Jasna31
|
JanaB, samo pogumno!!! V P smo bile sočasno kar 3 z dvojčki in so nas tretirali stanju primerno, res. Sončke smo dobili na 3 ure, so nam jih sestre pristavljale in odstavljale (za dojenje ali pa samo crkljanje), tudi ko smo šle na oddelek, je bil tretma odličen (oddelek v okviru intenzivne). Tudi tam smo jih prvi dan dobile na 3 ure, nato pa najprej od jutra do večera, če želiš, lahko katerega ali pa oba obdržiš tudi ponoči. Jaz sem se odločila samo za eno, da ne bi bil prehud šok, hehe. Sicer pa se sestre ful ukvarjajo s tabo, morda zato, ker imaš dvojčke? Ne vem, ampak so bile prijazne, strokovne in vedno na razpolago. So si vzele tudi po uro časa, da so mali dve učile kako vlečt iz zize, nas vse tri učile tandemskega dojenja in tako dalje. Res vse pohvale!!! Glede vstajanja po CR je pa tako...tiste, ki so imele splošno anestetzijo so res vstale isti dan, jaz, ki sem imela spinalni blok, pa naslednji dan. Prvič vstaneš sicer res zelo težko, ob pomoči sester, ampak meni in tudi ostalim, ki smo se pogovarjale, je bilo vsakič naslednjič mnogo lažje in smo že kar šetale isti dan pod tuš in tako. Res ni ravno prijetno, ampak prvič je najhuje...predvsem pa je vredno Drži se in srečno! Claudie mislim tudi nate in držim pestke, da mala dva porasteta in vas pustijo še nekaj časa 3v1... če bo potrebno, da gresta ven, pa le zaupaj zdravnikom. S sončkoma bo vse dobro, sta že v lepih tednih! Lepo bodite in pozdravček od nas, ki rastemo in rastemo... čas beži!
|