|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki 2012
11.2.2012 17:05:38   
diana79
kimica:jaz nisem rekla da niso sladke ampak da je čudnega vonjauser posted image jpa še tako hitro porabi,prej kot v enem tednu stane pa cca:12-13 eur!(ne vem točno ker je MM kupoval)če te zanima sem naročila ANTIFLAT kapljice iz avstrije(sicer zaenkrat imamo mir oz.občasno poopldne ima rahle krče ampak niso tako hude kot je bilo)za rezervo za vsak slučaj!če te zanima mi javi pa ti pošjlem mojo številko pa se zmenimo!user posted image

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 251
11.2.2012 17:42:06   
beti 1
IZVIRNO SPOROČILO: vijolica2

IZVIRNO SPOROČILO: beti 1

Vijolica: jaz sem prvič dobila mail z info, da je bil odgovor objavljen, drugič pa ne, sem šla po enem tednu pogledat in videla odgovor, ki je bil podan že po enem dnevu. Pojdi pogledat med že odgovorjena vprašanja, lahko, da že imaš odgovor, samo obvestila nisi dobila.

Pa sem gledala pa ni nič user posted image pa ka gledam tam na strani se mi zdi kot da ni objavljenih nič novih odgovorov. Vedno ko grem pogledat so ena in ista vprašanja.user posted image

Ne vem, koga si vprašala, jaz sem obakrat pediatra in sta oba hitro in natančno odgovorila.

(odgovor članu vijolica2)
Neposredna povezava do sporočila: 252
11.2.2012 18:07:56   
vijolica2

Vijolica: jaz sem prvič dobila mail z info, da je bil odgovor objavljen, drugič pa ne, sem šla po enem tednu pogledat in videla odgovor, ki je bil podan že po enem dnevu. Pojdi pogledat med že odgovorjena vprašanja, lahko, da že imaš odgovor, samo obvestila nisi dobila.

Pa sem gledala pa ni nič user posted image pa ka gledam tam na strani se mi zdi kot da ni objavljenih nič novih odgovorov. Vedno ko grem pogledat so ena in ista vprašanja.user posted image

Ne vem, koga si vprašala, jaz sem obakrat pediatra in sta oba hitro in natančno odgovorila.

Pediatrinjo Tino Božičnik, pa eno za dojenje.

Punce kakšno pa imate kej prebavo? Jaz imam ful probleme. Nikoli nisem imela težav sedaj sem pa čisto zaprtauser posted image

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 253
11.2.2012 18:53:44   
trnuljčica

Punce kakšno pa imate kej prebavo? Jaz imam ful probleme. Nikoli nisem imela težav sedaj sem pa čisto zaprtauser posted image

Normalno oz kot pred nosečnostjo.

Neposredna povezava do sporočila: 254
11.2.2012 19:12:34   
Janchek81
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica

Pri meni pa je odvisno od dneva ... če sem pa zaprta pa popijem mal donata pa je potem OK .. al pa spijem eno glukozo al kaj je, ki mi jo je mami prnesla iz lekarne .. sem tudi vidla, da je reklama po televiziji ...

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 255
11.2.2012 21:23:36   
ana.nunez25

zanc ti nisem odgovorila glede krvavitve...zdj je ze zginla, zdj mam samo se mal tizga izcedka ki sledi krvavitvi(ko je zadnji dan menstruacije)

moja prebava pred nosecnostjo je bla..en dan ja, en dan ne...v nosecnosti, do konca(sm bla presenecena) sm sla lepo redno 1x na dan, k nj bi biu mal bl zaprt..zdj mam pa tut fuuul probleme.  ko prvic nism sla 2-3 dni je blo potem zlo hudo tist dan ko sm pa le sla...sm se mogla kr mal prisilit in seveda posledicno zaradi potiskanja sm mal ranila zadnjik in sm tut krvavela.

pijem donat pa ni lih ksnga ucinka, sm ze spet 2 dni brez obiska wcja..tut to vpliva k ne grem nc vn hodt..sam gdo se bo pa po tem mrazu sprehaju zuni hehehe

Neposredna povezava do sporočila: 256
11.2.2012 22:23:16   
camino79
Kako dajete otrokom kapljice? Kar v usta, ali na dudo ? Kaj svetujete?
Mi smo začeli s D3 kapljicami...jih imam na sumu, da jo je zato danes malo zvijalo. Enkrat je prav grdo bruhnila, pa dopoldne je bila precej nemirna...bogica, v glavnem.

Dudo pa sem do zdaj uporabila 2x, pa še to za kratek čas...jo povleče. Je ne bi rada preveč navadila...samo za izjemne krizne trenutke.

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 257
11.2.2012 22:33:28   
kimica86
IZVIRNO SPOROČILO: diana79

kimica:jaz nisem rekla da niso sladke ampak da je čudnega vonjauser posted image jpa še tako hitro porabi,prej kot v enem tednu stane pa cca:12-13 eur!(ne vem točno ker je MM kupoval)če te zanima sem naročila ANTIFLAT kapljice iz avstrije(sicer zaenkrat imamo mir oz.občasno poopldne ima rahle krče ampak niso tako hude kot je bilo)za rezervo za vsak slučaj!če te zanima mi javi pa ti pošjlem mojo številko pa se zmenimo!user posted image

Aha.. Samo 12 eur in da ne trajajo niti 1 teden se mi zdi fulll user posted image user posted image Naša ima krčke sicer samo zvečer- nekje med 18-20h user posted image Danes sem jo pred 18h nahranila in pred 19h jo dala v posteljico, da gre spančkat, ker mi je že spančkala v rokah in po 5min je bil vik in krik.. Sprva sem mislila, da je samo tisti "utrujeni" jok, ki traja samo 2-3min za katerega že vem, da ni jok od bolečin al lakote.. In poslušam nekaj časa in tamala doživi dobesedno histerični napad pa sem se tako ustrašila in jo primem v naročje in vidim, da je vsa mokra, solzna user posted image user posted image Sem od žalosti še jaz začela jokat user posted image Sem skuhala bebe čaj in ji dala malo po flaški (skoraj 10ml je spila) in potem se je v roku pol urce umirilo.. Potem je pa itak spet bila lačna in sem jo nahranila, zdaj pa od nekje 21:45 spančka.. Rožica moja, tako se mi je smilila user posted image

Rada bi dobila kapljice, ki bodo vsaj 50% ublažile to njeno bolečino- vsaj malo, kajti to opazovat je res grozno.. Tamala je cela rdeča v obraz, joče nenormalno, telo je celo v krču in trpi fulll.. Pa od tega groznega joka, naenkrat kar zastane z odprtimi usti, brez zvoka, kot, da bi ji zastal dih in se fulll ustrašim, ker je imela te probleme z dihanjem ob porodu in se bojim, da se ji kaj ne zgodi user posted image user posted image

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 258
11.2.2012 22:40:12   
kimica86
IZVIRNO SPOROČILO: camino79

Mi smo začeli s D3 kapljicami...jih imam na sumu, da jo je zato danes malo zvijalo. Enkrat je prav grdo bruhnila, pa dopoldne je bila precej nemirna...bogica, v glavnem.

Dudo pa sem do zdaj uporabila 2x, pa še to za kratek čas...jo povleče. Je ne bi rada preveč navadila...samo za izjemne krizne trenutke.

D3 kapljice jaz dam kar v mleko v stekleničko (2kapljici)- tako so svetovali tudi v P.. Če pa user posted image izključno samo dojiš, nakapaš ti 2 kapljici + npr. 3-4 kapljice mleka na žličko in ji daš v usta.. Na dudi ne bo delovalo!!!

Našo zgleda tudi malo zvija od teh kapljic.. Mi ji damo ob jutranjem obroku in jo potem fulll zvija in šraufa v trebuščku- prav ima neke prebavne motnje in jo fulll motijo.. Danes jo je popoldan po 2 urah spanja ravno to prebudilo, kajti ponavadi spančka vedno najmanj 3 urce.. Dokler se ni sprdnila in pokakala, je jokala, potem je pa bilo vse ok..

Glede dude se pa ne obremenjuj preveč.. Kadar vidiš, da je tamala nemirna pa je npr. že jedla, ni pokakana in polulana ali pa je ne matrajo preveč vetrovi in je samo npr. utrujena, ji ponudi dudo, ker jo to potolaži.. Ne bo nič narobe user posted image

(odgovor članu camino79)
Neposredna povezava do sporočila: 259
12.2.2012 10:51:51   
Janchek81

Jaz ji dam kar na dudo po eno kaplico pa eno .. prej spijemo vsaj 30ml, ker sem ji zadnjic dala na tešče in mi je potem 2x v tistem dnevu polila user posted image  pač nisem vedla, da se ne sme na tešče ...
Ja pa drugače je tudi našo zvijalo ampak sem ji potem dala 15ml čajčka in je pridno zaspala brez zvijanja user posted image

(odgovor članu camino79)
Neposredna povezava do sporočila: 260
12.2.2012 10:52:41   
Janchek81
IZVIRNO SPOROČILO: kimica86

D3 kapljice jaz dam kar v mleko v stekleničko (2kapljici)- tako so svetovali tudi v P.. Če pa user posted image izključno samo dojiš, nakapaš ti 2 kapljici + npr. 3-4 kapljice mleka na žličko in ji daš v usta.. Na dudi ne bo delovalo!!!

Zakaj ne bi delovalo? Mi ji damo na dudo in jo pocuza k zmešana in deluje user posted image

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 261
12.2.2012 15:00:53   
girly
Vidim, da je govora o kolikah in d3 kapljicah...Ja, pri nas imamo tud kar redno koliko, nekje od 20-22/23h vsak večer, včasih tud dlje časa. Ja, d3 kapljice definitivno poslabšajo zadevo,ampak koristi so pač večje od škode. jaz ji kapljice dam kar na žličko, brez mleka in ona lepo popije.sem že pri prvem to delala.pazim,da je kapljic ne dam zvečer,ker bi krče še poslabšala.sicer ji pa otem zvečer dam biogaja kapljice in sedaj sem kupila Novalac AC,ki ji ga dodajam ponoči in razlika je kar občutna, krčkov je manj.

Kris je najin sonček :)

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 262
12.2.2012 15:11:49   
vijolica2
Moj mali je danes spet sitenuser posted image Je spet kakšna polna luna na vidiku??user posted image

(odgovor članu girly)
Neposredna povezava do sporočila: 263
12.2.2012 15:47:37   
n€na

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

Pri meni pa je odvisno od dneva ... če sem pa zaprta pa popijem mal donata pa je potem OK .. al pa spijem eno glukozo al kaj je, ki mi jo je mami prnesla iz lekarne .. sem tudi vidla, da je reklama po televiziji ...

jaz sem si nabavila glicerinske svečke v lekarni in jih uporabljam po potrebi.

D3...jaz mu jih še ne dajem....Sem probala in ga je tako zvijalo, da sem prekinila. Bom pa jih nadomestila z nekimi italijanskimi kapljicami samo se trenutno ne spomnem imena.

Duda...mi jo tudi imamo, tako malo za potolažitin jo kar kamlu pljune ven. Na dudo mu dam tudi kapljice za krčke.

kimica...skoči v trst in si nabavi kolikind globule...pri nas ko je res hudo mu jih da 5kom v usta zraven še dudo in se mu tako počasi stopijo v ustih.

Vidim pa, da že vse dajete čajček..jaz mu ga še nisem dala, mu dam kar moje mleko, da mi čim več vleče, da se bo proizvodnja še povečala.

vijolica...mislim, da ni nobene polno lune te dni. Saj bo hitro minila slaba volja tvojega otročka. Saj veš tudi ti nisi vsaki dan židane volje user posted image

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 264
12.2.2012 18:12:48   
trnuljčica
D3 jih dam na dudo. Poliže jih.

Duda moja jo v bistvu noče nikoli razen, ko ima krče, pa še takrat ji jo moraš rahlo držat... Seveda jo vleče, ko krč že spušča, ko je hudo ne...
Prvi ni hotel dude na noben način... Saj druga jo hoče samo ko je sila...user posted image Sicer jo prav razkuri... Prim: Se jokca za nič (ala ker je zaspanka...), probaš dudo in se začne histerično dret...

Kimica ja hudi so krči zlasti, če dolgo trajajo...user posted image
Ko ste imele debato o nošenju otrok in razvajenosti, sem prav pomislila, saj vse lepo in prav če nimaš user posted image s pravimi krči... Takrat ga pa res ne moreš pustit. Pa če jo imam dve uri takrat v rokah bo manj škode, kot bi jo naredila če jo pustim dve uri se histerično jokat... Kaj bi jo pa s tem naučila...
Upam da bomo vse ,ki imamo user posted image s krči kmalu ven iz tega... Pri nas je bil včeraj drugi dan, ko jih je bilo občutno manj... Hecno, ravno ko sem začela vseeno probavat Plivit...Me navaja z optimizmom...

< Sporočilo je popravil trnuljčica -- 12.2.2012 18:14:25 >

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 265
12.2.2012 18:56:13   
diana79
moj sonček danes čez dan tudi malo spal,dop.kakšen uro,pop.pa mogoče pol ure pa še to na rokah!zdaj več ne vem ali je tako razvajen ali kaj druga!na roki spi,ko pa dam ležat pa zbudi in glede kot čukec!hvalabogu zvečer med 20:30-21uri zaspi pa do 2-3,potem ša še do 6-7 zjutraj!zgodi se da potem še spi do 9-ih!me že pošteno roke bolijo....saj ima že 5250 g!kak nasvet?

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

Neposredna povezava do sporočila: 266
12.2.2012 19:19:23   
vijolica2
Če jaz danes nekaj pojem, kdaj se bo to potem videlo pri malemu če mu ne ugaja in mu povzroča krče???

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 267
12.2.2012 19:52:10   
ana.nunez25
moj ma par gramov cez 4 kile zdele, in ga ze zdj tezko nosm ucasih...zdj ga dam kr u vozicek in mi tm lepo zaspi, zvecer isto, pocakam eno urco da dobr spi in ga prestavm u postlo, kjer prespi ostanek noci.

morm se pohvalt da je dons ze 3 dan ko ga samo dojim...u petk ob 8zjutri sm mu nazadnje dala flasko AM user posted image user posted image user posted image bravo mami

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 268
12.2.2012 20:02:03   
lily32

Ko ste imele debato o nošenju otrok in razvajenosti, sem prav pomislila, saj vse lepo in prav če nimaš user posted image s pravimi krči... Takrat ga pa res ne moreš pustit. Pa če jo imam dve uri takrat v rokah bo manj škode, kot bi jo naredila če jo pustim dve uri se histerično jokat... Kaj bi jo pa s tem naučila...

Ja, kar se tiče tega pa smo na boljšem tiste mamice, ki imamo spomladanske otroke. Naša je imela krče vsak večer od 6. do 23. ure, od 3 do 10. tedna. Takrat je bila budna in veliko jokala. Pomagalo je, če smo jo nosili, na srečo pa tudi vožnja z vozičkom po makadamu. Poleti, ko je večina že spala sem jo jaz vozila gor pa dol po dvorišču, da se je umirila.

Držim pesti, da vaših user posted image , kmalu ne bi več mučili krčki.

IZVIRNO SPOROČILO: diana79

saj ima že 5250 g!kak nasvet?

Ga nimam. Naša jih ima že skoraj 10 kg, pa jo imam ves čas na rokah, ker vse delam z njo v naročju, saj se ju z njeno starejšo sestrico ne upam puščati same, da se kaj ne zgodi. Sem že nabildana, ne rabim fitnesa. user posted image

Če jaz danes nekaj pojem, kdaj se bo to potem videlo pri malemu če mu ne ugaja in mu povzroča krče???

Če sem za kosilo nekaj pojedla, je imela krče zvečer. Če sem na primer popoldne jedla jogurt s kosmiči, je njo ponoči začelo napenjat. user posted image

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 269
12.2.2012 20:06:14   
lily32
IZVIRNO SPOROČILO: ana.nunez25
morm se pohvalt da je dons ze 3 dan ko ga samo dojim...u petk ob 8zjutri sm mu nazadnje dala flasko AM user posted image user posted image user posted image bravo mami

user posted image user posted image Bravo.

(odgovor članu ana.nunez25)
Neposredna povezava do sporočila: 270
12.2.2012 20:21:50   
kimica86
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

Zakaj ne bi delovalo? Mi ji damo na dudo in jo pocuza k zmešana in deluje user posted image

Jaz sem poskusila in kapljice stečejo dol z dude.. Tako, da je po mojem najbolj primerno v flaško z mlekom in naj popije..

Mi naši damo D3 kapljice zjutraj, tako, da se ji krčki pojavijo najkasneje do 19h.. Ker ponoči bi bilo malo tečno preživljat to user posted image
Jaz se nekako ne upam, da ne bi dala naši teh kapljic, ker so zanjo zelo pomembne!!!

A te BIOGAJA kapljice so v redu?? A kej pomagajo??

IZVIRNO SPOROČILO: n€na

kimica...skoči v trst in si nabavi kolikind globule...pri nas ko je res hudo mu jih da 5kom v usta zraven še dudo in se mu tako počasi stopijo v ustih.

Kolikine globule?? Kako se pa temu sploh reče v italijanščini??? user posted image Bom kar dragega poslala, ker jaz najverjetneje še nekaj časa ne bom pomolila nosu iz hiše user posted image user posted image

Kimica ja hudi so krči zlasti, če dolgo trajajo...user posted image
Upam da bomo vse ,ki imamo user posted image s krči kmalu ven iz tega... Pri nas je bil včeraj drugi dan, ko jih je bilo občutno manj... Hecno, ravno ko sem začela vseeno probavat Plivit...Me navaja z optimizmom...

Mahhh, v tem primeru mi sploh ni panike jo malo ponosit po rokah, ker tej krči so precej user posted image In je ne morem gledat kako se zvija in joka od bolečin user posted image

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 271
12.2.2012 20:33:32   
n€na
Vijolica...jaz če nekaj pojem za kosilo se pri mojemu pozna že naslednji obrok, ki ga pije pri meni.

ana.nunez...super, da vama je dojenje steklo user posted image

diana...nimam nekega nasveta. Lahko pa probaš z raznoraznimi slingi za nošenje. Po moje ti bo to kar olajšalo nošenje. Jaz tega nimam in ti ne zanam povedat kako se obnese. Je pa veliko o tem pisala Ronja. Malo pobrskaj po temi in boš verjetno kaj našla.

kimica...tudi po italjansko je Colikind globuli. Bom pa jaz šla tja tudi iskat ene kapljice, da jih bom dajala namesto Plivit. Kako se jim pa reče pa trenutno nevem.

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 272
12.2.2012 21:20:44   
miami10
oj...evo se en glas od mene...mi so nehali dajat plivit D3, pa smo začeli Oleovit...pa oprostite izrazu je iti K****...če bi bilo poletje bi jih ukinla in otroka dala na sonce, ker pa ni poletje in tudi sonca ni ne vem kaj nej nardim...pediater je rekel 1kapljivo na 3 dni in postopoma povečevati...ampak meni se moja čebelica tako smili ko jo zvija, da ne vem...
se pa krči pojavljajo tudi brez kapljic med 18-21h takrat ponavadi na veliko prda in tudi kaka...s kapljicami pa je zadnjič jokala od 14h-22h...mešalo se mi je...sem jo hotla že naložit v avto in peljat k zdravniku...
sicer sem kapljice kar kapnila v usta...tako dajem tudi koroške kapljice in še 1 na dudo...
dude ne mara, razen ko je strasna kriza jo nahacam  sladko kapljico...

Jutri bom prvo dopoldne sama...do zdej je imel moj očetovskega...malo me je strah...ampak mi drugega ne preostane...

lp

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 273
12.2.2012 21:52:55   
trnuljčica
Ananunez bravouser posted image . Res sem vesela da ti je uspelo.user posted image

Miami mi smo imeli pediatrinjo ravno preden bi šli kupit Oleovit in sem ji rekla o dveurnih krčih vsak dan... In smo se fajn pomenili... in je rekla ko sem jo vprašala, če je res razlika med Plivitom in njimi, da po pravici ne bi smelo biti, ker vit D mora biti not v vsakem primeru. Da daje možnost, da imajo nekateri lahko reakcijo na dodane sestavine v kapljicah... Sam vit pa je v obeh... In sem se odločila da Plivit probno uvedem nazaj in res ni bilo NIČ slabše, celo se mi zdi, da ji krči popuščajo. Verjetno ker je starejša... Ja nič, bo treba prebrodit te 3 mesece, da se črevesje razvije... Tudi ona je bila istega mnenja kot jaz da verjetno res še niso izumili sestavine, ki bi res čisto preprečila krče... Je pa res fajn kot oseba, zdravnica...In še tri svoje user posted image ima...

< Sporočilo je popravil trnuljčica -- 12.2.2012 21:54:33 >

(odgovor članu miami10)
Neposredna povezava do sporočila: 274
13.2.2012 7:53:22   
lily32
IZVIRNO SPOROČILO: kimica86

A te BIOGAJA kapljice so v redu?? A kej pomagajo??

Spremljam različne forume že nekaj časa in moja ugotovitev je, da ni nobenih kapljic, ki bi pomagale vsem user posted image . Ene pomagajo enim, druge drugim, nekaterim nobene.user posted image Pravzapav se mi zdi, da je pogosto vse skupaj, le tolažba mamicam, da je vsaj malo bolje, v resnici pa farmacevti le služijo. Otrokovo črevesje se mora do konca razvit in rabi nekaj časa. Tako pač je.

Kupi kakšne in ji poskusi dat, pa boš videla, če bodo pomagale. Meni se zdi, da so naši še najbolj pomagale tiste od koroških lekarn. Na forumih pa mame najbolj hvalijo tiste iz Avstrije, a za nas je predaleč.

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?