|
RE: Za tiste, ki še... 22.2.2012 8:02:54
|
|
|
|
Poka
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu 1 dan sem bila na ločevalni... naslednji dan sem že pasulj jedla... ti računaj Ali pa pooookaaaa, koliko kalorij sem manj pojedla, ker ponavadi jih pojem tam nekje med 2100 in 2500 Joj, ko bi lahko primerjala tako vztrajno tipkanje na rač. in vztrajnost pri športu... Bi Čeplakovo pustila na prvi oviri, ko bi prišla jaz na cilj Hm... ne vem, bi mogla imet podatke, kaj si točno jedla, vsaj približno v gramih. Pasulj, tudi če je z mesom, ni nujno, da je problem... Sam ponavadi se da notri veliko maščobe, pa še tisto mastno suho meso... Maščoba je hudič, ko ti hitro nabije kalorije... 1 g je 9 kcal Jaz imam obroke, ko hujšam po okrog 350 kcal, ko si izračunam na en programček, moram ful pazit, potem ko pa grem kuhat, pa vidim, da moram uprabit drastično manj maščobe. Kaj sem včeraj jedla za kosilo: KUHAN RIŽ 80 g (kuhanega) riža OHROVT 2 kokosove masti 25 g čebule 4 g česna 150 g ohrovta 25 g belega vina PIŠČANČJE NOGE 2 piščančje noge OH B M kCal 33,9 32,8 7,338 376,01 Tega riža je precej malo, ampak z ohrovtovo prilogo sem se fajn nasitila in nisem sploh več bila lačna do večera. Je bilo tudi dovolj beljakovin očitno - menda se ti potem ne lušta sladkarij... Tle je pa en dan prej AJDOVI PERESNIKI S ŠPINAČO IN KISLO SMETANO 80 g ajdovih peresnikov 2 g kokosove maščobe 4 g (en strok) česna 100 g špinače 20 g kisle smetane z 20% maščobe/10 % mm Z jogurtovo kislo smetano Ljubljanskih mlekarn z 10% mm OH B M kCal 59,4 11,8 6,178 349,34 Zgleda precej manjši obrok kot smo verjetno navajeni pojest, ampak računajte na to, da se je 5x na dan. Pri sebi sem najboljše rezultate opazila, ko sem jedla 7 x - po malo. Če katera hoče, lahko uporabi recepte, s tem da ta zadnji ni preveč beljakovinski - sam itak nima veze, če si prej jedel vse po vrsti, pice ipd., je to še vseeno OK.
|
|
|