princess13
|
Ojla nosečke! Ste me kaj pogrešale? Sem mela malo pestre dneve, te pa se nisem mela časa toliko javljat. Še domov k staršem, sem šla na počitnice za 2 dni, ker je dedi ful bogi in mu baje ni več pomoči, samo čakamo lahko, da še srce odpove in sem se šla poslovit, ker si ne bi odpustila, če ga ne bi prej videla Jaz še vedno upam, da si bo opomogel čeprav zdravniki pravijo nasprotno. Slabosti - ne boste verjele, ampak v soboto zvečer sem prvič v nosečnosti bruhala. Neverjetno kak mi je slabo postalo Včeraj zjutraj mi je spet bilo ful slabo. V trgovini sem skoraj skup padla. Kar naenkrat me je začelo oblivat. Pol sem bila celi dan bolj boga. Danes zjutraj spet slabo...Ne vem kaj se to dogaja?! Pa sem že 15t noseča, sem mislila, da slabosti ne bo več, ker sem jih tak mela v 2 mesecu, pol nič več, zdaj pa spet. Svašta. Two Way - babe smotane! Tak ste me navdušile s cotikami in popusti, da sem se mogla danes odpravit do trgovine. Sploh nisem vedela, da imajo tak popust, tako da hvala za info Kupila sem si 3 majčke in 1 spodnji del trenirke, plačala pa 25€. Mislim, da bom do konca meseca še šla po en tak nakup. Moj me bo tak fental Myshm, jaz sem ful drobna, majčke imam drugače številko S, kupila sem si pa dve M in eno L in ti povem, da mi ta L ni prevelika, le malo daljša je in več prostora je za trebušček, tak da sem prepričana, da boš tudi ti našla kaj zase Privat forum - itak, da sem ZA. Kamorkoli greste, I'm with you! V sredo me čaka 2.pregled pri G. Že komaj čakam Me prav zanima, če mi bo pred morfologijo še dala kakšen datum. Upam da. Toliko zaenkrat od princess
|