caelia
|
ojla, punce! Evo mene spet.. sem čist naspidirana.. preveč stvari se lotim, pol pa zmanjka časa za vse.. danes je prišla patronažna skopat Rožleta.. prvič... in je res užival :) pravi uživaček... že ko sem ga jaz umivala (z vlažno vato vsak večer) se je pustil certat, kot kak mucek.. kar raztegne nogice in roke... pa miži :) ko pa nehaš "božat" pa odpre oči, češ, mami zakaj si nehala no, meni se zdi, ko berem te vaše poste, da mam veliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiko srečo, no to jo mam tak al tak, ker mam največjega sončka ampak.. v smislu jokanja, neprespanih noči, krčkov.. ne spanja... Rožle joka (no, malo se oglaša) samo kadar je lačen, pri previjanju uživa, prav paše mu, ko mu mažem ritko , čez dan, ko je pokonci leži v tistem ležalniku ali v posteljici in gleda naokrog... ko poje, podreva kupček in ga dam v posteljico, tudi če je buden, je tiho in zaspi, ko zaspi... edino en večer je mel "pevske vaje", pa sva z M študirala kaj mu je, da joka.. pa če ma krče, ša kaj sem jedla, da ga zvija.. pa da ga ne bova dvigala, da ne bo razvajenček... ker je pred slabo uro pojedel 90, sem bla ziher, da je pač sit... no, ko mi je blo po eni uri dovolj njegovega "matranja", ker se mi je revček itak zasmilil, ker ga nisem vajena da joka.. sem mu dala še 40 za jest,. je bil revček tako lačen, da je spil v parih minutah in- zaspal!!! smotka mami in ati.. midva pa cela brihtna, kaj mu je in da sem najbrž kaj smotanega pojedla... upam, da me ne bo zdej "usekalo", ker pravijo ne hvali dneva pred nočjo...ampak... midva se zbujava na 3 urce, ponoči nekje na 4.. nazadnje je ob 9h zvečer, kadar je lačen, ne zaspi takoj in potem dobi še ene 40-50 (s tem da vsakič poje najmanj 80) in zaspi kot angelček... spi do 1h, pol dveh,, spet jeva in potem do 5h, pol 6h... čez dan pa potem ob 9h, 12h, 15h, 18h in ob 21h... vedno poje okrog 30-40 pri meni, enkrat je tudi že 60 čist vesela.. potem pa še po flaški ene 80. tak da v povprečju poje 90-100 na obrok. zvečer, pred nočnim spanjem pa tudi po 120,. 130. Je rekla pediatrinja v Porodnišnici, da je res jedec no, včeraj sva mela zadnjič kontrolo v porodnišnici, vrednosti bilirubina so padle na 10.4, zredil se je v 10h dneh iz 2650 na 3065, kar je super in zdaj sve čez 3kg jutri mava prvič pregled pri izbrani pediatrinji, ker bo naš sonček v četrtek star že en mesec.. kok gre hitro, ne morem verjet z dojenjem je pa tako.. zadnje dni sem malo zaj**** ker smo v nedeljo meli obiske cel dan..no, dopoldan smo šli mi k mojim po starejšega in še na kosilo, pa si nisem črpala od 11h dalje. ko smo pa prišli domov, smo takoj dobili obiske in so bli pri nas do 7h zvečer... potem je blo treba zrihtat starejšega in sem si črpala šele ob 8h!!! sm mela že čist deformirane prsi in bolelo je kot hudič.. tam, ko so obiski valda ne morem joške ven pa pumpat včeraj sem bla na pregledu z rožletom in spet nisem črpala od 9h zvečer do 14h, potem sem pa šibala na faks in spet ni do 9h zvečer.. no, zdaj pa mam... se mi je produkcija full full zmanjšala... prej sem naenkrat načrpala 200-250, zdaj pa slabih 100,prejle ob 12h sem samo 80 čist jezna... zdaj se nalivam s tistim čajem za dojenje, in res črpam na tri ure... da spodbudim nazaj. ker sem full jezna nase, res... kakšen nasvet še za spodbujanje? pa še kar si ne dam miru... danes sem pustila starejšega doma, da je bil zraven ko smo kopali malega, ker si je full želel, pa kruh sem se lotla pečt, mali bi za kosilo palačinke.. skz nekaj.. namest da bi se ulegla in dala mir. smotka. popoldne gremo pa v Lj po vrtno garnituro in kamin, sva jo v soboto šla izbratm ko smo bli sami trije, starejši pa na počitnicah.. je po svoje kar pasalo.. sam, kaj.. ko nisem narejena za pri miru ležat.. sem en tak živček no, zdaj mi je kruh že vzhajal moram it premesit vse skupaj, da mi še to ne uide.. upam, da ste vse vsaj kolikor toliko naspane,, čene pa danes izkoristite tale zaspan dan... ni sončka, pa mogoče ne bomo šle vozičkat... saj ne da smo iz cukra ampak.. paše tud malo ležat kdaj
|