Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.3.2012 21:03:11
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla Dan Bejbe jutri dobim mašino, tak da če bi bila katera tako dobra in me poslušala kako urco in seveda si želi imet doma res čisto, kot začetnica imam akcijo - se priporočam. Ly: ker si me ti vprašala, pa takrat še nisem vedela, IMA, tudi vodno ima - ima vse in še več. kako mašino pa Vse razložim v četrtek na kavi. če mi prideš spucat s tem čudom, lahko že jutri prideš k meni
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.3.2012 21:15:34
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.3.2012 21:16:31
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla Dan Bejbe jutri dobim mašino, tak da če bi bila katera tako dobra in me poslušala kako urco in seveda si želi imet doma res čisto, kot začetnica imam akcijo - se priporočam. Ly: ker si me ti vprašala, pa takrat še nisem vedela, IMA, tudi vodno ima - ima vse in še več. kako mašino pa Vse razložim v četrtek na kavi. če mi prideš spucat s tem čudom, lahko že jutri prideš k meni
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.3.2012 21:17:45
|
|
|
|
ly117
|
< Sporočilo je popravil ly117 -- 12.3.2012 21:18:50 >
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.3.2012 21:41:35
|
|
|
|
majakla
|
Bambi: pridem, pokažem, eno (glavno) stvar spucam, dalje pa tebi prepustim to čast. Še katera? Aja, od četrtka naprej, prvo kava - pol delo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.3.2012 21:45:51
|
|
|
|
majakla
|
Aja, pa res je čudo. Sama sem ful navdušena, pa me je ponavadi res težko v kaj prepričat, ampak to pa dokazano je res in deluje. Gledam film na Popu, moj igralec špila.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.3.2012 21:46:27
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Še katera? Jaz. Si pozabla da sem se ti že pred cc. 14 dnevi ponujala. IZVIRNO SPOROČILO: majakla Aja, od četrtka naprej, prvo kava - pol delo. Normalno.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.3.2012 21:49:27
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Gledam film na Popu, moj igralec špila. Pri nas pa je moj gledal Segala, jaz pa tu visim.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.3.2012 21:57:48
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Še katera? Jaz. Si pozabla da sem se ti že pred cc. 14 dnevi ponujala. Ne, sva zmenjeni. IZVIRNO SPOROČILO: majakla Aja, od četrtka naprej, prvo kava - pol delo. IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Normalno.
< Sporočilo je popravil majakla -- 12.3.2012 21:59:36 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.3.2012 22:02:04
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Gledam film na Popu, moj igralec špila. Pri nas pa je moj gledal Segala, jaz pa tu visim. Iiiiiiiiiiiiin, novega kaj? Pri meni nič kaj, sva glih danes z mojim tuhtala kaj bi, za ven - premrzlo, za obisk - predrago, pa smo doma čepeli, 1 2 3 in je že čas za otroka spat dat - brezveze.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.3.2012 22:10:53
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Še katera? Jaz. Si pozabla da sem se ti že pred cc. 14 dnevi ponujala. Ne, sva zmenjeni. IZVIRNO SPOROČILO: majakla Aja, od četrtka naprej, prvo kava - pol delo. IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Normalno.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.3.2012 22:11:20
|
|
|
|
majakla
|
- nobene nikjer?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 13.3.2012 5:42:33
|
|
|
|
matcar
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 13.3.2012 5:44:52
|
|
|
|
matcar
|
Mi že pokonci,no Maks in jaz!Zaspana pa sem ful,pa frajerju ni več do spanja,se sploh ne čudim,če je včeraj celo popoldan spal.Pa spet je neki čudni,ga nekaj hoče kuhat,pa nos zabasan.Je reko,da ni zdrav,da ga vročina muči. Bom vidla,kak bo malo kasneje.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 13.3.2012 8:57:07
|
|
|
|
majakla
|
Jutro Kava, pošta - juhu položnice, ...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 13.3.2012 9:08:07
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Zajtrk, kava in net. Bila pa danes že na borzi.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 13.3.2012 9:16:24
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Bila pa danes že na borzi. Joj, kdaj sem te jaz nazadnje bla...?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 13.3.2012 9:20:27
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Bila pa danes že na borzi. Joj, kdaj sem te jaz nazadnje bla...? Nebi vedla.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 13.3.2012 9:24:58
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Bila pa danes že na borzi. Joj, kdaj sem te jaz nazadnje bla...? Nebi vedla. Sem preverila, konec aprila moram se it pokazat, no, upem, da jih vsak čas zapustim.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 13.3.2012 9:28:49
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Bila pa danes že na borzi. Joj, kdaj sem te jaz nazadnje bla...? Nebi vedla. Sem preverila, konec aprila moram se it pokazat, no, upem, da jih vsak čas zapustim. Jaz se pa morem pokazat spet čez 3 mesece. Pa tudi upam, da bom se šla prej odjavit.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 13.3.2012 10:04:52
|
|
|
|
Arwenko
|
Dan tudi od mene. Midva sva se potepala, tamala je bila na počitnicah. Nekaj malega sva nakupovala, predvsem pa uživala. Drugače pa je novega to, da je tamala v soboto naredila prvih par korakcov, zdaj pa res še čisto malo manjka, da shodi.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 13.3.2012 10:13:09
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Drugače pa je novega to, da je tamala v soboto naredila prvih par korakcov, zdaj pa res še čisto malo manjka, da shodi. super, bravo A.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 13.3.2012 12:41:02
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Dan tudi od mene. Midva sva se potepala, tamala je bila na počitnicah. Nekaj malega sva nakupovala, predvsem pa uživala. Drugače pa je novega to, da je tamala v soboto naredila prvih par korakcov, zdaj pa res še čisto malo manjka, da shodi. Bravo!!!!!!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?