|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mutsy vozički
19.4.2012 18:37:05   
Anonimen
Mogoče sem jaz tako hudo reklamo naredila, pa so ga šle potem vse kupit ... user posted image ... ker takrat ko smo ga mi okrog vozili, sem v vsej vozičkarski karieri mogoče 2 srečala, pa nismo malo hodili okrog user posted image

(odgovor članu monita)
  Neposredna povezava do sporočila: 1926
21.4.2012 9:37:45   
monita
tu pri nas nisem še vidla da bi ga kdo imel, niti 4 riderja niti sliderja, v Lj pa res ga ima skoraj vsak no... pri nas so bl popularni Quinny-i trikolesniki....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
22.4.2012 16:04:03   
Majkula
Po treh mesecih čakanja ta teden končnouser posted image user posted image dobim UrbanRider-ja.

Preden sem ga naročila sem prebrala tudi tole debato in če me vozek slučajno razočara boste ve kriveuser posted image . Upam samo, da mi ne bo žal da nisem vzela 4-riderjauser posted image .

(odgovor članu monita)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
22.4.2012 23:08:39   
naja17

IZVIRNO SPOROČILO: Majkula

Po treh mesecih čakanja ta teden končnouser posted image user posted image dobim UrbanRider-ja.

Preden sem ga naročila sem prebrala tudi tole debato in če me vozek slučajno razočara boste ve kriveuser posted image . Upam samo, da mi ne bo žal da nisem vzela 4-riderjauser posted image .

user posted image

Ne bo ti žal!

(odgovor članu Majkula)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
23.4.2012 9:24:48   
borovnička
Majkula, jaz sem Urban Riderja naročila pred 14 dnevi... a tok dolg si ga čakala? Uuu zdej je pa mene začelo rahlo skrbet... Nimam glih 3 mesece časa... meni so rekle v BC, da več kot 8 tednov sigurno ne bo za čakat... no, bom pač hodila težit v BC user posted image

Pozdravček,
borovnička

Najino srce grejeta dve srečici... prvi je ime Nik, drugi pa Neja.

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
23.4.2012 9:59:04   
Matkurja
Urban rider je zakon.

Borovnička, kukr je videt na tickerju, imaš še kar nekaj do PDP. Pa saj prvi dan ga tudi ne boš še nucala. Recimo, da boš še vsaj 14 dni z malim v stanovanju.

(odgovor članu borovnička)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
23.4.2012 16:39:41   
Majkula
borovnička... res čakam 3 mesece, sam jih imam na sumu da so mi nekaj zaštrikal ker dodatki so prišli že zdavnaj, le vozička ni bilo od nikjer. Tudi meni so punce rekle da v 8 tednih bo 100% in ko sem po tem času začela sitnarit in ko sem jih imela dovolj z nekimi neumnimi izgovori sem klicala v trgovino v btc naj mi povejo kdaj imajo uvoz oz dobavo oz karkoli da vem, če ga bom sploh dobila ali vsaj približno kdaj ... ma hotla sem en konkreten odgovor. No in gospa mi je lepo razložila da je za Mutsyja od vseh vozičkov najdaljša čakalna doba, nekje 10 tednov. Očitno je pomagalo ker so me par dni kasneje iz trgovine kjer sem ga naročila sporočili da pride v roku 14 dni in je resuser posted image tak da ga ta teden dobimuser posted image po 14 tednihuser posted image
Sam, to se je zgodilo meni, mislim da to ni praksa in da ga boš dobila prej kot jaz. So mi pa ponudili rezerven voziček če bi ga slučajno rabila. Na koncu se je vse lepo izteklouser posted image
Upam da te nisem prestrašlauser posted image

Lahko pa pokličeš in jih prosiš da ti preverijo čakalno dobo.
Pomoje se splača počakat user posted image

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
25.4.2012 22:41:35   
borovnička
Majkula... jaz sem ga naročila na Rudniku v BC in naročilo je prevzela ena starejša prodajalka in si je vse skupej napisala na en samolepilni listekuser posted image . Poleg vsega me je še hotla vsa zmedena prepričat, da Urban Rider ne obstaja z usnjenim ročajem in napihljivimi kolesi.user posted image No, že to me je mal... Sem šla pa prejšnji teden v BTC in tam prosila, če lahko preverijo moje naročilo in naj bi bilo naročeno.user posted image Tko, da že štart ni bil glih najbolj obetaven. No časa imam še dva meseca in upam, da bo voziček srečno prispel v enem normalnem roku. Sem pa najbrž tud sama mal kriva, ker nisem vozička naročila dovolj zgodej, ampak kaj če pa nismo še vedli za spoluser posted image

(odgovor članu Majkula)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
26.4.2012 9:08:49   
Matkurja
Meni je malo žal, ker nisem vzela usnjenega ročaja.

Neposredna povezava do sporočila: 1934
26.4.2012 14:48:54   
borovnička
Ja, jaz sem naročila usnjen ročaj glih zato, ker sem pri prvem otroku imela voziček s penastim ročajem in mi ni blo glih fajn. No, če ta ne bi imel druge variante, bi vzela pač takega, ampak ker se da izbirat, sem izbrala tokrat usnjenega.user posted image

Pozdravček,
Borovnička

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
26.4.2012 16:10:34   
Anonimen
Pri nas pa itak ni bilo variante izbirat kater ročaj ... je dragega od vseh dodatkov in barvnih kombinacij zanimalo le to, da bom ja izbrala okvir z usnjenim ročajem ... LOL

Neposredna povezava do sporočila: 1936
26.4.2012 16:27:34   
naja17
Khm, zanimivo... Moj je pa rekel strogo penasti ročaj in smo zadovoljni... Je rekel, da njemu pa že nal roka švicala na tistem usnju user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
26.4.2012 16:29:42   
Anonimen
No jaz sem pa od večih slišala, da penast ročaj začne malo smrdet, ko ga toliko in toliko prešvicanih/umazanih rok čez da, zato niti nisem imela toliko proti temu, da je moj tako navijal za usnjen ročaj.

(odgovor članu naja17)
  Neposredna povezava do sporočila: 1938
26.4.2012 20:04:13   
naja17

IZVIRNO SPOROČILO: Otika

No jaz sem pa od večih slišala, da penast ročaj začne malo smrdet, ko ga toliko in toliko prešvicanih/umazanih rok čez da, zato niti nisem imela toliko proti temu, da je moj tako navijal za usnjen ročaj.

Ej prov povohala ga bom user posted image , sam itak ga voziva samo midva, pa ful sva picajzlasta...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
27.4.2012 9:11:39   
kokosh
jaz imam pa zgleda smolo z mutsyjem. Ogrodje pri 4riderju mi vlece na levo stran. Rocaj je postrani, razlike je 1cm. Tudi pri sestavljanju se zatika na levi, desno sprednje kolo pa plese po zraku zaradi neravnovesja.

Uporabljam ga minimalno, od konc februarja sva dala cez max. 20 sprehodov, je pa cedalje bolj razstelan. Ze na zacetku je desno sprednje kolo nagajalo :(

kaksne izkusnje imate z uveljavljanjem garancije v BC? Mene je kar strah vozek dat reklamirati, saj berem, da vse poteka svinjsko pocasi in ne bi bila celo poletje brez ... Ze tako so me nasrackali z dobavnimi roki za kosaro (narocila v zacetku decembra, prisla pa sele sredi marca!) in sem vmes kupila eno x barvo iz zaloge :(

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
27.4.2012 9:37:00   
Anonimen
Kokosh, obvezno ga reklamiraj in zahtevaj novo ogrodje ... nebodi zadovoljna s poravilom ampak zahtevaj novega prez pardona in od tega ne odstopaj ... aja, pa zahtevaj še nadomestni voziček ... so ti dolžni vse to zrihtat. Se da čisto lepo, samo prekleto vztrajna moraš bit.

(odgovor članu kokosh)
  Neposredna povezava do sporočila: 1941
27.4.2012 10:05:37   
Majkula
borovnička... zgleda imajo v večini bc probleme z Mutsyjiuser posted image Dobr da imamo vozke naštudirane bolj ko prodajalkeuser posted image

Kokosh... garancijo!! Nujno! Ne stane par evrčkov da bi lahko rekla da boš že nekak. Dobiš nadomesten vozek.

Usnjen ročaj je zakon, pomoje ti roka manj švica kot pri penastem, pa še čiščenje je lažje in še fensy zgledauser posted image

PaPa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
27.4.2012 20:54:02   
Matkurja
Zdaj mi je pa žal, da nisem usnjenega vzela. user posted image

(odgovor članu Majkula)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
1.5.2012 21:59:37   
jakipaki83
Mi imamo penast ročan na 4riderju. Tamali fante je star 1 leto, tavelik skoraj 3. Oba sta veliko časa v vozičku in ročaj nič ne smrdi (sm ga povohala, ker me je firbec matral, če je kaj na tem user posted image ). Tako da obžalovanje  zaradi penastega ročaja ni potrebno.
Otika - adapterje za MC lupinico imam pa tudi jaz. Uporabljene 1x pred skoraj 3 leti. 15 evrov se mi zdi kul cena, če še iščeš. Mislim pa, da sva iz istih koncev (nekje v spominu imam, da sem enkrat na forumu tako sklepala).

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
2.5.2012 13:10:59   
Majkula
Vozek imam končno parkiran sredi dnevne in sedaj imam par vprašanj:

- vozička mi ne uspe zložit če imam namontiran športni sedež v katerokoli smer, zgleda da se zatakne pri tistih dveh kljukah ki sta pod sedežom
- v navodilih piše da če je sedež obrnjen proti ročaju (nazaj) se spodaj fiksira štrikec z ježkom... kam? Če ga zalepim na sedež da se mi ne prepogiba je vredu, če ga hočem fiksirat na ogrodje vozička pa sedež ni več v ravnem položaju.
- kaj naj naredim da bo sedež fiksen ko ga dam v 180°? Vedno se malo "posede" pri pregibu.
- gumb large/small najbrž pride v poštev ko otrok že sam sedi, da ima sedež malo več globine?

(odgovor članu jakipaki83)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
3.5.2012 9:01:01   
skuštrana
Majkula, mogoče se bo Otiki dalo pa ti bo kaj več napisala (ona je naš dežurni serviser user posted image ), drugače pa pobrskaj malo nazaj, vse to je že ene petkrat napisano.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Majkula)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
3.5.2012 19:47:02   
monita

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Majkula, mogoče se bo Otiki dalo pa ti bo kaj več napisala (ona je naš dežurni serviser user posted image ), d

ona pa res vse ve, bravo otika user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
3.5.2012 22:34:51   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: monita

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Majkula, mogoče se bo Otiki dalo pa ti bo kaj več napisala (ona je naš dežurni serviser user posted image ), d

ona pa res vse ve, bravo otika user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Pardon za zamudo, me par dni ni bilo user posted image ... Majkula, da Skuštrana ima prav ... tele tvoje problemčke oz. pomanjkljivo branje navodil smo že parkrat obdelale tekom te teme, pa vseeno:

1. zlaganje: voziček se zlaga samo ko je sedež obrnjen naprej, tj. stran od ročaja. Potem kavlja na spodnji strani vozička morata biti pred/pod črnima prečkama vodoravnima prečkama in nikakor za oz. nad prečkama.

2. ježki: Ko pa je sedež obrnjen proti ročaju, pa se tisti ježki fiksirajo okrog teh črnih prečk ogrodja.

3. small/large: ko je otrok samo v horizontali, se uporablja nastavitev large (pri ležečem položaju in nastavitvi small nastane) neudoben rob. Nastavitev small se uporablja le ko je otrok še majčken in v sedečem oz. polsedečem položaju ... za vse ostalo je ok nastavitev large.

(odgovor članu monita)
  Neposredna povezava do sporočila: 1948
3.5.2012 22:36:28   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: jakipaki83
Otika - adapterje za MC lupinico imam pa tudi jaz. Uporabljene 1x pred skoraj 3 leti. 15 evrov se mi zdi kul cena, če še iščeš. Mislim pa, da sva iz istih koncev (nekje v spominu imam, da sem enkrat na forumu tako sklepala).

Jaz sem iz Domžalskega konca.

(odgovor članu jakipaki83)
  Neposredna povezava do sporočila: 1949
4.5.2012 7:53:55   
zaspancek1
Šefica, poznaš mogoče kaj Mutsy Evo voziček? Sicer nima napihljivih koles, se pa popolnoma poleže (torej primeren od rojstva dalje), je malenkost lažji (pa najbrž ne prav veliko, ker ima nekje 12 kguser posted image ) in manjši oz. se na manjše zloži. Kakšno je kaj mnenje strokovnjaka - bi bil priporočljiv za normalen, ne prehud teren?
Drugače pa, čestitke za nosečnost in da še malo zasmetim user posted image imajo na novo pošiljko kopalk na www.brastop.com
Kaj zanimivega imajo tudi tu (tudi kakšne modrce za dojenje):
http://www.bras-galore.com/
http://www.upliftedlingerie.co.uk/1237/Elomi/Elomi-Smoothing-Foam-Moulded-Plunge-Bra/Nude/
http://www.upliftedlingerie.co.uk/1234/Elomi/Elomi-Smoothing-Foam-Moulded-Bra/Nude/
Tale dva bi bila tudi v tvoji številki (vsaj prednosečniški user posted image ) - elomi ima navadno malo večje košarice.
Ok, bom nehala smetit, zanima me samo, kakšen se ti zdi ta voziček (če imaš čas ga malo pogledat)?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?