karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Lepo ste me danes pustile (Matcar ko si me ti šla poiskat sem jaz bila pri zdravniku noter, medtem ko je bil voziček parkiran v čakalnici - poleg tega, pa če bi že šla prej, bi poklicala ker nisem taka kokoš) ... še najbolj sem pa bla jezna (pa sem še zdaj, pa če mi katera zameri ali pa ne) ko sem poklicala Matcar v Europarku pa mi reče, da ste šle domov Pa bog ne daj poklicat, da ste se tak odločle. Sem za brezveze rinla tja prek, ko bi mi to lahko povedale že prvič ko sem klicala, pa bi šla na stari most pa v bolnico direkt. Ne pa da sem rinla v EP potem pa od tam okoli riti v žep do bolnice. Res sem full jezna, pa naj mi zdaj nobena ne reče da sem preveč občutljiva. Eh brezveze no! Nisi občutljiva,bi jaz verjetno enako reagirala,samo smo te res ful dolgo čakale,pa sms sem ti poslala,pa Bambi te je enkrat iskala,pa ni blo nikjer nobenega,pa še potem jaz.Pa ko si klicala,bi rekla,da prideš za nami.Bambi je šibala domov,ker je mali bil že ful zaspan in posledično tečen,Oktober11 pa je šla v špar,jaz pa ostala sama.Bi pa nazaj prišla,kot sem ti rekla,pa si mi rekla,da ne. Sory,res,ker smo se danes tak nesporazumele.Iz nobene strani ni bilo namerno,res ne.Ne bit huda,te pa čist razumem,bi jaz verjetno tudi tak reagirala. se podpišem pod matcar... jaz sploh nisem vedla da greš nazaj do europarka meni je mali do pol 2 spal, takrat sva šla domov ker nisva več imela kaj za početi, na sprehod pa se mi sami ni dalo. ne zaj biti jezna na nas namerno pa res ni blo... Nisem rekla da je bilo namerno, bog ne daj. Ampak ko sem prvič klicala, pa ste bile na poti v EP, sem valda šla za vami, ker mi je še Matcar rekla, da se dobimo tam. In pol pridem tja, pa nobene. To, da pa je bla full gužva in sma pač morala počakat na napotnico pa pač nisem mogla spremenit. Ne vem pa, kak me ni nobena vidla, če sem pa sedela v čakalnici, ko pa sem šla noter in si mi Matcar poslala sms, pa pač nisem mogla odgovorit. In ko sem ga vidla, sem valda poklicala. Bi mi magari sms poslale, da greste in to je to. Eh grem, slabi dan za mano Čakaj,pa kje si ti to bla? Če sem hodla tam po 1.štoku,pa Oktober je malega tam previjala,pa pol še je Bambi dol prišla,je mali sam imel terapijo.Še v sobo za dojenje sem pogledala noter,pa ni bilo nobenega,resno.Eh,zaj pa imam jaz ful slabo vest,res,ker sem jaz vse zaštrikala,sem narobe razumela.Sami pa mi ni blo za lutat po EP,pa sem te šla.Samo,sem se glih iz parkinga odpeljala,ko sem me klicala in bi takoj prišla nazaj,pa nisi hotla. Ne se sekirat, nisi ti kriva nič. Najprej sem bila v prvem, potem malo v drugem, pa spet prvem štuku. Verjamem, da ti ni blo za lutat, meni tudi ne bi blo. Samo ko si mi ti rekla, da ste šle pa da bi prišla nazaj, sem se jaz v trenutku odločla, da grem pač do bolnice. Zato ti nisem rekla, da se obrni. Ne se sekirat.
|