|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 7. del
9.3.2012 8:15:12   
*bubi*
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
9.3.2012 8:17:13   
*bubi*
Sicer pa dobro jutro.

Zakaj ne bi bile še danes malo v rožicah? user posted image  

user posted image  

< Sporočilo je popravil *bubi* -- 9.3.2012 8:20:19 >

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
9.3.2012 8:21:28   
*bubi*
ob kavici seveda
user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
9.3.2012 8:25:05   
*bubi*
Da ne bo tako:
user posted image

user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil *bubi* -- 9.3.2012 8:27:48 >

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
9.3.2012 9:03:20   
petarda
Uuuuuuuuuuuu...koliko novega materiala user posted image ...grem kafe zakuhat user posted image

Bubi hvala za rožice in kavico...tisti slikici sem se pa že na FB režala user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
9.3.2012 9:09:30   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Na bolniški si 8 ur za otroka. Torej čas, ko bi morala biti v službi, moraš skrbeti za otroka in ga negovati, saj ne more v tem času zanj nihče drug. Zato si doma. Kaj pa ti počneš popoldne ali zvečer je pa tvoje.

Hvala. Torej sem na bolniški 6 ur, ker imam zdaj tak delovnik in torej nisem v prekršku. Sem se pa prav zamislila, kako je v takem primeru za mamice v enostarševski družini. En otrok recimo bolan, drugega pa moraš peljat v šolo...

Hvala tudi tvojemu odvetniku...a to sem zdaj koristila že tisti prvi brezplačni posvet? user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
9.3.2012 9:12:44   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Aja, ko sem jaz bila na bolniški zaradi bubikinih vodenih koz, sem se zmenila, da sem kolikor se je dalo v službo hodila, pa tisto popoldansko delo normalno delala. Bolniško so mi pa potem tak bolj sorazmerno obračunali (v glavnem da smo bili vsi zadovoljni).

Jaz sem tako naredila pri petarditu pred štirimi leti... Šef me je prosil, če pridem delat za par ur in sem ga dala mamici v varstvo (takrat je bila še v mestu) in sem šla... Potem so me pa konec meseca iz kadrovske klicali, da sem bila v prekršku, če bi prišla inšpekcija bi vsi nasrkal in naj raje drugič, ko imam bolniško res ostanem doma... Evo, pa sem dobila. Od takrat se tega striktno držim in moj vodja tudi.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
9.3.2012 9:13:13   
Paštetka
Hvala tudi tvojemu odvetniku...a to sem zdaj koristila že tisti prvi brezplačni posvet?

Ne še, ve imate več posvetov gratis user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
9.3.2012 9:14:47   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....res je srček. Pa to se je sama spomnila ali jo je oči spodbudil?
Kaj je pa napisala...ker meni ne odpre...

ja, zelo lepo je narisala, zraven pa napisala, kaj je na sliki user posted image . + še lepo sporočilo za mamico user posted image

user posted image joj Petarda kdaj boš ti PC porihtala, da boš lohk normalno slikce gledala user posted image verjetno v novi hiški user posted image
Ja piše "jelenček", njemu na šalu "polinanke" (mišljeno napolitanke, ker je Mannerjev in smo ga dobili zraven napolitank user posted image ), zraven je "medvedek", spodaj pa "Tina Adamek za mamico Nino" in "Tina te ima rada" user posted image user posted image user posted image
Drugače me pa skoraj vsak dan, če sem popoldne v službi čaka kaka taka ali podobna risbica, Tina sama ustvarja (ati se kaj takega ne bi spomnil user posted image user posted image ), samo tale v rokavu me je pa danes čist šokirala user posted image .
So se pa danes v šoli očitno tudi potrudili in sem tudi od Anžeta dobila lepo voščilnico in izdelek iz kolaža, na obojem napis "rad te imam, tvoj Anže"... no on je verjetno potreboval malo spodbude user posted image

Iiiiiiiiii super user posted image user posted image user posted image user posted image ...jaz bi tudi mela punčko user posted image

Ja....boljša povezava bo v novi/stari user posted image  hiški. Tule vleče preko ruterja in je čist v k***

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
9.3.2012 9:15:41   
petarda

Evo, nekaj za bubi, da pokomentira: včeraj sem nekje prebrala, da so zvečilni bolj učinkoviti pri vnetem grlu kot septolete.
Baje, da zvečilka, ki vsebuje xilitol uniči 40 % bakterij, septolete pa le 20 % .

S tem, da če pomislim, da sem parkrat par let nazaj, ko me je bolelo grlo,in so mi prepovedali vse te septolete.... zaradi alergij, žvečila tisti Arways ali kaj je že bil in mi je res bil boljše.

Zdaj sem se pa spet spomnila. Torej boljše in verjetno tudi bolj zdravo je dati otroku žvečilko kot septoleto. Bubi?

V Oni si prebrala. In jaz tudi user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
9.3.2012 9:16:00   
Paštetka
Potem so me pa konec meseca iz kadrovske klicali, da sem bila v prekršku, če bi prišla inšpekcija bi vsi nasrkal

tako je, ko imaš bolniško ne smeš iti delat, ker bi bil predvsem delodajalec v prekršku. "Obračunane" bi bile dvojne ure (bolniška in delo). Poleg tega, če bi se kaj zgodilo tebi na delovnem mestu bi bila še večja štala.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
9.3.2012 9:17:11   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

to še vam povem, pa letim v službo...
včeraj je nuša delala nalogo, nekaj matematičnega, v glavnem treba je bilo imeti zelo natančno ošiljeno konico na šestilu... in ni našla tistega malega šilčka za konice, zato je šilila z navadnim šilčkom .... in košček konice ji je priletel v oko. in ni se hotelo premakniti, zgledalo je, kot da se je zapičilo notri. ni pomagalo izpiranje, jokanje....nič. sem jo popakala v avto in k dežurnemu.... ampak na srečo sva pred ZD še 1x pogledale, pa se je zadeva premaknila in sem jo dobila ven brez zdravniške pomoči.

uh....samo, da se je srečno končalo...mene boli že, ko berem user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
9.3.2012 9:17:50   
Paštetka
jaooooo... zdaj sem se spomnila, da sem danes slikice obljubila.
Evo slikice so ostale doma na pultu. Pa sem jih še gledala danes zjutraj....pa sem vseeno pozabila.
Upam, da se vam ne mudi in bo ponedeljek tudi OK user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
9.3.2012 9:20:06   
petarda
Bubi...jaz zdaj ne vem ali je kriv tvoj Imunogran ali pa deci terana ob dobri večerji user posted image . Midva sva včeraj zvečer čisto spremenila najine načrte za letos user posted image .

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
9.3.2012 9:21:31   
Paštetka

Bubi...jaz zdaj ne vem ali je kriv tvoj Imunogran ali pa deci terana ob dobri večerji user posted image . Midva sva včeraj zvečer čisto spremenila najine načrte za letos user posted image .

JAz sem danes tudi en Imunugran spila. Tako, da bom ti lahko takoj povedala, kaj je krivo, če bom kakšne plane spreminjala

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
9.3.2012 9:22:35   
petarda

jaooooo... zdaj sem se spomnila, da sem danes slikice obljubila.
Evo slikice so ostale doma na pultu. Pa sem jih še gledala danes zjutraj....pa sem vseeno pozabila.
Upam, da se vam ne mudi in bo ponedeljek tudi OK user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  neeeeee...pejt jih iskat user posted image user posted image user posted image user posted image ...pa ne zaradi slikic...zaradi sporočila user posted image user posted image user posted image user posted image ... Jaz sem potem ponoči sanjala (ali pa razmišljala user posted image  - evo spet Imunogranuser posted image ), da si poslala kuverto zame, s štampiljko in s pripisom "ločitveni papirji"....No in potem so itak na pošti že ugotavljali...poglej, petarda se pa ločujeuser posted image ....pa poštar je potem vsem tu v ulici povedal, da se petarda ločujeuser posted image , pa mojemu je pomežiknil, ko mu je dal koverto v rokeuser posted image user posted image user posted image ...aaaaaaaaaa.....zdaj pa res hočem tak napisuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil petarda -- 9.3.2012 9:25:12 >

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
9.3.2012 9:23:57   
petarda

JAz sem danes tudi en Imunugran spila. Tako, da bom ti lahko takoj povedala, kaj je krivo, če bom kakšne plane spreminjala

Aja...pa še polna luna je bila user posted image

Je pa včeraj moj, ko je spil Imunogran, rekel, da se fuuuuul boljše počuti, ker je bil res čist že gotov...pa potem je zvečer kar živniluser posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
9.3.2012 9:26:06   
Paštetka
.aaaaaaaaaa.....zdaj pa res hočem tak napis

zmenjeno! user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
9.3.2012 9:27:16   
Paštetka
samo, da me ne bo tvoj tožil zaradi tega user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
9.3.2012 9:28:15   
petarda

.aaaaaaaaaa.....zdaj pa res hočem tak napis

zmenjeno! user posted image

user posted image

Ajdi...zdaj pa grem malo zaokrožit po stanovanju, potem pa z juniorjem malo ven, glede na to, da mu zdravstveno stanje to dopušča. user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
9.3.2012 9:28:46   
petarda

user posted image  saj maš odvetnika domauser posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
9.3.2012 9:30:25   
Paštetka

user posted image  saj maš odvetnika domauser posted image

ti boš pa šla za glavno pričo user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
9.3.2012 10:07:45   
*bubi*

user posted image user posted image user posted image
zdaj pa hočem vedet več..... predvsem zato, ker gledam dve vrečki Imunograna tukaj..... naj spijem ali ne? user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil *bubi* -- 9.3.2012 10:09:32 >

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
9.3.2012 12:44:11   
petarda
Ti kar vzemi, po moje bo pri nas krivec Teran user posted image ...aja...pa mali otroci user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
9.3.2012 12:47:12   
petarda
A ste videle, da imajo pri Hoferju tole

http://www.hoferfoto.si/index.php?id=69

Meni se zdi fuuuuuuuuuuul lepo darilo za nekoga, ki ga recimo toliko poznate in se z njim družite, da imate veliko njihovih in skupnih slikic user posted image .

Sem pa poskusila narediti prej za nas, pa me je potem ven vrglo nekje proti koncu user posted image , tak, da priporočam, da si najprej shranite 32 slikic v album, potem pa jih samo noter prenesete...če se bo katera lotila tega. user posted image

Zunaj pa fuuuuuuuuul piha...sva se brzinsko noter podala...tale sonček čez okno je varljiv user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Ko je otroka strah pustnih mask ...
Kaj storiti, ko se otrok boji pustnih šem, se tudi sam noče našemiti ter mu je vse okrog pusta nekako strašno in preveč?

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?