|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2012
1.3.2012 12:59:26   
GregUr
punce, sicer spadam v oktober, ampak sem prišla tudi k vam pokukat user posted image

nameravam se naročiti na NS. priporočate dr. Levak Hozjan? kakšne izkušnje imate z njo? user posted image

najlepša hvala, želim vam prijetno user posted image še naprej user posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 976
1.3.2012 13:00:00   
Linda25
Pozdravljene punce.

čestitke vsem uspešno opravljenim NS. Sama sem imela NS včeraj in lahko rečem, da rezultat ni ravno vzpodbuden. V ponedeljek imam BHR. Držite pesti....

Pozdravček.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 977
1.3.2012 13:00:26   
GregUr
punce, sicer spadam v oktober, ampak sem prišla tudi k vam pokukat user posted image

nameravam se naročiti na NS. priporočate dr. Levak Hozjan? kakšne izkušnje imate z njo? user posted image

najlepša hvala, želim vam prijetno user posted image še naprej user posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 978
1.3.2012 13:34:26   
ajdita
Drage nosecnice, zivjo... pridno sem prebirala vse kar ste napisale, sem se pa rajsi malo distancirala, ker me je bilo ves cas strah teh "kriticnih dni". Vsakič ko sem prebrala, da se je kaksna nosecnost nesrecno koncala mi je bilo grozno! Slabost me je ornk zdelala, dvakrat sem skoraj koncala na urgenci, ampak HB se bojim zdravnikov (v resnici ne ;)) in imam moza, ki me je silil pit in se ni menil za moje vpitje, da ne morem... tudi ga ni ganilo, da bruham vec kot 10x na dan... je rekel, da vazno samo da pijem... in potem kar sem ;) shujsala sem priblizno 9 kg, hrana pa je dobesedno moj sovraznik. Ampak, sedaj se vsa zadeva umirja in vceraj sem bruhala le dopoldne, popoldne pa mi celo ni bilo slabo! neopisljiv obcutek :D kupila sva tudi babysound in sva ze poslusala srcek :) NS imam v sredo pri Strahovi (vem, da jo odsvetujete, ampak sem se vseeno odlocila zanjo, glede na reference in nasvet ginekologinje). Zadnje dni imam bolecine in blage krce v spodnjem delu trebuha, ampak upam, da to nic ne pomeni, da je samo zaradi raztezanja maternice... skratka, ves cas pocivam in upam na boljse case v drugem tromesecju. Sem pa ena tistih, ki je vsem povedala takoj ko sem zvedla, tudi v sluzbi (itak sem na bolniski) in zdej vsi okoli mene razpravljajo o tem katerega spola bo in me sprasujejo kaj si zelim... Ja zdravega otroka, logicno!

Uzivajte v lepih soncnih dnevih in cuvajte trebuscke!

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 979
1.3.2012 15:56:57   
Pajama
egleria, mavrica72, MalaNeli in predvsem Kity82: Hvala za spodbudne besede. Mene sploh nič ni mučilo, imela sem le prozorno bel izcedek in nisem vedela, da je lahko to tako zelo narobe. Spolnih odnosov pa tako nisva imela, ker sem čakala, da je kritično obdobje mimo - in evo, zdaj pa imava prepoveduser posted image .
Linda25: Po moje bo vse ok. vsepovsod piše, da so taki rezultati lahko kar pogosti in je potem vse ok. Držim pesti!
ajdita: Bogica, saj zdaj bo počasi boljše. Tvojemu pa pokvarjeno klobaso v sendvič nastavi in ko bo prilepljen na školjko mu pa soli pamet, da je vse ok in da naj samo pije...user posted image Saj se hecam - samo škodlo pa ne bi...
Glede dopusta po moje nam pripada celoten. Vsaj jaz že razmišljam, kako bo si ga razporedila user posted image , ker imam še nekaj dni starega - jupi!

A je še katera non stop žejna? Zame je to novo, ker pred nosečnostjo nisem bila nikoli žejna in sem celo premalo pila...zdaj pa se ne odžejam in tudi ustnice imam čisto suhe in spokane.

Uživajte ob sončku, dokler traja in čim več čvekajte!

< Sporočilo je popravil Pajama -- 1.3.2012 16:01:22 >

(odgovor članu ajdita)
Neposredna povezava do sporočila: 980
1.3.2012 18:57:29   
ajdita
pajama kar se teh izcedkov in vnetij tice kaksni ginekologi ful paniko zaganjajo... naceloma prozorno bel izcedek ne predstavlja kaksne hude okuzbe, razen ce smrdi ali pa je zelo gost, srbi, pece... pravzaprav prozoren ali bel izcedek spremlja normalno nosecnost, kolikor je meni znano... so pa fajn ene vaginalne kapsule (Gynophilus al neki tazga, dobis brez recepta), ki vsebujejo laktobakterije, ki scitijo sluznico... za nosecnice so popolnoma neskodljive (ker je to naravna flora), so lahke za vstavljanje, uporabis ene parkrat pa je kul... to je za vse ki imajo pogosta vnetja, meni so pomagale... svetujejo tudi v jogurt namocen tampon, sam to je za moje pojme cisto prevec packarije ;)

(odgovor članu Pajama)
Neposredna povezava do sporočila: 981
1.3.2012 22:13:39   
nati24
ewo da se še jaz pohvalim tudi za mano je NS user posted image ,z mojo bibo je vse vredu,ampak se je skrival sma jo>ga z ginekologom drmala pa je sam mal poskoču-a,ampak važno da je vse vreduuser posted image

(odgovor članu ajdita)
Neposredna povezava do sporočila: 982
2.3.2012 7:17:07   
Ninchyy
Super nati24, da je bilo na NS vse okuser posted image  Lepe novičke.
pajama, veš tudi jst sem imela v začetku nosečnosti neko vnetje. Oziroma mislim, da še predno sem vedela, da sem noseča sem imela vnetje. In mi je G priporočila Boraks vaginalne kapsule-brez recepta, ki jih jemlješ 10 dni. So pa popolnoma neškodljive za nosečnice. Sama sploh nisem vedela, da imam kakšno vnetje, ker nisem imela nobenih takih znakov user posted image  Po tretmaju sem šla na prvi pregled v nosečnosti in zdaj čakam. Upam, da je vse ok. Sem pa nekje zasledila, da se veliko nosečnic sooča z vnetji user posted image  Jst verjamem, da bo vse ok.!user posted image
Aja kar se pa dopusta tiče ti pa ves pripada. Mi je prijateljica povedala, k dela na CSDju. Samo potrebno ga je pa tudi porabiti predno nastopiš s porodniško. Drugače ti propade.

< Sporočilo je popravil Ninchyy -- 2.3.2012 7:18:49 >

(odgovor članu nati24)
Neposredna povezava do sporočila: 983
2.3.2012 10:05:13   
Majčaa
Hej punce!
najprej user posted image user posted image user posted image vsem za uspešno opravljene NS in preglede.. sama imam v ponedeljek svoj 2. pregled v sredo pa NS-tak da kmalu..upam da bo vse ok
moje slabosti so skoraj dokoncno ponehale-kar je super..
Mali polžek, tudi jaz si ne predstavljam jutra brez kruha in marmelade user posted image user posted image že zbudim se z mislijo na zajtrk-drugače pa sem se zredila nekje do 2kg user posted image
Sem pa zelo vesela, da se je začelo pomladno vreme in da sonček že pridno sije in ratuje toplo user posted image

vsem souser posted image želim lep vikend in božajte svoje bušije in user posted image user posted image

(odgovor članu Ninchyy)
Neposredna povezava do sporočila: 984
2.3.2012 10:20:50   
Jasminora
Vsem čestitke za dobre rezultate na NS. user posted image user posted image Mene to čaka 12. 3. Mi je presetavila, ker je bonbonček malo večji user posted image .

Pajama, upam, da ne skrbiš preveč. Če ti kaj pomaga, sem na forumu Dr. Pušenjaka med odgovori prebrala, da glivična vnetja niso škodljiva za plod, celo veliko nosečnic se srečuje s to nadlogo. Jaz recimo nisem imela glivičnega vnetja sigurno 2 leti, v 6. tednu nosečnosti pa se je že pojavilo. Problem pa so bakterijska vnetja, ki ga ti nimaš in tudi tisto se da pozdraviti brez posledic za user posted image . Ne sekiraj se in uživaj.
Punce, uživajte na sončku in se lepo imejte user posted image

(odgovor članu Majčaa)
Neposredna povezava do sporočila: 985
2.3.2012 10:55:54   
Pajama
Lep sončen petkov dober dan!

Še enkrat hvala vsem za spodbudne nasvete.
In čestitke za uspešno opravljene preglede!

A se kateri ljubi opisati, kako poteka pregled NS? Da se vsaj približno pripravim na jutrišnji dan. Tešča ne rabim biti, ali pač?

Hm... kakšna je pa razlika med glivičnim in bakterijskim vnetjem?

Punce izkoristite sončka - naslednji teden ga ne bo user posted image ! Jaz šibam regrat nabirat - jeeeej fuuul ga imam rada in še zdrav je!

(odgovor članu Jasminora)
Neposredna povezava do sporočila: 986
2.3.2012 11:12:50   
metkkkka
Pozdravljene!

Jaz sem ravnokar prišla s pregleda. Tokrat sem imela samo vaginalni pregled in srčka smo poslušali. Vse je ok. Teža je od zadnjega pregleda ostala nespremenjena. Naslednji pregled imam 30.3.

Tudi jaz si že mal ogledujem vozičke. Skoraj 100% bom kupila Jane Slalom Pro Reverse. Sem ga imela že za straejšega sina, ampak smo ga potem prodali. Pri nas so sicer ful dragi, ampak v Italiji ga dobim za 500€...

Z mojim bova sedaj v marcu začela s preurejanjem stanovanja, bo en kup dela, ker bi res rada uredila vse, da bo tako kot mora biti. Živimo v hiši s taščo in tastom, sedaj si bomo uredili lasten vhod in še sobe bomo preselili v mansardo, da pridobimo malo prostora...

Pajama, kar se nuhalne tiče.. Ne rabiš bit tešča. Gre za navaden ultrazvok, ki se izvaja prek trebuha. Nič drugega. Sam uživaj v pogledu na svojega malega :)

LP,

(odgovor članu Pajama)
Neposredna povezava do sporočila: 987
2.3.2012 11:13:34   
rackakrtacka
(odgovor članu Minimiš)
[Pošlji zasebno sporočilo] Neposredna povezava do sporočila: 872
20.2.2012 20:12:15

Zdravo, septembrke,

tudi jaz se vam pridružujem:) PDP imam 5.9., stara sem 21 let in sem prejšnji teden imela NS, kjer so mi povedali, da je vse v redu:):)

(odgovor članu epica)
Neposredna povezava do sporočila: 988
2.3.2012 11:41:36   
modra82
Pozdravljene, user posted image

Najprej čestitke za vse vaše opravljene pregledeuser posted image

Tudi jaz bi se vam rada pridružila user posted image . Sem prvič user posted image in mi je grozno slabo, tako da sem na bolniški. Prvi pregled je že za mano, naslednjega imam v četrtek... ginekologinja mi je našla 9 cm veliko cisto in to me zelo skrbi, čeprav je rekla, da ponavadi to samo od sebe izgine. A ima katera kakšno tako izkušnjo?NS imam 16.3. pri Kseniji Šelih Martinec. Je bila katera pri njej?

Stara sem pa 30, tako da vam dvigujem povprečje user posted image .

Tudi jaz že preko interneta malo gledam vozičke in je tudi meni zelo všeč Jane slalom pro reverse. Kje v Italiji se ga pa da kupiti?

Lep vikend vsem, pa veliko sončka!

< Sporočilo je popravil modra82 -- 2.3.2012 11:42:55 >

(odgovor članu rackakrtacka)
Neposredna povezava do sporočila: 989
2.3.2012 11:49:29   
Jasminora
modra82, Dr. Šelihova je super. Preden je šla no svoje, je bila moja izbrana inekologinja. Vedno si je vzela čas, prisluhnila, zelo prijazna. Lahko jo samo pohvalim.
Pajama, glivičo vnetje ni nevarno, ker glivice same po sebi niso škodljive in se pojavijo pač lokalno. Bakterije so problematične, ker se množijo in po krvenm obtoku lahko pridejo po celem telesu. Recimo: moj sinček je imel hudo vnetje ledvic in v enem trenutke je bilo tako hudo, da nismo vedeli, če bo preživel. Dr. nam je rekel, da ko bakterije pridejo v kri, pridejo tudi do ostalih organov, naprej pa ne bi. Tako, da se ne boj, vglavnem. Glivice niso nič nevarnega.

(odgovor članu modra82)
Neposredna povezava do sporočila: 990
2.3.2012 12:03:07   
megyboznik
Punce, dejte mi povedat, če ima katera podobno izkušnjo kot jaz...Danes me namreč nenormalno boli grlo in sem vzela Tantum Verde, nakar ravnokar na netu preberem, da ga nosečnice ne smejo jemati, po drugi strani pa Pušenjak odgovarja, da ni panike in da se lahko je. Kaj si naj zdaj človek misli? Bi ve jemale še naprej ali ne? Ne vem, kaj naj user posted image

(odgovor članu Jasminora)
Neposredna povezava do sporočila: 991
2.3.2012 12:21:37   
Marhzeljka
Živijo!

Še 3 dni pa gremo na nuhalno,user posted image jupi se že veselimouser posted image

jaz bi pa imela eno vprašanje. ker nevem ali sem vse prav zastopila.user posted image

Meseca Maja bom diplomirala, nato bom vrjetno kje za določen čas kakšen mesec, mogoče celo tri, bom videla kako bo šlo skozi, zaposlena. A v tem primeru jaz dobim štarševski dodatek oz nadomestilo ( še zdaj nevem kaj je razlika ) v višini 250eur? ker bom imela pogodbo o zaposlitvi, pa čeprav je ta manj od 12mesecev? Pa zraven dobim od CSD enkratno pomoč v višini 280eur, in od občine enkratno 250eur ( toliko naša občina da ) in otroški dodatek? A sem kje kaj izpustila? Ker me pač zanima, če sem jaz to vse dobro razumela ali ne.

Hvala za pomoč! user posted image

(odgovor članu megyboznik)
Neposredna povezava do sporočila: 992
2.3.2012 12:29:11   
modra82
Jasminora, hvala! Komaj čakam NSuser posted image

megyboznik, jaz ne bi več jemala. Nobenih zdravil med nosečnostjo, to je kemija. Pred dvemi tedni sem imela težave z želodcem in mi je zdravnica rekla,da ne smem nobenih zdravil, naj si pomagam na naraven način z Donatom... če res ne bi mogla zdržat je rekla, da lahko Rupurut, ampak raje vidi, da ne.

(odgovor članu Marhzeljka)
Neposredna povezava do sporočila: 993
2.3.2012 12:35:42   
dspela
Se še jaz po "dolgem" času javim kako sem.

Imam kar nekaj "znakov", da je vse ok..upam, da  je res in da znaki ne "lažejo".

Malo me še špika(to je verjetno normalno..saj prebrala sem da je),prsi me bolijo, srbijo, bradavičke srbijo bolijo, prebava je obrjena na glavo, imam težave z zaprtjem,  (včeraj sem po kosilu spila kavo z mlekom in sem cel popoldan hodila na wc- driska), glavoboli vsakodnevni (včasih močni včasih ne), ponoči slabo spim..se kar naprej zbujem in hodim na wc (to je vrjetno, ko čez dan poskušam čim več piti).... včeraj zvečer me je nekaj na wc tišalo, po tem ko sem prišla iz wc.ja...ne vem ali sem si mehur prehladila ali je to normalno, apetit velik, z vrtoglavico imam težave..zutraj ko vstanem se mi zavrti, v trgovini sem mi je 2x naredilo, da se mi je začelo vrteti, postalo slabo, mrzlica v obraz..na blaganji... enkrat sem sama plačala in rekla tašči, da jo grem ven počakat, sem se mogla vsedit...drugič pa spet isto in sem kar tašči rekla, da naj plača..ker nisem mogla stat...vem kaj bi sledilo, če bi vztrajala...v nezavest bi padla....pa bi se še našlo kaj.

Toliko, kaj se z mano dogaja...zdaj pa vas pokomentirat.

AS- jaz ga imam doma(od 2 nos) pa bi ga zelo rada poskusila...pa se zelo bojim, da se ne bi slišal user posted image . V 2 user posted image  ko sem ga dobila, se poskušala ga najdit in ga nisem potem sem dobila rjave izcedke šla na pregled in user posted image  srček ne bije več. Zato me je tako strah poskušat ga najdit...in zelo se bojim NS.
Bom vidla kaj bo možek rekel.

Vozički- midva imama že iz prve nos. nagledan Musty Urbar. Želiva imeti, takšen voziček, ki ima velika vsa 4 kolesa in da se kolesa obračajo. Morava še iti malo po drugih trgovinah pogledat, mogoče pa bova še našla kakšnega.

gregur, jaz sem se naročila pri njej... povedat pa ne morem, ker grem prvič k njej...katera druga pa bi te lahko odgovorila..ki so že imele NS. Čestitke in srečno do konca.

Ste se še kaj študirale glede imen? Midva še nisva, ker  vem, da bo tretjič isto glede imana. Mož bi rad imel, če bi bil sin- Aljaža. Jaz pa ne vem..ker ima od očeta teta - vnaka aljaža,potem ima mamin bratranec - vnuka Aljaža in pa še taščina kolegica ima vnuka Aljaža.
Še ga sploh nisem vprašala..mogoče pa si bi premislil.

Vsem ki ste že opravile NS...bravo za lepe rezultate.

Vse nove user posted image , dobrodošle.

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 994
2.3.2012 13:34:58   
Ninchyy
Marhzeljka jst imam prijateljico, ki dela na CSDju pa ti lahko posredujem odgovor na tvoje vprašanje. Samo mi bo šele v ponedeljek odgovorila, ker je za vikend odstotnauser posted image
dsplea, tudi jst imam podobne težave user posted image  prsi še vedno bolijo, lulat tudi non stop hodim, tudi ponoči vsaj 1× na noč vstanem user posted image  Najbrž res zaradi tega, ker veliko pijemo in ker smo pač srečkeuser posted image
Za vozičke pa midve še nisva nič gledala, se mi zdi še malo prezgodaj. Tudi kar se imen tiče se nisva še nič pogovarjala. Se mi pa zdi, da bova imela kr "težave" katerega izbrati. Jst sem bolj za "moderna kratka" moj pa bolj za klasična user posted image  Bomo videli.

(odgovor članu dspela)
Neposredna povezava do sporočila: 995
2.3.2012 14:58:05   
neely
Pozdravljene

tudi jaz bi se vam pridružila user posted image
PDP je 27.9., to je moja druga nosečnost, doma ima že enega enoletnega navihančka, stara pa sem 27 let in prihajam iz Koroške.
Najprej se vam še nisem mislila pridružiti, saj je bila prva nosečnost zelo stresna in je bilo takrat pretežko o tem pisat, zdaj pa upam da bo vse ok in se vam optimistično pridružujem prej. Aja v prvi je bil problem v tem da so mi na NS izračunali tveganje 1:41 za DS in sem bila še potem 3 mesece v strahu do rezultatov amnio in še morfologoje za morebitne napake srčka. K sreči je bila NS lažno poz. user posted image Tokrat imam pregled NS 7.3., naslednji pregled pa šele 21.3.user posted image

Vašo temo sem na hitro preletela, žal mi je za vse, ki se jim je nesrečno končala nosečnost.user posted image

Glede AS, super ga je imeti, ampak ne takoj na začetku, ker se lahko samo sekiraš ko ne najdeš srčka. Drugače sem ga pa jaz kupila na ebayu in s poštnino vred dala 25eur, če kateri prav pride ta podatek.

Voziček imamo mi maxi cosi mura 4 in je zakon, ga ne menjam za nobenega, pa smo jih imeli možnost ene par sprobat. Pri tem pa res ni važno kakšen teren je, vsepovsod prideš brez problema, je pa res, da v majhen avto težje gre. Smo ga pa mi spravili v peugeota 206 bp, ampak potem ko smo imeli že športni del.

(odgovor članu Ninchyy)
Neposredna povezava do sporočila: 996
2.3.2012 15:10:20   
nati24
IZVIRNO SPOROČILO: Pajama

Lep sončen petkov dober dan!

Še enkrat hvala vsem za spodbudne nasvete.
In čestitke za uspešno opravljene preglede!

A se kateri ljubi opisati, kako poteka pregled NS? Da se vsaj približno pripravim na jutrišnji dan. Tešča ne rabim biti, ali pač?

Hm... kakšna je pa razlika med glivičnim in bakterijskim vnetjem?

Punce izkoristite sončka - naslednji teden ga ne bo user posted image ! Jaz šibam regrat nabirat - jeeeej fuuul ga imam rada in še zdrav je!

ne rabiš biti tešča,razen prazn sečni mehur moraš imeti,drugo pa samo ležiš in uživaš ob pogledu na bebouser posted image

(odgovor članu Pajama)
Neposredna povezava do sporočila: 997
2.3.2012 17:13:36   
Marhzeljka

IZVIRNO SPOROČILO: Ninchyy

Marhzeljka jst imam prijateljico, ki dela na CSDju pa ti lahko posredujem odgovor na tvoje vprašanje. Samo mi bo šele v ponedeljek odgovorila, ker je za vikend odstotnauser posted image
dsplea, tudi jst imam podobne težave user posted image  prsi še vedno bolijo, lulat tudi non stop hodim, tudi ponoči vsaj 1× na noč vstanem user posted image  Najbrž res zaradi tega, ker veliko pijemo in ker smo pač srečkeuser posted image
Za vozičke pa midve še nisva nič gledala, se mi zdi še malo prezgodaj. Tudi kar se imen tiče se nisva še nič pogovarjala. Se mi pa zdi, da bova imela kr "težave" katerega izbrati. Jst sem bolj za "moderna kratka" moj pa bolj za klasična user posted image  Bomo videli.

hvala, bi lepo prosila ja. ker sedaj delam preko študent. servisa, ampak to se ti itak ne priznava kot delovna doba, po zagovoru diplome, bi pa rada še nekje delala, ker v 5-6 mesecu nosečnosti, ne bi rada ostala že doma, bi še rada kaki mesec, dva kje migala...kakšno nadomeščanje, ali 1mesec poskusno delo.... ali kaj takega...in sem nekje prebrala, da če delaš, pa čeprav je to manj kot 12mesecev, v zadnjih 3 letih, se nadomestilo oz dodatek poviša. In se mi je zdelo fajn, ker pol se bi še toliko bolj ptrudila da bi dlje časa delala, zakaj pa ne bi imela večje nadomestilo zato ker bom zaposlena, v službi, če ga imam lahko. Sam nevem točno, pač nesigurna sem, ker ni nič podrobneje pisalo. Zdaj pa nevem ali sem jaz to dobro zastopila ali ne.

(odgovor članu Ninchyy)
Neposredna povezava do sporočila: 998
2.3.2012 18:50:01   
egleria
čestitke za lepe rezultate NS vsem.
dspela uporabi AS, boš videla da je super ko najdeš srčeka user posted image
jaz sem imela danes drugi pregled. UZ mi je naredila kar na hitro, nisem smela met zraven partnerja, ekran je mela kar proti sebi obrnjen. preverila je pa sam srčni utrip. malo sem pa vseeno uspela videt in je naš user posted image bil bolj pri miru. očitno je bolj zaspanček. komaj čakam na NS v ponedeljekuser posted image
sem pa jaz tudi dobila nekaj proti vnetju. sicer je rekla da ga nimam, ampak ker sem omenila da imam veliko belega izcedka mi je kar predpisala ene vaginaleteuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 999
2.3.2012 22:07:52   
škorpijončica
IZVIRNO SPOROČILO: Marhzeljka

IZVIRNO SPOROČILO: Ninchyy

hvala, bi lepo prosila ja. ker sedaj delam preko študent. servisa, ampak to se ti itak ne priznava kot delovna doba, po zagovoru diplome, bi pa rada še nekje delala, ker v 5-6 mesecu nosečnosti, ne bi rada ostala že doma, bi še rada kaki mesec, dva kje migala...kakšno nadomeščanje, ali 1mesec poskusno delo.... ali kaj takega...in sem nekje prebrala, da če delaš, pa čeprav je to manj kot 12mesecev, v zadnjih 3 letih, se nadomestilo oz dodatek poviša. In se mi je zdelo fajn, ker pol se bi še toliko bolj ptrudila da bi dlje časa delala, zakaj pa ne bi imela večje nadomestilo zato ker bom zaposlena, v službi, če ga imam lahko. Sam nevem točno, pač nesigurna sem, ker ni nič podrobneje pisalo. Zdaj pa nevem ali sem jaz to dobro zastopila ali ne.

Živjo,
jst ti lahko odgovorim, ker vem, sem na istem, diplomirala oktobra, 1. zaposlitev februarja letos. Takole je: se šteje in to vsak mesec ko si zaposlena, dlje ko si v službi in višji ko so tvoji dohodki, bolj se ti poveča starševsko nadomestilo. Gleda se namreč 12 mesecev in vsi meseci, ko nisi zaposlena se štejejo kot min, plača pa se obračuna. Poglej na naš seznamček, kje je tudi link za informativni izračun starševskega nadomestila. Vse mesece ko nisi zaposlena vpiši 0 eur, tiste, ko boš pa delala pa domnevno plačo, da dobiš občutek kaj to pomeni. Jst sem se zaposlila z februarjem in za samo 6 mesecev delovne dobe ki jih bom imela ko nastopi porodniška, se mi bo napr povečalo nadomestilo iz 250 na 550 eur. Je pa res da se ti bo samo 1 mesec slabo poznal, ampak bolje kot nič. Upam da sem ti odgovorila, če te pa še kaj zanima pa vprašaj...

No, jst sem v redu, ampak izmučena...hčerka je bolna in joka cele noči. danes sva prebedele celo noč in ob pol šetih zjutraj je ravno zaspala, jst pa sem mogla ustat in v službo...grozno, upam da si kmalu spočijem in da ne zbolim še jaz, ker tale neprespanost slabo upliva na moj imunski sistem...mi je pa ful dobro sedel sprehod, ker se resnično razveselim, kadar zavoham pomlad... Morm it, že slišim iz sobe:"mamiiica, ušesek, bolii" user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.