tallla
|
UAUUUUUU! lepa oblekica.... evo link, da bodo še ostale vidle http://www.naj-nevesta.si/porocne-obleke/patricia/index.php neeee... moj nič ne ve... in ni bil z mano na probi... to prinaša nesrečo! :) pri nas je v tradiciji, da moške kar se tiče tega zavajamo.. jaz naj bi kao imela v ciklamni barvi, dolgo s črno-belimi rožicami... pa se mi zdi, da kar verjame :) uu na Obali? kje pa, če smem vprašat? kakšen konvent v Ankaranu? Midva uradni del v Mengšu na Gradu Jable potem pa fešta na enem krasnem vrtu na Gorenjskem ob robniku :) upam, da bo lepo vreme, ker bi bila res špica da bi bili zunaj. Ja, stroški so enormni, ko se enkrat spraviš v to proceduro!!! pa čeprav šparaš na vsakem koraku.. na koncu pride fuuul. Fotografinja je poročno darilo moje priče in bo tudi nekako tako kot tvoja od 11.30h do mraka, da še tiste prve v mraku pofotka.. cca 19.30h pol pa gre. Ker je zelo dobra prijateljica moje priče bo naredila neko ceno 450 eur tako, da nama je vsaj to prišparano. Glasbeniki bo en lokalni trio in na srečo "samo" 500 eur.. Na frizuro grem absolutno probno, ker na tem koncu še nimam svojega frizerja (lani sem se priselila) in ne upam tvegat, zato pa bom vsaj na make-upu prišparala, ker se bom sama.. no, prišparala... glede na to, da sem si kupila kar nekaj novih stvari waterproof maskaro, liner, utrjevalec, nove senčke, waterprooh šminko itd.. nisem nič prišparala, bo pa vsaj mi ostalo za naprej. Pol je še kozmetičarka... 2x (naslednji teden imam namreč še dekliščino in ker bomo v kopalkah je neizogibno) in enkrat pred poroko, solarij cca 50 eur pa še kaj se najde... kje si naročila vabila, konfete? te stvari in dekoracijo sem vse vzela sama v roke, ampak mislim, da bom na koncu prišla na dražje kot, če bi naročila... no, bo pa imelo vsaj osebno noto.... se bliža, ne? ti imaš pred sabo samo še 2 tedna!!! kaj treme????