Anonimen
|
Hvala za odgovore. Pri nas smo prakticirali dieto, kjer smo se izogibali glutena in casseina. Sedaj po nasvetu zdravnika prakticiramo normalno prehrano, ki je zdrava za vse ostale. Enkrat na teden se ponavadi pregreši cela družina in pojemo pizzo, kak hamburger, kebab ipd. Seveda se problem pojavi, ko gre najin sin direkt iz šole, kdaj na kebab ali pa kaj druga. Ko je bil mlajši ni bilo problema, sedaj ko pa mu še hormoni nagajajo je pa res kriza. Pa se skor vsak dan kregamo, ko reče da tega nebo jedel. Naslednji dan ti pa točno tisto hrano je. Zato mu pa račem, če pa nočeš jest, si pa sam skuhaj. Sploh pa ko si pripravi kaj sam za jest in mu nočeva z ženo tega preprečevati, saj je že to veliko, da si sploh kaj pripravi za jest, pa čeprav pusti kuhinjo v takem stanju, da 1 uro za njim oba pospravljava. Danes sva z ženo bolj pozno prišla iz službe, pa si je sam spekel palačinke iz ovsenih kosmičev in še zraven je dodal merico mojega športnega napitka, ki je v bistvu skor čisti kazein. Še zdaj mi ni jasno, kako je ta napitek našel, ker ga imam vedno skritega. Pa ga vprašam, koliko si pa dal tega v maso. Pa mi reče, toliko kolikor piše na embalaži :) :) :). Speče jih 7, poje pa samo eno. Tako, da sva še z ženo imela kosilo :) :). Zeleni čaj sem pa izpostavil zato, ker jih vedno od njegove osebne zdravnice poslušam, da je kao škodljiv in je rekla, da je najboljš, da ga začneva siliti še z kavo in še cigarete mu naj ponudiva zraven. Pa ji vedno v šali rečem, da ima vse to na voljo in če mu bo kdaj zapasalo, da si lahko postreže. Pa raje res vidim sina z cigaretom v roki, kot pa da bi mogel jemati neke antibiotike, ki mu prej niso nikdar pomagali. Zdravnik v Nemčiji, pa ravno obratno glede zelenega čaja.
|