matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Karmen-jaz imam fullllll(beri čez 60 kom) kratkih majčk.Lahko ti dam pol vstran,če boš imela za Jureta,ker Teo tolko tega ne bo ponoso,škoda pa mi je,da mi doma leži v omari,ki je itak že zdaj ful polna,tega niti noter ne dobim.Tako,da mi javi,če boš imela.Št. pa je 80! Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bom fuuuuuullll vesela, pa številka je tudi super Ja,sem ti že na stran dala,je pa cca.40 majčk(80-86),2 srajčki,pa 3 kratke hlače,pa mislim,da je en bodi vmes. To je samo pol,te veš kolko imam tega! Ejjjj fuuullll hvala...sem ravno razmišljala, da bo treba mu počasi v nabavo za te kratke majčke, ker imava glih tri, tak da si me sedaj rešla po celi črti Ja,saj zato pa sem ti rekla,ker vem,da bi mogla it kupit,jaz pa toooooolko tega doma,če bi vsak dan vsake 3 ure imel drugo oblečeno,ne ponosi vsega.Enkrat tolko še je,pa še 3 kupe ima v predalu že zložene.Tako da nič ne kupuj,dobiš.