Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Žensko ime, ki se ne konča na a 21.1.2012 23:52:28
|
|
|
|
trnuljčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: buškolinka IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica Več kot 5 črk, a brez a na koncu: Rebeka, Karmen. Tale pa kar ima a na koncu Ups
< Sporočilo je popravil trnuljčica -- 21.1.2012 23:54:40 >
|
|
|
|
RE: Žensko ime, ki se ne konča na a 22.1.2012 10:25:29
|
|
|
|
Klaudia
|
Hvala vsem za predloge. Imamo še do konca maja čas, da izberemo. Iščemo pa nekaj takega, da bi pasalo zraven Lia (starejša sestrica), zato krajše ime.
|
|
RE: Žensko ime, ki se ne konča na a 22.1.2012 10:34:36
|
|
|
|
skarabej
|
Ameli, Meli, Tori, Ane-Mari,...
|
|
|
|
RE: Žensko ime, ki se ne konča na a 22.1.2012 15:45:49
|
|
|
|
lotkla
|
Včeraj je bila pri meni v službi mamica, ki je imela dvojčici in ime jima je bilo Lia in Pia. Če se slučajno premisliš glede črke "a" na koncu. Sta bili pa zelo prisrčni in živahni.
|
|
|
|
RE: Žensko ime, ki se ne konča na a 22.1.2012 16:02:46
|
|
|
|
Tinca Malinca
|
Meni je najbolj všeč Rubi .
|
|
|
|
RE: Žensko ime, ki se ne konča na a 22.1.2012 18:18:12
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tinca Malinca Meni je najbolj všeč Rubi . poznam eno Rubi in je ful lušna
|
|
|
|
RE: Žensko ime, ki se ne konča na a 23.1.2012 11:08:50
|
|
|
|
sakuL
|
Iris, doris ally lin karin nives ester loti rubi beti mini lili teri
|
|
RE: Žensko ime, ki se ne konča na a 23.1.2012 16:52:08
|
|
|
|
ruby19
|
Alice, Elin, Linn, Malin A smem vprašat, kaj je vzrok za to, da izbirate med imeni, ki se ne končajo na črko a?
|
|
|
|
RE: Žensko ime, ki se ne konča na a 23.1.2012 17:05:25
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tinca Malinca Meni je najbolj všeč Rubi . Rubi je pa res tako luštno, nežno ime.
|
|
RE: Žensko ime, ki se ne konča na a 23.1.2012 21:36:38
|
|
|
|
Klaudia
|
IZVIRNO SPOROČILO: ruby19 A smem vprašat, kaj je vzrok za to, da izbirate med imeni, ki se ne končajo na črko a? Predvsem zato, ker se teh imen ne sklanja. Bi že pri prvi izbrala tako, če bi mislila na to. Lia žal vsi sklanjajo narobe in ji v čestitke pišejo Liji. Saj ni nič takega, samo meni gre grozno na živce...
|
|
RE: Žensko ime, ki se ne konča na a 23.1.2012 21:39:56
|
|
|
|
arabela*
|
Žanet
|
|
RE: Žensko ime, ki se ne konča na a 23.1.2012 21:42:20
|
|
|
|
arabela*
|
Alex
|
|
RE: Žensko ime, ki se ne konča na a 24.1.2012 13:36:51
|
|
|
|
ruby19
|
Klaudia, to te pa čist razumem. Tudi meni so všeč ime Lia, Lea itd. ampak sem pomislila na to, da potem ljudje res narobe sklanjajo in vrinejo noter j. Priznam, da bi tudi mene motilo.
|
|
|
|
RE: Žensko ime, ki se ne konča na a 24.1.2012 13:58:03
|
|
|
|
tosja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia Nekaj smo jih že našli, pa iščem še kakšne predloge. Pogoji so, do max. 5 črk. Ne sme se končati na črko a. Pa žensko seveda. npr. Ines, Iris, Ester, Kim, Lili... Nives, Lun, Mili
|
|
|
|
RE: Žensko ime, ki se ne konča na a 24.1.2012 14:02:52
|
|
|
|
tosja
|
dolores pomeni v španščini bolečina - se motim???
|
|
|
|
RE: Žensko ime, ki se ne konča na a 24.1.2012 14:21:10
|
|
|
|
uškinamama
|
Agnes, Mariah, Cleo,
|
|
RE: Žensko ime, ki se ne konča na a 24.1.2012 14:35:27
|
|
|
|
LittleSun
|
Žanet, Megi, Neli, Jessi, Karin
|
|
|
|
RE: Žensko ime, ki se ne konča na a 24.1.2012 16:51:13
|
|
|
|
enea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia IZVIRNO SPOROČILO: ruby19 A smem vprašat, kaj je vzrok za to, da izbirate med imeni, ki se ne končajo na črko a? Predvsem zato, ker se teh imen ne sklanja. Bi že pri prvi izbrala tako, če bi mislila na to. Lia žal vsi sklanjajo narobe in ji v čestitke pišejo Liji. Saj ni nič takega, samo meni gre grozno na živce... Jaz imam tudi ta problem pri moji prvi,,... Enea,.. in ja potem vsi napišejo Eneji, za Megi pa nisem še imela problemov,... zaenkrat,..
< Sporočilo je popravil enea -- 24.1.2012 16:52:29 >
|
|
|
|
RE: Žensko ime, ki se ne konča na a 24.1.2012 17:15:32
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tosja dolores pomeni v španščini bolečina - se motim??? ne motiš se.
|
|
|
|
RE: Žensko ime, ki se ne konča na a 24.1.2012 17:18:21
|
|
|
|
mateyka
|
mene osebno ne bi motilo, če bi imela ena pupa kratko in ena dolgo ime. če bi mi bili obe všeč in lepi, bi pač dala imena, ki so mi pri srcu. ronja ima vse tri iz "druge vreče potegnjene" Ronja, Lejla, Svit.
|
|
|
|
RE: Žensko ime, ki se ne konča na a 26.1.2012 14:09:52
|
|
|
|
Tinca Malinca
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka IZVIRNO SPOROČILO: Tinca Malinca Meni je najbolj všeč Rubi . poznam eno Rubi in je ful lušna Hehe, mi imamo eno doma ... ime ji več kot pristaja
|
|
|
|
RE: Žensko ime, ki se ne konča na a 27.1.2012 20:01:21
|
|
|
|
betty.ford
|
Tosja, tudi tvoje ime ni slabo. prosim, pomagaj mi, kaj pomeni, ker se mi ne da brskat
|
|
|
|
RE: Žensko ime, ki se ne konča na a 27.1.2012 20:15:45
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: betty.ford Tosja, tudi tvoje ime ni slabo. prosim, pomagaj mi, kaj pomeni, ker se mi ne da brskat http://www.behindthename.com/name/tosia
|
|
|
|
RE: Žensko ime, ki se ne konča na a 29.1.2012 15:24:26
|
|
|
|
betty.ford
|
hvala, Mateyka!
|
|
|
|
RE: Žensko ime, ki se ne konča na a 29.1.2012 17:34:21
|
|
|
|
MioBambino
|
- Žaklin
- Nives
- Agnes
- Astrid
- Desiree
- Dolores
- Lorelaj
- Nensi
- Pilar
- Vivien
- Žanet
- Rozemarie
Malo sem pobrskala po spominu, knjižici imen in telefonskem imeniku.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?