|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo aprila
18.4.2012 14:56:56   
curly
Uau, ful dobro! Ful mi je všeč. Tudi jaz sem skoraj zajokala. user posted image

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 351
18.4.2012 15:07:57   
Žabica86
Hej punce!

Da se vam malo potožim! user posted image

" dni nazaj sem verjetno imela O ! Kot sem že nekaj dni nazaj napisala, sma bila zelo pridna. Ker pa sem imela na dan O bolečine nisma user posted image . Včeraj pa sma oba z mojim legla utrujena od dela in si le začelela lahko noč ter se močno stisnila in spet nič user posted image . user posted image

Na dan O sem se tolažila, da imava 24 ur časa in da bova zvečer hitro opravila domačo nalogo, ker pa včeraj spet nisva, se bojim da sva ta mesec zamudila ! user posted image

Ne vem kaj naj pričakujem ! Test delam 25.4. ! Danes in naslednje dni bova vseenoo pridna, a v mislih imam cel čas, da sma ravno taglavna 2 dni zamudila !!!! user posted image user posted image user posted image

Tako sem žalostna da ne morem prenehati misliti na to, da sma zamudila !!!!!!!! user posted image user posted image user posted image

Prosim držite pesti ! Upam, da vam javim veselo novico !!!

Do takrat vas bom kot do sedaj redno spremljala, a ker vas preletim tako na hitro verjetno ne bom nič pisala!

Seveda vsem ki z mano čakate veliko roza barve !!! user posted image user posted image user posted image .............

1 + 1 = 3

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 352
18.4.2012 15:08:49   
Žabica86
ups ..................... user posted image

V prvem stavku manjka število 2 !!!!

2 dni nazaj....... user posted image

1 + 1 = 3

(odgovor članu Žabica86)
Neposredna povezava do sporočila: 353
18.4.2012 15:34:48   
Lorna4
Hej!

Vidm, da pogrešate rezultate, ja jaz naj bi včeraj dobila user posted image , ampak je zaenkrat še nisem-znakov ni nobenih, ampak jih tudi prvič ni bilo...nisem pa še delala testa, ker nekako nisem čist prepričana kdaj naj bi točno dobila user posted image

Bom pomoje kr še kak dan počakala, se kar mal bojim razočaranja...no pa sej je šele drug krog.

kako ste ostale? kaj stavkate danes? user posted image

(odgovor članu Žabica86)
Neposredna povezava do sporočila: 354
18.4.2012 17:20:34   
curly
Žabica, nič žalostna bit! Plavalčki preživijo tudi po 3 dni in čakajo, da pride jajčece nasproti! user posted image
Nič puške v koruzo metat!user posted image

Lorna, le kako zdržiš, če veš, da ti zamuja? Hitro test naredit in polepšat naš seznam z ROZA! user posted image

(odgovor članu Lorna4)
Neposredna povezava do sporočila: 355
18.4.2012 17:50:02   
črtica1
ojla!

vam dolgujem poročilo..

včeraj me je nekaj presunilo in reklo naj popoldan ponovim test in sem ga pokazala se rahla črtica ki se je ne upam veselit..me je pa takoj danes postavilo na realna tla..zjutraj nekaj rjavega na papirju..nisem delala panike..potem pa krči pa špikanje in na dnevnem vložku črtica krvi...sem pa vseeno klicala in mi je rekla naj nujno takoj pridem (hvala Bogu in sestri)..in sem šla..videlo pa se itak ni nič ker je še veliko prezgodaj..rekel je da je sluznica debela zdaj pa se bo izkazalo kaj je...dobila sem napotnico za pregled krvi da potrdi al je nosečnost ali ne..ampak to drug teden..
uff sem se razpisala..

to je to..jutri še enkrat ponovim z clearblue..pol pa čakat

pa čestitke vsem nosečkam!

(odgovor članu Lorna4)
Neposredna povezava do sporočila: 356
18.4.2012 17:57:56   
curly
Črtica, jaz bi ti kar čestitala in zaželela srečno do konca. Po moje, da si imela zapoznelo vgnezditveno? Mogoče. Tudi to se menda dogaja! Držim pesti, da ti na krvnem potrdijo user posted image , do takrat pa čim bolj mirno živet in brez panike, jaz sem prepričana, da ti bo uspelo! user posted image

(odgovor članu črtica1)
Neposredna povezava do sporočila: 357
18.4.2012 18:56:34   
črtica1
ne vem kaj to pomeni..zdj ni ne krčev ne user posted image sam čakat kaj bo..
ker ovulacija summ da je bla zgodna..še nikol tko..če je na poti user posted image pride za božič..lepo bi blo ampak se ne upam veselit..

lp črtica

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 358
18.4.2012 19:01:55   
witch
Najprej čestitke obema nosečkama. Želim vama lepo in mirno nosečnost.

Punce nisem pozabila na vas, ampak ima dan premalo ur zadnje čase. Sva imela en obisk, pa je šlo za njih kar nekaj časa, diplomo sem začela pisati, pa da se malo dragemu posvetim pa je dneva konec.
Midva že pridno nadaljujeva z delom. In komaj čakam petek da grem na pregled. Da mi dajo napotnice in povejo kaj vse me čaka, mogoče da dobim že kak datum za poseg. In ja komaj čakam da bo to za mano.

curly veliko mislim nate, in štejem dneve do takrat ko lulaš- Želim ti vse najboljše. In nekje čutim da boš nalulala velik plus.

LS ja tudi za tebe držim pesti. Mogoče pa vsa ta zmešnjava kaže na pluska.

oreh naslednji test pa bo mogoče drugačen od včerajšnjega. user posted image pa ne mislim na znamko testa, ampak na tiste črtice na njem user posted image

viva evo še en dan pa šibaš na pregled. Nisem pozabila user posted image držim pesti za dobre novičke tam, za lepe informacije. Oziroma najlepše pa bi bilo da greš jutri tja nosečka.

Žabica ni nujno da ne bo nič. Tudi dan, dva pred O sta lahko zelo pomembna. Mogoče je bila O prej, ali pozneje, nikoli se ne ve. Ostani pozitivna in ne obupaj prehitro.

črtica držim pesti in mislim da je to to user posted image

< Sporočilo je popravil witch -- 18.4.2012 19:03:08 >

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 359
18.4.2012 19:12:28   
curly

IZVIRNO SPOROČILO: witch
curly veliko mislim nate, in štejem dneve do takrat ko lulaš- Želim ti vse najboljše. In nekje čutim da boš nalulala velik plus.

HVALA, HVALA, HVALA! To potrebujem! Upam, da prav čutiš in glede na to, da si witch bi me itak lahko začarala v user posted image ! user posted image

user posted image user posted image user posted image za diplomo! Tako je prav, zamotit se je treba! user posted image
Držim pesti, da bodo v petek lepe novičke in da čim prej dobiš datum!
POROČAJ, kaj si zrihtala! user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 360
18.4.2012 19:19:26   
črtica1
sama mislim na vgnezditveno ker od tistega krvavega izcedka naprej ni ne duha ne sluha o user posted image ..bolečina ki se je zjutraj preselila iz desne na levo je šla spet nazaj..utrujenost ostaja ampak spet ne taka kot je bila, ..joooooj čist preveč dela mam s temi znakiuser posted image

držim pesti za vse in ostajam z vami:)

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 361
18.4.2012 20:25:44   
*viva*
Hej babike,

malo sem bila tu pa malo tudi ne, hehe user posted image

Crtica1 bojda rahli izcedki v začetku nosečnosti niso pretirano zaskrbljujoči, razen če se stopnjujejo do krvavitve... tako da juhuuu, božiček bo letos prinesel najlepše darilo user posted image user posted image user posted image

Hja, pri meni pa je danes prišla user posted image , tak da witch hvala za dobre misli ampak gremo tja v "normalnem" stanju, hehehe... danes me malo daje kako bo jutri v neplonostni, mogoče celo malo strah,,, kaj pa vem.. sej bo hitro jasno user posted image Vsekakor pa puške v koruzo ne bomo metali, sej smo komaj začeli (tolažba pa taka) user posted image user posted image

witch ti še nisi imela preiskav dodatnih? Samo PCO so ti odkrili ali kako ( sej mislim da sem si prav zapomnila,ne?)?
Držim pesti, da boš v petek uspešna!

Jutri poročam kaj mi bodo povedali in se seveda selim....v majčice... user posted image

Only the hardest things makes us stronger...let's fight!

(odgovor članu črtica1)
Neposredna povezava do sporočila: 362
18.4.2012 20:42:24   
alfi
Vsem hvala za čestitke.....sem še kar šokirana...sploh ne morem verjet...dobro da sem testek slikala, da ga lahko gledam, če ne bi že dvomlauser posted image user posted image user posted image
Vsem, ki ste zagledaleuser posted image vam pošiljamuser posted image user posted image user posted image user posted image ostale pa prosim, da se mi hitro pridružite...navijam za vas user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *viva*)
Neposredna povezava do sporočila: 363
18.4.2012 23:08:58   
rozi55

user posted image

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.4.
Poka (2. krog po laparo) user posted image

3.4.
Katte (23.krog/5. po laparo) user posted image

5.4.
štrumfek user posted image

6.4.
donini user posted image
tarinca user posted image

10.4.
SILVA user posted image
Anonimna user posted image (2. krog) user posted image

11.4.
rozi55 user posted image

15.4.
berdy (2.krog) user posted image

16.4.
monsy user posted image
Sa.je (6. krog po ss/9. krog) user posted image

17.4.
*viva* (x. krog) user posted image
Sisley
Lorna4 (2. krog)

18.4.
črtica1

19.4.
lillith82 (x. krog)

20.4.
S* (7. krog)
Oreh
Kliki

25.4.
Žabica86 (5. krog)

27.4.
Poka (3. krog po laparo)

29.4.
Katte (24. krog/ 6. po laparo)

30.4.
niinii (3. krog)

x. 4.
Tiana user posted image
Witch (1. krog po Klomifenu) user posted image
curly (x. krog)
Kliki
LittleSun
ela008
mladika
alfi user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 29

NOSEČK: 2

NAVIJAČICE:

user posted image user posted image user posted image

witch, rozi55, Katte, HeLenčica, Little Sun, *anushka*, Iza, S*, K_a_t_j_a, haram, tamala86, Niri, Kliki, Iwa, Sa.je, monsy, curly, sonček85, lidik, tarinca, srečki, multipraktik, sonček85, klopek

(odgovor članu rozi55)
Neposredna povezava do sporočila: 364
18.4.2012 23:17:11   
rozi55
Čer!
Jupijupijej alfi user posted image user posted image user posted image Iskrene čestitke, pa srečno do konca!
Črtica, čakam na potrditev in zeleno luč za roza barvo user posted image
Sisley, kar optimistično, 1 plavalček je dovolj user posted image Navijam!!!!
S* smrk smrk za pingvinčka, a je še kaka šansa, da se še nariše +? Te še nisem barvala, dokler ne priteče, sem optimistka do konca user posted image
Oreh, komaj čakam da te naslednjič popade za lulanje in se ti nariše en lep +. Pa sem vesela, da ti je pasalo user posted image
Žabica86, turbo spermiji plavajo in so zihr našli izstreljen jajček user posted image Nič jokat, rajš sexat user posted image
Pri nama sva še na izi, ko nama paše in imava cajt (sad but true) delava na januarčku, jaz sem dala kri za hormončke, možek je napolnil lonček, maja imam pa spet svojega G, pa bomo videli, kako naprej.

(odgovor članu rozi55)
Neposredna povezava do sporočila: 365
19.4.2012 6:43:12   
niinii
Mnja.. to me je tud mami včeraj vprašala, da nisem slučajno noseča, pa sem rekla, da sem mela zadnji ciklus 38 dni in da je še prekmalu, da delam test, tko da bo treba še kr nekaj časa počakat, preden bomo lahko lulali.
Alfi čestitke!

(odgovor članu rozi55)
Neposredna povezava do sporočila: 366
19.4.2012 7:28:28   
oreh
LS si pa zgodnja, že v službi?
Črtica1 držim pesti!
Sej ne vem ali je to znak ali ne. včeraj sem bolj pod prisilo gledala hokej, ker imava samo 1 TV in sem se skor zjokala, kako nefer je življenje, da so Madžari skoraj celo tekmo bili brez gola, naši pa so kot za šalo filali gol. A ni preobčutljivost in jokavost tudi znak?user posted image user posted image
No in zato sem danes naredila test in se mi je pojavila tista glupa črtica, tanka kot lasek. pojavila se mi je že večkrat in nikoli ni obrodila sadov. tako, da je test zame -. pa sem v pričakovanjuuser posted image , ki bi naj pricurljala danes. No, še vedno pa seveda upam, da se črtica le razvije v malo debelejšo.

(odgovor članu niinii)
Neposredna povezava do sporočila: 367
19.4.2012 7:55:43   
LittleSun
orešeeeeeek joj kako močno stiskam pestke, da se odebeliuser posted image user posted image
jap v službi sem že pred 7mo user posted image user posted image

no jaz sem zjutraj tut lulala, da se prepričam in seveda kot sem sumila je test -. Nisem preveč žalostna, maj je moj najljubši mesec in maja sva naredila tudi tega škrata user posted image user posted image sem totalno na odklopu do avgusta ko imam pregled v neplodnosti.

viva user posted image user posted image

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 368
19.4.2012 10:16:23   
curly
Oreh, mislim na tebe in se koncentriram na tvojo črtico, da bo debela, kolikor se le da, ko boš test ponavljala!!! Držim pesti!!!
LS, kaj bi dala, da si prehitro delala test in da ga boš čez par dni morala ponoviti! Upam, da tečka ne pride!!!
Jaz se počutim NORMALNO! Nobenih znakov user posted image ali user posted image , tako da ne vem, kaj si naj mislim. user posted image
Bo treba še malo počakat...
Uživajte in lep dan vsem skupaj!!!

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 369
19.4.2012 11:15:36   
črtica1
ojla

nič ne bo z božičnim darilom je prišla user posted image na obisk tko da se selim v drug mesec..
bo drug mesec vecuser posted image ..
ni mi čist jasno od kje tista črtica k se je pojavila

držim pesti za vse!!user posted image user posted image

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 370
19.4.2012 11:24:59   
črtica1
aja pa pobarvejte me v modro in dodajte med navijačice...user posted image user posted image

lp

(odgovor članu črtica1)
Neposredna povezava do sporočila: 371
19.4.2012 12:45:01   
S*
Evo tudi moja user posted image je prišla, tako da se selim v maj. Mogoče nam pa mesec ljubezni prinese user posted image oz.user posted image

Alfi user posted image čestitam, sedaj pa srečno do konca in naprej!

(odgovor članu črtica1)
Neposredna povezava do sporočila: 372
19.4.2012 12:59:04   
witch
curly itak da poročam. Se danes prav psihično pripravljam user posted image

črtica user posted image user posted image user posted image naj bo maj lepši mesec.

viva user posted image user posted image upam, da ste se danes lepo pogovorili z zdravnikom. Čakam novičke, kaj so povedali, kaj vaju čaka naprej. Jaz sem junija lani imela prvi posvet, dobila napotnice za kri in uz. To sem opravila čez poletje in oktobra šla na branje izvidov. Takrat mi je rekla da imam verjetno PCO in sem dobila klomifen za 3 mesece. In ker novembra mojega ni bilo, sem začela z jemanjem tablet decembra. Naprej so me pa noročili aprila (če klomifen ne bo deloval). Zadaj pa bomo videli kaj bodo rekli. Mislim pa da je zadnjič omenila laparo in histero, pa vse možne preglede pri meni. Upam, da dobim datum za posege čim prej. Da se bo nekaj dogajalo. Mogoče pa po teh posegih bo.

rozi tudi midva se boriva s časom in energijo ki jo še imava ko padeva v posteljo. Tisti pomembni dnevi počasi prihajajo, takrat se bova mogla pa bolj potruditi user posted image

niinii držim pesti da ima tvoja mami prav user posted image

oreh mogoče se pa tista glupa črtica razvije v najlepšo srečo user posted image in jaz močno močno močno držim pesti.

LS
prehitro je bil narejen. Držim pesti, da bo pa tokrat decemberček user posted image

S* user posted image user posted image

Pa kaj je s tem aprilom letos? To skoraj ni možno kar se dogaja. Navadno je bil april tisti najbolj roza. Držim pesti za vas ki ste še ostale, da boste malo popravile statistiko.

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 373
19.4.2012 13:06:11   
Kliki
Deževen pozdrav!
Vse ki ste zagledale user posted image čestitam in lepih 8mesecov.
Tiste ki pa vas je grdoba user posted image obiskala pa user posted image user posted image user posted image .

Sem na dopustu in če sem čisto poštena sem zmozgana do konca. Z mojim sva včeraj izkoristila stavko v sloveniji in sva šal v šoping v Avstirijo. Hodila sva od 9ih zjutraj pa do 7mih zvečer, kar se meni še danes pozna.
Je blo treba za taščo za 60let neki kupt.
Sva nakoncu v Ikeji nabavla pa še eno super omaro za naju vidla zdej je pa sam evrčke treba še našparat.
Drugače pa bo moja te dni pritekla. Mi je pa ful čudno k me nič ne zvijauser posted image kaj vem kaj naj to pomeni.
Maj bo pa naš mesec. April je pa res žalosten z user posted image .

< Sporočilo je popravil Kliki -- 19.4.2012 13:07:21 >

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 374
19.4.2012 14:17:05   
curly
Uf, še več modre barve?! user posted image user posted image user posted image
Vsem, ki vas je obiskala user posted image pošiljam user posted image user posted image user posted image , za vse ostale pa držim pesti, da ne bo prišla in da boste zagledale user posted image user posted image user posted image ! user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?