Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 29.3.2012 8:55:18
|
|
|
|
karmen7
|
Jutro! Majakla vse najboljše tudi od nas Kava? Kdaj je kava? Pridema še midva v EP, upam da ne bo kak dež, ker sma brez avta. Tja naju sicer lahko ati pripelje, pol pa peš domov
< Sporočilo je popravil karmen7 -- 29.3.2012 8:56:47 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 29.3.2012 9:17:24
|
|
|
|
majakla
|
9.50 v EP, pa Kje točno, ker zunaj ni glih toplo aaaliii???
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 29.3.2012 9:19:23
|
|
|
|
oktober11
|
prideva! mogoče malo zamudiva, bo ok? ginger?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 29.3.2012 9:20:25
|
|
|
|
oktober11
|
hitro povejte, zaj še mi net dela
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 29.3.2012 9:23:34
|
|
|
|
bambixxx
|
ja dobro jutro! na se dret, sem se končno naspala malo . ja kava v EP okoli 10h tam zadaj pri Mcdonaldsu bi jaz. ker če glih ni sončka in bomo notri, lahko grem vsaj na kaki cigaret .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 29.3.2012 9:24:36
|
|
|
|
oktober11
|
bambi, al capone al ono nasproti takosa?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 29.3.2012 9:35:28
|
|
|
|
bambixxx
|
al capone
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 29.3.2012 9:39:41
|
|
|
|
oktober11
|
oki. se vidimo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 29.3.2012 9:49:03
|
|
|
|
jaznoseca
|
uh, ste se v šusu zmenile . Jah, mi spimo . Ga ne morem v avto zbasat prej, ker je kričanje na polno. Pa očitno smo fasali 6. bolezen - je ves pikast po par dneh vročine . Kako naj ločim 5. od 6. bolezni??? Vsepovsod pravijo, da razsaja 5.?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 29.3.2012 9:49:38
|
|
|
|
jaznoseca
|
aja, če se pravočasno zbudi, prideva v EP. Pač za kakšne pol urce.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 29.3.2012 13:05:44
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: jaznoseca uh, ste se v šusu zmenile . Jah, mi spimo . Ga ne morem v avto zbasat prej, ker je kričanje na polno. Pa očitno smo fasali 6. bolezen - je ves pikast po par dneh vročine . Kako naj ločim 5. od 6. bolezni??? Vsepovsod pravijo, da razsaja 5.? Peta je čist drugačna,kot 6.-ta.Pri 6-bolezni je 3 dni visoka vročina,pol pa tri dni posip po telesu.Pri 5-bolezni pa se na ličkih pojavijo ognjene rdeči fleki v obliki metulja,ki pa lahko zginejo,in se spet pojavijo,se pa širi po celem telesu,največ lahko na hrbtu in po nogah.Lahko je prisotna vročina,ni pa nujno.Inkubacijska doba je 7-14 dni,pred izbruhom je otrok kužen 6 dni,ko se pojavijo fleki,kužnosti ni več.Ni pa za to zdravila in ti fleki trajajo do 3 tedne.Tako mi je danes razložla naša P,ker ima namreč Maks to.Pa še hudo alergijo za cvetni prah za povrhu.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 29.3.2012 13:34:30
|
|
|
|
arabela*
|
dan Imela spet laufarijo celo jutro, kolk je to letanja, pa na eno banko, i drugo, pa ta in oni kredit, pa še cenilca za nepremičnino rabiva...eh vsega preveč... , ša še na pokopališče sva šla in tušmobil, kjer so merazp......ker moram na en klinčevi telefon 3 mesce čakat...ma saj niso normalni Zdaj pa pospravim, prošnje sem že napisala, potem pa tak po otroke počasi, ju bom še v MC Driwe peljala, sem obljubila
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 29.3.2012 13:35:42
|
|
|
|
arabela*
|
maks
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 29.3.2012 14:11:09
|
|
|
|
bambixxx
|
mali je končno zaspal . je bla malo predolga kava danes .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 29.3.2012 15:48:19
|
|
|
|
ly117
|
Dan! Majakla z zamudo vse najboljše. Maks
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 29.3.2012 19:59:01
|
|
|
|
ly117
|
Nočko.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 29.3.2012 21:22:11
|
|
|
|
jaznoseca
|
matcar hvala za razlago - saj mi ni bilo jasno zakaj sta to dve bolezni, če so enaki znaki?? No, sem klicala k pediatru, se greva jutri pokazat. Menda je treba, da ovržejo sum na ošpice ali škrlatinko... za Maksa pa . bambi ja, je bila danes res podaljšana ta kava . Saj meni je pasalo, ko sem bila pozna, T. pa je verjetno že komaj čakal premike, ne . majakla sem te danes zamudila . sem ti prinesla slikce in sem jih dala kar Karmen, ker bom jaz verjetno spet par kav preskočila .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 29.3.2012 21:56:17
|
|
|
|
arabela*
|
čer
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 29.3.2012 21:58:09
|
|
|
|
arabela*
|
maličke zaspale, mene tud začelo jemat, ampak se še ne dam Popoldne sem otroško pospravila, po dolgem času, kak je prijetno zdaj notri..ampak kako dolgo še ne vem Zdaj pa si grem sladoled s smetano nabasat
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 29.3.2012 22:18:40
|
|
|
|
Arwenko
|
Čer. Danes gužva pa se nisem nič javila. No, v glavnem mi smo kul, tamala nazaj v vrtcu. Imamo pa z avtom ****rijo...nekaj crknilo, pa ne vemo prav kaj. Zdaj smo ga imeli 2 dni pri enem mehaniku, pa smo mislili da je zrihtal, pa se je spet pojavila ista napaka. V glavnem, jutri bo še enkrat pogledal...če ne bo pa treba na uradni servis peljat zgleda ali kaj. S česa bom plačala pa ne vem
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 29.3.2012 22:20:46
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko če ne bo pa treba na uradni servis peljat zgleda ali kaj. S česa bom plačala pa ne vem upam, da se uredi s čim manjšimi stroški
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 29.3.2012 23:09:42
|
|
|
|
majakla
|
Ly: hvala. Jaznoseca: ooo hvala. Glih prišla domov, bla pa v/na Planini pri Sevnici, poznate?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 30.3.2012 6:48:26
|
|
|
|
jaznoseca
|
jutro majakla ne, ne poznam. Kaj si pa delala tam? Mi smo imeli pa slabo noč . Ta velikega boli uho in smo jokali in zdravili. HB je po Calpolu in kapljicah nazaj zaspal, a bliža se vikend - torej čas, da mi (klasika) iščemo zdravniško pomoč... Joooooj, če se te bolezni ne nehajo... No, pa danes s tamali šibava k pediatru po potrditev, da ima 6. bolezen. Pa vreme bo slabo - a sta videle napoved??
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 30.3.2012 9:00:32
|
|
|
|
majakla
|
Jutro Jaznoseca: šla sem s sodelavcem na predstavitev, da sem videla kako on dela.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 30.3.2012 9:49:10
|
|
|
|
bambixxx
|
jutro, spet ft...
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?