|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki 2012
18.3.2012 17:41:54   
Matkurja

IZVIRNO SPOROČILO: kimica86

Punce, eno vprašanje imam.. A katera uporablja Tametil tablete zaradi dojenja???? Pa nek sprej na S baje tudi pomaga za dojenje (sem že pozabla kako se imenuje- moram pogledat nazaj na chat od Primork user posted image )
Me zanima, če to dvoje kaj škodi potem za mleko??? So kašni stranski učinki???

Jaz mam tametil. meni e osebna dr rekla da raj tametil in dojenje kot adaptirano mleko. sntocinona p nisem probala.

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
18.3.2012 17:53:38   
coccinella

Matkurja: mi ponoči že dajemo 3 pa ima naša šele cca. 4800g.. Ker so 2 absolutno že premajhne pa se tudi jaz matram, ko jo previjam.. Imam še enih 20 pleničk 2 za porabit, potem pa kar skozi 3.. Ta 2 piše, da je do 6kg, ma po mojem so se to malo zmotili in bi morali napisati do 5kg.. hehehehe user posted image user posted image

Ja mi imamo že kar nekaj časa (2 tedna user posted image ) 3. Težek pa je že 7 kg.

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
18.3.2012 17:58:54   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

Naša je mela 14 dni nauaj 4600kg pa ji je dvojka čist OK .. oz. bi rajš rekla, da mejhn prevelke kot pa premejhne user posted image

user posted image user posted image user posted image Prevelike????? Naša ima okrog 4800g in ji je 2 že praktično premajhna!!!! Za njo je sedaj 3 kot ulita, se prav fajn prilega plenička in je nič ne stiska okoli nogic.. Pri 2 jo vse stiska, ker moram fajn zalepit pleničko, da se ne odpre ali popusti user posted image

Res no ... bom vidla u tork kok ma KG in ji je dvojka čist OK .. prej prevelka in NIKAKOR premejhna user posted image tko, da ostajamo pri dvojki in dam roko v ogenj, da bomo sigurn se en čas v dvojki ... je nikjer ne stiska in tud velikost, to mislm pri riti ji še stran štrlijo user posted image

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
18.3.2012 18:43:39   
n€na

IZVIRNO SPOROČILO: Matkurja

Punce, eno vprašanje imam.. A katera uporablja Tametil tablete zaradi dojenja???? Pa nek sprej na S baje tudi pomaga za dojenje (sem že pozabla kako se imenuje- moram pogledat nazaj na chat od Primork user posted image )
Me zanima, če to dvoje kaj škodi potem za mleko??? So kašni stranski učinki???

Jaz mam tametil. meni e osebna dr rekla da raj tametil in dojenje kot adaptirano mleko. sntocinona p nisem probala.

jaz sem imela oboje in mi je res super steklo dojenjeuser posted image Tudi meni je pediatrinja rekla bolje to kot adaptirano mleko.Meni je recept za oboje napisala pediatrinja.

plenice.....Gašper je teden dni nazaj ko ga je vagala P imel oblečen 5400g in so mu pamperske 2 še vedno čisto prav in mu bodo še nekaj časa prav.

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
18.3.2012 18:55:15   
kokosh
Naš je pri 5300 g še vedno na plenicah št. 2. Je pa res, da ima 60 cm. Verjetno pa bomo po koncu tega paketa prešli na 3.

Zadnje dni se nam dogajajo čudne stvari. Mali je kar naprej lačen in si strastno skuša pojesti roke, če ne dobi takoj (!!!) za jest. Vsakič sprazni obe dojki in proizvodnja komaj dohaj, bolj tečno pa je, da se je trajanje podoja podaljšalo na 15 min. Prej smo bili pač bolj hitre sorte ...

Je pa tako hecen ... Ko se doji in je ravno prav dobre volje, me gleda v oči in se po nekaj časa začne smejat z nastavkom v ustih, mleko pa teči iz ust user posted image

Odločbe za OD tudi jaz seveda še nisem dobila. Oddala sem pa že konec januarja! Bo pa takrat, ko bo, malce več kot za paket ali dva plenic :S

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
18.3.2012 21:07:10   
beti 1
Kimica: za Tametil ne vem točno kaj je učinkovina, gledat se mi pa tudi ne da.user posted image  V Sintocinon spraju je pa oksitocin, hormon, ki se tudi sicer sprošča pri dojenju. Le da ga v tem primeru daš že prej in se zato mlečni vodi že takoj ob začetku podoja odprejo in zato user posted image  lažje izprazni dojko.

Plenice: mi smo pred 2 tedni presedlali na 3 za preko noči, ker ji je 2 par dni zapored konkretno spuščala, zadnje dni je pa tudi preko dneva na 3, ker so tudi naši 2 že ozke okoli nogic, ma ravno na tistem delu največje šlaufke. Je pa res, da ma pr okol 57 cm okol 5,3 kg in je bolj okroglčkane sorte, hi, hi.

Kokosh: se mi zdi da doživljate poskok v rasti, ki naj bi se zgodil ravno proti koncu 2 meseca. Po nekaj dneh se bo produkcija prilagodila povpraševanju, pa tudi user posted image  se bo takrat spet hitreje najedel.

Naša user posted image  je sedaj 3 zaporedne noči tako dolgo spala, da je imela premor med dojenji okoli 8 ur. Ko sem se proti jutru zbudila sem bila tudi jaz podobna Pameli. user posted image

(odgovor članu kokosh)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
18.3.2012 23:06:10   
trnuljčica

Plenice: se mi zdi, da je velikost številke odvisna od znamke. Pampers premium, ki smo jih uporabljali prej, je 2 še super ok. Pa ma čez 5 kg. Muller smo imeli 2, pa je bila ok. Sparove, ki jih uporabljam sedaj(saj ne smrdijo kot Pampers in so ala Muller, le da niso debele) pa je 2 resss majhna in smo na 3. Ta je sicer ful velika ampak, 2 ne gre. Bi morali imeti eno cifro vmesuser posted image . Hvala Ananunez- da si pisala o teh plenicah in sem jih pač probala. Skoraj sem že šla na Hugies.

Saj res, a si še tu ananunez? Če nisi več, pa sem z mislimi v vašem podnebju in user posted image user posted image , čeprav je tudi pri nas že lepo...

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
19.3.2012 7:00:17   
vijolica2
Jutro.

Pri meni se že pije user posted image Malemu zraven mene pa dogaja na ležalnikuuser posted image
Danes gremo pa mi prvič na daljši izlet...in bo trajalo cel dan. Pa me je malo strah. Sicer gremo pa v MB ima dragi pregled, pa greva midva zraven(saj enkrat moramo it nekam na daljšo pot.) Malo sem gledala kje v mb so previjalnice in dojilnice(upam da bo dokaj urejena).Predvesem pa da bo mali pridenuser posted image

Punce a se je še kateri noga povečala od nosečnosti oz. sedaj? Jaz opažam da me čevlji tiščijo, sicer samo za pol cifre ampak jih ne morem nosituser posted image . Dragega bo kap ko bo zvedel da je potrebno v šoping po noveuser posted image
Nikjer ne najdem pametnih prrehodnih čevljevuser posted image in mi je nerodno, da še vedno okoli skačem v škornih ( te so mi edine prav).

Plenice mi smo na dvojki. In sicer tudi od Muller in pampers(darilo). Opažam pa da je moj mali med suhimi tukaj(porodna je bila 3130g) sedaj pa ima okoli 4850g. Se že sedaj drži zdrave prahrane-samo mlekouser posted image Suhec bouser posted image

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
19.3.2012 7:38:30   
diana79
da se malo javim!moj sonček spi od 19-6 zjutraj,brez da bi se zbudil za jest!mi kar paše tako da se lakho malo naspim!danes imamo prvo cepljenje,pa še druga runda cepiva za rotavirus!imate kake nasvete glede cepljenje?mislim na kaj moram biti pozorna??moj fantič že težek 6,500gr,vem ker imam tehtnica doma!že začel opazovati rokice,glasno smeje,pogovarja,vriska...no tudi jokat zna če kaj ni po njegovem!všeč pa mi da ni treba več nositi na rokah toliko kot prej,ker že konkretno igra!(cca1 ura v ležalniku)potem malo vzamem ven,čez čaš pa lakho spet nazaj dam!

glede plenice so moje iskušnje sledeče:jaz sem dobila za darilo ogromno plenic od pampers,in logično da jih nisem kupovala!enkrat sem šla v BC nekaj kupovat in ker sem imela darilni bon sem še mogla nekaj vzet pa sem kupila 1 paket plenic od pampers slepp and play(reklama na televiziji)in sem zelo zelo zadovoljna z njim!mi že kar nekaj časa nosimo 3,in mu super prilegajo še nikoli niso premočili!poleg tega ne smrdijo ampak dišijo po kamilicah(piše da sploh ni potrebno namazat ritka,ampak jaz vsseno mažem)niso predebele,pa še cenovno je ugodno 52 plenic je 7,49 eur!glavnem pri nas je to zakon!moj sonček je izredno priden otrok,ni zahteven!mi pravijo da sploh ne vemo da ga imamo(no jaz vem da ga imam)vsak dan sprehodimo z vozičkom 4 km,kar mi zelo dobro dene!je pa res da čez dan ne spi veliko,samo v vozičku zaspi takoj,doma pa bolj kot ne večkrat po malem dremlja(po 15-30 min)ampak sploh ne sekiram,glavno je da ponoči spi!lakho zraven kuham,pospravljam on me glede smeje igra...tako da sem zelo vesela in upam da ostane tako!aja v petek je bil star toćno 3 mesece!

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

(odgovor članu vijolica2)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
19.3.2012 8:59:58   
trnuljčica
Violica, o a k nam prideš?user posted image
Previjalnica je v vseh šoping centrih (Europark- blizu centra mesta...), kjer boste verjetno parkirali, če boste cel dan. V mestu je težje, če ne veš kje ... Ampak jaz naredim kot je zadnjič pisala Ronja. Torej voziček (zdaj košaro) uporabim za previjanje. Spodaj dam tisto podlogo za previjanje. Tako da rabiš le topel prostor(lokal...). Sicer pa jo previjem tako tudi na zadnjih sedežih avta, če smo kje v naravi.

Naša spet podira rekorde. Spala je 9 ur. S tem, da sem jo zbudila. Pa je kar zaspala nazaj. Sem jo morala po slabi uri spet zbuditi, da je šla z mano in bratcem do vrtca. Pol pa je spet zaspala preden smo prišli domov. Meni ne rabijo govoriti, da ne vem, da jo imam. Jaz to kar sama priznam. user posted image Sem tašči rekla, da takšne bi lahko imela tri hkrati.user posted image Sicer prespi dopoldan(do 11.30 al 12, pa potem spet od 13 do 16-17). Odkar ima krče le še občasno do pol urce, pa spi še zvečer kakšno urco. Zaspanka in smejka. Užitek.
Pa pravijo, da spijo dlje user posted image na AM. Mogoče že v povprečju. Ampak je odvisno tudi od modela. user posted image Naša je izključno dojena.

< Sporočilo je popravil trnuljčica -- 19.3.2012 9:02:44 >

Neposredna povezava do sporočila: 1235
19.3.2012 9:07:06   
beti 1
IZVIRNO SPOROČILO: vijolica2

Punce a se je še kateri noga povečala od nosečnosti oz. sedaj? Jaz opažam da me čevlji tiščijo, sicer samo za pol cifre ampak jih ne morem nosituser posted image . Dragega bo kap ko bo zvedel da je potrebno v šoping po noveuser posted image
Nikjer ne najdem pametnih prrehodnih čevljevuser posted image in mi je nerodno, da še vedno okoli skačem v škornih ( te so mi edine prav).

Jap, posledice nosečnosti.user posted image Zato pa pravjo, da v drugi polovici nosečnosti naj ne-bi kupovale obutve. Kot vse ostalo je šlo vsaj meni tudi to po kakšnem letu skoraj povsem nazaj.  Drugače pa superge prav pridejo za mašenje takih lukenj, ker se tudi če so majčkeno premajhne se hitro raztegnejo. user posted image

Pa lep izlet. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1236
19.3.2012 9:28:20   
vijolica2

IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica

Violica, o a k nam prideš?user posted image
Previjalnica je v vseh šoping centrih (Europark- blizu centra mesta...), kjer boste verjetno parkirali, če boste cel dan. V mestu je težje, če ne veš kje ... Ampak jaz naredim kot je zadnjič pisala Ronja. Torej voziček (zdaj košaro) uporabim za previjanje. Spodaj dam tisto podlogo za previjanje. Tako da rabiš le topel prostor(lokal...). Sicer pa jo previjem tako tudi na zadnjih sedežih avta, če smo kje v naravi.

Ja najprej gremo v MB potem pa v Lenart.Ja sj za previjanje še ni tak problem. Bolj mi je kje ga bom dojila in podirala kupčka.user posted image

Jap, posledice nosečnosti.user posted image Zato pa pravjo, da v drugi polovici nosečnosti naj ne-bi kupovale obutve. Kot vse ostalo je šlo vsaj meni tudi to po kakšnem letu skoraj povsem nazaj.  Drugače pa superge prav pridejo za mašenje takih lukenj, ker se tudi če so majčkeno premajhne se hitro raztegnejo. user posted image

Pa lep izlet. user posted image

To pa nisem vedla da so to posledice nosečnosti.Ja upam da bo šlo tudi meni nazaj da ne bomo bankrotiraluser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1237
19.3.2012 9:38:08   
lily32

Punce a se je še kateri noga povečala od nosečnosti oz. sedaj? Jaz opažam da me čevlji tiščijo, sicer samo za pol cifre ampak jih ne morem nosituser posted image .

V telesu se zaradi hormonov dogajajo velike spremembe. Je čudno, a poznam dve ženski, ki sta še za par cm zrastli med user posted image . user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1238
19.3.2012 10:29:59   
trnuljčica

Ja najprej gremo v MB potem pa v Lenart.Ja sj za previjanje še ni tak problem. Bolj mi je kje ga bom dojila in podirala kupčka.user posted image

V previjalnici imajo skoraj vedno še stol zraven. Ravno za dojenje oz hranjenjeuser posted image
Drugje pa tudi jaz še nisem sprobala. Nikoli ni tako naneslo. Nosim pa s sabo širši in daljši šal, če bi bilo res kriza pa nikjer nič primernega. Zadnjič so punce omenjale majce za dojenje, če se ne motim. Po moje se to tebi res splača nabavit. Meni pač ne za ta mogoče dva meseca... Jaz bi se pač vsedla v slabo obiskan lokal, šla v nek mirni kot, pa šal ...

Neposredna povezava do sporočila: 1239
19.3.2012 10:48:11   
trnuljčica
Ta moj otrok ima spalno bolezen.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1240
19.3.2012 10:52:16   
Matkurja

Plenice mi smo na dvojki. In sicer tudi od Muller in pampers(darilo). Opažam pa da je moj mali med suhimi tukaj(porodna je bila 3130g) sedaj pa ima okoli 4850g. Se že sedaj drži zdrave prahrane-samo mlekouser posted image Suhec bouser posted image

Meni se je pa noga v nosečnosti povečala. Pa ne da je bila zatečena, ampak noge enostavno nisem spravila v prej super udoben čevelj. Zdaj pa jih spet lahko obujem.

Naš je imel porodno 3800, domov smo šli z 3600, zdaj pa ima pri dve mesecih 5100. Se prav lepo počasi redi.

Midva ko greva na parcelo in nimava nobene stavbe temu primerne se podojva kar v avtu. Tudi dodatem mu tam naštimam. S previjanjem pa raje počakam do doma, ker se mi ne zdi še zadosti toplo da bi nago rit kazal. V avtu pa se mi ne zdi dovolj prostora, ker je notri lupinica.

Diana, sem ti malo fovš za tole spanje, ampak a ni malo dosti? jaz sm danes tipala pediatrinjo, če mu ponoči dam dudo in zaspi, če ga lahko pustim spat, pa je rekla, naj še počakam vsaj en mesec. Da se ji 7 ur zdi predolgo.
Naš se tudi že po eno urico zamoti na igralni dekci. Čez dan je pa tudi zelo priden. Če se ne igra pa spi.

Neposredna povezava do sporočila: 1241
19.3.2012 11:02:15   
diana79
Diana, sem ti malo fovš za tole spanje, ampak a ni malo dosti? jaz sm danes tipala pediatrinjo, če mu ponoči dam dudo in zaspi, če ga lahko pustim spat, pa je rekla, naj še počakam vsaj en mesec. Da se ji 7 ur zdi predolgo.
Naš se tudi že po eno urico zamoti na igralni dekci. Čez dan je pa tudi zelo priden. Če se ne igra pa spi.

meni že zadnjič pediatrinja rekla da ne rabim zbuditi ker itak preveč pridobil na teži in da ponoči pa res ne rabi jesti...ko je rodil je bil težki 3000g,domov smo prišla 2780g,zdaj pa že 6500g!

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
19.3.2012 11:40:09   
trnuljčica
Jaz je tudi ne zbudim, razen zjutraj, ker mi bo nekaj razneslo... Pa takoj nazaj zaspi za 5 ur.Ravno iz razloga, da super pridobiva na teži. Je pa res da se zvečer doji nato pogosteje kot na 3 ure. Včasih na eno, najpogosteje pa na 2 uri.

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
19.3.2012 12:55:45   
kimica86
Plenice: Naša ima kar lepe kolobarčke okoli nogic pa tudi kar velik trebušček in ji je 2 počasi že premajhna pa ima komaj nekje 4800g.. Ne vem kako vi vaše tamale spravite v 2 user posted image user posted image Pa še naerodno je, ler se tako namatram za pravilno naštimat pleničko, še posebno, če je nemirna.. In 3 se ji tako lepo prilega, prav sem srečna, ko jo vidim v tej plenički in komaj čakam, da porabim še teh 15-20 pleničk 2, da prešaltamo na 3 user posted image

Dojenje: A potem lahko tudi pediatrinjo jutri vprašam, da mi napiše recept za Tametil in Syntocinon??? Jaz bi to rada poskusila, da vidim, če bo kaj pomagalo..

Spanje: Ma, jaz naše ne zbujam ponoči za nič na svetu, ko tako lepo in sladko spančka user posted image Ponavadi spi od 24h do 6-7h in jaz sem prav zadovoljna, da se lahko naspim user posted image Ona se itak pred tem fajn napapa (poje od 120-160ml) in lepo prespi noč user posted image

Mi smo pa imeli danes UZ kolkov.. Punčika je bila prav pridna user posted image Zaspala je že, ko smo bili še doma, v čakalnici se je malo razbudila, ma le zato, ker je bilo grozno vrooooče.. Notri v ambulanti pri doktorju je bila sicer malenkost sitna, ker ne mara, da jo nekdo na silo drži.. hehehe user posted image user posted image Ma ni bilo grozno in je hitro pozabila user posted image So pa kolki super: oba 1A user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1244
19.3.2012 13:02:05   
Janchek81

Plenice: Naša ima kar lepe kolobarčke okoli nogic pa tudi kar velik trebušček in ji je 2 počasi že premajhna pa ima komaj nekje 4800g.. Ne vem kako vi vaše tamale spravite v 2 user posted image user posted image Pa še naerodno je, ler se tako namatram za pravilno naštimat pleničko, še posebno, če je nemirna.. In 3 se ji tako lepo prilega, prav sem srečna, ko jo vidim v tej plenički in komaj čakam, da porabim še teh 15-20 pleničk 2, da prešaltamo na 3 user posted image

K bi le znala dat sem gor sliko bi lepo pokazala, da so naši dvojke res prov in se ji čist lepo prilegajo user posted image pa ma tud kolobarčke okol nogic in ni suhcana, je prava mala debeluška, s tem da ma tud trebuščka že kr obilnega user posted image tko da mi ostajamo še na dvojki in si ne znam predstavljati da bi jo dala v trojko, ker pol bi ji ble sploh prevelike ... maybe je pa tud odvisn na katere plenice mislite .. jaz imam Pampers Premium care ...

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
19.3.2012 13:04:50   
kimica86
Jaz imam tudi Pampers premium care user posted image

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
19.3.2012 13:12:38   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: diana79

sem kupila 1 paket plenic od pampers slepp and play(reklama na televiziji)in sem zelo zelo zadovoljna z njim!mi že kar nekaj časa nosimo 3,in mu super prilegajo še nikoli niso premočili!poleg tega ne smrdijo ampak dišijo po kamilicah

Če ne smrdijo jih bom probala. Da jih bo imela za čez noč ( sedaj,ko spi celo noč). Ker pri Spar mi je edina slaba stvar, da nimajo tiste mrežice, da spusti kakec čez in ni nič na ritki. Tu pa se kot pri Muller prime na kožo... In če se pokaka ponoči se do jutra vse zasuši... Za čez dan pa so Spar super- tanke, nesmrdeče.

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
19.3.2012 13:26:28   
kimica86
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica

Če ne smrdijo jih bom probala. Da jih bo imela za čez noč ( sedaj,ko spi celo noč). Ker pri Spar mi je edina slaba stvar, da nimajo tiste mrežice, da spusti kakec čez in ni nič na ritki. Tu pa se kot pri Muller prime na kožo... In če se pokaka ponoči se do jutra vse zasuši... Za čez dan pa so Spar super- tanke, nesmrdeče.

Jaz sem tudi že slišala, da ne smrdijo te Sleep&play.. Naša pa itak ponoči sploh ne kaka, ker kaka samo 1x na dan pa še to kaka nekje popoldan okrog 13-14h.. Tako, da sedaj samo čakam kdaj se bo prebudila in začela napenjat user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1248
19.3.2012 13:38:36   
trnuljčica
Naša je očitno premalo budna, da bi takrat opravila vse fiziološke potrebe.user posted image Danes je bila pokakana zjutraj (po 9 urah- sem jo zbudila za dojenje) in potem po 5 urah dopoldanske ture spanja. Sedaj spi zopet že eno uro. Jo moram zbudit, da greva v vrtec.
A je kdo videl pri nas muho Ce-Ce?user posted image

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
19.3.2012 15:39:47   
Matkurja
Jaz sem pa danes pri našemu opazila sluz v blatu in zelene barve je bilo. Ampak samo sedaj. zjutraj je bilo še normalno. Isto je bil 14 dni nazaj, samo pri enem odvajanju. Sem pa obakrat jedla ribe, na katere sem stisnila limono. Mislite, da je to alergija na limono? Drugače ne jem še citrusov. Je pa res, da sem obakrat tudi zjutraj pila kavo z mlekom, kar tudi običajno ne. No, včasih si jo privoščim, pa ni sluzi. Tako da upam, da ni alergija na kravje mleko. Kaj pa ve pravite?

Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......