|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dnevni vložki
8.12.2008 13:51:37   
zaspančka
Kakšno imate mnenje o njih? Jih uporabljate? Jat sem jih navajena uporabljati že nekaj let, zdaj sem pa noseča (8t), pa so me mal prestaršli, da niso zdravi, ker tam spodaj ne diha in loh dobiš kakšno vnetje al pa glivice. user posted image

Zdej pa ne vem, a nej jih še uporablam al ne. Ker mam pa kr velik izcedka in mi gre na živce, če sm brez dnevnega vložka. 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dnevni vložki
8.12.2008 13:53:06   
Anonimen
Če do zdaj ni bilo težav,zakaj misliš da bi se kar naenkrat kaj pojavilo
Speti neumne babnice butaste nasvete delijo

(odgovor članu zaspančka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
8.12.2008 13:53:14   
a.jda
Jaz jih uporabljam . Sem noseča 26 tednov in jih uporabljam vse od začetka. Bi se mi zmešal , če jih ne bi, saj jih moram menjati večkrat dnevno. Vnetja nisem imela nobenega.

Neposredna povezava do sporočila: 3
8.12.2008 13:54:24   
zaspančka
Je pa res, da sm mela v preteklosti ene 2krat glivice, sam ni nikol G reku, da je to zarad vložkov. user posted image

(odgovor članu a.jda)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.12.2008 13:55:31   
Pikapolonica_
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Hehe, kar brez olepšavanja, pa še kako resničnouser posted image user posted image

A to imaš povečan izcedek nonstop in je tudi ginekolog ugotovil, da pač imaš močnejši izcedek ali se o tem nista še nič pogovarjala? Nobenih glivic nič?
Kakorkoli že, precej bolj higienično je, da nosiš dnevni vložek, ki ga seveda redno menjavaš, ti se počutiš OK. In veliko bolj pametno je, da gre ta izcedek v vložek, kot pa da se celi dan 'pajsaš' v izcedku, ki se zažre v spodnje hlače.

Menda bomo zibali...drugič ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.12.2008 13:56:24   
vodica
Jaz nikoli nisem uporabljla vložkov,razen po porodu  dokler sem krvavela,potem pri prvi menstruaciji pa spet tampone naprej.Zakaj pa rabite med nosečnostjo dnevne vložke,jaz jih nisem nikoli.Škodit pa ja ne morejo.

(odgovor članu a.jda)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.12.2008 13:59:10   
ninini
Tudi jaz jih nikoli nisem uporabljala,sploh pa ne med nosečnostjo.Zakaj bi pa vložek škodil,kaj takega pa prvič slišim.Ti jih kar uporabljaj  če jih rabiš.

(odgovor članu vodica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.12.2008 14:01:42   
Anonimen
zakaj rabimo??
Vodica zakaj se uporabljajo dnevni vložkiuser posted image

(odgovor članu ninini)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
8.12.2008 14:02:30   
ninini
Jih nikoli nisem rabila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.12.2008 14:04:04   
tasa_m
pozdravljena,
jaz sem noseča 26 tednov in jih uporabljam. Sama G. mi ni ničesar rekla, da jih nebi smela, tak da.. ko pa mi jih bo G. odsvetovala pol pa jih bom prenehala uporabljat.
Zaenkrat pa nimam nobenih težav zaradi uporabe dnevnih vložkov..

IZVIRNO SPOROČILO: vodica
Zakaj pa rabite med nosečnostjo dnevne vložke,jaz jih nisem nikoli.Škodit pa ja ne morejo.

vodica jaz jih uporabljam zaradi povečanja izcedka in me res moti ta beli tok na sp. perilu.

(odgovor članu ninini)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.12.2008 14:10:21   
ninini

zakaj rabimo??

Ja vse ženske pa res nimajo povečanega toka,in jih ene pač sploh ne uporabljamo.In če nekaterih stvari ne uporabljaš pač mogoče tudi ne veš zakaj so.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
8.12.2008 14:11:20   
Pikapolonica_
IZVIRNO SPOROČILO: ninini

zakaj rabimo??

Ja vse ženske pa res nimajo povečanega toka,in jih ene pač sploh ne uporabljamo.In če nekaterih stvari ne uporabljaš pač mogoče tudi ne veš zakaj so.

Mogoče je to samo stvar splošne razgledanosti?

Menda bomo zibali...drugič ;)

(odgovor članu ninini)
Neposredna povezava do sporočila: 12
8.12.2008 14:12:16   
Anonimen
ninini je vodica očitno
Butast odg.

To je isto,kot da bi rekla ne uporabljam sekret paprija ,zato ne vem zakaj se uporabljauser posted image

(odgovor članu ninini)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
8.12.2008 14:20:03   
detelja
tudi jaz uporabljam dnevne vložke, ker drugače bi si morala vsako uro zamenjat spodnje hlačke...ker non stop nek izcedek...edino kar je gin. rekla je, da naj bodo iz 100% bombaža, da lahko koža diha- drugače je večja verjetnost, da pride do kakšnih bakterij, glivic...itd...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
8.12.2008 14:30:34   
ninini
Če se tolk pametno delaš,zakaj se pa pol pod anonimna skrivaš.Jaz pa ne vidim problema ,če katera vpraša,zakaj se kaj uporablja,sej za to smo pa tu,da komu kaj razjasnimo.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 15
8.12.2008 14:33:11   
Anonimen
Anonimna sem zato,ker je ta možnost.
Če bi rada vedela kdo sem,pa samo lepo vprašaj,pa ti povem

(odgovor članu ninini)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
8.12.2008 14:44:02   
end1
jaz jih nosim podnevi in ponoči, ko mam menstruacijo rabim tampon in dnevni vložek, skozi obe nosečnosti sem jih rabla in nikoli nisem mela problemov.
kupujem jih v DM in so pakrani po 50 kos, pa še poceni, sem probala tudi tadrage - meni so slabši. 

Neposredna povezava do sporočila: 17
8.12.2008 14:50:44   
os*
jaz jih imam tudi non-stop, ker jih menjam
vsakič ko grem lulat....
pa nimam težav.....

(odgovor članu end1)
Neposredna povezava do sporočila: 18
8.12.2008 15:11:07   
Dali*
ti jih kar lepo uporabljaj, ker med N imaš povečan izcedek...kupi si čimbolj naravne in glej, da ne bodo prevlečeni s plastiko...

...nč ne škodi...

(odgovor članu os*)
Neposredna povezava do sporočila: 19
8.12.2008 15:14:17   
acitak
IZVIRNO SPOROČILO: a.jda

Jaz jih uporabljam . Sem noseča 26 tednov in jih uporabljam vse od začetka. Bi se mi zmešal , če jih ne bi, saj jih moram menjati večkrat dnevno.

se podpisujem

12.01.2009 se nama je pridružil Niko
20.12.2011 pa se nam je pridružila Mia

(odgovor članu a.jda)
Neposredna povezava do sporočila: 20
8.12.2008 16:57:21   
akin
Jaz sem že pred nosečnostjo rada kakšno vnetje staknila zaradi vložkov. Always in podobne kao napredne znamke vložkov sploh niso zame. Zato bi ti tudi jaz svetovala kot je že ena napisala, da morda raje uporabljaš 100% bombažne vložke ali si kupiš še celo take, ki niso beljeni (recimo v Kalčku...). V glavnem čim bolj naravno. Sicer pa če si pred nosečnostjo uporabljala običajne vložke in z njimi nisi imela težav, jih najverjetneje tudi sedaj ne boš. Če pa že, boš pa to zagotovo opazila, in lahko potem zamenjaš znamko ali jih nehaš uporabljat. Saj pa vnetje ni nič tako groznega, le pred porodom ga je treba pozdravit.

(odgovor članu acitak)
Neposredna povezava do sporočila: 21
8.12.2008 17:30:36   
Pacota
Tudi jaz jih med nosecnostjo non-stop uporabljam, pred pa nikoli. In si ne znam predstavljati, kako bi bilo ce jih zdaj ne bi.  Povecan izcedek, pa še problem, da me dete v mehur brca, pa mi kaj pobegne, ali pa kihnem in spet... Tako da, user posted image  dnevnim vlozkom - bombaznim, ki lepo dihajo seveda!

(odgovor članu akin)
Neposredna povezava do sporočila: 22
14.12.2009 20:41:01   
inest
pozdravček...tudi sama sem po vseh treh porodih imela razne probleme, predvsem pa ponavaljajoča vnetja.. ker nisem toliko preverila kaj kupujem, sem zaradi belega toka kupovala te parfumirane vsakodnevne vložke... ko pa sem maja 09 prišla na neko prezentacijo love moon vložkov ki so 100 % naravni in jih kupila ter se tudi včlanila, moram reči da od takrat nimam več toliko problemov..takoj ko začutim da me začenja kaj srbet si dam vložek in po dveh dneh je že boljše... tudi za mentruacijo uporabljam te vložke in tampon, ker imam drugače preveč močno mentruacijo... prvo kar sem opazila da vložek-kri toliko ne smrdi... ti vložki pa vsebujejo tudi anione, ki preprečujejo nastanek bakterij itd..če katero zanima mi pišite in vam jih lahko pošljem. je pa cena 6 € na zavojček...

(odgovor članu Pacota)
Neposredna povezava do sporočila: 23
18.5.2012 22:14:47   
Monika 23
Živjo anonimna!
No jaz sem drugačnega mnenja. Če do zdaj ni bilo nobenih težav se lahko pojavijo ravno v nosečnosti ker v nosečnosti se vnetja pojavijo veliko pogosteje kot sicer. Jaz nisem mogla pozdravit vnetja ki sem ga imela. mazala sem s kremami (4 tedne), pa svečke sem uporabljala. nato mi je g svetvala da zamenjam dnevne vložke za naravne bomažne in vnetje je izginilo po dveh tednih brez zdravil. jaz svetujem take vložke pa upam da zato nism babnca neumna in vem da moj nasvet ni butast!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
18.5.2012 22:51:51   
Anonimen
meni je zdravnica rekla, da naj ne uporabljam dnevnih vložkov. da naj si raje večkrat na dan zamenjam hlačke, če je kriza. kr večina teh ne diha. pa jaz jih enostvano ne prenašam, mene kr motijo, se mi zdi, da res koža ne diha. sm mela kr nekaj problemov, pa tudi zaradi ponavljajočih se vnetij mehurja, mi je odsvetovala jih.
zdj med nosečnostjo enostavno rešim to s tem, da si dam raje na hlačke mal toaletnega papirja in ga med vsakim obiskom wc-ja menjam, če je res hud izcedek. morda se bo kateri to zdelo čudno, sm se nekk boljše počutim kot pa z dnevnimi vložki. če bi to z njimi delala pri vsakem lulanju, bi jih vsak dan sto porabla zdj ko sm noseča, kr se mi zdi da sm nonstop na wc-juuser posted image

(odgovor članu Monika 23)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?