Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo aprila 18.4.2012 14:56:56
|
|
|
|
curly
|
Uau, ful dobro! Ful mi je všeč. Tudi jaz sem skoraj zajokala.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 18.4.2012 15:07:57
|
|
|
|
Žabica86
|
Hej punce! Da se vam malo potožim! " dni nazaj sem verjetno imela O ! Kot sem že nekaj dni nazaj napisala, sma bila zelo pridna. Ker pa sem imela na dan O bolečine nisma . Včeraj pa sma oba z mojim legla utrujena od dela in si le začelela lahko noč ter se močno stisnila in spet nič . Na dan O sem se tolažila, da imava 24 ur časa in da bova zvečer hitro opravila domačo nalogo, ker pa včeraj spet nisva, se bojim da sva ta mesec zamudila ! Ne vem kaj naj pričakujem ! Test delam 25.4. ! Danes in naslednje dni bova vseenoo pridna, a v mislih imam cel čas, da sma ravno taglavna 2 dni zamudila !!!! Tako sem žalostna da ne morem prenehati misliti na to, da sma zamudila !!!!!!!! Prosim držite pesti ! Upam, da vam javim veselo novico !!! Do takrat vas bom kot do sedaj redno spremljala, a ker vas preletim tako na hitro verjetno ne bom nič pisala! Seveda vsem ki z mano čakate veliko roza barve !!! .............
|
|
RE: II pričakujemo aprila 18.4.2012 15:08:49
|
|
|
|
Žabica86
|
ups ..................... V prvem stavku manjka število 2 !!!! 2 dni nazaj.......
|
|
RE: II pričakujemo aprila 18.4.2012 15:34:48
|
|
|
|
Lorna4
|
Hej! Vidm, da pogrešate rezultate, ja jaz naj bi včeraj dobila , ampak je zaenkrat še nisem-znakov ni nobenih, ampak jih tudi prvič ni bilo...nisem pa še delala testa, ker nekako nisem čist prepričana kdaj naj bi točno dobila Bom pomoje kr še kak dan počakala, se kar mal bojim razočaranja...no pa sej je šele drug krog. kako ste ostale? kaj stavkate danes?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 18.4.2012 17:20:34
|
|
|
|
curly
|
Žabica, nič žalostna bit! Plavalčki preživijo tudi po 3 dni in čakajo, da pride jajčece nasproti! Nič puške v koruzo metat! Lorna, le kako zdržiš, če veš, da ti zamuja? Hitro test naredit in polepšat naš seznam z ROZA!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 18.4.2012 17:50:02
|
|
|
|
črtica1
|
ojla! vam dolgujem poročilo.. včeraj me je nekaj presunilo in reklo naj popoldan ponovim test in sem ga pokazala se rahla črtica ki se je ne upam veselit..me je pa takoj danes postavilo na realna tla..zjutraj nekaj rjavega na papirju..nisem delala panike..potem pa krči pa špikanje in na dnevnem vložku črtica krvi...sem pa vseeno klicala in mi je rekla naj nujno takoj pridem (hvala Bogu in sestri)..in sem šla..videlo pa se itak ni nič ker je še veliko prezgodaj..rekel je da je sluznica debela zdaj pa se bo izkazalo kaj je...dobila sem napotnico za pregled krvi da potrdi al je nosečnost ali ne..ampak to drug teden.. uff sem se razpisala.. to je to..jutri še enkrat ponovim z clearblue..pol pa čakat pa čestitke vsem nosečkam!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 18.4.2012 17:57:56
|
|
|
|
curly
|
Črtica, jaz bi ti kar čestitala in zaželela srečno do konca. Po moje, da si imela zapoznelo vgnezditveno? Mogoče. Tudi to se menda dogaja! Držim pesti, da ti na krvnem potrdijo , do takrat pa čim bolj mirno živet in brez panike, jaz sem prepričana, da ti bo uspelo!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 18.4.2012 18:56:34
|
|
|
|
črtica1
|
ne vem kaj to pomeni..zdj ni ne krčev ne sam čakat kaj bo.. ker ovulacija summ da je bla zgodna..še nikol tko..če je na poti pride za božič..lepo bi blo ampak se ne upam veselit.. lp črtica
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 18.4.2012 19:01:55
|
|
|
|
witch
|
Najprej čestitke obema nosečkama. Želim vama lepo in mirno nosečnost. Punce nisem pozabila na vas, ampak ima dan premalo ur zadnje čase. Sva imela en obisk, pa je šlo za njih kar nekaj časa, diplomo sem začela pisati, pa da se malo dragemu posvetim pa je dneva konec. Midva že pridno nadaljujeva z delom. In komaj čakam petek da grem na pregled. Da mi dajo napotnice in povejo kaj vse me čaka, mogoče da dobim že kak datum za poseg. In ja komaj čakam da bo to za mano. curly veliko mislim nate, in štejem dneve do takrat ko lulaš- Želim ti vse najboljše. In nekje čutim da boš nalulala velik plus. LS ja tudi za tebe držim pesti. Mogoče pa vsa ta zmešnjava kaže na pluska. oreh naslednji test pa bo mogoče drugačen od včerajšnjega. pa ne mislim na znamko testa, ampak na tiste črtice na njem viva evo še en dan pa šibaš na pregled. Nisem pozabila držim pesti za dobre novičke tam, za lepe informacije. Oziroma najlepše pa bi bilo da greš jutri tja nosečka. Žabica ni nujno da ne bo nič. Tudi dan, dva pred O sta lahko zelo pomembna. Mogoče je bila O prej, ali pozneje, nikoli se ne ve. Ostani pozitivna in ne obupaj prehitro. črtica držim pesti in mislim da je to to
< Sporočilo je popravil witch -- 18.4.2012 19:03:08 >
|
|
RE: II pričakujemo aprila 18.4.2012 19:12:28
|
|
|
|
curly
|
IZVIRNO SPOROČILO: witch curly veliko mislim nate, in štejem dneve do takrat ko lulaš- Želim ti vse najboljše. In nekje čutim da boš nalulala velik plus. HVALA, HVALA, HVALA! To potrebujem! Upam, da prav čutiš in glede na to, da si witch bi me itak lahko začarala v ! za diplomo! Tako je prav, zamotit se je treba! Držim pesti, da bodo v petek lepe novičke in da čim prej dobiš datum! POROČAJ, kaj si zrihtala!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 18.4.2012 19:19:26
|
|
|
|
črtica1
|
sama mislim na vgnezditveno ker od tistega krvavega izcedka naprej ni ne duha ne sluha o ..bolečina ki se je zjutraj preselila iz desne na levo je šla spet nazaj..utrujenost ostaja ampak spet ne taka kot je bila, ..joooooj čist preveč dela mam s temi znaki držim pesti za vse in ostajam z vami:)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 18.4.2012 20:25:44
|
|
|
|
*viva*
|
Hej babike, malo sem bila tu pa malo tudi ne, hehe Crtica1 bojda rahli izcedki v začetku nosečnosti niso pretirano zaskrbljujoči, razen če se stopnjujejo do krvavitve... tako da juhuuu, božiček bo letos prinesel najlepše darilo Hja, pri meni pa je danes prišla , tak da witch hvala za dobre misli ampak gremo tja v "normalnem" stanju, hehehe... danes me malo daje kako bo jutri v neplonostni, mogoče celo malo strah,,, kaj pa vem.. sej bo hitro jasno Vsekakor pa puške v koruzo ne bomo metali, sej smo komaj začeli (tolažba pa taka) witch ti še nisi imela preiskav dodatnih? Samo PCO so ti odkrili ali kako ( sej mislim da sem si prav zapomnila,ne?)? Držim pesti, da boš v petek uspešna! Jutri poročam kaj mi bodo povedali in se seveda selim....v majčice...
|
|
RE: II pričakujemo aprila 18.4.2012 20:42:24
|
|
|
|
alfi
|
Vsem hvala za čestitke.....sem še kar šokirana...sploh ne morem verjet...dobro da sem testek slikala, da ga lahko gledam, če ne bi že dvomla Vsem, ki ste zagledale vam pošiljam ostale pa prosim, da se mi hitro pridružite...navijam za vas
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 18.4.2012 23:08:58
|
|
|
|
rozi55
|
ALI PRIČAKUJEMO: 1.4. Poka (2. krog po laparo) 3.4. Katte (23.krog/5. po laparo) 5.4. štrumfek 6.4. donini tarinca 10.4. SILVA Anonimna (2. krog) 11.4. rozi55 15.4. berdy (2.krog) 16.4. monsy Sa.je (6. krog po ss/9. krog) 17.4. *viva* (x. krog) Sisley Lorna4 (2. krog) 18.4. črtica1 19.4. lillith82 (x. krog) 20.4. S* (7. krog) Oreh Kliki 25.4. Žabica86 (5. krog) 27.4. Poka (3. krog po laparo) 29.4. Katte (24. krog/ 6. po laparo) 30.4. niinii (3. krog) x. 4. Tiana Witch (1. krog po Klomifenu) curly (x. krog) Kliki LittleSun ela008 mladika alfi SKUPAJ NAS JE: 29 NOSEČK: 2 NAVIJAČICE: witch, rozi55, Katte, HeLenčica, Little Sun, *anushka*, Iza, S*, K_a_t_j_a, haram, tamala86, Niri, Kliki, Iwa, Sa.je, monsy, curly, sonček85, lidik, tarinca, srečki, multipraktik, sonček85, klopek
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 18.4.2012 23:17:11
|
|
|
|
rozi55
|
Čer! Jupijupijej alfi Iskrene čestitke, pa srečno do konca! Črtica, čakam na potrditev in zeleno luč za roza barvo Sisley, kar optimistično, 1 plavalček je dovolj Navijam!!!! S* smrk smrk za pingvinčka, a je še kaka šansa, da se še nariše +? Te še nisem barvala, dokler ne priteče, sem optimistka do konca Oreh, komaj čakam da te naslednjič popade za lulanje in se ti nariše en lep +. Pa sem vesela, da ti je pasalo Žabica86, turbo spermiji plavajo in so zihr našli izstreljen jajček Nič jokat, rajš sexat Pri nama sva še na izi, ko nama paše in imava cajt (sad but true) delava na januarčku, jaz sem dala kri za hormončke, možek je napolnil lonček, maja imam pa spet svojega G, pa bomo videli, kako naprej.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 19.4.2012 6:43:12
|
|
|
|
niinii
|
Mnja.. to me je tud mami včeraj vprašala, da nisem slučajno noseča, pa sem rekla, da sem mela zadnji ciklus 38 dni in da je še prekmalu, da delam test, tko da bo treba še kr nekaj časa počakat, preden bomo lahko lulali. Alfi čestitke!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 19.4.2012 7:28:28
|
|
|
|
oreh
|
LS si pa zgodnja, že v službi? Črtica1 držim pesti! Sej ne vem ali je to znak ali ne. včeraj sem bolj pod prisilo gledala hokej, ker imava samo 1 TV in sem se skor zjokala, kako nefer je življenje, da so Madžari skoraj celo tekmo bili brez gola, naši pa so kot za šalo filali gol. A ni preobčutljivost in jokavost tudi znak? No in zato sem danes naredila test in se mi je pojavila tista glupa črtica, tanka kot lasek. pojavila se mi je že večkrat in nikoli ni obrodila sadov. tako, da je test zame -. pa sem v pričakovanju , ki bi naj pricurljala danes. No, še vedno pa seveda upam, da se črtica le razvije v malo debelejšo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 19.4.2012 7:55:43
|
|
|
|
LittleSun
|
orešeeeeeek joj kako močno stiskam pestke, da se odebeli jap v službi sem že pred 7mo no jaz sem zjutraj tut lulala, da se prepričam in seveda kot sem sumila je test -. Nisem preveč žalostna, maj je moj najljubši mesec in maja sva naredila tudi tega škrata sem totalno na odklopu do avgusta ko imam pregled v neplodnosti. viva
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 19.4.2012 10:16:23
|
|
|
|
curly
|
Oreh, mislim na tebe in se koncentriram na tvojo črtico, da bo debela, kolikor se le da, ko boš test ponavljala!!! Držim pesti!!! LS, kaj bi dala, da si prehitro delala test in da ga boš čez par dni morala ponoviti! Upam, da tečka ne pride!!! Jaz se počutim NORMALNO! Nobenih znakov ali , tako da ne vem, kaj si naj mislim. Bo treba še malo počakat... Uživajte in lep dan vsem skupaj!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 19.4.2012 11:15:36
|
|
|
|
črtica1
|
ojla nič ne bo z božičnim darilom je prišla na obisk tko da se selim v drug mesec.. bo drug mesec vec .. ni mi čist jasno od kje tista črtica k se je pojavila držim pesti za vse!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 19.4.2012 11:24:59
|
|
|
|
črtica1
|
aja pa pobarvejte me v modro in dodajte med navijačice... lp
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 19.4.2012 12:45:01
|
|
|
|
S*
|
Evo tudi moja je prišla, tako da se selim v maj. Mogoče nam pa mesec ljubezni prinese oz. Alfi čestitam, sedaj pa srečno do konca in naprej!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 19.4.2012 12:59:04
|
|
|
|
witch
|
curly itak da poročam. Se danes prav psihično pripravljam črtica naj bo maj lepši mesec. viva upam, da ste se danes lepo pogovorili z zdravnikom. Čakam novičke, kaj so povedali, kaj vaju čaka naprej. Jaz sem junija lani imela prvi posvet, dobila napotnice za kri in uz. To sem opravila čez poletje in oktobra šla na branje izvidov. Takrat mi je rekla da imam verjetno PCO in sem dobila klomifen za 3 mesece. In ker novembra mojega ni bilo, sem začela z jemanjem tablet decembra. Naprej so me pa noročili aprila (če klomifen ne bo deloval). Zadaj pa bomo videli kaj bodo rekli. Mislim pa da je zadnjič omenila laparo in histero, pa vse možne preglede pri meni. Upam, da dobim datum za posege čim prej. Da se bo nekaj dogajalo. Mogoče pa po teh posegih bo. rozi tudi midva se boriva s časom in energijo ki jo še imava ko padeva v posteljo. Tisti pomembni dnevi počasi prihajajo, takrat se bova mogla pa bolj potruditi niinii držim pesti da ima tvoja mami prav oreh mogoče se pa tista glupa črtica razvije v najlepšo srečo in jaz močno močno močno držim pesti. LS prehitro je bil narejen. Držim pesti, da bo pa tokrat decemberček S* Pa kaj je s tem aprilom letos? To skoraj ni možno kar se dogaja. Navadno je bil april tisti najbolj roza. Držim pesti za vas ki ste še ostale, da boste malo popravile statistiko.
|
|
RE: II pričakujemo aprila 19.4.2012 13:06:11
|
|
|
|
Kliki
|
Deževen pozdrav! Vse ki ste zagledale čestitam in lepih 8mesecov. Tiste ki pa vas je grdoba obiskala pa . Sem na dopustu in če sem čisto poštena sem zmozgana do konca. Z mojim sva včeraj izkoristila stavko v sloveniji in sva šal v šoping v Avstirijo. Hodila sva od 9ih zjutraj pa do 7mih zvečer, kar se meni še danes pozna. Je blo treba za taščo za 60let neki kupt. Sva nakoncu v Ikeji nabavla pa še eno super omaro za naju vidla zdej je pa sam evrčke treba še našparat. Drugače pa bo moja te dni pritekla. Mi je pa ful čudno k me nič ne zvija kaj vem kaj naj to pomeni. Maj bo pa naš mesec. April je pa res žalosten z .
< Sporočilo je popravil Kliki -- 19.4.2012 13:07:21 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 19.4.2012 14:17:05
|
|
|
|
curly
|
Uf, še več modre barve?! Vsem, ki vas je obiskala pošiljam , za vse ostale pa držim pesti, da ne bo prišla in da boste zagledale !
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?