|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2012
6.2.2012 20:32:42   
soncnica87
Pozdravljene.

tudi js se vam pridružujem. pred 5 dnevi sem tudi jaz namreč zagledala magični + user posted image . po izračunih bi mogu bit moj PDP 11.10.2012, sicer pa točno še ne vem, ker imam 1. pregled šele 2. marca.

je pa to moja prva nosečnost in komaj čakam da prvič vidim mojo pikico user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 176
6.2.2012 20:40:25   
čiba
lelyka in soncnica87: dobrodošli in čestitkeuser posted image user posted image user posted image

Mi smo imeli fazo metanja vse v pralni stroj. Kaj vse se našla noter, pa kaj vse sem že opralauser posted image

(odgovor članu soncnica87)
Neposredna povezava do sporočila: 177
6.2.2012 21:40:30   
cebelica81
Mi smo imeli fazo metanja vse v pralni stroj. Kaj vse se našla noter, pa kaj vse sem že opralauser posted image

user posted image Ja, zanimivi so tile naši malčki.

soncnica87, dobrodošla in čestitke za user posted image .

(odgovor članu čiba)
Neposredna povezava do sporočila: 178
7.2.2012 7:51:08   
Abrakadabra
Jutro

Kako ste kaj souser posted image ?

Dobrodošla nova, soncnica87user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu soncnica87)
Neposredna povezava do sporočila: 179
7.2.2012 8:02:48   
mmojka
Pozdravljene punce, še posebej na novo pridružene user posted image !

Jaz pa danes nisem nič kaj preveč dobro. Mali je nekaj bolan pa ga čekiram ponoči, no zjutraj je potem kot rožica tako, da je šel v vrtec. Se je pa mene nekaj lotilo. Grlo, nos user posted image  Upam, da ne bo samo bolje in ne slabše. Kar pa se tiče nosečnostnih znakov, se mi zdi, da so se kar malo potuhnili ali pa se je moje telo prilagodilo. Mi je bilo prejšnji teden bolj slabo pa prsi so bolele kot hudič, zdaj je pa kar malo bolje user posted image

Ste se pa včeraj pogovarjale o hrani... Vidim, da vse nekaj kuhate doma. No, jaz ne, ker se vozim predaleč v službo, da bi mi uspelo še kaj skuhat. Mali pa itak v vrtcu je, tako da ni krize. Sem se pa jaz v prvi user posted image  nosečnosti zredila za +20 kg, največ v zadnjem mesecu oz. potem, ko sem bila že čez rok. Sem tudi vse izgubila tako, da zdaj štartam z isto kilažo. Imam pa tokrat željo in cilj, da se ne bi toliko tako, da bom kar pazila. Samo kaj, ko vem, ko bo poleti težko. Takrat bomo ravno v najlepšem delu user posted image . Slabosti bodo izginile, pikec še ne bo pritiskal in bo pasala hrana, vem. Še posebej sladoled user posted image  Polagam upe na vas, da me boste bodrile in sekirale, ko bom morala tukaj priznati svoje + kg.

imejte lep dan, papa user posted image

(odgovor članu Abrakadabra)
Neposredna povezava do sporočila: 180
7.2.2012 8:38:22   
anckica
soncnica87- dobrodošla in čestitke!!user posted image user posted image user posted image user posted image Želim ti brezskrbnih user posted image

Dobro jutri punceuser posted image
Ste se dobro naspale, vidim mmojka da je bilo pri tebi pestro, super da je pikec čez noč ozdraveluser posted image
Jst sem spala še kar vredu, so me ponoči tako prsi bolele, da nisem vedla kako naj se dam, kako bo šele ko bo ena ogromna bunka naprej štrlela user posted image me je pa včeraj malo skrbelo, ker me prsi niso več tako bolele...zanima me res kako je s temi znaki, ker sem se prestrašila, ko sem prebrala da če kar naenkrat prsi niso več boleče oz. napete da moraš do ginekologa... mmojka ti si napisala da te ne bolijo več tako zelo, samo še vedno te pa al kako? Res me zanima če to drži kar pišejo, imate kaj izkušenj v zvezi s tem, tiste ki že imate user posted image ? Zanima me tudi če imate kaj krčev, ker jst dokler nisem začela biti magnesol zjutraj in zvečer me je neprestano špikalo, vleklo in kr močni krči so bili...

Kar se pa kil tiče, jst pojma nimam koliko jih imam in tudi nočem vedeti, sem čisto normalna ne suha ne debela, glih prov bi rekla user posted image Koliko se bom pa zredila me pa ne zanima, samo da bo na koncu prišel zdravi user posted image in me ne bo namučil preveč s porodom. mmojka ti si pa itak vse dol dobila tako da tudi če se malo več zrediš nič hudega, ker veš da bo šlo vse stran user posted image Bom pa v petek ginekologa vprašala, če smem telovadit, glede na to da imam pregrado...

Srčekgirll-
moj pregled je pa 10.2.

(odgovor članu cebelica81)
Neposredna povezava do sporočila: 181
7.2.2012 9:22:25   
mmojka
Anckica
z mojimi znaki je trenutno tako, da če ne bi zadnjič testa naredila, ko mi je bilo res slabo, zdaj ne bi vedela, da sem noseča. Lahko rečem, da imam znake, ki izgledajo kot PMS. Mislim, da je to v redu. Prsa me še vedno bolijo, malo večje so tudi, ni pa tako kot je bilo pred vikendom, ker takrat sem modrček dol dala in sem mislila, da bom umrla, kaj šele, da bi skakala ali pa po stopnicah hodila.
Če se spominjam prve user posted image , ko nama je ratalo super hitro (tako kot zdaj vama, hehe)... takrat sem delala test šele na 45. dan, ker sploh nisem pomislila, da sem noseča (imela PCO in neredne cikluse). Je bilo tako, da se spomnim ful močnega PMS, ko sem mislila, da se bo vlila. No, pa se ni user posted image  Se je pa potem stanje umirilo in spet, če ne bi testa delala, do 7.tedna sploh ne bi vedela, da sem user posted image , ker potem so se šele začele slabosti in bolečine v križu.
Kar se tiče krčev, mene tudi zateguje in v prvi user posted image  sem bila ful prestrašena dokler me G ni pomirila, da je to normalno, ker se maternica razteza.
Ja, kile gredo same dol, če dojiš. Meni se ni bilo treba kaj posebej trudit. Če ne bi imela take zaloge, bi me pol zmanjkalo, tako me je mali izcuzal user posted image .

Toliko mojih izkušenj, bodo pa še druge punce povedale. Itak vidim, da je tukaj kar veliko že mamic user posted image .

pozdravčki user posted image

(odgovor članu anckica)
Neposredna povezava do sporočila: 182
7.2.2012 9:23:53   
čiba
Dobro jutro oz. že kar dober danuser posted image

anckica (vedno te preimenujem v ankicouser posted image ): mene v 1user posted image nikoli niso bolele prsi in je bilo vse ok, zdaj temu sploh ne posvečam pozornosti. Enkrat me kaj špika, enkrat se počutim ko rožica, enkrat me potem bolijo prsi, pa enkrat mi ni nič - nobenih znakov...

mmojka: super, da si kilažo spravila nazaj, jaz je nisem, zato toliko bolj zdaj paničarimuser posted image

Abrakadabra: jaz sem super, ti?user posted image

< Sporočilo je popravil čiba -- 7.2.2012 9:24:33 >

(odgovor članu anckica)
Neposredna povezava do sporočila: 183
7.2.2012 9:47:24   
Abrakadabra
Jaz sem tudi fajnuser posted image

Moji znaki so še prisotni, slabost je itak aktualna po malem čez dan. Prsa še vedno napeta, velika, špikanje tudi spodaj na vsake toliko....Ne vem pa, oz.se ne spomnim, kako je bilo v prejšnjih nos.

(odgovor članu čiba)
Neposredna povezava do sporočila: 184
7.2.2012 9:58:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mmojka
Ja, kile gredo same dol, če dojiš.

Po mojih izkušnjah je to bolj lari fari. Jaz nisem dojila ker ni šlo, pa sem kg zelo hitro zgubila, se mi zdi da v manj kot enem mesecu. Ok, je pa tudi res, da sem se takrat tudi ogromno sekirala ker nisem mogla dojit in je šlo na račun tega tudi zelo hitro dol.

Drugače me pa v prvo prsi niso čisto nič bolele in tudi drugih znakov do kakega 8. tedna nisem imela. Zdaj mi je pa že skos po malem slabo pa bradavice imam na dotik malo občutljive. To je pa to.

dr. Knowitall

(odgovor članu mmojka)
  Neposredna povezava do sporočila: 185
7.2.2012 10:12:23   
Abrakadabra
Meni je pa dojenje pomagalo, sem bila vsa presušena, ker je tako pil, jaz pa nisem ful jedla.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 186
7.2.2012 10:30:21   
johanna
blagor vam. men je sicer v prejšnji porodniški uspel pošteno shujšat in sem imela -4kg kot pred zanositvijo. ful mi je blo fajn in sem bila še sama seb všeč user posted image shujšala sem pa zaradi alergij, ki jih je imel mali. pomoje drgač sploh nebi tok, čeprav sem ga polno dojila in to do 15 meseca

Neposredna povezava do sporočila: 187
7.2.2012 10:30:53   
čiba
Kile in dojenje: jaz sem polno dojila, pa kilaža ni šla dol, tako, da... Kaj pa vem, no. Mogoče sem še vseeno preveč jedlauser posted image

Boste vprašale za spol?

Neposredna povezava do sporočila: 188
7.2.2012 11:09:31   
anckica
Hvala punce za odgovore user posted image

čiba- jst sem bila prepričana da za spol ne bom spraševala, ampak ko vidim mojga user posted image kako je ves navdušen in komaj čaka da prijoka na svet najin mali FANTEK, sem se pa odločila da bova vprašala, da ga psihično pripravim če bo punčka user posted image Sej bo imel oba rad, ampak on bi se rad igral lego kocke s fantkom ker jih je sam tako oboževal, pa sem mu rekla da lahko da mu sploh ne bojo všeč lego kocke ali pa da se lahko igra tudi s punčko to, pa je samo reku:'' Ni važno kaj je, važno je da bo fant zdrav'' user posted image user posted image user posted image Jst sem umrla od smeha!

(odgovor članu čiba)
Neposredna povezava do sporočila: 189
7.2.2012 11:56:36   
mamica^2
po eni strani bi rada, da ostane presenečenje do konca.
Da bom lahko brez slabe vesti odgovarjala, da ne vem kakšnega spola bo.
Tudi nimam preference - saj imam oboje že doma user posted image

mogoče se pa kateri nasmehne sreča pa bo G našel 2 srčka ;)

(odgovor članu anckica)
Neposredna povezava do sporočila: 190
7.2.2012 12:08:10   
čiba
anckica: tako je bilo pri mojem v 1user posted image : samo, da bo fant zdrav in je fantek in je zdrav (tok-tok). Zdaj pa jaz niti pod razno nočem vedeti kaj bova imela, pa moj pritiska name, pa, da ne bova nobenemu povedala itd. My ass! Vsi bodo vedeli. Bomo videli kdo bo komu popustil. Saj priznam, da sem radovedna, ampak reeees bi rada izvedela šele, ko priveka na svet.

mamica: joj, mislim, da bi me kap, da mi reče, da vidi 2 user posted image user posted image user posted image user posted image

johanna: super za tako dolgo dojenjeuser posted image

(odgovor članu mamica^2)
Neposredna povezava do sporočila: 191
7.2.2012 12:14:24   
mamica^2
čiba... tako nekako je potekal takrat moj prvi pregled...
se slečem,grem na tisto mizo... in G reče: no pa poglejva. mogoče so pa dvojčki...
in potem gledava tisti UZ. ja ni hudič da sta bla 2 hahaha
sem misnla da me bo kap kar takoj tam na mestu.

(odgovor članu čiba)
Neposredna povezava do sporočila: 192
7.2.2012 12:24:16   
Abrakadabra
Mamica, nisem vedla, da imaš parček, ful lepo. Saj ne vem, a si kaj pravila, samo jaz sem imela kar v glavi, da imaš dva fantkauser posted image   Pa se je to čisto naravno naredilo?

Jaz mislim, da bom vprašala za spol, ker sem bolj firbčne narave in ne vem, če bom lahko čakala 9 mes. Mi je pa lepo tudi, če je presenečenje.

(odgovor članu mamica^2)
Neposredna povezava do sporočila: 193
7.2.2012 12:32:12   
mamica^2
ja ja parček. no...jemala sem klomifen ma je ratalo takoj. tko da pomoje sta tudi malo natur :)

Neposredna povezava do sporočila: 194
7.2.2012 12:41:30   
GregUr
živžaaav punceee! se vam opravičujem, ampak tele snežene dneve preživljam pod odejo s čajčkom, ker sem mela čez vikend mal vročine, hude glavobole ipd. in itak brez tabletov to zdravit, veste kako zgleda user posted image user posted image

in pa JA, če že ktera vpraša, SLIKIIICOOO MAAAM! user posted image user posted image user posted image uradno, potrjena user posted image sem user posted image user posted image sicer je danes zadnji dan petega tedna, ampak se vidi konkretna pika, G mi je rekla, da imam srečo, ker baje če bi imela prej neredne cikle, se še nebi nič vidlo. tko da user posted image
sem dobila vse možne napotnice za krvne preiskave, naslednji pregled pa mam 28.2. tko da drugače pa sem super.

kar se tiče kg pa tut mene mal skrbi kako bo tole, ker sem kar pogosto lačna, in tudi jem, ampak malo gledam da jem bolj kot ne zdravo, ampak... zdravo ne pomeni ravno nekalorično, pa še zdej ful mal športam... tko da... no, sam da bo user posted image zdrav.

uff, pa komi čakam da bojo mel u lidlu one športne modrce. dons sem OBOLEVALA k sm si ga mogla nataknt gor. ijoooj kaj boli... k bi me en špiku not z iglam... user posted image pa spet - no, sam da bo user posted image zdrav user posted image

držte se souser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 195
7.2.2012 12:42:05   
johanna
čiba ja men je bilo dojenje super. prve 3 tedne sem bila edino ful boga, ker sem imela tako vnete bredavice, da sem skupaj z malim jokala. on zato , ker je postal lačen, jst pa zato, ker sem vedla, da ga morem dojit. bolelo bolj kot porod. ko so se mi pa zacelile pa super. mleka sem imela za izvoz. 3krat skor mastitis, ampak sem pri prvem takoj poklicala ginekologa in mi je lepo razložu kako se ga moram rešiti brez antibiotikov in sem lepo furala. moj mali pa je bil itak ful odvisen oz zize, ker dude ni imel in je htel skos na meni viset. meni najlepši čas. komaj čakam da bo spet tako.

glede spola- sem tak firbec, da bi že najraje zdejle vedla. midva si želiva punčko, da bova imela par. če po fant, bom pa vsaj že vse imela in ne bo treba res nič kupovat, ker ima moj mali tok oblačil, da se ven ne vidimo. napovedano mi je bilo, da bo punčka. pa da vidimo, če so zadel user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 196
7.2.2012 12:44:53   
johanna
mene so prsa zdej 3 tedne noro bolela in to od ovulacije naprej. imam pa občutek, da je zdej 2 dni že mal bolš. sicer še boli, ampak ne več tok hudo. velikost pa, hhhmmmm lahk bi ble še mal večje user posted image user posted image

(odgovor članu johanna)
Neposredna povezava do sporočila: 197
7.2.2012 12:52:19   
mamica^2
tudi mene tako. so me bolele, vidi se da jih je nekaj več skup...zadnje dni pa bolijo vedno manj.
me pa v prvi nosečnosti niso čisto nič bolele.

(odgovor članu johanna)
Neposredna povezava do sporočila: 198
7.2.2012 12:56:25   
Abrakadabra
GregUr, super za pregled. user posted image user posted image user posted image Je srček že bil ali je bilo še prezgodaj?  Pa čim prej se pozdravi!

(odgovor članu johanna)
Neposredna povezava do sporočila: 199
7.2.2012 12:57:50   
anckica
Gregur user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za slikico!!!! Super! To mi daje upanje da bom jst mogoče tudi kaj vidla v petek, čeprav bom šele 6 tednov noseča user posted image Samo jst sem tista ki ima neredne, samo a ni to vseeno če veš kdaj je bila ovulacija?

johanna to si moram pa zapomnit da tebe potem vprašam če se bo slučajno hotel narest mastitis, da mi poveš kako to preprečit user posted image
Jst imam že od nekdaj občutek da bo prvi otroček punčka, zdej pa da vidimo če se to uresniči user posted image

(odgovor članu johanna)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?