|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2012
24.4.2012 16:28:26   
tehtanka
js tut za ZF XD

(odgovor članu darchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
24.4.2012 17:27:44   
suzy85
ZS Meni je sicer vseeno, ampak če se bomo selile, se selim z vami user posted image

Kaj več napišem zvečer user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu tehtanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
24.4.2012 17:34:04   
suzy85
princess13 objavila si sliko svojega trebuščka user posted image , ki je vsem vidna. Mislim, da še nisva prijateljici na RR, pa vidim tvojo sliko. Če je to bilo namerno ok, drugače pa bi te samo opozorila na to.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
24.4.2012 19:03:25   
KM
Hojla!
Evo me spet po dolgem času. Vas redno berem (ampak bolj v službi, zato tudi nič ne komentiram, ker imamo bolj strogo glede interneta in bolje nič pošte ven pošiljatuser posted image ).
Drugače pa pri meni nič novega, še vedno se ne počutim noseča, razen seveda trebuščka ki pa je že zelo viden. Ne morem verjet da je minilo že 15 tednov in 2 dniuser posted image .
Kot sem že omenila moram na amniocentezo (zaradi velikega tveganja na NS) in zato zaenkrat še ne morem 100% uživati nosečnosti in biti srečna.
Šele konec maja bom vedela ali sem res lahko srečna nosečkauser posted image ali se bo končalouser posted image . Upam na najboljše seveda pa sem pripravljena tudi na slabo, ker nikoli ne veš. Zelo si želim da bi bilo vse ok, še posebno sedaj ko mi je G namignila, da bo verjetno user posted image . Vedno sem govorila da bi rada punčko ko bom stara 30 let. In čez par dni bom stara 30 let in zaenkrat imam pri (v) sebi res punčko, prav zato si želim, da bi nama uspelo. sicer se mi že od začetka zdi sumljivo, da vse tako lepo in gladko poteka (nič slabosti, nič mozoljev, nič utrujenosti,...) in prav zato me je strah, da se nebi sedaj pa zalomilo. Držite pesti zame in za najinouser posted image . v četrtek imam genetsko svetovanje, amniocentezo pa imam 8.5.2012user posted image .
Glede zasebnega foruma sem ZA in me kar vključite, ker me zelo zanima, kdo vse se "skriva" zadaj za temi nicki (ko bi vsaj vedela da bi malo počekirala na FB, če ste tam, da vas "vidim").
No lepo se mejte, pa ostanite zdrave/zdravi še naprej. In pa bodite srečke nosečke!!!

(odgovor članu tehtanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
24.4.2012 19:23:36   
Anonimen
KM, seveda bomo držale pesti zate in za vajino pikico!!!!!

user posted image

(odgovor članu KM)
  Neposredna povezava do sporočila: 2455
24.4.2012 19:30:45   
princess13

IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

princess13 objavila si sliko svojega trebuščka user posted image , ki je vsem vidna. Mislim, da še nisva prijateljici na RR, pa vidim tvojo sliko. Če je to bilo namerno ok, drugače pa bi te samo opozorila na to.

O hvala Suzy. Seveda ni bilo namerno, ampak sem pozabila na to, ker še nikoli nisem objavljala slikic na RR. Sem pa že spremenila. Boš prosim preverila, če še lahko vidiš?

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
24.4.2012 19:34:20   
balonchek
KM - user posted image user posted image user posted image user posted image

Me smo s tabo in sploh ne dvomim, da boš oktobra v rokah držala svojo prelepo user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil balonchek -- 24.4.2012 19:44:59 >

(odgovor članu princess13)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
24.4.2012 19:41:24   
curkica
Pozdrav vsem.

Po dolgem času se tudi jaz malo oglašam. Čeprav vas redno berem, bolj malo napišem user posted image .

Prejšni teden sem imela NS in kot je povedala dr. je vse v redu. Sedaj čakam še izvide, ki jih pošljejo domov.

Drugače pa tudi pri meni nič kaj nosečniškega "izgleda". Počutim se čisto normalno, nobenih posebnosti, edino lulam še vedno preveč ponoči, kar mi gre že pošteno na živce, saj sem tudi drugače ful zaspan tip, pa sovražim to vstajanje ponoči vsake 2 ure (očitno me majceno že navaja, kako bo, ko pride na svet user posted image ). Pa seveda se mi zdi, da sem ratala malo bolj "čustvena", ko gledam kaki film, me kaj hitro kaj spravi v jok.

Moj buši je še čisto majcen (14. teden), zato še ne nosim kakih posebnih oblačil, kupila pa tudi še nič nisem. Ko sem v C&A videla tiste hlače, ki so res namenjene že tistim "pravim" nosečkam, me je mal minilo. Zanekrat še ne rabim tega. Le malo bolj nizke kavbojke si oblečem, pa gre.

Drugače sem pa tudi jaz poleg, če se boste selile kam drugam. Torej curkica ZA ZS.

Lep pozdrav vsem...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
24.4.2012 20:30:19   
duda1
Pozdravljene!

Jaz se javljam, sem imela danes pregled, vse je bp, srček lepo bije.

Dala sem skozi tudi amniocintezo, sedaj samo upam, da se slučajno kaj ne zakomlicira in da bodo tudi rezultati taki kot morajo bit.

Imam pa kontrolo čez 14 dni, za točen datum moram še poklicat, tako da naknadno javim.

če se boste selile, se vam verjetno pridružim tudi jaz duda1

(odgovor članu curkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
24.4.2012 20:47:41   
suzy85

IZVIRNO SPOROČILO: princess13

IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

O hvala Suzy. Seveda ni bilo namerno, ampak sem pozabila na to, ker še nikoli nisem objavljala slikic na RR. Sem pa že spremenila. Boš prosim preverila, če še lahko vidiš?

Ne vidim user posted image

(odgovor članu princess13)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
24.4.2012 21:21:45   
lunika
Živjo nosečke! Da se po dolgem času spet javim!
Da Vam sporočim,  da že celo 1 teden nisem bruhala! Jupi, mogoče se mi bodo pa umirile zadeve! Ja trebušček tudi pri meni malo raste, ampak ni sile!

Imamo pa rahle težave od sestre sin je imel 5 otroško bolezen, sedaj jo je dobila še sestra in me je ful strah, da je ne dobim še jst. Imate kaj izkušenj s tem!? Sicer ne živimo skupaj ampak v petek smo se nazadnje videli!?
Gruzno koliko je teh bolezni! Ni pa nobenega zdravila za to! Mine samo od sebe.

Lepo bodite!
lp

NASL. PREGLEd IMAM 8.5.2012 že komaj čakam!

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
24.4.2012 21:39:49   
Muri82
Pozdravljene punce.

Sem bila zadnje dni od interneta ker imamo dokaj slab rezultat NS (1:1800) in sem samo iskala informacije in user posted image zraven in je moj cist ven padel tako, da sem ga poslusala in prenehala user posted image in se prepustila. Kar bo bo.

KM drzim pesti da bo amniocinteza pokazala da bo vse ok. user posted image

ZASEBNI FORUM SEM ABSOLUTNO ZA - Muri82
Jaz predlagam cimprej.

Meni se pa zdi da pisemo tako osebne stvari da lahko, tisti, ki nam hoce kaj skodovat hito sesteje ena plus ena in nas prepozna. Meni res ni do tega. Se domacim dolocenih stvari nisva povedala, potem bo pa nekdo s sluzbe to izvohal.Zato se tudi npr. nisem pritozevala nad napacnim datumom na seznamu. Ce ne zameite, bom tudi podatke o starosti in PDP posredovala na zasebi forum.

Za srecanje sem itak za.

< Sporočilo je popravil Muri82 -- 24.4.2012 21:40:44 >

(odgovor članu lunika)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
24.4.2012 21:42:16   
kris555
Hejla,

name ne pozabit.... kris555 ZA ZS

Pri meni je vse kot prej Slabosti + bruhanje še vedno prisotna.
Vsakič po bruhanju mi otrdi trebuh. Nisem šla preverjat ali je kaj narobe ali ne,
morda zato ker me nič ne boli.

Nosečniške hlače pa jaz nosim že par tednov, ker so me kavbojke žulile ravno v predelu user posted image .
Jemljem vitamine, proti zgagi pa jem vanilijev puding od vindija. Mnjami.user posted image

Lahko noč

(odgovor članu lunika)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
24.4.2012 21:58:27   
kris555
Aha, pa še to.

Moj user posted image mi kupuje sokce MAMA od Fruktala.
Sta ful dobra...

(odgovor članu kris555)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
25.4.2012 7:41:51   
myshm
SEZNAMČEK:
balonchek ZA
myshm ZA (ko boste rekle)
Bloocek ZA (MAJA)
Darchy82 ZA
Cebelica81 ZA
Princess13 ZA
Otika ZA
Gretej ZA
Griotte ZA
Archie ZA
Malamaja ZA
Srčekgirl ZA
Astrid1 ZA
mamica'2 (nimam strešice-sory) ZA
GregUr ZA
Aninchy ZA
Pikica010 ZA
Nelikaa ZA
Spela23 ZA
tehtanka ZA
Suzy85 ZA
KM ZA
Curkica ZA
duda1 ZA
Muri82 ZA
Krisss555 ZA

Evo kar veliko se nas je že nabralo, glede selitve mislim takole, 7.5 ko je konec počitnic bom forum odprla za branje, samo navodila, prve se boste lahko ta dan registrirale in vas jaz potrdim, več dobite vse tiste ki ste na seznamu na ZS, kje, kako in kaj. Vse tiste ki še niste ali ne boste na seznamu mi boste tukaj na RR napisale v ZS da bi se rade pridružile, to je to user posted image

No KM prepričana sem da bo s tvojo punčko vse OK, nič slabih misli in zakaj nosečnost nebi smela potekati popolno brez slabosti in tegob, maš pač pridnega dojenčka, ki ti nič ne nagaja, moja prva nosečnost je bila skoraj popolna, mela sem nekaj mozoljčkov to je pa to. user posted image

Muri82 Vse držimo pesti da bo tudi z tvojimuser posted image vse OK, kadar veliko ljudi pozitivno misli se seveda zgodi vse dobro.

Kakšn lep sonček ko bi vsaj tako ostalo danes, no pravijo da bo lepše samo da ne bo čez 10 minut potem zopet ploha in da ne rabim ravno plašča oblečt user posted image

(odgovor članu kris555)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
25.4.2012 7:45:30   
myshm
Kriss555 Sem tudi jaz že pisala v teh sokcih in moram priznat da so tudi meni res dobri, samo kaj ko bi jaz vseeno rajši imela bleender za smoothije delat, bom kr zbrala dinarčke in si to sigurno kupim, ker je meni tokkkk dobro to, samo so tako pasje dragi da se res ne splača prou pogosto it, pa pravijo da se dobro naredi tudi sladoled v blenderju, da recimo poleti sadje v zmrzovalnik, streseš v blender in dodaš sladko smetano, njm njm se mi že sline cedijo.

Hahahah se vidi da jaz ne pijem jutranje kavice mi grejo pa sadni šejki in sladoledi po glavi user posted image

(odgovor članu myshm)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
25.4.2012 8:41:04   
Nezy1
IZVIRNO SPOROČILO: myshm

SEZNAMČEK:
balonchek ZA
myshm ZA (ko boste rekle)
Bloocek ZA (MAJA)
Darchy82 ZA
Cebelica81 ZA
Princess13 ZA
Otika ZA
Gretej ZA
Griotte ZA
Archie ZA
Malamaja ZA
Srčekgirl ZA
Astrid1 ZA
mamica'2 (nimam strešice-sory) ZA
GregUr ZA
Aninchy ZA
Pikica010 ZA
Nelikaa ZA
Spela23 ZA
tehtanka ZA
Suzy85 ZA
KM ZA
Curkica ZA
duda1 ZA
Muri82 ZA
Krisss555 ZA

Evo kar veliko se nas je že nabralo, glede selitve mislim takole, 7.5 ko je konec počitnic bom forum odprla za branje, samo navodila, prve se boste lahko ta dan registrirale in vas jaz potrdim, več dobite vse tiste ki ste na seznamu na ZS, kje, kako in kaj. Vse tiste ki še niste ali ne boste na seznamu mi boste tukaj na RR napisale v ZS da bi se rade pridružile, to je to user posted image

No KM prepričana sem da bo s tvojo punčko vse OK, nič slabih misli in zakaj nosečnost nebi smela potekati popolno brez slabosti in tegob, maš pač pridnega dojenčka, ki ti nič ne nagaja, moja prva nosečnost je bila skoraj popolna, mela sem nekaj mozoljčkov to je pa to. user posted image

Muri82 Vse držimo pesti da bo tudi z tvojimuser posted image vse OK, kadar veliko ljudi pozitivno misli se seveda zgodi vse dobro.

Kakšn lep sonček ko bi vsaj tako ostalo danes, no pravijo da bo lepše samo da ne bo čez 10 minut potem zopet ploha in da ne rabim ravno plašča oblečt user posted image

myshm, mene si pozabila user posted image

(odgovor članu myshm)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
25.4.2012 8:57:43   
Abrakadabra
dan

Nisem se nič javljala, me je prav sram. Za mano je tudi amniocenteza. Zdaj pa veliko počivam, zato se tudi ne javljam ful.

Jaz sem tudi za zasebni forum.

(odgovor članu Nezy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
25.4.2012 9:02:56   
Abrakadabra
dan

Nekaj rr štrajka-mi noče posta oddat :( Se bolj maLO javljam.... jaz sem tudi za zasebnega, bi tam več pisala, ker tukaj mi ni ful za pisat....

Drugače pa za mano je tudi AC, zdaj počivam na polno ;)

(odgovor članu Nezy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
25.4.2012 9:04:21   
Abrakadabra
No zdaj pa vidim, da mi je oba poslalo user posted image

(odgovor članu Abrakadabra)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
25.4.2012 9:15:50   
darchy82
Punce, držim pesti, da boste vse dobile dobre rezultate od amniocenteze user posted image user posted image user posted image
Sploh si ne predstavljam kako mora bit to hudo ko tako čakaš. Vso srečo!!!

25.01.2011 se nama je pridružila Lana,
29.09.2012 pa se nam je pridružil še Aljaž :))

(odgovor članu Abrakadabra)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
25.4.2012 9:53:14   
nelikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Muri82

Pozdravljene punce.

Sem bila zadnje dni od interneta ker imamo dokaj slab rezultat NS (1:1800) in sem samo iskala informacije in user posted image zraven in je moj cist ven padel tako, da sem ga poslusala in prenehala user posted image in se prepustila. Kar bo bo.

Kdo ti je rekel, da imaš slab razultat? Jaz sem imela v prvi nosečnosti rezultat 1 : 2962, pa noben zdravnik ni rekel, da je slab rezultat. Ko imaš 1:300 ali manj, je potrebno pogledati nekoliko bolj podrobno kako je z otrokom. Rodila sem zdravo deklico. Sedaj pa sem bila začudena, ker je rezultat 1: 10000. NE SKRBETI! user posted image

(odgovor članu Muri82)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
25.4.2012 10:16:58   
kris555
Myshm, meni jih moj kupuje v Ajdovščini pa ni nič rekel, da so dragi.

Moj je želel kuhinjski robot, da si bom lahko sokce delala in sva šla na lov.
Kupila sva ga na Češkem, ko je ena tgovin imela znižanja. Ima EU garancijo, dela pa odlično.
Moj mesi testo za kruh, potem pa da blender gor za smoothie.

Pa še razlaga mi kako bom delala papice za user posted image .
Se pozna, da je najin prvi, sva čisto noro navdušena nad user posted image . user posted image user posted image

Srečno vsem pupam za amnio. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nelikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
25.4.2012 11:21:53   
mmojka
mater sem jezna. Ful, ampak res ful sem napisala pa je vse nekam šlo... we are sorry, blablablauser posted image

Nimam časa še enkrat, imam preveč dela z malim, ki je še kar bruhal in bruhal in je čist revček pa hodva k zdravnikom kar naprej juhce kuhava pa tako naprej. Saj si predstavljate...

Se bom naslednjič bolj potrudila. Če sem v službi je za RR kar več časa user posted image

Pregled včeraj bil - vse super!

mmojka ZA zasebni forum - maj

papauser posted image

(odgovor članu kris555)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
25.4.2012 11:30:16   
astrid1
Muri82, tvoj rezultat z NS se mi zdi zelo dober, sploh v primerjavi z mojim, ki je veliko, veliko slabši... Pri meni so to naredila leta. Sem pa mislila, da pošljejo na amniocentezo samo starejše nosečnice in tiste, ki imajo večje tveganje od 1:300.

(odgovor članu mmojka)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?