Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 27.1.2012 10:03:07
|
|
|
|
Katte
|
Bravo, Janchek81 ! Mali Maši in celi vaši družinici želim le najlepše.
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 27.1.2012 10:04:26
|
|
|
|
Katte
|
Seznam nezaželenih
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 27.1.2012 19:15:39
|
|
|
|
SamoTi
|
Pozdravljene moje soborke!!! Vsake toliko malo pogledam k vam, da vidim, če je kaj novega... Vidim, da imamo novo nosečko, čestitam dspela . Čestitke tudi Janchek81 !! Pri meni nosečnost lepo napreduje, sem že v 14. tednu.. Za mano je NS, rezultati so v redu tako, da sedaj uživam v nosečnosti koliko se da. Seveda pa že komaj čakam na naslednji pregled, saj ni lepšega občutka, kot takrat ko opazuješ kakšne vragolije počne dojenček v tebi... Res nepopisno!! za vse vas!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 27.1.2012 19:57:00
|
|
|
|
Jassika
|
janchek81 še iz moje strani čestitke vsem trem - utrujeni mamici, ponesnemu očku in najlepši deklici Maši Vse dobro družinici, veliko prespanih noči in predvsem zdravja. P.S. Večina čez najkasneje kako leto ali dve po porodu pozabi na tisto slabo
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 27.1.2012 21:38:25
|
|
|
|
dspela
|
janchek81, čestitke vsem trem! Maši pa eno veliko dobrodošlico!
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 30.1.2012 9:59:38
|
|
|
|
čebelica1984
|
janchek81 čestitam tale novica mi je polepšala ponedeljek, pa ful ful lepo ime sta izbrala
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 31.1.2012 21:46:19
|
|
|
|
witch
|
za malo Mašo želim ji vse dobro. Pa kar se da uživajte Pri meni se že tri dni pojavlja kar fajno špikanje v trebuhu, tisto, ki naznanja M. Joške so boleče, pojedla bi celega vola, res imam neverjeten apetit. Tak da skoraj upam napovedati, da bo ta mesec M prišla res hitro (glede na dolžino mojega cikla). Kako pa ste ostale? Jutri je nov mesec, upam, da bo prinesel več pozitivnih novic
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 1.2.2012 7:05:20
|
|
|
|
Katte
|
Pa je nov mesec. witch, če bo res prišla, je super vsaj to, da bo kratek cikel. In boš bližje svojemu cilju. No, mogoče pa vseeno sploh ne pride... Drugače pa tudi jaz že tako poznam svoje telo, da kar vem, kdaj prihaja. Ampak še vseeno vsakič upam, da kljub očitnim znakom za namesto nje zagledam .
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 1.2.2012 8:16:21
|
|
|
|
HeLenčica
|
Witch, navijam zate, res! Katte, tudi zate, seveda, nikoli ne veš
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 1.2.2012 14:20:27
|
|
|
|
čebelica1984
|
Moj dragi je bil včerja na pregledu, pa so mu rekli, da je na prvi pogled vse vredu, več bo pa vedu ko dobi izvide. Ne glede na to kakšni so izvidi mora iti še enkrat na pregled. Dobil je tudi že nov datum, konec marca ... 2 meseca, kje je še to?!?! Sicer upam, da bova prej zagledala + Držim pesti za vse
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 1.2.2012 16:19:21
|
|
|
|
Zewa
|
Joooj, nisem se javila že 100 let... Tako da na seznamu lahko popravite, da je ne pričakujem 9.2... Kako ste? Vidim, da je polno novih nosečnic in že polno novih mamic... ČESTITAM vsem! Zdej vas grem pa brat, da pridem na tekoče
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 1.2.2012 19:34:24
|
|
|
|
vesica
|
ojal punčke moje , kako gre ? Evo jaz se pripravlja na ju3 bi morala priti na obisk :( čeprou se strinjam z Katte da tudi jaz vem kdaj bomo dobila tudi če nebi vedela datuma ampak veseeno upam pa ja da je nebo :) Katte kakšna je situacija pri tebi? koliko časa je minilo od laparo ? držim močno pesti za tebe in vse na tej temi in čimveč to leto ...
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 2.2.2012 7:02:49
|
|
|
|
Katte
|
čebelica1984, dobro kaže za tvojega dragega. Čudno pa, da naročujejo brez razloga še na en pregled. Kako je pa preživel? vesica, upam, da se ti tokrat tvoje telo izneveri in sploh ne pride. Jaz sem zdaj v tretjem krogu od laparo, če je zadnji, izvem naslednjo sredo. Nobenih posebnih občutkov nimam zaenkrat, bomo videli.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 2.2.2012 11:42:39
|
|
|
|
witch
|
Katte obe imave še nekaj dni, tak da ne obpuati prehitro. Mene še kar zvija, joške bolijo, ampak M pa ni. Bomo videli. Po tistem mojem normalnem ciklu ima še 2 dni časa. čebelica za dragega. Ja pregled pa ponovijo vsaj enkrat tudi če so semenčeca ok. zewa tudi ti si že na čakanju? hihi to bo napet začetek meseca vesica pozitivno!! dokler je ni ne misli negativno. Ampak nas je res veliko zdaj v začetku meseca Pri nama pa je minilo že celo leto od prvega spermiorama in od tistega za mene strašenga stavka... napotnico za neplodnostno boste dobili. Prav prve dni v februarju se je to zgodilo. In upam, da si bom pa letošnji februar zapomnila pa kakšnih lepših novičkah. Drugače sem se pa jaz spet v študij vrgla. Da dokončam tiste grehe iz preteklosti. In končno diplomiram
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 2.2.2012 12:35:22
|
|
|
|
Katte
|
Seznam nezaželenih
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 2.2.2012 12:37:37
|
|
|
|
Katte
|
IZVIRNO SPOROČILO: witch Ja pregled pa ponovijo vsaj enkrat tudi če so semenčeca ok. Pri nama pa ni nihče nič rekel. Je pa moj dobil napotnico pri svojem zdravniku in ko sva šla po rezultate, jih je zdravnik samo komentiral in to je bilo to. Moja G me je vprašala, če je partner opravil spermiogram. Sem ji ga pokazala in to je bilo to. Po mojem bo moral ponoviti, če bo treba v postopek. Jaz pa dejansko še nisem v neplodnostni. G imam v bolnici in je kar sama naredila laparo, naprej pa ne vem, kako bo. Grem do nje maja, če ne bo do takrat uspelo. Upam, da me v tem primeru takoj pošlje naprej. Saj še nisem obupala nad naravno zanositvijo, ampak pripravljam se pa na vse. Ja, kar nekaj nas v kratkem pričakuje . Držim pesti za vse.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 2.2.2012 12:59:43
|
|
|
|
witch
|
Katte... mojemu so v neplodnostni ponavljali pregled. Imel je dva, čeprav je bil že prvi super. Tisti čisto prvi v navadni bolnici pa je bil porazen. Tak da so se mu v pol leta za več kot 100% izboljšala. Mene ni strah postopka, če mi je tako usojeno pa naj tako bo. Ampak mi pa ni vseeno, ker VEM da bo prej leto 2014 kot pa imam otroka. Ker to kako to oni delajo, kako čakaš je prav neverjetno. Imela sem preglede lansko leto junija. Naročili so me za naprej na branje izvidov komaj oktobra. Vse preglede pa sem opravila že avgusta. In zdaj če ne bo s klomifenom nič in grem nazaj aprila, da naredijo vse preglede in mi dajo datum branja izvidov je konec letošnjega leta. In če slučajno moram v postopek.... Čakanja me je strah. Nočem več čakati.
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 2.2.2012 15:57:58
|
|
|
|
vesica
|
No tako moja je prišla nimam kaj ... Bolj ko si mislim da bo že se mi zdi da počasi že obupujem in se bojim da že ni kaj v meni ali narobe zmenoj da nama ne uspe ker pri mojemu naj bi bil spremiogram več kot uredu , bomo videli zdaj čakam da mi da datum za naslednji pregled ali celo da se zmenimo za laparoskopijo,čakala sem pa 5 mesecev ker sem mislila da nama pa mogoče bo uspelo tudi brez tega. Daje se na szenamček za 29.2.2012 Katte in Witch se strinjam z Vama mene je tudi najbolj strah čakanja in da bom čakala celo večnost da se bom pomaknila kam ... Jaz sicer G imam tudi v boln. in lahko rečem da sem kar hitro dobila in kolmiffen tablete in narejeno histeroskopijo malce sem zdaj jaz zavlečevala s pregledi v upanju pa da ja bo pomagalo če se stem nebom toliko obremenjevala in dajala nevem več kaj naj sploh rečem,ker sem mi zdi da vse kar si sama rečem nima smisla... bomo videli KAR BO PAČ BO PA JA BOMO TUDI MI ENKRAT DOČAKALI .
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 2.2.2012 16:18:36
|
|
|
|
benji
|
Se oglašam po res dooolgem času. Vesica . Witch in Vesica, jaz sem ravno zaradi čakalnih vrst šla raje k Rešu. Sicer bo kar držalo, da zna imeti kakšno neumesno pripombo, ampak potem je na tebi kako sprejmeš. Če ne vzameš vse za hudo, potem gre. Sicer sem bila pri njem samo enkrat do sedaj, drugače sem pri hčerki. Zadeve potekajo hitro.... ne bom šla v detajle ampak samo za občutek, na prvem obisku sem dobila napotnico za HSG za naslednji dan . S hčerko sem zadovoljna, je pa tako, če ne sprašuješ izveš dosti manj kot če "stegneš jezik" . Verjetno je res, da je Reš bolj primeren za "manj problematične" pare, saj kot berem po parih neuspehih poskusih raje pošlje par še kam drugam,..no tam še nismo, tako da težko komentiram. Kakorkoli, mislim da če bi bili v LJ in MB tako zagreti in zorganizirani kot je on (v ambulanti je vsak dan že ob 5-ih, pa da ne bo pomote, kljub zgodnji uri je čisto "naspidiran" ) potem bi tudi tam stvari lahko potekale precej hitreje,..ampak ker je 5. v mesecu plača na TRRju v vsakem primeru razumem da se jim nikamor ne mudi . Kakorkoli, upam da vama bo to prihranjeno in se vama,..in seveda vsem ostalim čakajočim na , sreča čiprej nasmehne.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 2.2.2012 16:30:53
|
|
|
|
Katte
|
vesica - . Oh, ta hudič . Naj nas že enkrat neha sekirati...
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 2.2.2012 16:58:17
|
|
|
|
vesica
|
benji z mojim sva tudi rekla zdaj grem še enkrat tem mojemu G potem pa kam drugam ker kolikor poznam punce ki so imele iste težave so vse odsle kam drugam lj,mb ... Pri temu mojemu G pa nic dve minuti sem noter pa če ga nebi nic vprašala mi sploh nebi nic rekel... Bomo videli sproti kako pa kaj naprej ...
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 3.2.2012 8:39:48
|
|
|
|
Vivaldi
|
Punce, vsem en velik dobro se držite in ste totalne carice. Jaz pol stvari, ki jih pišete, ne razumem (in upam, da mi ne bo treba), ampak mi je jasno, da pri takih borkah nima bit kaj drugega, kakor na koncu, tako ali drugače! Navijam za vse sto na uro! Aja, za seznam, moj Datum ta mesec je 29.2. - bolj verjetno sicer začetek marca, ampak bomo potem o tem
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 3.2.2012 8:42:50
|
|
|
|
Katte
|
Seznam nezaželenih
< Sporočilo je popravil Katte -- 3.2.2012 8:43:51 >
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 3.2.2012 8:44:24
|
|
|
|
čebelica1984
|
Bil je pri Rešu in so mu rekli, da ne glede na izvid naredijo še en pregled čez 8 tednov. So mu pa naredili ultrazvok jajčkov. Izvide pa dobi po pošti (verjetno že danes), ko je bil tam so mu samo rekli, da je na prvi pogled vse vredu. To je bilo vse. Ko bo šel drugič mora prinesti še mojo napotnico in bom vse preglede opravila pri njih in naju bodo obravnavali kot celoto, tako so mi pojasnili po telefonu. Mu je pa že osebna zdravnica rekla, da naj kar pride še po eno napotnico in gre še kam na pregled, in da je čist običajno da pari ne vztrajajo pri istem zdravniku. vesica svetujem ti, da greš še kam po mnenje, ni ti treba zamenjati G če nočeš. Upam, da bomo kmalu VSE zagledale + HeLenčica je prva na seznamu, držim pesti
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 3.2.2012 9:13:13
|
|
|
|
witch
|
Moja M mislim da prihaja. Včeraj zvečer me je kar fajn začelo zvijati. Danes pa imam en brezvezen glavobol. Pa glih takrat ko bi se najbolj mogla učiti Javim kako bo. Lep dan punce
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.