|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
22.3.2012 13:28:34   
Tulipan12
Tak, spufala sem se, Lii pa naredila novo zalogico. Zdaj pa še moram nujno po balerinke! Sem ugotovila, da lahko samo teniske nosi, ki sem ji jih pozimi kupila. Jesenske čevlje je vse prerasla.user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
22.3.2012 13:29:46   
Tulipan12
Kokica, tu na >RR mi ob strani skoz neko reklamo za hojice ven meče, pa zraven piše "skokec", se skoz na V. spomnim!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3402
22.3.2012 17:43:58   
Najaa
Luna - ne, tokrat ne, ker že tak skoraj nič ne jem. Sem šla dol več kot kilo in pol odkar sem bolna.
Kako smo danes? Ah ja... ne prav dobro. Nika je spustila svoj spanec ob 13h (sej ne spi več doma, odkar je pa bolana, sva pa vsak dan ob enih zaspale do poznega popoldneva) in je zaspala ob 17h. Čist gotova. Jutr grem h zdravniku, da ne bi bile kake komplikacije, ker kašljam pa kot stari nono. user posted image To je to, jaz sam še o boleznih znam govorit. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3403
22.3.2012 20:01:57   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Persida, ste imeli že nastop? Kak lepo!!!! Jaz ful čakam kaj takega....user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko še nisem imela otrok, sem bila na 2 nastopih v vrtcu, ko prijateljičinega moža ni bilo v SLO in sem šla z njo gledat njeni hčerkici - jaz sem se topila!!! Kak je šele ko svoje gledaš.user posted image

točno tako....jaz pa sem bila, ko je nečakinja nastopalauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3404
22.3.2012 20:02:33   
KOKICA32

Kokica, tu na >RR mi ob strani skoz neko reklamo za hojice ven meče, pa zraven piše "skokec", se skoz na V. spomnim!user posted image

ja, ja..točnouser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3405
22.3.2012 20:03:32   
KOKICA32
Najaa, še user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
22.3.2012 22:42:23   
MalaČebelica
Dober večer.

Samo da povem, da še nisem šla. Da vas ne bo skrbelo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sem se pa zdaj kar nekaj časa trudia sem gor prit, ker me skozi dol meče, tak da zdaj sploh več ne vem, kaj vse sem hotla napisat user posted image user posted image user posted image user posted image

no, mi smo zakuhali. klara ma neko čudno vročino. ni visoka, ampak se nasploh že celi dan slabo počuti. upam, da je samo kaka viroza... tak da ne vem, če bomo se v nedeljo videli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najaa - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vas. upam, da boste čim prej bolje.

Tulipan - glede vrtca se ne sekirat. Saj ni nujno, da vsak vse pobere. Se strinjam s Kokico in Najo, da je prvo leto najhujše. Samo pri nekaterih pa je vedno ok. Imam dve sodelavki - od ene mala je v vrtcu že od 11.mesca in je do zdaj po moje bila mogoče štirikrat na AB vsegaskupaj pa je stara 4,5. od druge sodelavke isto - nikoli bolana pa je šla pri treh v vrtec. glej klaro - lani katastrofa in bolana vsakih štirinajst dni, letos pa kar ok - celo zimo ene tri dvodnevne virozice in nič AB... tak da...

glede spanja drugje pa kaj jaz vem. jaz klare nisem dolgo dala, ker sva se dolgo dojili ponoči, ampak zdaj ni nikoli problem. ful rada gre k obema babicama in še nikoli ni rekla, da noče tam ostat... tak da, kaj vem. mogoče je tudi od otroka odvisno. pa je klara res neki posebnež - saj ste same videle... se pa strinjam, da je verjetno lažje, če greta oba. vsaj jaz sem spomnim, da sma midva z bratom vedno šla oba in nama je blo dosti bolj fajn...

Persida - ma taki mali ful razturajo in so cukri tudi, če sploh nič ne delajo user posted image user posted image user posted image tak da bravo za bavca user posted image user posted image user posted image ati pa, kaj naj rečem - ima očitno svoje muhe user posted image user posted image user posted image user posted image

to je to. lepo spite. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
23.3.2012 7:32:04   
KOKICA32
Dobro jutro!user posted image

PETEEEEKKKKK!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image Moja Julija pa danes praznuje svoj mali rojstni dan. user posted image user posted image user posted image Joj, res čas beži...čez pol leta že grem v službo!!!!user posted image

Danes jo grem slikati za osebno izkaznico, pa Valentina tudi, ker mu v začetku aprila poteče. user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
23.3.2012 7:32:57   
KOKICA32
MČ, lepo, da si se oglasila, pa user posted image user posted image user posted image za Klaro. Upam, da se porihtata do nedelje, da se še vidimo, preden greš v Rim.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
23.3.2012 7:42:04   
Najaa

Najaa, še user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvaaaaala, so pomagale, ker danes sem pa res boljše. user posted image

Vse najboljše Juliji za mali RD! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
23.3.2012 7:44:10   
Najaa
No boljše sem, res hvala vsem za pikepoke, me pa kašelj matra ful tak da se grem vseeno pokazat zdravnici. Ziher je ziher.
Tak bi šla ven... en teden sem že notri, to za znoret! user posted image Jutri je pa Očistimo Slovenijo, tak sem se veselila, da jima bom dala vrečki v roke in bomo pobirale smeti po naselju, zdej pa takole... Škoda.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
23.3.2012 8:01:52   
KOKICA32
Najaa, super, da ste bolje! user posted image user posted image user posted image

Jutri bo zelo lepo vreme, zakaj pa ne bi mogle malo ven? Mi bomo tudi čistili v našem naselju, jaz z Julijo v kengurujčku.user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
23.3.2012 8:44:13   
MalaČebelica
Dobro jutro:

Še sem tu user posted image user posted image user posted image user posted image

Klara je pa tudi precej bolje. Bomo videli, kaj prinese dan. Mogoče pa se vseeno pocajtama hitro.

user posted image user posted image user posted image user posted image Julija za mini RD. Joj, kak ta as beži. Meni je ta moja nosečnost tak hitro minila. Upam, da bo porodniška malo bolj dolga. Pa da ne bodo sprejeli spemembo o znižanju porodniške user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
23.3.2012 8:45:39   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

Dobro jutro:

Še sem tu user posted image user posted image user posted image user posted image

Klara je pa tudi precej bolje. Bomo videli, kaj prinese dan. Mogoče pa se vseeno pocajtama hitro.

user posted image user posted image user posted image user posted image Julija za mini RD. Joj, kak ta as beži. Meni je ta moja nosečnost tak hitro minila. Upam, da bo porodniška malo bolj dolga. Pa da ne bodo sprejeli spemembo o znižanju porodniške user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Klara, še user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!

Ne, mislim, da tega "rezananja" ne bodo sprejeli.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3414
23.3.2012 8:47:24   
Najaa
Sej če bomo vse brez vročine, bomo šle mal ven na sončka. Ker tole ni humano. user posted image

MČ po moje tud ne bodo tega sprejeli. To je verjetno tisti zadnji možen ukrep.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
23.3.2012 9:33:14   
Tulipan12
Pa dober dan!user posted image

Veste kaj pogrešam??? En večerni RR čvek!!! Pa ne uspem in ne uspem in enostavno ne uspem!user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
23.3.2012 9:35:03   
Tulipan12

Dobro jutro!user posted image

PETEEEEKKKKK!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image Moja Julija pa danes praznuje svoj mali rojstni dan. user posted image user posted image user posted image Joj, res čas beži...čez pol leta že grem v službo!!!!user posted image

Danes jo grem slikati za osebno izkaznico, pa Valentina tudi, ker mu v začetku aprila poteče. user posted image

Happy polovička svečke Julija!user posted image user posted image
user posted image

Prehitro gre čas!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
23.3.2012 9:36:25   
Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

No boljše sem, res hvala vsem za pikepoke, me pa kašelj matra ful tak da se grem vseeno pokazat zdravnici. Ziher je ziher.
Tak bi šla ven... en teden sem že notri, to za znoret! user posted image Jutri je pa Očistimo Slovenijo, tak sem se veselila, da jima bom dala vrečki v roke in bomo pobirale smeti po naselju, zdej pa takole... Škoda.

user posted image user posted image user posted image pošiljam še naprej! Upam, da se prime in boste spet na svežem zraku, zdaj, ko so temperature še posebej prijazne!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
23.3.2012 9:38:14   
Tulipan12

Najaa, super, da ste bolje! user posted image user posted image user posted image

Jutri bo zelo lepo vreme, zakaj pa ne bi mogle malo ven? Mi bomo tudi čistili v našem naselju, jaz z Julijo v kengurujčku.user posted image

Mi bomo se tut nekam odpravili na akcijo, še posebej se veselim tega vikenda, ker je T. koooooooončno doma in bomo lahko skupaj lutali okoli!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
23.3.2012 9:40:56   
Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

Dobro jutro:

Še user posted image user posted image user posted image za Klaro! Naj čimprej ozdravi!
Porodniška bo naredila zviiiiiiz, boš videla...
Pa res ga sračkajo s temi spremembami, vse nam bodo vzeli. Glede na to, da nam bodo 2.maj že letos vzeli, sem tudi glede porodniške skeptična, ampak po mojem, ko imaš enkrat pogodbo, se ni več kaj za bat al ne?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3420
23.3.2012 13:18:28   
KOKICA32
Hvala vsem za čestitke!user posted image

Tako, Julijo smo slikali za osebno, pa tudi vlogo sem že oddala. Sedaj pa greva po Valentina. Popoldan pa bo torta in "šestka" na njej. user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja, muči me spomladanska utrujenost. Skoz bi nekaj poležala, noč se mi ne da....Brezveze!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3421
23.3.2012 13:19:23   
KOKICA32

Tak, spufala sem se, Lii pa naredila novo zalogico. Zdaj pa še moram nujno po balerinke! Sem ugotovila, da lahko samo teniske nosi, ki sem ji jih pozimi kupila. Jesenske čevlje je vse prerasla.user posted image

Enako je pri nas....super za nakup!!! Kje si zapravljala?

Neposredna povezava do sporočila: 3422
23.3.2012 13:36:07   
Tulipan12

Enako je pri nas....super za nakup!!! Kje si zapravljala?

V bistvu sem včeraj samo zalogo nogavičk, legic in zokenčkov naredila. V Calzedoniji.user posted image Res drago, ampak meni je to taaaaaaaaaaak všeč, da ne morem mimo. Saj te navadne legice ima za doma, ko pa kam gremo, pa jo rada lepo oblečem, no, pa tudi ona se zelo očitno rada zrihta, ker je bila tak vesela, da ti ne znam opisat.user posted image Saj boš videla, idi malo pokukat, imajo take stvari za popapat za punčke.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
23.3.2012 13:38:01   
Tulipan12
Danes imamo doma otvoritev grila!!!!user posted image user posted image user posted image Komaj že čakam, da planem po lepinji, čevapih in kajmaku!user posted image Zdaj po luni bo še posebej pasalo!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3424
24.3.2012 7:24:26   
trezika
Dan!

Marušino vprašanje, ki mi ga zastavlja zadnje tri dni na 10 minut: "Kdaj pridejo moji otroci?"user posted image Tako da bolezni so prepovedane user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.