|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2012
20.4.2012 13:09:13   
pikapoka86
Živjo!user posted image

Tukaj še ena oktobrka, ki bi se vam rada pridružilauser posted image Že nekaj časa vas berem, sedaj pa sem se opogumila da se vam pridružim. PDP imam 12.10. Stara sem 26 let in to je moja prvauser posted image . Nuhalna je za mano in kaže da je vse OK, čeprav me nenehno spremlja občutek da delam kaj narobeuser posted image

Naslednji pregled imam 14.5. in že težko pričakujem ta dan, saj je od mojega zadnjega pregleda minilo že kar nekaj časa...meni se zdi da že cela večnost (3.4) user posted image

Da ne govorim kako težko čakam oktober in bebouser posted image

Pozdravček vsem

(odgovor članu zabamara)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
20.4.2012 14:22:31   
duda1
Pozdravljene po dolgem času. Vsem čestitke za uspešno opravljene NS še od mene.

Pri nas nič kaj novega. Počutje je vredu, upam, da je z našimuser posted image vse vredu in da srček še bije. Sem v 16. tednu in komaj čakam na prve brcike.

Sem vidla, da nisem javla pregleda in sicer imam naslednji pregled 24.4., ko imam tudi amniocintezo, saj bom ob porodu že stara 37 let. Sem v teh dneh polna najrazličnejših občutkov, malo me je tudi strah, da ne bo šlo kaj narobeuser posted image .

Drugače pa moji trije otroci (7, 5 in 3 leta) še ne vedo, da bodo dobili še enega user posted image . Jim povem po tem pregledu.

(odgovor članu pikapoka86)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
20.4.2012 14:22:51   
Griotte
Ojla! user posted image

Tudi jaz sem imela na začetku občutek, da se ne prehranjujem dovolj zdravo, da se ne gibljem dovolj, včasih sem imela slabo vest, če sem kakšen suhomesnat proizvod poskusila, itd. Ampak je po NS ta občutek izginil. Zdaj sem čisto sproščena in uživam v nosečnosti. user posted image Upam, da bo tudi pri tebi tako.

Glede zasebnega foruma: I'm in! user posted image

Danes sem si v H&M-u kupila ene hlače in dve majčki. Se kar najdejo lepe stvari, iz dobrega materiala so, pa še relativno poceni.

Pa še to - imate zelo lepe trebuščke. Jaz sem v 17. tednu, pa se komaj kaj pozna. user posted image

Lep dan!

(odgovor članu pikapoka86)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
20.4.2012 14:44:03   
GregUr
jst sem si pa včeraj v lidlu nardila zalogo modrcev za dojenje, nosečniških hlač in pa tunik user posted image pa sem ful zadovoljna z vsem naštetim user posted image
kar se tiče prestavljanja... načeloma mi je vseeno, itak nimam nikjer namena objavljat ne vem kakšne fotke, pravzaprav ne razumem tistih (verjamem da je katera tudi med nami, pa vseeno...), ki na fb obesijo sliko sluzastega novorojenčka, celega vijolčnega in kričečega, po možnosti še s popkovino povezanega z mamico... ne vem, mislim da vse pa ni za javnost... in da so stvari intimne narave, katere se da zadržati zase, svojo srečo pa lahko prikažeš tudi na drugačen način... sicer pa, tisti, s katerimi sem si blizu, bojo itak prišli že v porodnišnico na obisk, ostalih pa ravn ne briga moj otrok na vagi - direkt iz maternice... user posted image user posted image
ampak kot že rečeno, vsakmu nekaj ustreza, drugmu pa ne... (ne zamerite tiste, ki imate to objavljeno na profilu - ne obsojam, samo povem da meni je to out)
well, point vsega je, kot je že ena rekla, da se nam še vedno pridružujejo punce, ki se prej niso opogumile, ali pa da obstajajo tudi takšne, ki samo berejo, svojega mnenja pa ne podajo, ampak vseeno izvejo dost stvari k jih zanimajo (kako se bojujemo proti prehladom, glavoboli, bolečinami v križu, kakšni izcedki so še v mejah normale, ali si lahko barvam lase al ne, ali lahko kolesarim, rolam, bla bla bla...) zato je pravzaprav namenjen forum RR, vsaka posameznica pa si lahko profil zaklene, vpogled v slike, objave in ostalo, pa dovoli le tistim, ki jih doda za prijatelje - isti princip kot fb, tko da se mi zdi da nek umik sploh ni potreben.

jst sem pa opazla, da mam zjutraj ful trd in izbočen trebuh, čez dan pa "uplahne" user posted image in ga spet nadomesti špehulja user posted image ne vem a se pomika ven in not? user posted image user posted image

(odgovor članu Griotte)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
20.4.2012 15:27:41   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: GreTEJ

IZVIRNO SPOROČILO: archie

Eno vprašanje oz. predlog: a ste za to, da bi se umaknile na kakšen bolj privat forum oz. FB? Vedno več je tega in če je zaprta skupina, potem ni nevarnosti za slike ipd.

Sem opazila, da se zadnje čase vse več skupin umika na zasebne forume ali skrite skupine na FB (btw. včeraj ena kolegica meni na steno napiše, če je to res, da bomo imeli tretjega dojenčka? #$%!#$ Dve moji sestri pa še ne vesta. Po nekaj urah sem opazila to, in hitro izbrisala dol). Jaz z mamicami ki imajo enako stare otročičke kot naš Jaša sodelujem na privat forumu. Prej na RR je debata počasi ugašala, zdaj smo pa roku enega leta naklofale že preko 400 strani. Tako da, za privat forum sem, za skrito skupino na FB pa ne. Menda je vse nepregledno.

Jst sm pr majskih mamicah 2008 in julijskih 2010 na FBju in smo zaprta skupina in noben drug ne vidi kaj me objavljamo (ne slik, komentarjev,...) samo me in je super. Drgač pa jst bi zaenkrat tu bla pa se megari pol k rodimo kam drugam preselimo.

< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 20.4.2012 15:38:13 >

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu GreTEJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
20.4.2012 15:34:11   
tehtanka
waw zelo lepi trebuščki user posted image

js bom tut u kratkem pokazala moj balon user posted image

pozdravljene nove user posted image  

ja tale zasebn form se kr fajn sliši, fb pa sigurno ne. lah bi pa usen še tuki kj počekerale če res nova pride al nevem, čprou tale RR ni nobena panika men je čist fajn

učer sm bla u nabavi pa nč pamtnga nism našla tko da tut nč kupila sm si pa pizzo prvoščlauser posted image
jutr grem a še u tw pogledat če pa tut tm ne bo nč po bom pa po p.
sam nočm kr neki nost pol nevem pač ni moj okus

mene dans spet matra glavobol pomoje je tut mal tale vreme user posted image

drugače sm pa padla po štengah, in ps me je na tla podr pa je use uredu

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
20.4.2012 15:38:36   
Srčekgirll

nick,starost,zaporednauser posted image ,število user posted image user posted image user posted image ,doma,kraj poroda, spol  ,NS, MF

user posted image

x.10.
Anonimnauser posted image ,27 let,2user posted image ,1, ?,??
Nezy1, ? let,?user posted image ,?, ?,NSuser posted image ,
Muri82, ? let,?user posted image ,?, ?,??

1.10.
Abrakadabra,28 let,3user posted image ,1user posted image , KR,??
anabela 27
,?,?user posted image ,1user posted image ,,?,??
mamica^2,25 let, 2user posted image ,2 user posted image , PO,NSuser posted image
2.10.
sonček33
,33 let, 2user posted image ,1user posted image ,,KR,??
surdi ,30 let,2user posted image ,1user posted image ,LJ,NSuser posted image
loribu ,30 let,?user posted image ,?,LJ,
??
3.10.
nelinka
,31 let, 3user posted image ,1user posted image ,MB,NSuser posted image
cebelica82
,30 let,2user posted image ,1 user posted image , ,PO,??
Griotte
,23 let,1user posted image ,0user posted image , ,VE/SG/?,??
4.10.
5.10.
Srčekgirll,28,5 let,3user posted image , 2user posted image ,PO,NSuser posted image
pikica 28, 2user posted image ,1user posted image , ,
??
malamoja,31 let 3user posted image , 1user posted image , LJ ,
??
darchy82, 30 let, 3user posted image 1user posted image ,LJ,NSuser posted image
6.10.
aninne
,33 let,5user posted image ,1 user posted image , ,PO,??
johana, ,2user posted image , 1user posted image ,?,??
amaddeja,28 let,1user posted image , 0,PO,??
7.10.
chungalunga ,28 let,1user posted image ,0,?,
??
8.10.
GregUr,24 let, 1user posted image , 0,Trbovlje,??
9.10.
Aninchy, 23 let, 2user posted image ,1
user posted image user posted image , CE,
??
nelikaa, 33 let, 2
user posted image , 1user posted image ,LJ,NSuser posted image
10.10.
piskotkova ,?,?user posted image ,?,?,??
11.10.
soncnica87,24 let,1user posted image ,0, ?,??
?,? ,?user posted image , 1user posted image ,?,??
12.10.
Bloocek,27 let, 1user posted image , 0user posted image ,SG,NSuser posted image
pikaro, 27 let,2user posted image ,1user posted image , ,?,??
biba.mala,? let,?user posted image ,?,? ,RS, NSuser posted image
duda1,? let,?user posted image ,?,? ,?,??
pikapoka86,26 let,1user posted image ,0user posted image ,? ,?,??
13.10.
kris555,30 let,1user posted image ,0,PO,??

Smrketa1,27 let,1user posted image , 0,PO,??
nena29,29 let,2user posted image , ? , SG,??
Otika,29let,3user posted image , 1user posted image , LJ,??
mmojka, 32 let, 2user posted image , 1user posted image ,LJ,??
14.10.
KM, 29 let,1user posted image ,0, ,?,??
majči*, 29let,2user posted image ,1user posted image ,?,??
Medved Pu, 32 let,1user posted image ,0, ,Šempeter pri NG,??
15.10.
lelykal,26 let,2user posted image , 1user posted image , ?,
??
lunika,? ,2user posted image , 1user posted image ,?,
??
princess13,29let,1user posted image , 0, MB,??

balonchek,30 let, 1user posted image ,0user posted image ,KR,??
jakobinka,29 let, 2user posted image ,1user posted image ,MB,??
zala85,26 let, 1user posted image ,0user posted image ,?,??
16.10.
darckr,34 let ,?user posted image , ?,?,??
Jeanne77,35 let ,1user posted image , 0user posted image ,MB,??
17.10.
turquoise,? let,?user posted image , ?, ?,
??
Jasminca 84,27 let,2user posted image , 2user posted image , MB,NSuser posted image
18.10.

19.10.
kokosova_palma, ? let,?user posted image ,?, ,,??
20.10.
pikica010,? let,2user posted image , 1user posted image
, ?,??
racka8,30 let,4user posted image , 2user posted image ,LJ,NSuser posted image
tehtanka,20 let,1user posted image , 0, LJ,
??
Babyblue85, 26 let,1user posted image ,0user posted image , NM,??
21.10.
22.10.
monci2,28 let,2user posted image , 1user posted image , PO,
??
sonček85,? let,?user posted image ,1,user posted image , ?,??

Spela23,23 let,1user posted image , 0, CE,NSuser posted image
23.10.
odavoda,? let,3user posted image ,2user posted image user posted image , ?,,??
user posted image
pikica010,28 let,2user posted image , 1user posted image
, CE,??
archie,? let,2user posted image , 1user posted image , ?,??

HelenaLena,?let,?user posted image , ?, ?,??
24.10.
GreTEJ,28 let,4user posted image , 2user posted image inuser posted image , ?,??
25.10.
curkica,35 let,1user posted image ,0, ?,
??
26.10.
astrid1,37let,2user posted image ,1user posted image , ?,
??
27.10.
28.10.
suzy85,26 let,2user posted image , 1user posted image , CE,??

29.10.
Maša76,? let,1user posted image ,0user posted image , LJ,??

30.10.
myshm,26 let,2user posted image , 1user posted image , PO, NSuser posted image
zabamara,30 let,3user posted image ,2 , ?, ??

31.10.

daisyb,? let,?user posted image , 1user posted image , ?,??

dalečoddoma,32 let,2user posted image , ? , NSuser posted image
 SKUPAJ NAS JE user posted image :

70

NS ,REZULTATI O NAPOVEDI SPOLA:

user posted image user posted image  11    user posted image user posted image : 3

MF ,REZULTATI O NAPOVEDI SPOLA:

user posted image user posted image : ? user posted image user posted image : ?

Z NAMI SO ZAČELE, A NA ŽALOST KONČALEuser posted image :
user posted image user posted image Pattsy

user posted image user posted image zaspančka

user posted image user posted image pipika 13

user posted image user posted image anckica

user posted image user posted image čiba

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net 
                         - mama.si
- nosečnica.si
                             - babybook.si
- noseča.com
                             - pregnancy.org
- bibaleze.si 
                             - bambino.si
- mojezdravje.si
                        - parrentsconnetct.com
- pregnology

-
novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH

OTROŠKA IMENA

ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
-
dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
-
Priznanje očetovstva
-
Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

PREGLEDI oz. MF
:                                                  

21.4.
odavoda

Muri82
23.4.
Medved Pu

biba.mala
24.4.
mmojka

duda1
25.4.
princess13

archie
Griotte
4.5.
mamica^2
7.5.
Bloocek
zala85
pikica010
8.5.
dalečoddoma
9.5.
tehtanka
Spela23
Jasminca 84
Babyblue85
10.5.
Aninchy
Jeanne77
11.5.
astrid1
15.5.
kris555
GregUr
16.5.
balonchek
17.5.
suzy85
18.5.
Srčekgirll
GreTEJ
21.5.
cebelica81
24.5.
darchy
23.5.
myshm
7.6.
dalečoddoma

VSE NOVE user posted image , PROSIM, DA PODATKE ODEBELITE IN TUDI NADALJNE PREGLEDE, DA BOM LAŽJE VAS NAŠLA, LAHKO MI PA POŠLJETE TUD NA ZS!
HVALA!

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
20.4.2012 17:04:04   
kris555
myshm, če hočeš lahko pogledaš knjigo Glej, kako rastem! CAMPBELL S.
Vidiš razvoj otročka po tednih, vse UZ slikice. Preglej jo prvo ti, da ni mogoče preveč resna za otročke.

Moje slabosti in bruhanje se je vrnilo po 14 dneh. Še huje je kot prej. A je to normalno?
Počutim se zanič, ampak res zanič. Tudi če jem prepečenec + planinski čaj, dobim zgago, in gremo do WC.
Sploh ne vem kaj jest, da bo bolje........user posted image
Moja user posted image mi že zdaj kaže kdo bo ŠEF v družini. user posted image

(odgovor članu tehtanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
20.4.2012 18:24:53   
astrid1
Danes sem šla pogledat v Two way. Kupila sem tri različne tunike. Eno platneno in dve iz viskoze.
Ker imajo akcijo 40% za tri kose, sem plačal zgolj 32 evrov.user posted image Z nakupom sem zadovoljna. Sploh ni slaba kvaliteta, pa kroji so lepi. Pa še naslednjih par let bom lahko nakupljeno nosila.
V H&M sem nabavila nosečniške kavbojke, ker nobenih svojih hlač ne zapnem več.user posted image . Me je kipnilo ravno čez trebuh.

(odgovor članu kris555)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
20.4.2012 18:36:54   
myshm
Kris555 Veš da sem točno to knjigico šla danes iskat in je kar super, sem si pa mislila da je tovrstnih knjig več, nebi ji ravno kazala fotografije porodov ipd. ampak kako zgleda v maternici kako se dojenček razvija, popkovino po kateri pride hrana, tako otroško, ampak ne zlagano-štorklja in ne čist v detalje, sej me razumete.

Zaseben forum povejte, jaz naredim če boste želele, ko se nabere, se bom pridružila če bo, drugače je RR super, je že res da nekatere samo berejo in če so nosečke in jim pride prav super, ampak berejo lahko seveda vsi, in mi smo na drugem forumu imele težave ko je nekatera spoznala eno iz postov, jih skopirala, sprintala in jih nesla vzgojiteljici njenega otroka-seveda je stvari pobrala iz konteksta in otrok je bil oškodovan, mamica pa jezna in slabe voljem ženska ki je to naredila pa zelo preračunljiva in nesranma, ČEPRAV VERJAMEM V DOBRE LJUDI, nas žal kdaj pa kdj jdo tudi negativno preseneti. Tako da kot boste želele.

Mene je danes zjutraj tako bolela glava, da mi je bilo prav slabo, ko sem pupo oddala v vrtcu, sem šla v najbližjo trgovino po navadno belo žemljico in prisežem, da če bi prodajalka še 5 sekund mečkala bi tako skup zletela da je kj, nimam se kj za hecam moram jest in danes sem potem po zajtrku vzela še lekadol, res nisem mogla več sedela sem v avtu na poti v službo, zapeljala na en travnik odprla okno, jedla žemljo in se luftala, če ste vidle kako takšno danes belo ko zid sem bila to jaz. user posted image Zdj sm kr OK ampak utrujena na polno, tako da ko gre moja pupa spat, grem tudi jaz na kavč po dolgem, cunje za zlikat bojo počakale do jutri, ker sem ressssss utrujena.

(odgovor članu kris555)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
20.4.2012 18:42:27   
myshm
Astrid1 To se pa videla za TW in bom šla tudi jaz pogledat za kakšno stvar, jaz sem se že založila z Taily Waily jeans pajkicami in ti povem da sem vzela večjo številko ampak kljub gumbov nič ne žulijo, so super udobne bile 17evrov in po mojem bojo kar za do konca.

Aha knjigice za otročke to sem dobila:
- Glej, kako rastem-Campbell.S. ( ni za otroke ampak se vidi lepo kako otroček raste in se jim lahko pokaže)
- Od spočetja do rojstva- Hamberger.L. (ravno tako kot prva)
- Pričakujemo dojenčka- Michelini.C.A. (slikanica za otroke)
- Angelina dobi sestrico (avtorja se ne spomnim, luštna)

(odgovor članu myshm)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
20.4.2012 18:44:35   
astrid1
Ja, se splača pogledat, ker je popust. Za dva artikla 20%, za tri pa 40%. Še moja najstniška hčerka je pohvalila mojo izbiro, kar se poredko zgodi.user posted image

(odgovor članu myshm)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
20.4.2012 18:52:43   
myshm
Astrid1 To je pa kar pohvala ja, običajno so najstniki kar dosti kritični.

Ajoj jaz sem sedaj ugotovila kako se tukaj prijatelje poišče, sem začela ampak joj upam da sem nekako pogruntala stvar.

(odgovor članu astrid1)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
20.4.2012 21:24:47   
mmojka
Joj punce ste pridne v čvekanju, jaz pa čedalje manj. Berem vas skoz, pisat pa se mi po pravici ne ljubi. Bi pa pokomentirala idejo o zasebnem forumu. Jaz sem za. V RR nisem videla problema dokler se nam v življenju niso začele dogajati tako specifične zadeve, da če bi jih tu gor pisala, bi me takoj nekdo spoznal. Pa bi ful klepetala z vami, ker ste fajn!

Vsem na novo pridruženim želim lepo nosečnost, tiste pa ki morate še na NS ali AC pa srečno. Držim pesti!user posted image

Moj je že cel teden odsoten in sem sama z malim pa je zbolel. Včeraj je bruhal, danes driskal. No, pa še vročino je dobil tako, da je sigurno virus in ne hrana. Upam, da se ne nalezem, ker ponavadi se vedno, ko se pa tako stiskava.

Zanimivo je res biti drugič noseč. Jaz sem toliko nezaskrbljena v primerjavi s prvič, da to ni res. Jem vse, kar mi diši. Nič ne študiram, kaj pa če... Prepričana sem, da je vse ok, je pa res, da bom kmalu začela razmišljati o porodu. To pa bodo skrbi, ker je bilo prvič tako, da so me še 1 leto flikali.

Trebušček. Ja, meni se že ful vidi. Zanimivo je, da ga imam ful visoko. Pa vem, da maternica še ni tako visoko. Hmmm user posted image

Gibi. Končujem 15. teden in prisegla bi, da sem ene parkrat začutila gibe. Sem pa jih prvič v 20. tednu. Komaj čakam, de bodo tisti ta zares. Čeprav je treba zdaj še uživat, ker spomnim se, kako nevšečno je bilo ponoči, ko sem se zaradi tega zbudila potem pa ne zaspat...

Se še kaj javim. Drug tdene imam itak pregled, vem, da bo bolj brez veze pa vseeno... bo pa potem že datum za morfologijo user posted image

Lahko nočuser posted image

(odgovor članu myshm)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
21.4.2012 9:47:15   
myshm
Da se ne boste cudile mobitel omrezje ne dela, se trudijo da bi cimprej usposobili, na klicnih centrih je gneca, zayo vam sporocam da so ze na delu in bojo poskusli zadevo usposobit, medtem pa stacionarni telefoni in simobil. Se zgodi, sem ugotovila ker smsji niso prisli.

Evo jaz pa po Tifol in pol mal do two way-a pofirbcat pa mogoce v lidla ce je se kj ostao, ker nism sla do sedaj nic pogledat, ceprav sedaj ze kar nekaj za oblect imam, sedaj ko se moj trebuscek ze lahko kaze okoli, ves ponosen.

Sem pa vidla uno temo o zmoti spolov, men je moj G v prvo tud rekel da bo mogoce fantek okol enajstega tedna, ampak sem bila prepricana da je puncka in potem v 26.tednu pa sem tudi bila na3D in pri njem in sta oba G rekla da je puncka in tudi sama sem na UZ vidla, zgleda da je najbolj zihr ce sam vidis. Ceprav se mi je zdela ta G na nuhalni zdaj drugic tako 100% prepricana da imamo puncko, da ji kar tezko nebi verjela, no pa saj verjetno bom na naslednjem pregledu pa ze kar videla tudi bolj za zihr oziroma morfologija. ;-) Zaenkrat smo rekli hcerkici da vse kaze da bo puncka ampak da zdravniki, se tezko vidijo in bojo mogli se veckrat pogledat da bojo vidli, ali bo bratec ali sestrica.

(odgovor članu mmojka)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
21.4.2012 10:14:04   
Bloocek
jutrček!
No naj povem da meni simobil ne dela,mobitel pa čist ok.
Ma bomo že zdržali... user posted image

Drugač pa naj se pohvalim, da je poštar včeraj končno prinesel AS in sma seveda s user posted image takoj planila v akcijo in ni blo nič slišat. user posted image

Potem sma pa danes zjutraj takoj ko sma vstala spet poskusila in se je taaaako lepo slišal srček in gibanje (se mi zdi user posted image )... vesela,vesela.user posted image

Ko nam nekaj noče uspeti, je to samo zato, ker nas nekje čaka nekaj veliko boljšega

(odgovor članu myshm)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
22.4.2012 8:37:42   
dalečoddoma
suzy85 jaz sem bila verjetno za tabo na NS, ker sem imela uro 13.40 user posted image predvidevam da sva se res srečali.

Meni je sicer dr. Strahova prestavila datum poroda na 23.10, vendar močno dvomim da bo to takrat. Namreč že pri prvem otroku so mi rekli, da bom rodila že decembra, čeprav sem imela rok 8.1., pa sem potem rodila 15.1. Tako da velikost otroka ni ravno merilo za porod. Moji otroci so pač precej veliki user posted image , če samo povem da je imela punčka pri velikosti 56 cm, 4220 g (tako kot jaz), me je rahlo strah kaj če bo fant user posted image

Kako je zdaj s privat forumom, že deluje ali ne?

Ta vikend sem si kupila pajkice v C&A, črne, drugih niso imeli. Se mi zdi da imajo v Kranju malo izbire. Majčke so pa itak zdaj moderne take bolj velike, vrečaste, tako da se bo dalo kombinirati.

(odgovor članu Bloocek)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
22.4.2012 9:26:38   
darchy82
Dobro jutro nosečke user posted image
Jst imam pa eno vprašanje. Tiste, ki že čutite gibe - a jih čutite vsak dan ali ne? Pri meni je tako, da imam obdobje par dni, ko jih čutim vsak dan, potem pa spet obdobje, ko nekaj dni ne čutim nič user posted image . Sicer z AS lepo slišim srček pa tud gibe, se mi zdi, pa me zanima če je to normalno? Se pa trenutno prav nič ne počutim user posted image , razen pač da imam trebušček.

Pa lep dan vsem.

25.01.2011 se nama je pridružila Lana,
29.09.2012 pa se nam je pridružil še Aljaž :))

(odgovor članu dalečoddoma)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
22.4.2012 9:45:40   
GregUr
darchy82 glede gibov ti nimam kaj pomagat, še nimam izkušenj. je pa res, da na čase nekaj podobnega žgečkanju čutim tudi sama, čeprav mi je še prekmalu - 15t5d, pa še obložena sem malo bolj user posted image pa seveda to je moja prva user posted image ... ampak ne vem. sicer nikomur še nisem nič rekla, me pa zanima kako res zgleda ta občutek brcik, da bom končno vedela ali je to user posted image ali so to samo možgani user posted image
čutim pa tako kot ti, enkrat malo bolj, drugič nič, potem spet, kak dan nič... uglavnem res nimam pojma user posted image

se pa user posted image trebušček že preriva skozi obloge user posted image , tako da yeeeii user posted image user posted image

(odgovor članu darchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
22.4.2012 10:05:32   
myshm
Dalecoddoma Hihihhi vidim da nisem edina, ki ima XL otroke, tudi moja pupa je bila, želim si da bi v drugo imeli malce manj, ampak glede na to da ze sedaj prehiteva v velikosti za 5dni, bo kar enako in tudi G mi je že rekel za CR! No mogoče če bi se napovedala kaj prej, bi bilo super bi raje naravno ampak OK, so pa napovedali pupo in velikost bo ta tam, teža mi gre pa itak ze tako ali tako skos vzuser posted image trajno gor, pa se ne sekiram, ker sem se v prvo tudi zelo veliko zredila pa mi je slo z dojenjem vse dol zelo hitro, no razn dve kg, ki sem zelela da ostaneta.

Gibi če se prav spomnim je bilo tudi pri meni tako, v prvo sem začutila gibe okoli 14-15. tedna tiste prve, ki so res rahli in potem ko si bolj skoncentriran ali pa razburjen ce mali-a žura že čutiš, zato se ne porajta vedno mogoce najbolj žurajo ko spimo pa zato čutiš manj. No počasi prihajam za vami in se ze veselim brcik, meni se jev prvi nosecnosti sanjalo kako so čutit brcike in točno takšne so tudi bile.

Včeraj sem bila v TW imajo akcijo ce vzames 3ali več kot tri stvari je celoten nakup -40%, sem dala za kiklco in dve majčko 20€, v btc-ju je res veliko tudi trenerke so z pasom za zavihat, pa poletne oblekce, majčke...se splaca, dans grem pa do H&M-a k rabim pajkice za h kaki tuniki da nimam unih ala jeans skos, aja to varianto jeans pajkic pa imajo tudi v miljon barvah, siva, crna,.... za poleti bi pa mela tud kake 3/4 pajkice samo to bo treba verjetno kar zasit.

Lep dan vsem

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
22.4.2012 11:43:57   
astrid1
mysh, vesela sem, da si tudi ti kaj našla v TW. 3/4 pajkice imajo v H&M, vendar je z barvami bolj ubogo.

(odgovor članu myshm)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
22.4.2012 17:05:35   
balonchek
Joj, kok dežuje, sam da se do petka zlije, grem na morje user posted image

Zdaj pa vidim, da bom tudi jaz morala v two Way, do kdaj je akcija?

Pri meni se je sedaj očitno začelo, vse hlače so mi v pasu preozke,
razen enih,ki imajo res nizek pas, pa ene pajke/kavbojke, ker so
pač res raztegljive. Bom morala v šoping po ene nosečniške kavbojke,
za polet pa imam sposojeno od prijateljice. user posted image

Kar se pa gibov tiče, po moje jst sploh nam dojela, da kej čutim dokler
ne bo dete že pošteno brcalo user posted image , tko da splo ne
poskušam še ugotavljat a čutim kej al ne, sem itak šele 15t, tako da
do 20 t sploh ne bom pozorna...

Aja, za forum sem pa tudi jaz za, če se boste prestavljale,
ne me pozabit user posted image

< Sporočilo je popravil balonchek -- 22.4.2012 17:07:35 >

(odgovor članu astrid1)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
23.4.2012 6:27:06   
astrid1
Balonchek: V Two Wayu je akcija menda do konca meseca. Se pa res splača! Imajo kar luštne stvari.

Tako svinjsko virozo imam, da kar ni res. Upam, da se mi ne zakomplocira v sinusutis. Edina dobra plat bolezni je, da mi ne paše kar naprej jesti, ker ne čutim lakote. user posted image

Vreme pa naj bi se do konca tedna polepšalo! Tudi naslednji teden naj bi bilo lepo in topleje.user posted image

(odgovor članu balonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
23.4.2012 8:09:43   
Babyblue85
Dobrooooo jutrooooo,
Kako ste user posted image ? Danes sem se po dolgem času zopet zbudila s slabostjo, pa sem mislila, da bo že minilo :(
Eno mnenje bi rabila... Do sedaj sem jemala Elevit, ampak madonca so mi težki za želodec. Gledala pa sem nekaj za Femibion 2. Ali ga katera jemlje?

(odgovor članu astrid1)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
23.4.2012 8:13:32   
Bloocek
Jutrooo!
Veš da sem se danes tudi jaz po dolgem času zbudila s slabostjo...ja groza. Drugač pa jaz imam Elevit,ampak ga jemljem samo tu pa tam,če se res zbudim "zdrava" user posted image drugače si pa v Mullerju kupujem HIPPov sok za user posted image in doječe matere...mi ga je priporočala G na začetku namesto tablet,ker je lažje prebavljiv. user posted image
Drugače pa Femibion pa tudi kar hvalijo,no...vem pa ne zagotovo.

Aja,pa tudi jaz grem za vikend na morje...jupiii... user posted image

Ko nam nekaj noče uspeti, je to samo zato, ker nas nekje čaka nekaj veliko boljšega

(odgovor članu Babyblue85)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?