tallla
|
ojla punce! Tinkkkara... če se ti ne da laufat po štacunah, lahko tudi malo prej pokličeš in preveriš, če imajo kaj v tvoji številki in za tvoj nosečniški trebušček. sicer se skoraj v vsaki najde vsaj kakšen kos tako, da ti bodo po vsej verjetnosti kar rekli, da pridi. je pa tako, da ti skoraj vsako obleko prikrojijo na tvojo postavo.. širijo in ožajo do +/- 3 številke tako, da ni tak problem... edino v Buy American ne verjamem, da imajo svojo šiviljo. Meni se je mogoče od Ljubljanskih zdel še najbolj Poročni kotiček, ampak v vsakem se najde kakšna, ki je tvoja favoritka. In, že ki smo pri poročnem kotičku... glede prstanov... Zlatarna Celje much too much draga!!!! nikakor ne kupujte tam!, Zlatarna MOčnik naju tudi ni prepričala, pogledala sva si enega privatnika Mengšu in bila zadovoljna, na koncu sva se odločila pa za Zlatarno Mirage, ki je sicer iz Celja, ima pa prostor najet ravno v Poročnem kotičku. Zmislila sva si popolnoma svoj prstan, kombinacija belega mat zlata in rdečega v visokem sijaju, jaz bom imela še nekaj briljantov. Pa uveljavljala nama je še sejemski popust. V glavnem... čist ti gredo na roke... glih te dni čakam, da naju pokličejo za probo in sem čist vznemirjena... :) jaz nisem nikoli razmišljala o tem, da bi se zares poročila... pri 33-ih se mi je že zdelo, da je to bolj "za mlajše"... mi starejši ne potrebujemo teh cerimonij oz. neke papirne potrditve, ...ampak ena čudna želja po povezanosti, družini, "zaečateni" družini, občutek, da tudi uradno paše družinica skupaj, se mi je razvil v prvem tednu, ko sem zvedela, da sem noseča... pa sva rekla se bova na hitro pred rojstvom otroka... pa je prišlo do SS in želja po poroki se je razblinila... pa sem v drugo zanosila... spet isti filing... spet isti dogovor... po SS sem bila precej na tleh, da na poroko nisem pomislila... ko sem v mesecu dni prišla k sebi, sva se z mojim pogovarjala in nekako zaključila, da nama očitno "poroka na hitro" ni namenjena. Vse očitno namiguje naj se "poročiva zaradi ljubezni in v miru; tako kot nama ustreza in po najinih željah in ne nekaj na hitro" :) in me je zaročil, sedaj .. skoraj tik pred poroko pa sem spet noseča :) evo.. mal sem se razblebetala... :)