arianna05
|
Ste prav patetične. Ne razumem, zakaj se tako norca delate. Kaj je narobe, če ima sanje in želi proč? Jaz imam tudi otroke, in želim proč in bom šla (če gre vse po sreči) in ne vidim nič groznega v tem, da "zvlečem" še otroke s seboj. Živimo v svetu, kjer se vse s svetlobno hitrostjo spreminja, niti Slovenija ni več to, kar je bila, in čeprav vsi lajnate eno in isto: Amerika je v Sloveniji in podobna jajca, se jaz s tem ne strinjam. Tako kot gremo naprej, bomo imeli Grčijo, ne pa Amerike. Kerensa je (vsaj zame) pametna, razgledana in pogumna ženska, kar za nekatere med vami ne bi mogla ravno trditi, da si upate tako norčevati. Sem prebrala njeno temo glede Amerike, in se zraven križala, kako so nekateri pametovali. V tej državi še vedno velja, da če ne razmišljaš in ne živiš kot večina, te vsi popljuvajo. Veliko družin gre v teh časih proč, v tuje države. Eni o tem pišejo, drugi ne (pojdite malo pogledat na forume o življenju v drugih deželah). Enim uspe, drugi se vrnejo. Ljudje smo si različni. Jaz sem "zvlekla" svojo družino na Irsko in tam živela 3 leta. Razlogi, zakaj smo prišli nazaj, nimajo trenutno s to temo veze, naj pa povem, da smo tam imeli službe, in to dobre. Prišli smo še pred recesijo. Mi je žal, da smo, ker je bilo tam bolje kot tu. In vseeno mi je, kaj si drugi mislijo o dejstvu, da razmišljamo o vnovičnem odhodu, a ne na Irsko. Vem tudi, da je veliko tudi takih, ki bi šli, a si ne upajo, in bi šli samo v primeru, če bi nekdo namesto njih vse uredil (od stanovanja, službe, šole,...). A dobro, niti njih ni treba obsojat, vsak naredi kar želi. Nimate pa nobene pravice se norčevat iz ljudi. In verjetno vas bere, le na vaše provokacije noče več odgovarjat.
|