|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 23.del
27.2.2012 9:58:45   
bambixxx
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7

Kdaj bo kaka kava ta teden? Jaz imam v sredo ob pol dveh posvetovalnico, v četrtek pa pride tast dopoldan.

mi2 sva za četrtek dopoldan za kavo.
kaj ti pride tast Jureta pazit? user posted image

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
27.2.2012 10:11:12   
Arwenko
bambi...kak je zdravje?

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
27.2.2012 10:13:09   
majakla
Dan user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
27.2.2012 10:51:20   
katy83
ojla babike moje.

Včeraj je bil en super dan...smo se z aprilčicami dobile (komplet familije) na Ptuju...in smo noro uživali, otroci najboljuser posted image
Zdaj sem sama doma, moram malo pospravit, zlikat, danes ima moj dedi 70.rojstni dan in se ubadam s tem kaj mu kupit...ima vsega dovolj...jaz pa za neka full darila nimam €...kakšne ideje? user posted image

Majakla, dobrodošla nazaj...sem videla slikice...vau!!! jaz bi tudi...user posted image

Arwenko...za tebe pa imam 2 vprašanji...kje dela tvoj/na katerem mediju? Ker je kolegica imela full slabo izkušnjo z Radiem City---ma mogoče ni full slaba izkušnja, ampak razočarana je in me nekaj zanima? Kot drugo pa me zanima nekaj glede gradbenih dovoljenj? skratka, če si za, ti bom na ZS vse pojasnila...oz kar se mene tiče lahko kar tu...

Arabela...user posted image

Karmen...ma glej, ta avtosedež se meni zdi kar ok...itak je tako, da so vsi testirani, tak da...pomoje ni panike... super darilouser posted image   Kaj je Jure imel oblečen kompletek od nas? Mu je bil prav?

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
27.2.2012 11:03:37   
Arwenko

IZVIRNO SPOROČILO: katy83

Arwenko...za tebe pa imam 2 vprašanji...kje dela tvoj/na katerem mediju? Ker je kolegica imela full slabo izkušnjo z Radiem City---ma mogoče ni full slaba izkušnja, ampak razočarana je in me nekaj zanima? Kot drugo pa me zanima nekaj glede gradbenih dovoljenj? skratka, če si za, ti bom na ZS vse pojasnila...oz kar se mene tiče lahko kar tu...

Ravno tam dela, ko pišeš user posted image Kakšno slabo izkušnjo pa?
Za ta drugo pa kr vprašaj user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
27.2.2012 11:31:11   
bambixxx
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

bambi...kak je zdravje?

hvala, žnodravo user posted image . vročine si ne merim več, ker mi itak vsak termometer pokaže drugače. če ne čutim, je tak ok. imam pa res raje angino, kot pa to neumno gripo, zadelan nos v nulo, da moram skozi usta dihat non stop in sem že od tega utrujena, pa glavobol že 5 dni skupaj od tega. user posted image
T. je že boljše, kašlja dosti manj, diha lažje.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
27.2.2012 11:38:55   
Arwenko
No, samo da vama je mičkeno boljše. Jaz pa rabim ideje za malico, v duhu zbijanja kg se razume. Nisem danes še nič jedla, samo kavo in cedevito zjutraj. Pridem v Spar k tebi sicer nekaj iskat...samo ne vem kaj bi user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
27.2.2012 11:58:06   
majakla

No, samo da vama je mičkeno boljše. Jaz pa rabim ideje za malico, v duhu zbijanja kg se razume. Nisem danes še nič jedla, samo kavo in cedevito zjutraj. Pridem v Spar k tebi sicer nekaj iskat...samo ne vem kaj bi user posted image

podpis pod prvi stavek,
za naprej pa: do zdaj bi morala že 2 obroka imet za seboj
Ampak, se nimam pravice oglašat, praznim hladilnik user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
27.2.2012 12:00:25   
Arwenko

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

podpis pod prvi stavek,

Saj je bil pogojno prvi obrok...kava + cedevita user posted image user posted image user posted image Zdaj bo pa brunch pa to user posted image Ne govori mi o praznjenju hladilnika, ker sem zadnje par dni kot sod brez dna, bi pojedla vse kar leze in gre ne. Danes pa sva s tamalo še do večera v MB in bom popoldne lačna za umret pomoje.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
27.2.2012 12:43:42   
matcar
Dan!

Se javljam po kratki pauziuser posted image ,ni blo kaj dosti cajta.Avto spet stoji doma,tak da Merivo furam okoli,je zgleda še aku šel po gobe.Mama je končno denar dobila za nazajuser posted image user posted image user posted image ,tak da so se položnice tudi zmanjšale,oz. kupček.Imela z Maksom danes kontrolo za očko in je zaenkrat ok,kolko je pač Z lahko videl,zdaj ga moram še samo LJ peljet na KO,pol pa dobi spet očala,ker je ta itak zlomo že pred več kot pol leta.Ob 16-h pa še posvetovalnica z Teo-m.

Majakla-user posted image user posted image user posted image da ste spet nazaj.

Arwenko-vem,kak ti je,jaz tudi samo iščem zadnje cajte,sem ko uš.Pol pa mi nič na rit ne bo šlo.

Bambi-super,da ste malo boljše.user posted image user posted image user posted image
Katy-user posted image user posted image user posted image za uživanje,za RD pa pojma nimam,kaj bi lahko kupla.Imam sama ta problem,namreč naslednji teden 2 40-letnici.user posted image

Karmen-user posted image user posted image user posted image super za krst in darilo.Ti ga kr ponucaj.user posted image Pa še user posted image user posted image user posted image za Jureta.

Arabela-user posted image user posted image user posted image

Botrca-user posted image user posted image user posted image čestitke za službo!!!!

Sem kaj pozabla???Če sem,se opravičujem.

< Sporočilo je popravil matcar -- 27.2.2012 12:44:15 >

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
27.2.2012 13:00:40   
bambixxx

Pridem v Spar k tebi sicer nekaj iskat...samo ne vem kaj bi user posted image

imajo super solate pripravljene takoj pri vhodu user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
27.2.2012 13:04:51   
bambixxx

podpis pod prvi stavek,

Saj je bil pogojno prvi obrok...kava + cedevita user posted image user posted image user posted image Zdaj bo pa brunch pa to user posted image Ne govori mi o praznjenju hladilnika, ker sem zadnje par dni kot sod brez dna, bi pojedla vse kar leze in gre ne. Danes pa sva s tamalo še do večera v MB in bom popoldne lačna za umret pomoje.

jaz pa sploh apetita nimam poleg tega zabasanega nosa, ker itak nič ne okusim. sem tudi do zdaj komaj 1 jogurt spila in seveda 2 kavi, khm...user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
27.2.2012 13:09:55   
Arwenko
No, sem zdaj že jedla in sicer sem si v pekarni malo polnozrnatega kruha vzela, pa tisto spar vital šunko gor nizkokalorično. Za malico pol ob ene 15h pa imam še jogurt, pa 2 mali hruški, pa če bom fejst lačna sem si za službo še tiste riževe oblate vzela. user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
27.2.2012 13:16:21   
karmen7

IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

Kdaj bo kaka kava ta teden? Jaz imam v sredo ob pol dveh posvetovalnico, v četrtek pa pride tast dopoldan.

You wish nekaj pripelje pa ni hotel včeraj povedati kaj. Samo rekel je, da pride v četrtek v MB pa da bi se tukaj oglasil. Te pa ga moram počakati doma. Tako da v četrtek nama kava odpade če ne vem kdaj pride.

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
27.2.2012 13:17:50   
karmen7

IZVIRNO SPOROČILO: katy83

Karmen...ma glej, ta avtosedež se meni zdi kar ok...itak je tako, da so vsi testirani, tak da...pomoje ni panike... super darilouser posted image   Kaj je Jure imel oblečen kompletek od nas? Mu je bil prav?

Nismo imeli, ker nam je bil premali. user posted image Tako da na koncu smo imeli brezrokavnik in žametne hlače, ki mi jih je posodila Majakla user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
27.2.2012 13:20:59   
Arwenko

You wish nekaj pripelje pa ni hotel včeraj povedati kaj. Samo rekel je, da pride v četrtek v MB pa da bi se tukaj oglasil. Te pa ga moram počakati doma. Tako da v četrtek nama kava odpade če ne vem kdaj pride.

Saj ne rabi povedat KAJ pripelje, samo KDAJ naj pove user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
27.2.2012 14:13:11   
karmen7

Saj ne rabi povedat KAJ pripelje, samo KDAJ naj pove user posted image user posted image user posted image

Čuj ta moj tast se ti samo na vratih prikaže on nič ne pokliče. Kar naenkrat je tukaj user posted image Ampak njemu naj bo, ker je fajni tast, če bi bla to tašča pa bi se malo drugače to zmenile.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
27.2.2012 17:29:08   
majakla
Kava jutri 10.15?
EP? SO? ...?

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
27.2.2012 18:47:04   
bambixxx

Kava jutri 10.15?
EP? SO? ...?

neeeee, v četrteeeeekkkk user posted image . mi2 morava jutri v LJ.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
27.2.2012 19:16:03   
ly117

Kava jutri 10.15?
EP? SO? ...?

Pa saj lahko v četrtek tudi, ne majakla. user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
27.2.2012 19:27:15   
majakla

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Kava jutri 10.15?
EP? SO? ...?

Pa ja, saj tak sem mislila. Veš ki še je četrtek. user posted image
Torej Ly, ti in jaz sva ziher, torej kava jutri bo???

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
27.2.2012 19:37:43   
matcar
Čer!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
27.2.2012 19:41:00   
matcar
No,pa smo še posvetovalnico spravli skozi.Zbita sem v nulo,pa brez živcev tudi skoraj čist.user posted image user posted image user posted image V glavnem,naš falot je težek 10.090 g in velik 72 cm!user posted image user posted image user posted image Sem pa šla primerjat mere in težo z Maksom in Saš-em,pa jih Saš šiba 100/h.user posted image Zdaj pa falotek že spi ene pol ure.Aja,pa za urologa sma dobila napotnico.Tako,da me zanima,kam moram it ga naročit al kak to gre? Tiste,ki ste to dale skozi(Karmen,Botrca)?

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
27.2.2012 19:43:07   
matcar
Za kavo:v četrtek ne morem,imama logopeda z Saš-em,jutri pa mi ni nikamor za hodit,odkrito povedano.Bi mi pa kak petek pasal,če ima katera čas.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
27.2.2012 19:52:22   
ly117

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Kava jutri 10.15?
EP? SO? ...?

Pa ja, saj tak sem mislila. Veš ki še je četrtek. user posted image
Torej Ly, ti in jaz sva ziher, torej kava jutri bo???

user posted image user posted image user posted image
Bi pa jaz v EP.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?