|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Za tiste, ki še...
19.3.2012 18:18:20   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

V osrednjega. user posted image Zakaj?

Eh, brezveze... gledam sliko pri tvojem imenu, pa si cel čas predstavljam, da si iz Primorske. Pa sem pomislila, da pa mogoče le nisi user posted image

Bila sem primorka nekaj let ja... pa smo se vrnili v notranjost. Mi je zelo žal, sam ni šlo drugače.

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
19.3.2012 18:25:53   
LuLu
Joooj, RR tim je tu... upam, da lahko dobrodelnost tu širim user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
19.3.2012 18:28:13   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Bila sem primorka nekaj let ja... pa smo se vrnili v notranjost. Mi je zelo žal, sam ni šlo drugače.

Pa sem le imela malo prav user posted image  Se vidi, da ti je všeč... ko imaš tako sliko. Meni je žal, da se moje boljše ne vidi, bi morala biti večja, je ful dobra.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
19.3.2012 18:33:46   
LuLu
Pa copy/paste ne dela na tej sliki...

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
19.3.2012 20:02:43   
pebs
Dobr večer! Pa kaj smo dons vse pico delale za kosilo? Jest sm mela tud margerito, se še kr ogibam mesu,se bol počutm brez njega. Drgač mam pa že spet druge probleme glede teže. Zdej so mi končno tud ostale hlače prov,sam zdej mam pa čist preveč izbire in čist nč ne vem kaj nej oblečm. Prej sm mela na razpolago ene tri trenirke pa dvoje hlače, pa je blouser posted image . Vidm da nas je kr neki k smo brez službe kako vam gre?

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
19.3.2012 20:14:40   
danyy

IZVIRNO SPOROČILO: pebs

Dobr večer! Pa kaj smo dons vse pico delale za kosilo? Jest sm mela tud margerito, se še kr ogibam mesu,se bol počutm brez njega. Drgač mam pa že spet druge probleme glede teže. Zdej so mi končno tud ostale hlače prov,sam zdej mam pa čist preveč izbire in čist nč ne vem kaj nej oblečm. Prej sm mela na razpolago ene tri trenirke pa dvoje hlače, pa je blouser posted image . Vidm da nas je kr neki k smo brez službe kako vam gre?

Meni je vredu tako, sma se z mojim tako odločila, da bom jaz z malim to leto še doma, tako da trenutno zaposlitve niti ne iščem. Na srečo ima mož spodobno plačo, pa še na svojem smo, tako da nam gre ven. Za naslednje leto pa se še odločama kako in kaj, pa nekajse že o drugem otroku pogovarjama.user posted image . Saj pride kak dan, ko mi je tečno in sem sama sebi odveč, večinoma pa se imama z malim prav lepo.

(odgovor članu pebs)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
19.3.2012 20:16:24   
danyy

Pa še tukaj, da vas opozorim na temo, ki sem jo odprla na "Dobrodelnosti", če slučajno katera lahko pomaga. Hvala, da boste pogledale user posted image

Sem pogledala, žal nimam nič . Je pa to zelo lepo od tebe. Ko bi bilo le več takih ljudi na svetu.

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
19.3.2012 20:18:15   
LuLu

Vidm da nas je kr neki k smo brez službe kako vam gre?

Meni je bilo super. Sem se odločla, da bom brez, da bom šla v šolo in imela socialno. No, zdaj pa bo izgleda malo drugače. Socialne verjetno ne bo več, pa službo iščem. Če bi bilo po moje, bi pa še bila doma. Mi je prav fajn... sicer, pa vedno nekaj za delat... Kot penzionisti sem, nimam dela, ampak me vedno čas preganja user posted image

(odgovor članu pebs)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
19.3.2012 20:20:05   
danyy
Sem ravno pojedla večerjo, tuno z zelenjavo in košček polnozrnatega kruha. S telovadbo ni bilo nič, ni bilo časa, sedaj pa ne morem na steper, ker je grozno glasen, mali pa že spi.

(odgovor članu danyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
19.3.2012 20:24:13   
pebs

IZVIRNO SPOROČILO: danyy

Meni je vredu tako, sma se z mojim tako odločila, da bom jaz z malim to leto še doma, tako da trenutno zaposlitve niti ne iščem. Na srečo ima mož spodobno plačo, pa še na svojem smo, tako da nam gre ven. Za naslednje leto pa se še odločama kako in kaj, pa nekajse že o drugem otroku pogovarjama.user posted image . Saj pride kak dan, ko mi je tečno in sem sama sebi odveč, večinoma pa se imama z malim prav lepo.

Ja,sej to ti čist verjamem. Men je blo prov fajn,ko sm mela še pupe doma. Zdej sta pa obe v vrtcu,jest pa domauser posted image . Mi je že kr smotan,res. Sej dela mam ful,mi mine čist prehiter. Drgač sm si pa mal preračunavala glede od in plačila vrtca,pa zgleda da bom na slabšem, sm rekla,če ne bo šihta,vsen če jih mam doma. Sam ne vem,no, sm že kr stara pa nimam nevem kaj delovne dobe,ma bomo vidl kaj bouser posted image

(odgovor članu danyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
19.3.2012 20:24:46   
LuLu

Sem pogledala, žal nimam nič . Je pa to zelo lepo od tebe. Ko bi bilo le več takih ljudi na svetu.

Hvala. Si delamo usluge za uslugo. Ona meni prej bila varuška in je dobra kolegica, jaz pa njej, kaj se pač da. Ima pa starejšo punco od moje, pa pubeca tudi. Tak, da ji tu ne morem pomagati.
Ta nov rač. sistem za socialne jo je zafrknil. Glih danes zvedela, da so jo obravnavali izven tehnologije in da bo vseeno mogoče dobila kar ji pripada.
Sem tudi ugotovila, da ta sistem dopušča različna označevanja dohodkov/prihodkov. Torej, če kljukico narediš drugje, pa potem dobiš socialno. Če je moja kmečka pamet vse to prav poslušala in razumela user posted image

(odgovor članu danyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
19.3.2012 20:25:57   
LuLu

S telovadbo ni bilo nič, ni bilo časa, sedaj pa ne morem na steper, ker je grozno glasen, mali pa že spi.

Izgovor izgovor izgovor user posted image
Joooj, boljše, da sem tiho, ker jaz že 2 tedna nisem telovadla...

(odgovor članu danyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
19.3.2012 20:28:13   
pebs

Vidm da nas je kr neki k smo brez službe kako vam gre?

Meni je bilo super. Sem se odločla, da bom brez, da bom šla v šolo in imela socialno. No, zdaj pa bo izgleda malo drugače. Socialne verjetno ne bo več, pa službo iščem. Če bi bilo po moje, bi pa še bila doma. Mi je prav fajn... sicer, pa vedno nekaj za delat... Kot penzionisti sem, nimam dela, ampak me vedno čas preganja user posted image

Enakouser posted image . Drgač sm gledala na portalu zavoda za zaposlovanje v tvojem koncu rabjo striptizeto,povem no,da ne boš rekla,da nisi vedlauser posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
19.3.2012 20:32:12   
LuLu

Drgač sm gledala na portalu zavoda za zaposlovanje v tvojem koncu rabjo striptizeto,povem no,da ne boš rekla,da nisi vedlauser posted image

Zakaj pa misliš, da hujšam? user posted image
Edino to barik@ je treba iz scene vrečt ali pa ji tortice in kokakolo kupovati, ker mi konkurira user posted image

(odgovor članu pebs)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
19.3.2012 20:35:35   
pebs

Drgač sm gledala na portalu zavoda za zaposlovanje v tvojem koncu rabjo striptizeto,povem no,da ne boš rekla,da nisi vedlauser posted image

Zakaj pa misliš, da hujšam? user posted image
Edino to barik@ je treba iz scene vrečt ali pa ji tortice in kokakolo kupovati, ker mi konkurira user posted image

user posted image user posted image user posted image Pa sam 10 ur na teden oddelaš, a ni fajn,sm se že čist pozanimalauser posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
19.3.2012 20:41:32   
LuLu

user posted image user posted image user posted image Pa sam 10 ur na teden oddelaš, a ni fajn,sm se že čist pozanimalauser posted image

Pa saj v tvojih krajih ziher kaj iščejo. To je vsepovsod zaželjeno.
Sicer pa lahko staro obrt odpremo ali s.p. po moderno, pa delam samo dopoldan, ker tiste plesalke so zvečer.

(odgovor članu pebs)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
19.3.2012 20:44:30   
pebs

Pa saj v tvojih krajih ziher kaj iščejo. To je vsepovsod zaželjeno.
Sicer pa lahko staro obrt odpremo ali s.p. po moderno, pa delam samo dopoldan, ker tiste plesalke so zvečer.

Ja, družina bi bla ponosna nameuser posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
19.3.2012 20:50:17   
LuLu

Ja, družina bi bla ponosna nameuser posted image

Sine bi ziher bil, ker bi končno imeli mercedesa, hčera pa tudi, ker bi imela super lepe hello kitty oblekce. Vsi lepi vsi zadovolj(e)ni user posted image

< Sporočilo je popravil LuLu -- 19.3.2012 20:51:11 >

(odgovor članu pebs)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
19.3.2012 22:51:10   
Mimona29
hahahah

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
20.3.2012 7:06:37   
danyy

S telovadbo ni bilo nič, ni bilo časa, sedaj pa ne morem na steper, ker je grozno glasen, mali pa že spi.

Izgovor izgovor izgovor user posted image
Joooj, boljše, da sem tiho, ker jaz že 2 tedna nisem telovadla...

Mogoče pa imaš prav user posted image user posted image , bi lahko trebušnjake delala, pri tem nič ne škiplje.

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
20.3.2012 7:36:25   
LuLu

Mogoče pa imaš prav user posted image user posted image , bi lahko trebušnjake delala, pri tem nič ne škiplje.

Si ziher? Meni bi že škripalo user posted image

(odgovor članu danyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
20.3.2012 7:40:10   
danyy

Si ziher? Meni bi že škripalo user posted image

Ne vem, ker jih že celo večnost nisem delala, bom pa jih začela, samo še ne vem kdaj. Počasi se bom že mogla spravituser posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
20.3.2012 7:42:33   
danyy
Kavo sem spila, zajtrk pojedla (polnozrnate kosmiče z mlekom), malo pospravim, potem pa z malim ven. Verjetno na sprehod, da se malo razgibam. Kuhat mi danes ni treba, razen za malega, imam še paprike v zamrzovalniku.

(odgovor članu danyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
20.3.2012 8:34:01   
pebs
Dobro jutro! Jest sm že zajtrk pojedla, ovsene kosmiče z rozinami, standard, pregledala zaposlitvene oglase, pa dosn ni res nč brihtnega. Najblolj da začnem spet športne stave pisat,mogoče bo kej srečeuser posted image . Zdela si še kavo skuham,pol pa upam da spravm mojo leno rit mal na svež zrak.

(odgovor članu danyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
20.3.2012 9:40:20   
LuLu
PP:

Pozdravil nas je sončen dan. Naj bo veliko sonca tudi v tebi. Nadaljuj z ločevanjem živil, pitjem vode, miganjem in zvečer pa nekaj minut nameni samo sebi.

(odgovor članu pebs)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?