Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 3.4.2012 8:35:58
|
|
|
|
tatyancha
|
Ojla punce, sporočam vam, da sta očitno dva kozarčka črnega za vikend pripomogla, da je moja prišla tri dni prezgodaj.Tako šibamo jutri, 4.4.2012 do Reša po špike. Lep dan vam želim in močno stiskam pesti za vse....
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 3.4.2012 9:43:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Hej bejbe pozitiva velja v izračun pa date datum punkcije, ker to je bila naša ovulacija in ta dan sta se združili celici in potem naprej....in meni vedno sestre po transferju rečejo no nosečka zdej pa domov in počivat....ker dejansko smo noseče nekaj časa in srčno upam, da se obdrži vseh 9 mesecev naprej...je pa ta čas, kot če bi v normalnem ciklu zanosile še ne bi vedela, ker vam/nam M še ne zamuja. tatyncha dobrodošla in srečno v postopku Jaz sem 8 dan sedaj po ETju in kar malce nestrpna počasi...zdej samo računam kdaj lahko naredim test...mah moram počakat na vikend, da ne bom prehitra. Lepo se imejte, veliko se smejte in držim pesti za vsako posebej in vse nas. Srečno Vita
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 3.4.2012 9:50:18
|
|
|
|
coala
|
Vita tud jaz nimam nekih znakov prsi ne bolijo nič bolj kot od takrat ko sem se začela pikat trebuh malo napet čez dan včeraj,dans zjutraj ko sem se zbudila je čist uplahnil že nastala panika zdaj je zopet malo napet nič kaj preveč,pa za zajtrk sem si jajčka spekla in ko sem prvi grižljaj dala v usta mi je blo grozno ,se mi je uprlo,no pol sem se prisilila da sem pojedla.Niti nisem tako utrujena kot vi opisujete sem čist normalna aja pa križ me čist raho boli to pa ziher od preveč ležanja,saj vsak popoldan počivam,drgač tega nikoli ne počnem. Lepo mi bodite punce pa palce gor ane
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 3.4.2012 10:26:00
|
|
|
|
pin
|
Vita, dobra si. Jaz bi vsako minuto gledala vložek. Testa pa na tvojem mestu ne bi delala vsaj do sobote. Mene je že nehalo špikat po maternici. Hmmm? Upam, da to ni slab znak. Prsa pa boleča, težka in napihnjena. Čez pol urce grem na malco s sodelavko. Komaj čakam, ker sem lačnaaaaaaaaa.
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 3.4.2012 12:17:40
|
|
|
|
cukica
|
No nam jetestpokazal dve lepi .Sicer bom ponovila test jutri ali pojutrišnem ampak za enkrat sem presrečna. Držim pesti za vse,.....
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 3.4.2012 12:32:42
|
|
|
|
cukica
|
AKTUALNO APRIL SREADA 4.4. LATKA - UZ TATYANCHA - PREVZEM ZDRAVIL
OBJEMČKI JONA KLARA, FOXYLADY,KRISV,INA,ELERAB,ANDREJA _P,TIAN77,... T R E P E T A L K E (beri TESTI) FELIDAE 8.4. ANONIMEN 10.4. CUKICA 10.4. ANDREJA 83 12.4. COALA 15.4. PIN 15.4. PODOKINA 15.4. KANDIDATKE V POSTOPKU FOXYLADY (dr.ZORN) EMAS. (dr. ZORN) CUKICA (dr.RIBIČ) MARJETACVETA AVONIJA (dr.REŠ) KRISV(dr.REŠ) ELARAB (dr.) ANDREJA83 MARTINA ALYA KANDIDATKE ZA POSTOPEK VRTNICA.M (dr.REŠ) ANDREJA_P (dr.ZORN) ANAU (dr.GAVRIČ) ŠIČKO(dr.BOKAL) ANE_ANE(dr.REŠ) KRIS555(dr.GAVRIČ) JOSEPHINA83(dr.RELJIČ) SILVA (dr.BOKAL) LENCI(dr.VOGLER) Metulček-cekinček,ROŽI_,ANDREJA83,MIHIKA1,.... NOVE NOSEČKE FEBRUAR : MURI83,ANONIMEN NOVE NOSEČKE MAREC: MIŠKA26,KRISAM,ROSSE Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisana. Statiska uspešnost (borke ki sodelujejo na RR): Mesec Št. bork v pos. do testa Št. Nosečk Uspešnost JANUAR 5 0 0% FEBRUAR 17 2 12% MAREC [/quote]
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 3.4.2012 12:33:34
|
|
|
|
tatyancha
|
cukica iskrene čestitke.
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 3.4.2012 12:33:57
|
|
|
|
andreja_p
|
cukuca čestitam, .Kateri dan pa je danes od transferja? bi pa nekaj vprašala vas ki imate izkušnjo s tem.Govorile ste o hatching,laserju in ICSI?Zanima me kako to poteka in kje delajo tak postopek,MB ali LJ?Jaz sem to prvič tukaj prebrala,tako da mi je to popolnoma neznana zadeva. pa naj še povem da sem dobila izvide moje ščitnice in je vse uredu.Tako da vzrok mora biti nekje drugje,da se ne prime.Upam,da se enkrat bo.Mogoče že zamrznjenčka ki naju čakata.Srečno vsem
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 3.4.2012 12:34:57
|
|
|
|
podokina
|
O CUKICA ČESTITKE upam da se ti pridružimo v čim večjem številu
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 3.4.2012 12:36:50
|
|
|
|
cukica
|
Danes je 9 dan in tako mi je pokazalo + tudi pr prejšni nosečnosti.Bhcg pa naj bi mi po izračunih pokazalo jutri ampak imam šele vtorek zaradi praznikov.
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 3.4.2012 12:38:44
|
|
|
|
podokina
|
andreja_p vem da to dela Reš za ostale ne vem,sej mogoče itak naredijo pa sploh ne veš ker to vse delajo na zarodku. ICSI je postopek ko direktno eno jajčece oplodijo z eno semenčico in ga ponavadi izvajajo če je problem pri možu-količina semenčic manjša tako kot je pri nas in je malo verjetno da se jajčeca oplodijo v IVF postopku,la hatching je pa stanjšanje ovoja zarodka z laserjem da se menda lažje vgnezdi-sicer pomoje če bi bilo to splošno znano da se prej prime in dokazano bi to vedno delali tako da vprašanje če je res
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 3.4.2012 12:56:17
|
|
|
|
andreja_p
|
podokina hvala za tvoj odg.To potem delajo sam na tistih zarodkih ki so oplojeni z ICSI ali tud na IVF zarodkih?Mi2 nimava problemov pri zarodkih,se jih kar veliko oplodi.Problem je ko se ne prime in če je to res z laserjem bi potem tudi sama predlagala ginekologu da napiše na napotnico.Je pa tudi problem da imava nepojasnjeno neplodnost. A je katera imela po neuspelem IVF postopku časovno čez 12 dni.Meni se je to danes zgodilo,da sem se zbudila in videla na hlačkah kri,potem ko sem pa šla na vodo je pa še šlo tudi ven kar veliko.Sem pred dvema dnevoma mislila da je že konec,ker ni bilo več izcedka tako da sva že tudi 2 dni nazaj ,včeraj ne in ni bilo nič krvi.Sedaj pa ne vem od kje je to prišlo.Imam pa tudi še bolečino v jajčnikih,kot med .Res mi ni nič jasno kaj se dogaja.Ponavadi jo imam 7 dni in redno na 32dni.Se je katera srečala s tem???Se bom pa šla pokazat,če se to ne bo umirilo ta teden.
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 3.4.2012 13:16:27
|
|
|
|
coala
|
cukica....čestitke še z moje strani
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 3.4.2012 13:48:33
|
|
|
|
*sanela*
|
cukica čestitam!!! Želim ti lepo nosečnost in zdravega otročička Vas redno spremljam in navijam za vsako posebej. Nekaj časa nazaj sem bila zelo aktivna na forumih, po ss sem rabila čas zase. ETZ z zadnjimi zmrznjenčki ( 4. transfer ) sem imela 24.3. in je žal tudi ta bil neuspešen. Še vedno nisem obupala in vem, da pride tudi moj čas. Jeseni grem v nov postopek, do takrat se bom pa dala malo na off Srečno vsem
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 3.4.2012 14:15:54
|
|
|
|
tatyancha
|
Mene pa zanima ali je katera od vas pila krvomočnico med postopkom.Brala sem da je dobra za debelitev sluznice, vendar se jo med naj ne bi pilo.Z injekcijami začnem 2.dan M, pa ne vem kdaj je dobro da jo začnem piti. Hvala za pomoč in lep deževen dan še naprej.
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 3.4.2012 14:29:36
|
|
|
|
oreh
|
Zadnje dni je pri vas zelo živahno, pa vas malo berem, ker je večina punc na naši temi na odklopu . Nič, želim vam samo povedati, da ste res enkratne s svojo pozitivo , kljub neuspešnim postopkom in upam, da vam kmalu uspe. cukica tebi pa čestitke!
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 3.4.2012 15:24:46
|
|
|
|
rosse
|
Cukica, čestitam. Sama sem dobila mesntruacijo. Zamrzjenčkov pa žal tudi ni. Test re ni dobro delati pred 10 dnevom, ker je lahko lažno pozitiven. V jeseni gremo v nov boj.
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 3.4.2012 16:14:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Cukica čestitke. ...zdeh pa uživancija do konca si pa pogumna, da si delala test že 9.dan...a ti šteješ tudi dan transferja ali je to nulti dan? Jaz se še bremzam, ne upam, da ne bom razočarana. Upam da zdržim do vikenda. rosse žal mi je upam, da bo jesen bolj pozitivna zate. Pa sanela tudi zate naj bo jesen obarvana samo z pozitivo in uspehi. oreh hvala za spodbudo te nikoli ni dovolj pri teh postopkih andreja_p jaz sem imela po neuspelem sfrkano in ni bila tako natančna, še naslednja dva/tri meseca. Tudi jaz sem mnenja, da se pejd pokazat, če se ne umiri stanje. Prekrasen dan vsem Vita
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 3.4.2012 16:30:40
|
|
|
|
andreja83
|
cukica čestitke še z moje strani , bravo punca .
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 3.4.2012 16:43:09
|
|
|
|
cukica
|
Dan transferja je nula in zacneš steti en dan po njem tako mam danes 9 dan. Bom pa ponovila test čez 2 dni.
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 3.4.2012 16:52:30
|
|
|
|
podokina
|
cukica sem prepričana da je tvoj test pravilno pokazal 9 dan ker si imela vnos 5 dan po punkciji in je minilo dovolj časa,čestitke še enkrat mene so zdej začeli mal živčki matrat,mi je optimizem popustil malo pa sploh ne vem zakaj ker vem da je za karkoli še prezgodaj krvomočnice jest nisem še nikoli pila,menstruacijo sem imela pa tudi po postopkih vedno dokaj normalno
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 3.4.2012 16:54:47
|
|
|
|
pin
|
cukica pa lepo ti želim Ostale ti sledimo s pozitivnimi testi.
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 3.4.2012 17:18:24
|
|
|
|
miška26
|
Cukica ooooooo bravo,lepo! Me veseli,zdej pa le tko naprej.
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 3.4.2012 18:17:55
|
|
|
|
andreja_p
|
vita in vsem ostalim ki ste mi odgovorile hvala.Ja vse kaže tako da se bom morala pokazati.Ni mi sicer jasno kako da po tem ko nisem imela več krvavitve,(po 2 dneh) se je ponovno začelo,kot da bi imela začetek tečke.Me je pa strah,da me ne bodo poslali na čiščenje.Po vsem tem kar sem morala preživeti v tem postopku,viroza,lažja hiperca,neuspešen postopek,mi res ni do tega,da moram še na čiščenje.Res imam samo sranje.No ne bom več težila tukaj,ker vidim da ste zelo pozitivne in prav je tako.Vam iz srca privoščim,da boste vse ta mesec nosečke. Želim pa vam lepe in vesele velikonočne praznike.
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 3.4.2012 18:45:54
|
|
|
|
cukica
|
Hvala vsem za čestitke. Andreja p tebi pa svetujem,da narediš test,če je pozitiven pojdi na pregled. Če ni in če je kri še prisotna pa pojdi ravno tako na kakšen pregled. Vem kako je sama sem dala pred nosečnostjo nekaj podobnega. Sporoči kaj se boš odločila.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?