mmojka
|
Anckica z mojimi znaki je trenutno tako, da če ne bi zadnjič testa naredila, ko mi je bilo res slabo, zdaj ne bi vedela, da sem noseča. Lahko rečem, da imam znake, ki izgledajo kot PMS. Mislim, da je to v redu. Prsa me še vedno bolijo, malo večje so tudi, ni pa tako kot je bilo pred vikendom, ker takrat sem modrček dol dala in sem mislila, da bom umrla, kaj šele, da bi skakala ali pa po stopnicah hodila. Če se spominjam prve , ko nama je ratalo super hitro (tako kot zdaj vama, hehe)... takrat sem delala test šele na 45. dan, ker sploh nisem pomislila, da sem noseča (imela PCO in neredne cikluse). Je bilo tako, da se spomnim ful močnega PMS, ko sem mislila, da se bo vlila. No, pa se ni Se je pa potem stanje umirilo in spet, če ne bi testa delala, do 7.tedna sploh ne bi vedela, da sem , ker potem so se šele začele slabosti in bolečine v križu. Kar se tiče krčev, mene tudi zateguje in v prvi sem bila ful prestrašena dokler me G ni pomirila, da je to normalno, ker se maternica razteza. Ja, kile gredo same dol, če dojiš. Meni se ni bilo treba kaj posebej trudit. Če ne bi imela take zaloge, bi me pol zmanjkalo, tako me je mali izcuzal . Toliko mojih izkušenj, bodo pa še druge punce povedale. Itak vidim, da je tukaj kar veliko že mamic . pozdravčki
|