Roberta69
|
Oktobrčki, se vam malo oglasim, samo ne se čudit, če vmes kar zmanjka... Trenutno vsi spijo, ampak :-) Najbolj šokantno je bilo, da je naš ta mali škrat, ko sem odšla v P kar nehal jesti in se do danes to še ni kaj posebej popravilo, no občasno že spravi kakšno konkretno hrano vase, drugače je pa bolj na mleku in to na par ur (če mami pusti :)), kot dojenček :-) Če vidi ta malo mu čist zadogaja in začne kar protestirat in pod nujno težit za mleko... Ko sta se ta prvič oba dojila naenkrat, sem si mislila, da bo to bolj izjema kot pravilo, zdaj je pa to kar dnevna stalnica?!? Ma, saj drugače sploh ne bi bilo panike, ampak škrat je le že konkreten fant in ta mali kaj hitro lahko kaj potlači, predvsem je pa meni fuuuul neudobno, tako da se probam, če se le da, temu izognit. Naša punčka je ful pridna in večinoma skos spi, tako kot predhodnika :-) Zdaj, ko je že enomesečni dojenček, je že kar taka ta prava, zvedava punčka. Bratca jo imata ful rada, oba ful božata in lupčkata, celo Izak - je tako posrečen, ko to počne :-) Je pa drugače kar pestro in sem zvečer velikokrat čisto utrujena, tko da grem kar spat, včasih čist nepremično buljim v tv (za gospodinjska opravila mi občasno kar mal dol visi :) in pač niso opravljena :) Aja, ker naš oktobrček popije toliko mleka, ga moram rudi preoblačit kot dojenčka in mu za razliko od punčke vsaj 2x na dan plenićka spusti... Cunj imamo toliko, da se mi bo sfuzlalo - skos perem, pa so koši skos polni grrrrr... Oktobrček ful rad hodi in je še kar priden, kar se odtavanja tiče, vseeno pa še kar koebam glede sprehodov sama, ampak itak, da drugače ne bo šlo. Komaj čakam, da bo bolj toplo, bo lažje iz več razlogov... Ime pa na ZS, je zadnje čase tok enega govorjenja o prevelikem razkrivanju podatkov. Toliko zaenkrat, lep spomladanski pozdrav :-)