donna22
|
IZVIRNO SPOROČILO: egleria donna a boš mela Zalo v vrtcu ko boš rodila? jaz sem začela kar kmalu hodit na predavanja. mislim da ko je bil star 2-3 mesece. so mi ga starši kar zraven vozli, ker imam pol ure do faxa, predavanje pa traja 2 uri in pol. tak da sem ga podojila takoj ko sem končala s predavanji. je bilo kar težko ker je bolj malo pridobival na teži, zato se je bilo treba tak ur držat. Joj, sem se že toliko ukvarjala s tem vprašanjem ... Verjetno jo bom vzela ven par dni prej (pred dogovorjenim datumom) in bo potem sigurno kakšna 2 tedna doma. Predvsem zato, ker ne bi rada, da iz vrtca nosi razne bolezni, saj veš, kako je s tem, čeprav upam, da bo maja boljše stanje v vrtcu glede zdravja (čeprav se tudi zdaj dokaj dobro držimo). Problem pa je, da jo potem julija spet vzamem iz vrtca najmanj za 1 mesec (kao počitniška rezervacija), pol pa me že malo skrbi, da bo malo not, malo ven - in da bo potem problem spet nazaj redno hodit Poleg tega imam že zdaj včasih slabo vest Da bom doma, kao na porodniški, ona pa v vrtcu ... Čeprav sem vedno zagovarjala mnenje, da je fajn imet starejšega v vrtcu, da se lahko mlajšemu vsaj dopoldan 100% posvetiš, ker se pač ne mu ne moreš čez cel dan, kot si se lahko prvemu ... Ampak v praksi je pa verjetno to malo težje, ko vidiš, da bi starejši otrok mogoče raje ostal doma. Saj ni problem, kakšen dan, včasih dva na teden, strah me je, da bi mogoče prepogosto popustila Ti si že kaj razmišljala o tem?
|