Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo marca 2012 11.2.2012 14:19:26
|
|
|
|
witch
|
cebela Vse nove dobrodošle čeprav bi raje videla da bi se že v februarju barvale. Navijačice kar pridno navijajte Jaz sam danes pojedla zadnjo tabletko klomifena. Zdaj pa samo še pridno na delo Lep zasnežen pozdravček
|
|
RE: II pričakujemo marca 2012 11.2.2012 14:23:14
|
|
|
|
witch
|
ALI PRIČAKUJEMO: 1.3. HeLenčica (x. krog) LittleSun (x. krog) 3.3. S* (6. krog) *anushka* (7. krog) 4.3. barvar (x. krog) 6.3. Ajcom1 (x. krog) cebela2 (x. krog) 8.3. Zewa (x. krog) 9.3. Katte (22. krog, 4. krog po laparo) 10.3. monsy (4. krog po klimifenu) x.3. witch (3. krog klomifena) cebela2 (18. krog) ane_ane (1. IVF) SKUPAJ NAS JE: 13 NAVIJAČICE: SrawberrY, Vivaldi, haram, dr. Knowitall, iwa, LittleSun, *viva*, Katte, sonček85, Kliki, curly, Žabica86, anckica
|
|
RE: II pričakujemo marca 2012 11.2.2012 14:49:16
|
|
|
|
princess13
|
Je še tukaj kaj prostora za navijačice? Bi lepo prosila, če me dodate, ker NAVIJAM MOČNO MOČNO!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2012 11.2.2012 15:00:57
|
|
|
|
štrumfek
|
živjo =) jaz je sicer ne pričakujem danes ali jutri... ampak imam občutek, da bo prišla... Počakam do ponedeljka oziroma dokler ne pride.. do takrat pa prosiiim med navijačice
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2012 11.2.2012 17:20:59
|
|
|
|
Vivaldi
|
Witch upam, da si tazadnjo tableto klomifena poplaknila z dobro dozo viskija! Na zdravje!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2012 11.2.2012 17:37:56
|
|
|
|
*viva*
|
Witch ja, to bo najin prvi obisk v neplodnsotni ambulanti..upam še vedno da do njega ne bo prišlo ali pa da bo tudi zadnji... si pa sploh ne znam predstavljat kako bo to zgledalo. Greva pa k dr. Reljiču, ker me je tudi on obravnaval po SS. Kam hodita vidva? Me veseli, da nisem edina v zadevi z vozički... Se mi zdi, da mi to vliva novega upanja...vsakdo mora nekaj najti... In jaz verjamem tudi v to, da bo vama sedaj uspelo.. naj klomifen naredi svoje in naj zagledata , je že čas za to. Sicer pa če se ne motim si ti tudi nekje iz MB? Tak da bo nam vsem uspelo in bomo lahko vozičkali Sonček nam bo vsem posijal, ker sem jaz tako rekla, tako da akcija, akcija, akcija in radi se imet !!!c
|
|
RE: II pričakujemo marca 2012 11.2.2012 18:29:56
|
|
|
|
HeLenčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: *viva* Sicer pa če se ne motim si ti tudi nekje iz MB? Tak da bo nam vsem uspelo in bomo lahko vozičkali Pa jaz z vama
|
|
RE: II pričakujemo marca 2012 11.2.2012 19:48:26
|
|
|
|
*viva*
|
Helenčica te pa bomo mogle me to malo se skupaj najt že prej pa se malo potožit ena drugi Da bomo potem lahko lepo fino fajn vozičkale proti koncu leta. Pa ne samo to, že prej bomo lahko trebuščkale Tudi ti si že nekje tako dolgo tukaj, kot midve, ne?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2012 12.2.2012 12:40:04
|
|
|
|
HeLenčica
|
Res je. Čist predolgo.
|
|
RE: II pričakujemo marca 2012 13.2.2012 12:35:11
|
|
|
|
GregUr
|
še tukaj si rezerviram prostor med navijačicami!! dejmo puncee, dejmo!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2012 13.2.2012 12:43:09
|
|
|
|
LittleSun
|
IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica IZVIRNO SPOROČILO: *viva* Sicer pa če se ne motim si ti tudi nekje iz MB? Tak da bo nam vsem uspelo in bomo lahko vozičkali Pa jaz z vama pa jaz, pa jaz ah jaz sem pa sedaj čisto potrta še ena kolegica je noseča...pa saj ne da njej ne privoščim, samo vsakič me tako zadane in si mislim, da vse, samo jaz ne. Ena kolegica je v 8 mesecu, kadi ko turk, psihično totalno nepripravljena še na enega otroka, pa je zanosila menda prvič, ko sta nehala pazit čisto me je sedaj ta novica danes vrgla na tla...sedaj so pa že menda vsi okoli mene noseči, vsak dan kakšna nova, pa vse kar tako, sej sploh nisva prav delala in bla bla bla
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2012 13.2.2012 12:54:29
|
|
|
|
barvar
|
Little sun . Vem kako ti je. Prvič sem imela tudi jaz ta občutek, ker nikakor ni šlo. Zdaj pa bomo videli kako in kaj. Midva sva danes že pridno , da slučajno ne zamudiva dneva D . Mojemu pa kar paše dase bliža O, ker po njegovem drugače tako preredko . Lepo se imejte .
|
|
RE: II pričakujemo marca 2012 13.2.2012 15:31:50
|
|
|
|
štrumfek
|
evo zdaj sem pa uradno vaša se je vlila... novim zmagam na proti... NE pričakujem je 12. 3 upam da bo marec naš
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2012 13.2.2012 18:10:06
|
|
|
|
Žabica86
|
Hej punce! No da še tukaj izlijem svojo jezo, veselje, žalost, itd .......... Moje še vedno ni, a ker so se pričeli krči sem se od februarja že na pol poslovila in se vam kaj kmalu pridružim !!! Sem pa trdno odločena za eno stvar: ta mesec me je psiha tako jezila in se igrala z mano, da se mi je res skoraj zmešalo !!! Zato sem se odločila, da od zdaj naprej iz užitka - ter se prepustim - kar bo pa bo !!! Ko mi bo usojeno bom zagledala te magične !!!! Ne bom spremljala več teh sluzi, simptomov in podobnega sra****.......... Z mojim se zelo razumem, skupaj živiva svojo pravljico in tega ne želim pokvarit kot nek manijak ki vsak dan lula po plastičnih palčkah !!!! Še vedno si bom vzela čas za vas, ker ste me tako podpirale in potolažile vsakič ko sem imela male, malo večje in grozne izpade !!! Punce zlate ste !!! Navijam za vse tukaj gor !!! Prosim, da me date tudi med navijačice !!!!!!!!!! In še 1x : ZLATE STE PUNCE !!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2012 14.2.2012 7:50:57
|
|
|
|
thanchyka
|
Evo punce, se vračam k vam na listo čakajočih , tokrat malo bolj resno - namreč začnem s 1. IUI. pričakujem nekje v začetku marca, glede na to da je včeraj začetek ciklusa. Če tak na pavšalno izračunam, da bo IUI nekje konec naslednjega tedna + test čez 17 dni, recimo datum 11.3.2012 (mamim rojstni dan ). Držim pestke za vse marčevske (pa seveda februarske, ki so še (že) na čakanju)rožice!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2012 14.2.2012 8:22:37
|
|
|
|
HeLenčica
|
Moja, LittleSun, razumem te! Vendar poglej iz pozitivnega vidika: imaš malega sončka, ki te osrečuje vsak dan in vsak trenutek, drugi sonček pa si je malce vzel čas, ampak bo zagotovo prišel. Morda ne tako kmalu, kot sta si zamislila, ampak bo prišel. Ti si pa itak še tako mlada, da boš imela 3,4, če boš hotela . Jaz sem se tudi že sprijaznila, da so okoli mene vse znanke in kolegice noseče. Pa še EMŠO me lovi - pa kaj! Žabica thanchyka , naj bo 1. IUI uspešen!!!
|
|
RE: II pričakujemo marca 2012 14.2.2012 9:29:00
|
|
|
|
kris555
|
Žabica nisem zasledila, a si šla na krvnega? Lažje ti bo, vsaj jaz tako mislim.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2012 14.2.2012 11:04:35
|
|
|
|
Žabica86
|
kris555 - G me je tako zmedla in prepričala da sem veliko veliko prehitra in mi ne bo niti krvni pokazal ker je po njenem prehitro !!! Ni mi jasno !!! Moja je vedno med 1. in 7. v začetku meseca ! Danes je 14. in je še kar nimam - ginekologinja pa pravi da mi bo komaj čez cca. 14 dni pokazalo ali sem ali ne ??? To pomeni da če mi čez 14 dne pokaže in se vlije bomo že marca .......... ampa k madona kaj pa februarska ??? Saj pravim,čisto me je zmedla !!!!
|
|
RE: II pričakujemo marca 2012 14.2.2012 11:44:46
|
|
|
|
rozi55
|
Močno navijam za vse, ki že garate na marčevskih . Ommmmm .... Plavajte in priplavajte mali paglavčki do svoje druge jajčaste polovice Jaz se vam pridružujem kot navijačica, ker če v februarju ne bo nič ( in sva po moje zamudila), padem v april. Vas pa pridem kaj pogledat, no worries
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2012 14.2.2012 11:52:13
|
|
|
|
Kliki
|
IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica Moja, LittleSun, razumem te! Vendar poglej iz pozitivnega vidika: imaš malega sončka, ki te osrečuje vsak dan in vsak trenutek, drugi sonček pa si je malce vzel čas, ampak bo zagotovo prišel. Morda ne tako kmalu, kot sta si zamislila, ampak bo prišel. Ti si pa itak še tako mlada, da boš imela 3,4, če boš hotela . Jaz sem se tudi že sprijaznila, da so okoli mene vse znanke in kolegice noseče. Pa še EMŠO me lovi - pa kaj! Žabica thanchyka , naj bo 1. IUI uspešen!!! To si pa tako lepo napisala da se bom kar podpisala spodaj. HeLenčica kako si kaj?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2012 14.2.2012 12:48:56
|
|
|
|
HeLenčica
|
Kliki, jaz sem v redu. Kot boš lahko prebrala na februarski temi je bojda z mojimi rodili vse OK, ovulacije so tudi, kar je zame odlična novica. Kaj se pa pri tebi dogaja?
|
|
RE: II pričakujemo marca 2012 14.2.2012 12:53:33
|
|
|
|
LittleSun
|
IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica Moja, LittleSun, razumem te! Vendar poglej iz pozitivnega vidika: imaš malega sončka, ki te osrečuje vsak dan in vsak trenutek, drugi sonček pa si je malce vzel čas, ampak bo zagotovo prišel. Morda ne tako kmalu, kot sta si zamislila, ampak bo prišel. Ti si pa itak še tako mlada, da boš imela 3,4, če boš hotela . Jaz sem se tudi že sprijaznila, da so okoli mene vse znanke in kolegice noseče. Pa še EMŠO me lovi - pa kaj! Žabica thanchyka , naj bo 1. IUI uspešen!!! zlato moje ja res je tako, danes sem že vesela, za njo in za vse nosečke okoli mene, brez tistega pridiha zavidanja oz. vprašanja v glavi, zakaj vse lahko, jaz pa ne. Me je tako prijelo, da sem kar jokala. Pride taki dan, kaj čemo, vse to nas naredi močnejše in pogumnejše.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2012 14.2.2012 13:22:55
|
|
|
|
Kliki
|
IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica Kliki, jaz sem v redu. Kot boš lahko prebrala na februarski temi je bojda z mojimi rodili vse OK, ovulacije so tudi, kar je zame odlična novica. Kaj se pa pri tebi dogaja? Zdej se pripravljam da pokličem G in se prijavim na redni pregled, pa kar malo odlašam upam da nam prej rata in da pokličem za prvi pregled ko bom srečka . Ma ja vem da je treba in upam da je z mano tudi vse v najlepšem redu. Kaj si pa pri februarkah napisala sem pa tudi prebrala. Upam da bo marec tvoj mesec.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2012 14.2.2012 23:40:14
|
|
|
|
curly
|
Čer! Tudi jaz se vam pridružujem v marcu, zato vas prosim, da me daste po X.3., ker je moja M nekaj najbolj nepredvidljivega na svetu! Vidim, da bo sama fiiiina družbica tukaj, zato sem se vam pa mogla pridružit. Je pa res, da bi se nekatere lahko nehale selit na temah upajmo skupaj in bi preklopile na teme o nosečnosti, a ne?! Upam, da nam marec prinese čim več nosečk in da bo med njimi čim več starih bork! Glejte, da bo v februarju čim več , ker brez tega ne bo ... Pošiljam vam še pujske za srečo, da boste na prave dneve! lepo se imejte, se tipkamo!
< Sporočilo je popravil curly -- 14.2.2012 23:43:10 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2012 15.2.2012 7:46:07
|
|
|
|
LittleSun
|
DObro jutro Še sem prinesem malo rozastih pusjov za srečo, vidim da si jih že ti curly delila, ampak nikoli ni preveč Pridno v akcijo, da bo marec malo bolj rozast kot februar. Ob 10ih imam histeroskopijo. Stiskajte pestke
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?