemn izcedi še nek izcedek, ki nima vonja, pa mal je rumenkast.. a katera ve kaj naj bi to bilo?

Vso srečo želim še vsem, ki nas čaka podobna pot v kratkem!

lpMateja

(odgovor članu Lanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
24.5.2012 12:02:39   
KajaNagaja
Pika001 tole s kisom sem včerej zvečer začela prakticirat, pa ne vem če sem se prov lotila. Namešala sm si mešanico s kisom v eno posodico in notr namočim vatko, potem pa umivam...?

Drugače pa ravno s pregleda (spet)...odprta že za dober prst, naša žabica že precej nizko, tko da je rekla, da se zna začet že kaj dogajat čez vikend, v ponedeljek imam pa spet pregled...jeeeeeeee :) ma pa 3.200 g.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
24.5.2012 12:05:54   
kale
Vidim, da vas bo kar precej povilo vaše user posted image  naslednji teden, sploh 31.5.. Vsem močno stiskam pesti, da bo potekalo vse, kot mora!

Morgan- jaz sem v prvo hodila na akupunkturo in tud zdaj bom z naslednjim tednom.

Moj user posted image  pa že od včeraj tako dela po trebuhu, kot da si ga želi razširit, ker je premnalo prostora za njega user posted image . Včasih je prav neprijetno user posted image .

(odgovor članu mkranjec)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
24.5.2012 12:08:00   
kale
IZVIRNO SPOROČILO: Lanaa

IZVIRNO SPOROČILO: noelina

Zanimivo tole z imeniuser posted image ! Eni dajo mal več na to, drugi niti ne... jaz sicer spadam v drugo skupino, ampak bi bilo pa fajn slišati, kaj pravijo na izbrano ime otroka, tisti ki se na to spoznajo! Jaz sem si tukaj http://portal.baby-center.si/PortalSLO/DesktopDefault.aspx?tabindex=2&tabid=361 bolj za hec izračunala, kakšen karakter bo imel otrok z imenom določene številke (tole se malo hecno sliši). Pa se mi zdi da so kar prav zadeliuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: genovefa

Tudi mene v naslednjem tednu čaka carski rezuser posted image , če mi pa slučajno voda odteče ali če dobim popadke, pa rodim naravno.

Zakaj pa to, čemu ti bodo pa sploh delali CR user posted image

(odgovor članu Lanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
24.5.2012 12:08:06   
mina88
KajaNagaja ni treba vatke uporabljat, sam z eno roko držiš posodo z mešanico in si vlivaš v drugo roko, s katero se potem umiješ al pa poliješ gor.

(odgovor članu KajaNagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
24.5.2012 12:10:20   
kale

user posted image

PDP,
nick, starost, številouser posted image , število user posted image  , naslednji pregled, kraj/porodnišnica, spol 

29.5.
mina88- 23 let, 1user posted image , KP/Izola, user posted image

1.6.
ilanaaa10 - 22 let, 2user posted image , Štajerska/, user posted image

2.6.
mtt - 34 let, 3user posted image , 2 user posted image , Gorenjska/, user posted image
MiaMia22- 1user posted image , user posted image

3.6.
genovefa- 37 let, 2 user posted image , LJ/, user posted image , 31.5. CR
Akin- 24 let, 1 user posted image , LJ/ , user posted image

4.6.
sugar grl – 27 let, 1user posted image , KR/, user posted image
bimbasi- 1 user posted image ,  Bled/Jesenice, user posted image
Daisy_- 28 let, 3 user posted image , 1 user posted image , /, user posted image
mkranjec- ?let, ?user posted image , /, user posted image

5.6.
titi29 - 29 let, 2user posted image , 1user posted image , LJ/, user posted image
ancyka- 24 let, 1user posted image , MB/, user posted image
pika001- 35 let, 2 user posted image , Postojna/ , user posted image
Nives28- 28 let, 1 user posted image , okolica LJ/, user posted image
Joob- 31let, 2user posted image , 1user posted image , okolica Domžal/, user posted image , 5.6. CR

6.6.
Simonka83 - 28 let, 2user posted image ,   okolica Domžal/ , user posted image
Ploha - 24 let, 3user posted image , 2user posted image , , Gorenjska/, user posted image

7.6.
žogica81 – 30 let, 4user posted image , 1user posted image , Štajerska/ , user posted image
Lanaa – 28 let, 2user posted image , 1user posted image , Dolenjska/, user posted image
kepca- 30 let, 2 user posted image , 1user posted image , MB/, user posted image , 31.5. CR

8.6.
KajaNagaja – 23 let, 1user posted image , KR/Jesenice, user posted image
tigrica78, 2user posted image , ?user posted image , MB, user posted image

9.6.

10.6.   
Saraah – 30 let, 1user posted image , LJ/, user posted image
googica – 26 let, 2user posted image , 1user posted image , Gorenjska/,user posted image
Srecka010- 31 let, 2user posted image , 1user posted image , LJ/LJ, user posted image
top secret- 26 let, 1 user posted image , MB/ , user posted image

11.6

12.6.
Vrtnica00 – 25 let, 1user posted image , , ?/ NM , user posted image
dobrovoljka - 2user posted image , 1user posted image , , user posted image user posted image
tinxi- 24let, 1 user posted image , LJ/ , user posted image

noelina- 38let, 2user posted image , 1user posted image   MB/, user posted image , 31.5. CR 
13.6.
baby12 – 22 let, 1user posted image   , Kamnik/, user posted image
Ninch7- 28 let, 1user posted image , , Portorož/Izola, user posted image

14.6.
LeJo- 33 let, 2user posted image , LJ/LJ, user posted image

15.6.
Morgan – , MB/, user posted image
mary12- 31 let, 2user posted image , 1user posted image ,  /  user posted image

16.6.
Patišonka – 32 let, 1user posted image , / , user posted image
hinavkica- 34let, 3 user posted image , 2 user posted image , LJ, /, user posted image
Orescek- 24let,1user posted image , MB/MB, user posted image
17.6.
~Biba~- 30 let, 1 user posted image ,  / , user posted image
MiaLi- 26 let, 1user posted image , , LJ/, user posted image
LiliMia- 28 let, 1 user posted image , ,  LJ/, user posted image
megiTT- 28 let, 1 user posted image , Primorska/ , user posted image

18.6.
metuljčica1 – 27 let, 3user posted image , 2user posted image ,  Koroška/ , user posted image
ananaska87- 24 let, 1. user posted image , NM/LJ,user posted image
19.6.
buba1982- 29let, 2 user posted image , 1user posted image , MB/, user posted image
Gromska - 31 let, 2user posted image , 1user posted image , LJ/, user posted image
nimanorven- 26let, 2user posted image , 1user posted image , okolica LJ/LJ, user posted image

20.6.
škratka 007 – 33 let, KP/, user posted image
legenda_m - 30 let, 2user posted image , 1user posted image ,okolica Kamnika/, user posted image
ninocka26- 32 let, 1user posted image , /, user posted image
Charli- 35 let, 5 user posted image , 4 user posted image , MB/SG, user posted image

21.6.
kale – 30 let, 2user posted image , 1user posted image , Ptuj/MB, user posted image
Pecorella –2user posted image , 1user posted image   / , user posted image
tintinek –28 let, 2user posted image , 1user posted image , , MB/MB, user posted image
mylinn- 25 let, 1 user posted image , LJ/, user posted image

22.6.
Babybee81 - 2user posted image , 1user posted image , /,   user posted image
tejci1981 - 30 let, 2user posted image , 1user posted image , štajerska/MB, user posted image
taraji- 39 let, 2user posted image , 1user posted image , /, user posted image

23.6.
pikalonca- 32 let, 3user posted image , 2user posted image , /, user posted image
katy8- 32 let, 1 user posted image , /, user posted image

24.6.
ursaosh- 24let, 1user posted image , Izrael,  user posted image

25.6.
Lanolina – 33 let, 3user posted image , 1user posted image , LJ/, user posted image
vim - 2user posted image , 1user posted image ,  ., /,  user posted image

26.6.
Pikica80- 31? let, 2user posted image ,/ , user posted image

27.6.
Isabelle
- 2user posted image , 1user posted image , morfo., user posted image     
malina86- 25 let, 1user posted image , , LJ/LJ, user posted image
LILA100- 3user posted image , 1user posted image , , MB/, user posted image
pikica159- ?user posted image , LJ/ LJ, user posted image
jupi ja- 24 let, 1.user posted image , CE, user posted image

28.6.
Afrodita1
- 34 let, 3user posted image , 2user posted image , New York/, user posted image
jancheee- 1user posted image , okolica CE, user posted image

29.6.

30.6.
kronca1- 28let, 2user posted image , 1user posted image , user posted image
mamica_bom- 1user posted image , /, user posted image , user posted image   

x.6.
SKORPY
– 29 let, 2user posted image , 1user posted image , Savinjska/, user posted image
Polho3006 – 36 let, 2user posted image , 1user posted image , /, user posted image
bUbAmAmA- 28 let, 1 user posted image , Savinjska/, user posted image

SKUPAJ NAS JE : 76

NOSEČKE Z DVOJČKI :   dobrovoljka

PRIČAKUJEMO:    17   user posted image
                              22   user posted image
                              37  user posted image

POT SO Z NAMI ZAČELE:
*Teya D user posted image
*cuero76 user posted image
*modrookica user posted image
*Živica user posted image
*Pkica user posted image
**viva* user posted image
*delfinka82 user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net 
                         - mama.si
-
nosečnica.si                             - babybook.si
-
noseča.com                             - pregnancy.org
-
bibaleze.si                               - bambino.si
-
mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com
-
pregnology
-
novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH
OTROŠKA IMENA
ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
-
dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
-
Priznanje očetovstva
-
Kako do otroškega dodatka?

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
24.5.2012 12:10:51   
kale

user posted image

datum rojstva
nick mamice, PDP, ime otroka, teža, dolžina

1.5.2012
user posted image   jupi ja   (PDP 27.6.)   TADEJ   1570g   41cm

6.5.2012
user posted image   titi29 (PDP 5.6.)  JULIAN   2880g   49cm

16.5.2012

user posted image    nives28 (PDP 5.6.)   TAJA    2420g   44cm

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
24.5.2012 12:11:25   
Lanaa

IZVIRNO SPOROČILO: kale

Zakaj pa to, čemu ti bodo pa sploh delali CR user posted image

Zato ker sem ga imela prvič in si ga želim tudi v drugič!user posted image

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
24.5.2012 12:11:53   
kale

user posted image

datum rojstva
nick mamice, PDP, ime otroka, teža, dolžina

1.5.2012
user posted image   jupi ja   (PDP 27.6.)   TADEJ   1570g   41cm

6.5.2012
user posted image   titi29 (PDP 5.6.)  JULIAN   2880g   49cm

16.5.2012

user posted image    nives28 (PDP 5.6.)   TAJA    2420g   44cm

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
24.5.2012 12:14:23   
kale
Nekaj me RR jezi in mi je zgleda zato 2x isto objavilo user posted image

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
24.5.2012 13:53:20   
ursaosh
top secret upam, da si ok in da se je vse fajn izšlo, karkoli je že pač bilo :)

ja glede pregledov v izraelu pa očitno res manj komplicirajo. sej ne vem, a je to dobro ali ne.
v skoraj sestih mesecih, odkar sem tukaj, sem dala vodo in kri 3x. sem imela pa kar nekaj ultrazvokov, sicer takih zlo brzinskih, ampak so bili :) test za toksoplazmozo delajo samo 1x (vem, da mi je v sloveniji rekla, da okol 20. tedna preverjajo še 1x).
poleg tega tukaj delajo vsem tudi genetske teste (men so delali za cistično fibrozo, spinalno mišično atrofijo in fragile x kromosom - ne bi vedla prevoda za to).
drugač sem imela pa preglede (tehtanje, pritisk) vsak mesec pri G , ki me je pa vedno samo vprašala, če sem ok.
v 36. tednu me čaka še en ultrazvok, kjer še zadnjič pred porodom izmerijo obseg trebuščka, glavice...user posted image (in tega moja G ne dela, moram k drugemu zdravniku).
kljub temu, da sem v 35. tednu, sem imela zadnji pregled 15.5., naslednjega imam pa šele 5.6. mal mi je čudno to, ampak ok. če imajo tak sistem, ga naj pa imajo. nimam kaj.
kako pa zgleda sam porod, vam lahko pa kasneje sporočim :) vem pa, da recimo ni težav z epiduralno in se lahko v porodni odločiš, kaj želiš. pa v nektarih bolnicah ti user posted image ponoči odpeljejo. to mi ni glih najbolj všeč, ampak verjetno če si fejst utrujen od poroda, je pa tut fajn, da se mal naspiš :) te kličejo sredi noči samo za dojenje.

evo to bi bilo na kratko :)

aja, kale tut moj user posted image ma zadnje čase boksarsko-akrobatsko raztezanje user posted image in ja, včasih je prav neprijetno in kar malo boleče. ampak še malo in bejbi bo tuki ;)

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
24.5.2012 13:55:30   
malina86
Končno mi je le uspelo posnet našega razgrajača ali razgrajačko user posted image Preteguje se in brca non stop, ko ga hočem pa posneti, se pa ustavi. Ampak en dober posnetek sem pa le uspela narediti za spomin. Zgleda, da bomo imeli zelo živahnega user posted image Jaz imam še dober mesec do PDPja, pa se mi zdi, da ima dete komaj še dovolj prostora za življenje. Jaz pa tudi že imam občutek, da imam želodec v grlu in včasih kar lovim sapo. Dvomim, da bo lahko šlo tako naprej še cel mesec! Saj me bo prej razneslo user posted image

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
24.5.2012 14:46:58   
pika001
Kajanagaja - ja, jaz sem se danes 2x umila s kisovo vodo, sem se pa prvo z int. milom, potem pa poplahnila in z roko umila še 1x z mešanico... upam, da bo tako OK.
Mina88 - kolikokrat na dan pa se umiješ s to mešanico?

ursaosh - mene pa zanima kako si se navadila, če hodiš kaj domov na obiske, pa kako dolgo si že tam? user posted image se mi zdi da smo slovenci kar ozkogledi kar se tiče tujine, pa priznam - sem radovedna. Mi smo sicer bili 3x na dopustu v Egiptu in mi je bilo ful lepo, kot zaposlene v hotelih ipd. pa vidiš samo moške... No, jaz upam, da ti je lepo in da nimaš preveč domotožja.

Jaz imam tudi občutek, da me bo razneslo, predvsem user posted image nima več prostora in se kar manj giba. Bolj čutim kakšne potege rok in nog, ni pa več tistih divjih brcik. Kar zaboli me ko se stegne, mislim da poskuša nategniti kožo... user posted image moj pravi, da rine ven iz trebuha, da obstaja nevarnost, da kakšna rokica ali nogica ven pogleda. user posted image
Še malo! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malina86)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
24.5.2012 14:55:11   
mina88
pika001 ponavadi se umijem 3x, včasih 1x, odvisno kolk se mi da user posted image . glede user posted image imam isto občutek, kot da mi bo čez popek ven zlezla user posted image user posted image .

a je že kakšna v prejšnjih porodih dobila svečke za mehčanje MV? js jo jutri dobim in me je kr malo strah kako to zgleda

(odgovor članu pika001)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
24.5.2012 17:35:36   
top secret
hy beybe.
se vedno sem v enem kosu. sem pa sla na pregled, ker je moj tako pritiskal da kaj pa če je to to...uglavnem sem mela ctg, nič ni pokazalo. pregledal me je ginekolog, 1cm sem odprta. jutri morem dati kri in vodo ter it na ponoven pregled. pravi da lahko da je kaj z mehurjem,pojma nimam od kod mu to....uglavnem predpisal mi je lezanje na boku in to je to. no jutri ko vec zvem vam bom poročala.
hvala pa za lepe željeuser posted image

(odgovor članu mina88)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
25.5.2012 8:01:22   
KajaNagaja
A mi lahko kera opiše, kako zgleda, če se ti odlušči ščep? Včeraj mi je G rekla, da bom po pregledu lahko mal krvavela in sem res, ampak to se je ustavilo že do kosila. Ponoči sem šla pa na WC in je bil v školjki taka kvava sluzasta stvar, kot včasih pri menstruaciji, a je možno, da je to to, a sem s tem ko sem si svečko za vnetje notr dala kej odprla spet?

(odgovor članu top secret)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
25.5.2012 9:43:07   
malina86
Nam so v šoli rekli, da ta čep lahko različno zgleda. Lahko je samo sluz, lahko je roza obarvana, lahko je tud malo krvava, in tud količina je različna. Ni nujno, da jo sploh opaziš. V glavnem, če je bil to čep, potem boš gotovo kmalu dobila tudi druge znake poroda.

Neposredna povezava do sporočila: 2421
25.5.2012 9:45:16   
KajaNagaja
Ja sj vsak drugač pove...tud nam so rekl, da je odvisno od vsake posameznice, zato pa ne vem. Ampak mam občutek da je blo to to. Sicer mam pa v pondelk spet pregled, tko da najkasnej takrat bom zvedla :)

(odgovor članu malina86)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
25.5.2012 10:20:15   
Morgan
IZVIRNO SPOROČILO: KajaNagaja

A mi lahko kera opiše, kako zgleda, če se ti odlušči ščep? Včeraj mi je G rekla, da bom po pregledu lahko mal krvavela in sem res, ampak to se je ustavilo že do kosila. Ponoči sem šla pa na WC in je bil v školjki taka kvava sluzasta stvar, kot včasih pri menstruaciji, a je možno, da je to to, a sem s tem ko sem si svečko za vnetje notr dala kej odprla spet?

Kaja, po mojem je bil to čep - vsaj pri meni je tako zgledalo prvič - ko sem šla na wc in se obrisala je bil papir tak sluzast in malce krvav. Potem me je G pregledala in je šlo še več sluzi in krvi ven in to je bilo to. Potem pa so začeli že popadki šibat. ;))

Jaz sem pa bila včeraj prvič na akupunkturi. Iglic v veliki večini sploh čutila nisem, niti ko jih je zbodla. Ampak tista za maternični vrat pa je malce neprijetna. ;))

Neposredna povezava do sporočila: 2423
25.5.2012 11:14:40   
KajaNagaja
ja ja...je bil sigurno, ker gre še vedno ven. Pa še mal me črviči, kot ob menstruaciji, tako da zna bit ta vikend še pestro pri nas :)

(odgovor članu Morgan)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
25.5.2012 11:58:08   
Lanaa

IZVIRNO SPOROČILO: KajaNagaja

ja ja...je bil sigurno, ker gre še vedno ven. Pa še mal me črviči, kot ob menstruaciji, tako da zna bit ta vikend še pestro pri nas :)

KajaNagaja če je to to, ti želim veeeeelikoooo sreče, da bo čim prej za tabo in da boš z nami delila še eno prelepo porodno zgodbo!!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?