|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2012
7.4.2012 15:22:50   
2.mami
Čestitke vsem mamicam user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem že rodila. 3.4. ob 10:27h punčko Evito Teo.

Moji srednje močni "lažni popadki" so se izkazali za prave. user posted image

Šla sem seveda v Postojno na Ea, ki pa žal ni prijela. Je bil pa vsaj ekspresen porod - 1,5 ure.

Prvi popadki so bili mala malca, potem se mi je predrl mehur in so se začeli tisti ta pasji. Po vstavitvi EA je bilo še huje. Prijela mi je v noge in rit, zgoraj pa nič. Takrat sem imela 3 dooooolge zverinske popadke, da sem tulila od bolečin ko žival in jim rekla, da naj mi takoj nekaj dajo al pa da hočem carski rez. No, pa je babica pogledala in rekla takoj potiskat!

Seveda sem jo ubogala in 1,2,3 je bila user posted image  zunaj. Jaz z celim presredkom brez enega šiva, user posted image  pa z buško na glavi, ker je tako dol "pikirala".

Ovenček, kaj češ user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Veliko sreče tudi ostalim, ki še čakate!

(odgovor članu Arwen_84)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
7.4.2012 16:48:02   
Arwen_84

user posted image

user posted image

5.3.2012

caelia user posted image Rožle (2420 g,48 cm) user posted image

30.3.2012

frinina user posted image Lukas (3710 g,52 cm) user posted image

31.3.2012

LadyB user posted image Klara (2910 g,49 cm ) user posted image

2.4.2012

krispin , user posted image Domen (3510 g,52 cm) user posted image

3.4.2012

2.mami user posted image Evita Tea user posted image

4.4.2012

Gorga user posted image Lili in Maja user posted image user posted image

5.4.2012

ovnica8 user posted image Nik (3620 g,53 cm) user posted image

pobalinkaa user posted image Pia (3490 g,52 cm ) user posted image

6.4.2012

sapin user posted image (3970 g,53 cm ) user posted image

Št. user posted image 6
Št.user posted image 4

Skupajuser posted image 10

¦A moment in my tummy...a lifetime in my heart...¦

(odgovor članu Arwen_84)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
7.4.2012 17:03:57   
_ada_
Pozdravljene,
no tudi jaz sem rodila nepričakovano.user posted image
No da na hiter povem svojo porodno zgodbo,v sredo 4.4. mi je ob 12.00 začela odtekat voda,prišla v porodnišnico okoli 13.30 kjer so me dali na ctg,ker še nisem mela svojih rednih popdakov,potem so pa kar od lepega začeli,tako sem bila ene pol ure na ctg, nato so me odklopli in sem čakala na pregled,to se je mal zavlekel,ker so mislili da bo kar trajalo in ko pridem končno na vrsto tam nekaj do treh,je bla pa presenečana in prav kar v porodno,tako sem šla v porodno ob 15.30 in 16.42 držala pikico v rokah,ki ji je ime MELEK in je porodna teža 2950g,dolga 49cm.Porod je bil hiter, nič šivana,same pohvale babici,ki je lepo pazila na moj presredek.

Nisem uspela prebrat vsega,drugače pa čestitke vsem,ki ste rodile.user posted image
Sedaj šibam ker že jokcauser posted image

(odgovor članu 2.mami)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
7.4.2012 17:26:29   
Aprilcek2012
O hudo, kolk se že dogaja. Čestitke vsem novopečenim mamicam pa eno user posted image za vsako user posted image

(odgovor članu _ada_)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
7.4.2012 18:29:30   
Arwen_84

user posted image

user posted image

5.3.2012

caelia user posted image Rožle (2420 g,48 cm) user posted image

30.3.2012

frinina user posted image Lukas (3710 g,52 cm) user posted image

31.3.2012

LadyB user posted image Klara (2910 g,49 cm ) user posted image

2.4.2012

krispin , user posted image Domen (3510 g,52 cm) user posted image

3.4.2012

2.mami user posted image Evita Tea user posted image

4.4.2012

Gorga user posted image Lili in Maja user posted image user posted image

_ada_ user posted image Melek (2950 g,49 cm ) user posted image

5.4.2012

ovnica8 user posted image Nik (3620 g,53 cm) user posted image

pobalinkaa user posted image Pia (3490 g,52 cm ) user posted image

6.4.2012

sapin user posted image (3970 g,53 cm ) user posted image

Št. user posted image 7
Št.user posted image 4

Skupajuser posted image 11

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

user posted image

PDP
nick, starost, število user posted image , številouser posted image kraj, spol user posted image ali user posted image

27.3. 2012
user posted image  cmokica*, 1user posted image , MBuser posted image

01. 04. 2012
user posted image ina11
user posted image ovnica8, 31let, Lj, 1user posted image , user posted image

03. 04. 2012
user posted image aprilcica12
user posted image MARTOMI, 2user posted image , 1user posted image

04. 04. 2012

user posted image nusi, 28 let, 2user posted image , LJ, (maj 2010) 
 user posted image Mareli, CE, 2user posted image , 1user posted image

05. 04. 2012
user posted image frinina, 31 let, 2user posted image , Koroška
user posted image  pobalinkaa, 30let, 1user posted image , Domžale, user posted image
user posted image  Sapin,  1user posted image (maj 2010)

06. 04. 2012
user posted image rozinca33, 35let, 2user posted image (jul 10, feb 02), user posted image

07. 04. 2012
user posted image trikratmami, 37 let
user posted image _vanilija_, 29 let, 1 ,    user posted image
user posted image KlaraMay, 29 let, LJ, 2user posted image ,1user posted image (april2011), user posted image

8.04.2011
user posted image krispin, 32let, LJ, 1user posted image , user posted image
user posted image 2.mami, 32 let, 1user posted image (jan. 2010), user posted image

09. 04. 2012
user posted image caelia, 26let, 4user posted image , 1user posted image  

10. 04. 2012user posted image
user posted image 1.4.2012, 2 user posted image
  user posted image Katrin* (Kaja), 21 let, Brezje pri Dobrovi, 1user posted image , user posted image
user posted image aniani,  user posted image

11.04.2011
user posted image Lency85, 26 let,
user posted image Adryanca, 28let, Kranj, user posted image

12. 04. 2012
user posted image domci, 2user posted image (maj06, junij10)
user posted image  Gorga, 32 let, Vipavska dolina, 2user posted image (jan 10),    user posted image user posted image
user posted image _ada_, 1 user posted imageuser posted image

13. 04. 2012

14. 04. 2012

user posted image Putpuri, 26 let, Primorska, 2user posted image ,    user posted image user posted image  
user posted image Urška018, user posted image
user posted image loncha

15. 04. 2012

user posted image Blueone, 27 let, Kranj, 2user posted image
user posted image ancika83, 28 let ,1user posted image (maj 2010), Lenart, user posted image
  user posted image **Tinkara78**, user posted image , 1user posted image
user posted image Katy13, 30let, 2user posted image (doma april 08)
user posted image Pikapolonica13

16. 04. 2012

user posted image mancica, 26 let, LJ
user posted image Arabella1, 33 let, user posted image

17. 04. 2012
user posted image  tramar

18. 4. 2012
user posted image Tasha10, 29let, Račeuser posted image

19. 04. 2012
user posted image Nana09, 1 user posted image (april08)
user posted image Rafaelica (čikica)user posted image

20. 04. 2012

user posted image TINČIVA, 30 let, 3user posted image , 2user posted image , user posted image

21. 04. 2012
user posted image tulpek, 29 let, 2user posted image , 1user posted image
user posted image VERONCY, 3user posted image , 1user posted image
user posted image Jean P., 30let, LJ,  user posted image

22. 04. 2012

user posted image zup2, 31 let, LJ, 3user posted image (maj 2010)
user posted image JanaB, 1user posted image (mar. 2010), user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image akva, 30 let, LJ 2user posted image
user posted image Skarjice, 2user posted image , 1user posted image

23. 04. 2012

user posted image  Arwen_84, 27 let, 1user posted image ,  user posted image

24. 04. 2012
user posted image ribella, 27let, 1user posted image ,  user posted image

25. 04. 2012
user posted image 1.april, 35let, Lj, 1user posted image   user posted image
user posted image Angelica Wald, 26let, LJ, 3user posted image , 1user posted image (feb.07)
user posted image karincooo, 20let, MS, 1user posted image

26. 04. 2012
user posted image tjaška87, 24 let, 2user posted image , 0user posted image
user posted image  primorka111, 1user posted image (junij2010)

27. 04. 2012
user posted image  Hinata
user posted image danijela1987, 24let, 1user posted image , Sodražica, user posted image ,
user posted image Aprilcek2012, 25let, LJ, 1user posted image  
user posted image mala pikica, 32let, 3 user posted image , 1user posted image , user posted image

28. 04. 2012
user posted image Barbela, 31let, 2user posted image 1user posted image (jul 05), Topolšica, user posted image
user posted image Piči1, 5user posted image , 1user posted image
user posted image tassha, dolenjska
user posted image baloncek*, user posted image

29. 04. 2012

user posted image Juxy, 37 let4user posted image2user posted image , Domžale,
(doma jan 11 & jan 01), user posted image
user posted image letalo, 31 let, 2user posted image
user posted image ursap, 28let, 1user posted image , LJ

30. 04. 2012
user posted image aurska, 2user posted image , 1user posted image
user posted image  kala 28, Domžale
user posted image Kurumba

X. 04. 2012
user posted image kofetarka
user posted image roxane21, 35let, Lj, 2user posted image , 1user posted image  

user posted image jezesna, 1user posted image
user posted image klarcy
user posted image soreta
user posted image aniani
user posted image cimetovka

SKUPAJ NAS JE ŽE 75 user posted image

user posted image z user posted image user posted image :   Putpuri, JanaB, Gorga

user posted image  ......20 fantkov
user posted image .......9 punčk 
user posted image ......46 presenečenj

Z nami so pot začele in žal so odšle:    user posted image  
Dr.Knowitall, samado (ponovno user posted image user posted image user posted image user posted image ), Keri16, liia user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Arwen_84 -- 7.4.2012 18:31:05 >

(odgovor članu Arwen_84)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
7.4.2012 19:41:31   
Katrin*
Pozdravljene souser posted image ,
jaz se zeloo redko javlam.... rada bi čestitala vsem mamicam, ki so že dobile svoje angelčke.... jaz  imam rok jutri 8.4. in še čakam.... v porodni kanal se je že spustil :) bolečine v spodnjem predelu so, 1x me je že všipnilo v križu.... vendar niso v rednem intervalu... tako da že kar nestrpno čaka.... sem mislila, da bo tale lunca kaj pospešila pa vidm, da moj dojenček uživa v 9 mesečnem all inclusivu :) :) :)

in kako je kaj vaše pičutje ??? :)

(odgovor članu Arwen_84)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
7.4.2012 21:40:19   
JozicaH
Pozdravljene,

tudi jaz vas pridno berem in spremljam že aprilske porodne zgodbe. Mi pričakujemo 19.-ega, vednar upam (kot verjetno večina nosečk zadnji mesec), da bo kaj prej. Čeprav... kakor se bo naša odločila, tako bode. Zanimivo mi je spremljati vsak uščip, vsako bolečino, krč in se ob vsakem vprašati... pa je to to? Verjamem tistim z izkušnjami, ki pravijo, da ko je to to, veš. Hvala bogu smo blizu porodnišnice v Ljubljani z napotnico za rešilca (moj dragi pač nima izpita za avto, bližnja familija ni v Ljubljani, drugih pa ne mislim gnjavit) in bomo odrinili od doma, ko bo res šlo zares.
Torej... sem iz Ljubljane, 33 let, rok 19.-ega, mamo punčko (zelo verjetno), kako fuzbalerko, atletinjo, skratka zelo aktivno dete, ki bo najina prva štruca (uspela v prvem poskusu).

No, čestitke vsem, ki že imate svoje štručke v naročjih. Mi že komaj čakamo. Saj ne vem, ali sem bolj neučakana jaz ali moj dragi.

In lepe praznike... ki naj (tudi) vam prinesejo najlepšo pisanko :)

(odgovor članu Katrin*)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
7.4.2012 23:56:23   
Aprilcek2012
Hinata se je nekam zgubila, verjetno so bili popadki pravi? user posted image

_ada_ čestitke za malo in tako hiter porod user posted image

< Sporočilo je popravil Aprilcek2012 -- 7.4.2012 23:57:22 >

(odgovor članu JozicaH)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
8.4.2012 13:40:33   
krispin
Pozdravljene punce!

Vas pridno berem, zdajle bom pa naklofala cel roman, tko da se pripravite. user posted image user posted image

Vidim, da se na polno dogaja - zato najprej čestitke vsem novopečenim mamicam - Frinina, LadyB, Gorga, ovnica8, pobalinkaa, sapin, 2.mami in _ada_! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lepa imena ste izbrale, veseli pa me tudi, da so porodi potekali brez zapletov in se že pridno cartate (cartamo) s svojimi pikicami in pikci. user posted image

akva, Aprilček2012 - Rodila sem v Lj in obiski so dovoljeni le očetom.

user posted image imamo pri mojih starših in ob prvem srečanju z dojenčkom smo se vsi poskušali obnašati čim bolj sproščeno, najprej smo ga pobožali, ga pozdravili, potem pa smo mu pustili da je povohal še otročka. Moja mami je kužata medtem ves čas božala in mu mirno prigovarjala. Pes je malega bp sprejel.

Najin user posted image je ob prihodu domov z ogromnimi očmi opazoval Domna, ko smo ga jemali iz lupinice. Dala sva ga v najino posteljo (kamor sme), potem pa pustila mucu, da ga pride pogledat - in je prišel tako previdno in boječe, da dol padeš... user posted image , ga povohal, začel presti, se podrgnil še ob mene in odpredel nazaj spat... user posted image

Pa tako kot ste napisale, živalci se je treba posvečat in ji pustit, da se z novim članom družine spoznata. Odganjanje živali od otroka in nervoza sta po moje kontraproduktivna.

JeanP user posted image zate in user posted image .

Modrost rojevanja sem prebrala ravno 3 dni pred porodom. Knjiga ni napisana po mojem okusu, vendar mi ni žal, da sem jo prebrala. Bila sem prepričana, da se bom med porodom želela čim več gibati itd... Ampak so se mi popadki hitro stopnjevali in si sledili skoraj eden za drugim, da mi ni pasalo čisto nič drugega, kot ležati na boku, zvita v žogico in dihati... (pravijo, da si vmes lahko kokr malo odpočiješ - no, tega nisem doživela). user posted image

"Problem" knjige je, da v (Lj) porodnišnici ne boste naletele na tak pristop. Pri meni je prva babica v porodno sobo prihajala bolj po pomoti, pregledovala me je grobo in neosebno, kot kos mesa. Hb da sem bila toliko pri sebi, da sem jo za vsako stvar spraševala, kaj bo naredila. Pop***ila sem, ko mi je hotela vstaviti kateter, ker sem imela poln mehur (ni verjela, da grem lahko sama lulat...). Ko je naslednjič zalutala v mojo sobo je - brez da bi pogledala mene, ctg, whatever - začela nekaj pripravljati - spet vprašam, kaj bo pa s tem - ja gospa, mehur vam bom predrla. Spet pophizditis. Ker ji nisem pustila, je odvihrala ven in je ni bilo več nazaj. Do izmene me je hodila gledat samo ena mlada, zelo prijazna sestra, po izmeni pa me je vodila res enkratna babica, najboljša na svetu user posted image in zaradi nje je bil porod čudovita izkušnja. user posted image

Gor na oddelku smo imeli precej problemov z dojenjem, mali je bil tako zaspan, da ni jokal niti ko je bil lačen user posted image in med dojenjem je po parih potegih obvezno zaspal, tako da sem ga skoz morala spodbujat in budit. Teža je šla precej dol, začeli smo se vagati pred in po podoji - jedel je katastrofalno malo. Sestre so bile skope z nasveti, ampak če vztrajaš in sprašuješ in zvoniš in še več sprašuješ, se kar angažirajo. No, naju je je na koncu rešila ena ornk flaška AM (komaj smo jo spravili vanj) - ampak ko je končno dobil konkretno dozo hrane, ga med dojenjem končno ni bilo treba nenehno buditi. Tretji dan je imel 9% izgube porodne teže in pediatrinja naju je s težkim srcem spustila domov, ampak se je splačalo. Kot bi obrnil stikalo - odkar smo doma, jemo kot za stavo. user posted image user posted image

No takole. Roman napisan, lepo se imejte za praznike in vso srečo tistim, ki boste rodile te dni (Hinata?) user posted image

(odgovor članu Aprilcek2012)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
9.4.2012 6:43:19   
nusi
jutro še user posted image in tiste, ki že crkljate user posted image

čestitke vsem novopečenim mamicam, se vas je že kar nekaj nabralo user posted image . jaz imam danes spet kontrolo v PO zdej hodimo na 2 dni od danes naprej bo pa treba vsak dan. Mi ni nič všeč, ker gre cel dan, tko da bo moral biti tut moj frej in mi ni, da tkole brez veze kuri dopust, ki ga bova potem bolj potrebovala. Sicer so mi zadnjič rekli, da mi bodo danes morda sprožili, ne vem, se bom pozanimala kako je s tem, pa naj japrej pregledajo še plodovnico in vse kar je treba, ker mi ni, da bi na vrat na nos dojenčka ven metali, mislim, da jih je zmotilo, da mi je pritisk preveč narastel. Mi ni pa nič user posted image , pred dnevi se mi je vsaj zdelo, da se kaj dogaja, zdej pa vse skupaj nič konkretnega, sicer me na vsake toliko nekaj zvije, ampak se bojim, da gre spet samo za lažni alarm, ker kolikor se spomnim popadkov, so nekoliko drugače izgledali user posted image .

No, pa vam kej več povem, ko se vrnem iz pregleda user posted image

(odgovor članu krispin)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
9.4.2012 9:07:46   
tulpek
Samo na hitro: česitam vsem novim mamicam user posted image user posted image user posted image user posted image imate kar akcijo user posted image user posted image user posted image
Pri nas nič novega, nič akcije, nič znakov, ki bi kazali na to....

Več pa jutri, ko spravim malega v vrtec. Zdaj grem končno dat male cunje prat user posted image user posted image user posted image (če kaj ne pride vmes).

< Sporočilo je popravil tulpek -- 9.4.2012 9:08:09 >

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
9.4.2012 9:18:13   
Arwen_84
nusi:srecno!user posted image kakorkoli se bo ze zakljuvlouser posted image

kaj vanilija...vceraj samo pregled al ze pesuser posted image tva?user posted image
user posted image

Verjetno vse uzivate v podaljsanem vikendu, da je tu zatisje..in upam,da se je vmes pridruzil kaksen aptilcek...nekam se mi zdi, da kar “nocejo“ ven...je kar nekaj ze cez rok...

vsem ostalim, ki ze pestvate....ce se nisem cestitala...user posted image pa cudovite praznike!!
vsem tistim,ki se cakamouser posted image ...pa lepe praznike, cimmanj neprijetnosti in veliko ]dobrot,...dokler se lahko,hehe!

polno soncka iz obale

< Sporočilo je popravil Arwen_84 -- 9.4.2012 9:25:31 >

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
9.4.2012 10:39:08   
Arabella1
pozdravljene souser posted image kako ste kaj?

nusi naj partner ne rabi dopusta, ampak naj gre do osebnega zdravnika, ta pa mu da potrdilo za spremstvo user posted image

pri nas še en teden do roka, ki ga je rekla ginekologinja in 4 dni do roka po NS. bi bil pa zanimiv datum petek 13 user posted image

čestitke vsem, ki že pestvate svoje user posted image

(odgovor članu Arwen_84)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
9.4.2012 15:22:48   
_ada_
Pozdravljene,tiste ki ste še v paketuuser posted image vam želim čim lažji in čim hitrejši porod.
Jaz vem da ga bom imela v zelo lepem spominu,edino bolečine so res hude ampak mine ko dobiš user posted image v naročje.Ja pa ne odgovarja lih hodit med popadki,ampak je res najboljš ležat in če bojo partnerji z vami,masaža v predelu trtice dosti olajša bolečino!Meni je popadke sicer pospešil dosti klistir,katerega sem zelo oklevala če bi vzela,a mi ni žal,ker mislim da bi se drugače vse zavleklo. Babica pri porodu je bila res super razumevajoča,in pomaga samo če je res dosti ubogaš.

Dojenje...smo mele dva dni težave s pristavljanjem,ker nikakor ni znala prijet,pa še moje bradavice so zelo občutljive,tako da sva se morala dosti trudit da nama je steklo,pa še jaz moram potrpet vsakič zaradi bolečin ampak mislim da se splača.

No upam da ste lepo preživele praznike in podaljšan vikend.user posted image

(odgovor članu Arabella1)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
9.4.2012 20:10:19   
_vanilija_
Pozdravljene user posted image in mamice!!!

Najprej čestitke:
sapin user posted image user posted image
2.mami user posted image user posted image
_ada_ user posted image user posted image

Mi smo včeraj in dans bli na pregledu, smo odprti 1-2 prsta (verjetno ne bi bla če me zdravnica ne bi tko "nežno" pogledala, zdej že mam tisto krvavo sluz), odločili so se da nam bojo jutri sprožili porod, tko da ob 7ih zjutro grem v porodnišnico. user posted image Še dans bi sprožili, če ne bi pojedla zajtrka (včeraj mi niso rekli da moram priti tešča), je dobro da nisem vedla user posted image user posted image user posted image . Tko da upam da bomo jutri pestvali našo user posted image .

Modrost rojevanja - sem jo prebrala, lepi nasveti so, ampak ne vem kolk bi se to dalo uporabiti v naših porodnišnicah user posted image Ma je fajn probati biti čim bolj sproščen, peti (?! upam da me pole ne bojo premestili v norišnico), ... Ne bi se glih rada obnašala kot opica ali rjovela kot lev in podobno, ampak dobro... Je blo zanimivo prebrati takšno knjigo.

Upam da ste se lepo imele za praznike!

Fajn se mejte, se oglasim ko pridem domov!!!

(odgovor članu _ada_)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
9.4.2012 20:51:13   
Aprilcek2012
Jaz sem pa ravno danes razmišljala ali je tako zatišje na forumu, ker vse uživajo v veklikonočnih dobrotah ali so vse šle rodituser posted image

(odgovor članu _vanilija_)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
9.4.2012 21:27:45   
tulpek
Vanilija, srečno jutri! Mi je pa čudno to z zajtrkom, ker meni so ga v porodnišnici postregli, preden sem šla na umetne popadke.... sicer so mi rekli, da lahko bruham, ampak me ni motilo, sem bila vajena iz nosečnosti, poleg tega me ni mikalo bit celi dan lačna.... Drugo je, če imaš planiran CR, ampak mislim, da ga nimaš.

Meni tudi med popadki ni pasalo druga kot ležat, čeprav bi lahko kaj drugega počela... pa sem še do wc-ja komaj prišla, ko so me poslali. Mogoče je drugače, če imaš svoje popadke in bolj po redko vsaj od začetka, ker pri meni je šlo hitro in intenzivno....

(odgovor članu Aprilcek2012)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
9.4.2012 21:28:58   
tulpek
Nusi, a še kar tu strašiš user posted image user posted image user posted image nisi mislila še pred prazniki rodit user posted image user posted image user posted image
So te mogoče danes obdržali?

< Sporočilo je popravil tulpek -- 9.4.2012 21:29:47 >

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
9.4.2012 21:43:20   
Arabella1
vanilija srečno jutri user posted image user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
10.4.2012 1:53:25   
Jean P.
Ja Vanilija, smo vse s tabo! Juhuhuuser posted image

Mene pa zanima, ali bomo lahko v miru pokoristile enoletno porodniško ali bomo že čez osem mesecev lepo na delovnem mestu... Res mi ni že takrat za it delat, ko bo pikec komaj osem mesecev star, si sploh ne predstavljam, kako bo, če sprejmejo ta zakon???

(odgovor članu Arabella1)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
10.4.2012 7:56:57   
**Tinkara78**
vanilija- user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem mamicam user posted image user posted image user posted image !

Jaz še kar vztrajam v enem kosu.user posted image Moram reči, da komaj že prenašam. Boli hrbtenica, noge otekajo, podplati pečejo, peta mi je počila od nepravilne hoje in teže... eh. .. Sem imela že "popadke" več ur na 10 min pa se potem vse skupaj ustavilo.

Tak da. Čakam petek ko ima en PDP (drugi je 15.4) in kontrolo pri svoji G. Upam, da me zadržijo. Glede na mojo hrbtenico bi me res lahko. V petek na CTG-ju mi je spet vse zaskočilo. Dobro, da je bil moj zraven, da mi je premaknil noge, da sem spet lahko zadihala.

Mala je zelo aktivna na momente. Zdaj ne ven, če bo med tistimi, ki se ne umirijo do konca ali še ni čas.

Kot kaže so aprilčki trmasti, ker kar nočejo ven user posted image

(odgovor članu Jean P.)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
10.4.2012 8:59:16   
Lency85
Čestitke vsem mamicam ki že božate svoje user posted image user posted image

Jaz sem tudi še 2 v 1. Sem upala da bo kak dan prej tako kot vse predvidevam, PDP imam jutri pa še nič se ne dogaja.user posted image
Jutri zjutraj imam kontrolo in CTG v porodnišnici, upam na kakšno dobro novico.
Upam da trmasti ovnčki nebodo čakali bikcev :)

(odgovor članu **Tinkara78**)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
10.4.2012 9:13:48   
nusi
Dobro jutro. vceraj se nam je ob 15.53 pridruzil Anze, dolg 53 cm in tezak 3420 g.

(odgovor članu Lency85)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
10.4.2012 9:43:39   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: nusi

Dobro jutro. vceraj se nam je ob 15.53 pridruzil Anze, dolg 53 cm in tezak 3420 g.

Čestitam user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tulpek -- 10.4.2012 9:44:04 >

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
10.4.2012 10:20:08   
čikica
Evo končno se vam bom oglasila.

Najprej čestitam vsem mamicam user posted image user posted image user posted image .

V sredo zvečer okrog 8 ure mi je odtekla voda. 5.4. 2012 ob 8.21 pa sem rodila fantka Tiana, ki je velik 51 cm in je tehtal 3090 gramov. Ker pa sem po porodu dobila vročino (vnetje maternice) se je najino bivanje v bolnišnici Celje malo podaljšalo.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?