|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2012
20.4.2012 9:08:46   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: archie
Eno vprašanje oz. predlog: a ste za to, da bi se umaknile na kakšen bolj privat forum oz. FB? Vedno več je tega in če je zaprta skupina, potem ni nevarnosti za slike ipd.

Na FB ju pa sploh ne bom objavljala svojih fotk in ne fotk otrok ... najbolš bi pa bilo, da kdo še moj FB profil poveže z nickom na RR, pol sem pa zmagala ... ne hvala ... tale RR mi čisto ustreza, fotk sebe in otrok pa itak ne bom limala nikamor na net.

(odgovor članu archie)
  Neposredna povezava do sporočila: 2326
20.4.2012 9:20:52   
cebelica81
Danes je pa petek user posted image user posted image user posted image .

Čestitke vsem za opravljene NS. Darchy82 in princess13, lepa bušija. Moj je ravno nekje vmes, se mi zdi.

Morfologijo imam jaz ravno sredi 21. tedna. Me pa G itak naroča na 5. tednov in je ravno na 5. teden prišla morfologija - očitno ima vse izračunano. Sem že pred datumom vedela, kdaj bom imela pregled user posted image - izkušnje iz prejšnje nosečnosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
20.4.2012 9:30:53   
GreTEJ
IZVIRNO SPOROČILO: archie

Eno vprašanje oz. predlog: a ste za to, da bi se umaknile na kakšen bolj privat forum oz. FB? Vedno več je tega in če je zaprta skupina, potem ni nevarnosti za slike ipd.

Sem opazila, da se zadnje čase vse več skupin umika na zasebne forume ali skrite skupine na FB (btw. včeraj ena kolegica meni na steno napiše, če je to res, da bomo imeli tretjega dojenčka? #$%!#$ Dve moji sestri pa še ne vesta. Po nekaj urah sem opazila to, in hitro izbrisala dol). Jaz z mamicami ki imajo enako stare otročičke kot naš Jaša sodelujem na privat forumu. Prej na RR je debata počasi ugašala, zdaj smo pa roku enega leta naklofale že preko 400 strani. Tako da, za privat forum sem, za skrito skupino na FB pa ne. Menda je vse nepregledno.

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
20.4.2012 9:35:04   
darchy82
Jst sem drugače čist za, da se kam preselimo s čvekanjem. Smo pa drugače z januarkami 2011 kar na FB in imamo zaprto skupino in je prav fajn in lepo pregledno. Mi je pa v bistvu vseeno kam se selimo. Kakšnih vprašljivih fotk itak ne objavljam nikjer.

25.01.2011 se nama je pridružila Lana,
29.09.2012 pa se nam je pridružil še Aljaž :))

(odgovor članu GreTEJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
20.4.2012 9:37:21   
archie
tudi septembrke 2010 smo se umaknile na privat  forum, ker je nekaj članic imelo probleme doma (nekateri člani družine so brali njihove zapise). 

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu GreTEJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
20.4.2012 9:38:26   
Anonimen
Kaj pa je sploh to privat forum? Mislim kje se ga odpre?

(odgovor članu archie)
  Neposredna povezava do sporočila: 2331
20.4.2012 9:44:54   
cebelica81
Meni tale RR čisto ustreza, čeprav je v prejšnji nosečnosti svakinja kar hitro ugotovila, da sem to jaz user posted image . Tako da zdaj kar malo pazim kaj napišem, da ne bi kdo seštel 1 in 1 in po dogodkih ugotovil za koga gre.

Če se selimo na kakšno privat zadevo ok. Samo mora biti res skrita - vem da so na FBju imele ene probleme, ker so se jim na zidu nekateri podatki pojavili - tega si res ne želim, četudi bi vsi vedeli.

Sem pa na FBju v skupini mamice, ampak za takšen klepet kot ga imamo mi, se mi takšna skupina ne zdi primerna.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
20.4.2012 9:45:19   
GreTEJ
IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Kaj pa je sploh to privat forum? Mislim kje se ga odpre?

http://www.mojforum.si/forumi.html

Me smo ga tu odprle. Ena ga odpre in je potem administrator ter vsako preden se včlani potrdi ali je naša ali ne.

Je bilo zanimivo, ko smo se me odločale da bi ga odprle, se je polno enih skritih bralk javilo, da so tudi naše in bi se rade včlanile.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
20.4.2012 9:49:17   
Anonimen
Ja ok ... za ta skrit forum ok .. se strinjam, samo potem absolutno ne sme bit objavljen link do tega foruma na RR, ampak naj tista ki ga bo odprla posreduje link do tega foruma prek ZSjev, ker če ga objavimo javno, nismo nič naredile ... potem predlagam, da se na ta forum včlanimo pod istimi nicki, ki jih imamo tukaj, pa da se ne sprejema kar enih novih, ampak samo tiste s seznama ... no to so meji predlogi ...
Katera bo admin?

< Sporočilo je popravil Otika -- 20.4.2012 9:50:13 >

(odgovor članu GreTEJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 2334
20.4.2012 9:58:13   
myshm
Hej jaz sem administrator za forum februark 2008 ce zelite ga danes popoldan naredim za nas? Je pa tako da sem jaz tam forum cisto zaklenila in odstarnim vse IP ki ne pasejo k nam tako da raznik vdoroc ni, ljudje ki pa slucajno naletijo na forum pa vidijo samo cvek temo naprej pa ne morejo, zmenjene smo da imamo enaka uporabniska imena zato ker se vsaka potrdi oziroma registrira jaz tako nastimam da jih lahko potrdim jaz, medtem pa se zmenimo ce je nosecka res nasa. No javite ce ste za menini problem naredit samo nebi pa delala samo za tri nosecke ker je kar nekaj dela! Pozdravcek z obitela in lep dan :-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
20.4.2012 9:58:30   
GreTEJ

Ja ok ... za ta skrit forum ok .. se strinjam, samo potem absolutno ne sme bit objavljen link do tega foruma na RR, ampak naj tista ki ga bo odprla posreduje link do tega foruma prek ZSjev, ker če ga objavimo javno, nismo nič naredile ... potem predlagam, da se na ta forum včlanimo pod istimi nicki, ki jih imamo tukaj, pa da se ne sprejema kar enih novih, ampak samo tiste s seznama ... no to so meji predlogi ...
Katera bo admin?

Se strinjam s predlogi. Vse bo šlo preko ZSjev.
Admin pa ne bi bila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
20.4.2012 10:01:46   
mamica^2
osebno se mi zdi še prezgodaj, da se selimo na neke privat forume in FB.
tu se nam vsak etden še vedno pridruži kakšna nova nosečka, ki bi bila mogoče pripravljena aktivno sodelovat v debati.
za FB pa se še ne poznamo dovolj, da bi se kar s pravimi imeni razkrivale. so to vseeno osebni podatki.

ampak po želji

(odgovor članu myshm)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
20.4.2012 10:06:52   
myshm
Kakor zelite, ko boste za recite pa nastimam, brez problema, bi pa potem se eno dolocile k bo pomagala kobom jaz rodila,... pa pocakajo se kakih par mesecev ali recimo speljemo junija ko se ne bomo na dopustih? Ker poleti konas ne bo bo tezka ker potem ene ne dobijo informacij ;-)

(odgovor članu mamica^2)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
20.4.2012 10:07:59   
Muri82
IZVIRNO SPOROČILO: balonchek

Evo, pa mamo vse NS za sabo user posted image , sedaj pa lahko uživamo brez skrbi user posted image  

Ne ne na žalost mi še nismo šli skozi. Imamo jutri. Neki ni štimalo z datumi na seznamu, pa nisem hotela Srcekgirll "tezit". Tko da držte pesti še juti. Jaz sem živčna ko user posted image . So se mi spet pojavli krči. Prou taki. Ko sem za 3h obležala v enem položaju, ker me je tako bolelo, ampak sestra me ne spusti do G, ker pravi, da če ni krvavitve ni nič hudega.... mah user posted image user posted image user posted image   in upam, da je moja pikica še z nami. Po moje bom jutri na NS kr jokat začela (mene še vedno hormoni full dajejo) ko (upamo) bo najdu srčeka...Bo Pušenjak mislu, da sem malo čez les...

Bom na ostala vprašanja v nedeljo odgovarjala, ker sem zdej do NS kr stran od neta, ker čene samo "bedarije" berem in še bolj user posted image  

Lep dan vsem in božite svoje bušije. 

(odgovor članu balonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
20.4.2012 10:17:20   
myshm
Muri82 Vse bo OK, jaz sem sla sama not in sta me zunaj cakala in ko sem prinesla vn 7 slikc in povedala tamalai da bo dobila sestrico in ji pokazala slicice in zravn jokala kot dez, ko priklopi UZ vidis dojencka, ki miga in srcek je in rudi pri tebi bo tako. Krci v trebuh sem jih imela tudi jaz, kopi si donat in ga pij meni je pomagala, probaj menjat polozaj med sedenjem ce veliko sedis! Vse bo OK!

Tole tipkanje z mobija je safr ceprav mam supr telefon oprostite za napakce ;-)

(odgovor članu Muri82)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
20.4.2012 10:25:58   
cebelica81
Muri82, seveda držimo pesti in mislim nate. Samo pozitivno in vse bo vredu. Pa sporoči kako je šlo.

(odgovor članu myshm)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
20.4.2012 10:53:42   
Bloocek
Ja tud jaz se strinjam...vseeno mi je kak bote naredle,pač mene štejte zraven!
Lep sončen pozdravček vsem!user posted image

Ko nam nekaj noče uspeti, je to samo zato, ker nas nekje čaka nekaj veliko boljšega

(odgovor članu cebelica81)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
20.4.2012 11:02:59   
myshm
Ali katera pozna kako luštno knjigico, ki prikazuje zivljenje v maternici, ki bi bila primerna za otroke, ker naša ima toliko vprašanj da ji je nekaj stvari kar težko objasnit, bi lažje s slikicami vidli, sicer sv slikce od UZ-ja gledali ampak recimo popkovine se ne vidi, pa bi ji rada pokazala ker jo zanima. Aha kaj ste rekle ko so vas prašali kako dojenček pride ven? Zanjo sem ji povedala da so mi prerezali trebuscek in nazaj zasili. Help katera?

(odgovor članu Bloocek)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
20.4.2012 11:05:40   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: myshm
Aha kaj ste rekle ko so vas prašali kako dojenček pride ven? Zanjo sem ji povedala da so mi prerezali trebuscek in nazaj zasili. Help katera?[/color]

Jaz sem ji rekla, da bom šla v bolnišnico, kjer mi bodo prijazni strici dojenčka ven vzeli ... pa ji je bila zadostna razlaga user posted image

(odgovor članu myshm)
  Neposredna povezava do sporočila: 2344
20.4.2012 11:24:26   
GreTEJ

IZVIRNO SPOROČILO: myshm
Aha kaj ste rekle ko so vas prašali kako dojenček pride ven? Zanjo sem ji povedala da so mi prerezali trebuscek in nazaj zasili. Help katera?[/color]

Jaz sem ji rekla, da bom šla v bolnišnico, kjer mi bodo prijazni strici dojenčka ven vzeli ... pa ji je bila zadostna razlaga user posted image

Isto pri nas user posted image K sreči je bilo dovolj.

Muri82, itak da bo vse ok. Srečno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
20.4.2012 11:26:10   
jarkica
Živjo vsem! No, jaz sem že ena taka, ki vas je do zdaj občasno brala, ne sodelujem pa v debatah. Preprosto zato, ker mi ni preveč do računalnika in pri takih debatah nikoli nisem ravno pridna. Upam, da se vam to ne zdi preveč nepošteno do vseh, ki pišete. Morda se pa tudi jaz kdaj zagrejem. Skratka, moji podatki: stara sem 30, moja prva nosečnost, rok imam 23. oktobra. Imela sem že nuhalno in je vse ok. Toliko za zdaj ... pa vsem srečno nosečnost!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
20.4.2012 11:37:51   
archie
Muri82, srečnooooooo jutri!!!!!!!!1 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu jarkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
20.4.2012 12:26:57   
pikica010

IZVIRNO SPOROČILO: jarkica

Živjo vsem! No, jaz sem že ena taka, ki vas je do zdaj občasno brala, ne sodelujem pa v debatah. Preprosto zato, ker mi ni preveč do računalnika in pri takih debatah nikoli nisem ravno pridna. Upam, da se vam to ne zdi preveč nepošteno do vseh, ki pišete. Morda se pa tudi jaz kdaj zagrejem. Skratka, moji podatki: stara sem 30, moja prva nosečnost, rok imam 23. oktobra. Imela sem že nuhalno in je vse ok. Toliko za zdaj ... pa vsem srečno nosečnost!

Imava pa isti datum PDP-ja. Srečno

Lep pozdrav! Pikica

(odgovor članu jarkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
20.4.2012 12:49:39   
zabamara
Živjo! Še ena padalka, ki bi se vam rada pridružila. Vas spremljam že od začetka, pa se nisem prej opogumila. Upam, da ostanem oktobrka, saj je moj PDP 30.10., zato imam NS šele danes. Sicer sem pa stara 30 let in to je moja 3. user posted image  Doma imam že 2 mala lumpija.
Srečno vsem!

(odgovor članu pikica010)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
20.4.2012 13:09:05   
Aninchy
Br daaaan!

Evo me po nekaj dnevih spet prilezla do konca postovuser posted image user posted image

Bravo vsem za NS, pa veliko sreče muri!user posted image

Joj, evo, me že podijo od računalnika.

Skratka, vidla sem, da bi se prestavile... Tud me (majčice2010) smo se prestavile in si naredile prov svoj forumuser posted image Je pa bil razlog bolj to, da je v tistem času RR fuuul štrajkal in skor nisi mogu normalno posta objavituser posted image

No, ja, letim. Pri nas se spet nekaj ne dež pripravljauser posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu zabamara)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?