|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Za tiste, ki še...
13.3.2012 8:28:44   
LuLu
Hčeri vročina padla, bomo doma. Sin pa tudi. Naj mu bo, ko pa je tak rad doma.
Ejte... moram vam povedat ok. napisat user posted image , da je tisti vitaminski dan včeraj bil zelo potreben. Včeraj sicer muka, ampak danes.. počutim se lažjo za 5 kg, tista +1 je šla takoj dol... fantastično!

Najaa,
danes pa beljakovine! Raje napišem meso in kruh! Ti izrazi beljakovine, oh, škrob me odvračajo od diete.

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
13.3.2012 8:32:22   
danyy
Dobro jutro.
Vsem vašim otročkom želim, da se čimprej pozdravijo. Naš na srečo še ni bil resno bolan, razen prehlada, se vidi da ni v vrtcu.Jaz sem še vedno pridna s hujšanjem, s telovadbo malo manj, čeprav sem pa včeraj bila cel dan grozno lačna (pa sem imela 5 obrokov), sicer sem zdržala, da se nisem prekršila, ampak je bilo hudouser posted image
user posted image .

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
13.3.2012 8:33:22   
LuLu
Ja, na telovadbo sem pa čisto pozabla user posted image
Bom... ne vem, če danes, ampak bom...

(odgovor članu danyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
13.3.2012 8:36:56   
danyy
Danes jedilnik bo nekak tako:Zdaj jem jogurt s kosmiči, do kosila sadje, kosilo bo:juha, ocvrt oslič, krompirjeva solata, za večerjo pa tunina solata.
Smo bili včeraj v nabavi, imam hladilnik poln zelenjave, sadja in jogurtov.user posted image .

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
13.3.2012 8:43:40   
LuLu
Najaa,
sem samo na hitro preletela... dobro napisano. Pa saj tak podobna je bila moja filozofija prehranjevanja pred leti nazaj, samo takrat nisem imela težav s težo. Je zabavno brati, ampak mislim, da so ti pisatelji v ozadju, ne preveč debeli.
Ko pa sem jedla zaradi stresa, imela motnje prehranjevanja, se redila nekontrolirano... takrat mi to ne bi bilo smešno. Ok, ta trenutek lahko spet take stvari berem in se smejem, ker sem se 100% odločla, da bom shujšala, tak ali drugače, prej ali slej...
Številke pa tudi meni gredo na živce. Sem že omenla v tej temi, ko je Poka začela s številkami. Mene mine do vsega, če začnem računat, kaloije grame, miligrame nečesa v hrani...
Ja, pa hvala za knjigo user posted image
Če imaš kaj še zabavnega, kar pošlji...

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
13.3.2012 8:49:48   
Barik@
Jutro

če ste videle reklamo od Spara, imajo spet neko akcijo, da si v vedro nadevaš citruse. jaz bom verjetno že ob 9. tam, da si priborim klementine in pomaranče user posted image

manj ko jem, več kg imam user posted image user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
13.3.2012 8:55:10   
danyy

IZVIRNO SPOROČILO: Barik@

Jutro

če ste videle reklamo od Spara, imajo spet neko akcijo, da si v vedro nadevaš citruse. jaz bom verjetno že ob 9. tam, da si priborim klementine in pomaranče user posted image

manj ko jem, več kg imam user posted image user posted image

Pa ravno zdaj, ko imam jaz že vse to domauser posted image user posted image .

(odgovor članu Barik@)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
13.3.2012 8:55:44   
danyy

IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

Najaa,
sem samo na hitro preletela... dobro napisano. Pa saj tak podobna je bila moja filozofija prehranjevanja pred leti nazaj, samo takrat nisem imela težav s težo. Je zabavno brati, ampak mislim, da so ti pisatelji v ozadju, ne preveč debeli.
Ko pa sem jedla zaradi stresa, imela motnje prehranjevanja, se redila nekontrolirano... takrat mi to ne bi bilo smešno. Ok, ta trenutek lahko spet take stvari berem in se smejem, ker sem se 100% odločla, da bom shujšala, tak ali drugače, prej ali slej...
Številke pa tudi meni gredo na živce. Sem že omenla v tej temi, ko je Poka začela s številkami. Mene mine do vsega, če začnem računat, kaloije grame, miligrame nečesa v hrani...
Ja, pa hvala za knjigo user posted image
Če imaš kaj še zabavnega, kar pošlji...

(

Kaka knjiga je to? O ločevalni?

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
13.3.2012 9:03:08   
rozilu
Ejte... moram vam povedat ok. napisat user posted image , da je tisti vitaminski dan včeraj bil zelo potreben. Včeraj sicer muka, ampak danes.. počutim se lažjo za 5 kg, tista +1 je šla takoj dol... fantastično!

user posted image user posted image user posted image

Jaz sem še vedno tam kot sem bla... pa ne po kilah (no, to najbrž tudi), ampak miselnosti... Mam preveliko breme nad glavo, da bi zdej še resno hujšala. Vas pa berem user posted image . Še kak teden, pol pa bom odvrgla skalo... UPAM!

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
13.3.2012 9:14:33   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: danyy

Ne, koliko mi je uspelo prebrati... o hujšanju, zabavno napisano user posted image

(odgovor članu danyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
13.3.2012 9:16:28   
LuLu
PP:

Če ješ 5-krat na dan, presnova teče ves čas, če zraven še migaš, pa organizem dela kot švicarska ura. To je krasna investicija vase in vrednost ti raste.

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
13.3.2012 9:16:36   
danyy

Ne, koliko mi je uspelo prebrati... o hujšanju, zabavno napisano user posted image

To bi pa jaz tudi bralauser posted image . Naslov?

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
13.3.2012 9:19:06   
LuLu

Na ZS mi pošlji e-mail, pa ti jo pošljem...

(odgovor članu danyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
13.3.2012 9:19:45   
danyy

Na ZS mi pošlji e-mail, pa ti jo pošljem...

Bom. Hvala!user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
13.3.2012 9:19:54   
Najaa

PP:

Če ješ 5-krat na dan, presnova teče ves čas, če zraven še migaš, pa organizem dela kot švicarska ura. To je krasna investicija vase in vrednost ti raste.

No ta je pa res dober. user posted image user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
13.3.2012 9:21:15   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

A lahko dalje pošiljam knjigo? user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
13.3.2012 9:54:23   
LuLu

A tebe tudi ZS heca?

(odgovor članu danyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
13.3.2012 11:34:23   
danyy

A tebe tudi ZS heca?

Ja.user posted image
Bom še zdaj probala.

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
13.3.2012 12:53:46   
Najaa

A lahko dalje pošiljam knjigo? user posted image

Ja seveda lahko, saj je nisem jaz napisala. user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
13.3.2012 13:54:09   
LuLu

Ja.user posted image
Bom še zdaj probala.

Poslano.

(odgovor članu danyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
13.3.2012 14:00:01   
zavesa_
Bi bila kakšna verjanta, da bi tudi jaz lahko dobila to knjigo?

Obupanci NIKOLI ne obupajo, in zmagovalci NIKOLI ne obupajo.

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
13.3.2012 14:07:09   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: zavesa_

Bi bila kakšna verjanta, da bi tudi jaz lahko dobila to knjigo?

Glede na tvoj podpis, bi rekla, da jo boš prej ali slej dočakala user posted image
Drugače, hujšaš kaj ali pa samo špegaš tu?
Pošlji email na ZS...

(odgovor članu zavesa_)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
13.3.2012 14:18:29   
Najaa
user posted image Tako povpraševanje po tej knjigi., ma po moje boste razočarane... to je sam en kup heca.

LuLu kaj si jedla? Jaz sem čevape že pospravila, zraven kos kruha in solata. Zdej bo še ena kava padla, pol sadje (čez 4 ure user posted image ) in zvečer še kak čevap. Pa bo dneva konec.

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
13.3.2012 14:24:14   
LuLu

user posted image Tako povpraševanje po tej knjigi., ma po moje boste razočarane... to je sam en kup heca.

LuLu kaj si jedla? Jaz sem čevape že pospravila, zraven kos kruha in solata. Zdej bo še ena kava padla, pol sadje (čez 4 ure user posted image ) in zvečer še kak čevap. Pa bo dneva konec.

En obrok mi je odpadel, sem pozabla jabolko vzet s sabo. Do zdaj pojedla 2 jabolki in 1 banano. Za kosilo pa polnozrnati kruh, puranje pečene kuglice in solata. Pa za večerjo bom isto, razen kruha. Vmes pa kaj solate ali jabolko ali banano. Bom banan čim manj.
Joooj kak se glupo počutim, ko pišem kaj sem/bom jedla. Nasploh, ker sem sovražnica diet!!!
Ok, vseeno nadaljujeva boj!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
13.3.2012 16:24:49   
Barik@
Zjutraj pojedla obilen zajtrk, ki je zaradi kašljanja pristal v školjki (ne sprašujte user posted image ), potem sem spila 2 dl kokosove vode (meni je to fuul dobro), pa pol banane, zdej bo pa enolončnica (zelje, krompir, slanina in malo makronov zraven), pa zvečer en jogurt.

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?