|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgustovke 2012
27.1.2012 7:34:32   
Claudia13
Crtek- moj je res panikuser posted image , ampak saj bo, še to opravim in mir, da bo on zadovoljenuser posted image

Mommy to be- jaz sem imela uro ob 14.40, ampak sem malce zamudila, ker je mali spal dalje, kot ponavadi in smo potem še babico zaposlili, da sva midva lahko v mihu opravila z NS user posted image

Čestitke tudi od mene za vse super dobo opravljene NSuser posted image , meni se še trebušček nič kaj ne pozna, imam pa tako ali tako nekaj kg preveč user posted image tudi prvič se zelo dolgo ni videlo nič, pa tudi zredila se nisem veliko, upam, da bo tudi tokrat tako. Čeprav je full razlika od prvič, prvič nisem imela nobenih slabosti, utrujenosti... zdaj pa mi kar naenkrat postane slabo, utrujena sem full, v trenutku mi nekaj zadiši, da bi pojedla in me potem čez 2 minuti mine do hrane...

Lep pozdravček user posted image

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 951
27.1.2012 8:06:44   
*mommy to be*
hehe... mali palček...user posted image glavno pa je da je z našimi sončki vse ok...user posted image
jaz pa sem imela uro 12.50 ampak sva bila z mojim malo hitra, pa sva bila prej na vrsti, da nisva čakala...
Crtek, zadnjič sem pozabila napisat, da mi pričakujemo user posted image , ker jaz nočem vprašat, mojega pa tako firbec matra, da sva sprejela kompromis, da bova verjetno na zadnjem ultrazvoku vprašala, do takrat pa je presenečenje... user posted image
Uživajte dekleta in se beremo user posted image

(odgovor članu Claudia13)
Neposredna povezava do sporočila: 952
27.1.2012 9:01:52   
crtek
user posted image

user posted image
PDP,
nick, starost, zaporedna user posted image , število user posted image doma, naslednji pregled, kraj, kraj poroda, pričakujemo:user posted image /user posted image /user posted image

konec julija, ampak spada k nam user posted image
*bobika*user posted image , 30, 2user posted image , 1user posted image , 23.2., Ce, ? , user posted image
printempsuser posted image , 26,1user posted image 0user posted image , 22.2., Lj, ?

1.8.
Peškauser posted image , 28, 1user posted image , 0user posted image , 1.2., ?, ?
srečkiuser posted image , 30, 2user posted image , 0user posted image , 27.2., Lj, ?
  princeska Tia, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?

2.8.
Bri.na, ?, ?user posted image , ?user posted image , 21.12., ?, ?
*mommy to be*user posted image , 22, 1user posted image , 0user posted image , 1.2., Mb, Mb , user posted image

3.8.
M_mojcauser posted image , 27, 2user posted image 1user posted image , 4.1., ?, ?
proximauser posted image , 34, 2user posted image , 1user posted image , 15.2., ?, ?
skarabej_79user posted image , 32, 1user posted image , 0user posted image , 17.2., Lj, ?

4.8.
_mala_ user posted image , 32, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?
Evita12user posted image , 29,1user posted image 0user posted image , 27.2.,
?, ?

5.8.
RedSonjauser posted image , 32, 1user posted image , 0user posted image , 16.12,
Lj, ?
Katekcopatekuser posted image , 28, 1user posted image , 0user posted image , 14.2.,
Ce, ?
Claudia13user posted image , 30, 2user posted image , 1user posted image , 13.2.,
Mb, Pt, user posted image

6.8.
Srcica001user posted image , 22, 1user posted image , 0user posted image , 16.12,
Kr, ?
Kratkolaska user posted image , 29, 1user posted image , 0user posted image , 9.2., Lj, ?

7.8.
naiauser posted image , 28, 2user posted image , 1user posted image 6.2.
Lj, ?, user posted image
Aria79user posted image , 32, 1user posted image , 0user posted image , 1.3.,
Iz, Iz
corisuser posted image , 27, 2user posted image , 1user posted image , 5.1.,
?, ?
jelena87user posted image , 24, 1user posted image , 0user posted image , 13.2.,
Lj, ?
julij user posted image , 23, 2user posted image , 1user posted image , 6.2.,
Lj, ?
Maja T. user posted image , ?, 2user posted image , 1user posted image , 3.2.,
Mb, ?

8.8.
zalenkauser posted image , 32, 3user posted image , 2user posted image 6.2.
Lj, ?
urssiuser posted image , ?, 2user posted image , 1user posted image 9.2.,
?, ?

9.8.
Doriauser posted image , 33, 4user posted image , 1user posted image , 27.2.,
?, ?
pikaa27user posted image , 27, 1user posted image , 0user posted image , 14.2.,
Pt, ?

10.8.

cebelica28, 30, 1user posted image , 0user posted image , 22.12,
Lj, ?
medicinka25, ?, 2 , 0 , ?,
?, ?

12.8.
  suzi1111user posted image , 27, 1user posted image , 0user posted image , 20.1.,
?, ?

14.8.
Pikab84, 27, 2user posted image , 1user posted image , 12.1., ?, ?
Crystalluser posted image , 27, 2user posted image , 1user posted image , 31.1.,
?, ?
*pupika*user posted image , ?, 3user posted image , 0user posted image , 31.1.,
?, ?

15.8.
piaa, 28, 2user posted image , ?user posted image , 10.1., ?, ?
tapetauser posted image , 26, 2user posted image , 1user posted image , 3.1., ?, ?
Tejči79, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?,
?, ?

16.8.
crtekuser posted image , 25, 1user posted image , 0user posted image , 16.2., Kras, Iz
vila_lila, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?
Tinca***user posted image , 34, 2user posted image , 1user posted image , 16.1.,
?, ?
activiauser posted image , 27, 2user posted image , 1user posted image , 2.2.,
?, ?

18.8.
leonoral, 25, 1user posted image , 0user posted image , 20.1., ?, ?
*pika*poka*user posted image , 27, 2user posted image , 1user posted image , 6.1.,
?, ?
Mojci1984user posted image , 27, 1user posted image , 0user posted image , 24.2., ?, ?

19.8.
tacanjauser posted image , 26, 1user posted image , 0user posted image , 21.2., Ve, ?

20.8.
Kratkauser posted image , 27, 2user posted image , 0user posted image , 10.2., ?, ?
moč81user posted image , 27, 3user posted image , 1user posted image , 14.2., ?, ?

22.8.
Minnie, 25, 1user posted image , 0user posted image , 10.1., ?, ?
Kaja2009user posted image , 28, 2user posted image , 1user posted image , 21.2., ?, ?,
hippyuser posted image , ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?

23.8.
Chihuahuauser posted image , 34, 2user posted image , 1user posted image , 13.3., ?, ?
Wish87user posted image , 24, 1user posted image , 0user posted image , 9.3., ?, ?

24.8.
mami 3muser posted image , ?, 3user posted image , 2user posted image , ?,
?, ?

25.8.
ninka80user posted image , 31, 3user posted image , 2user posted image , 14.2., ?, ?

26.8.
duda13user posted image , 21, 2user posted image , 0user posted image , ?., Lj, Lj
OrangeMoonuser posted image , 28, 1user posted image , 0user posted image , 17.2.,
?, ?

28.8.
zebr4user posted image , 29, 2user posted image , 0user posted image , 23.1.,
Ce, ?

30.8.
špica84user posted image , 27, 2user posted image , 1user posted image , 30.1.,
?, ?
Refresco , 39, 1user posted image , 0user posted image , ?,
?, ?
desiderauser posted image , ?, 2user posted image , 1user posted image , ?,
?, ?

31.8.
Mojarožica, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?,
?, ?

x.8.

82ribica, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?,
?, ?
am...mami bom, ?, 2user posted image , 0user posted image , 15.12.,
?, ?
Čokomankauser posted image , 28, 1user posted image , 0user posted image , ?,
?, ?
riba83user posted image , 28, 2user posted image , 1user posted image , 31.1.,
?, Mb, user posted image

NUHALNA SVETLINA:
januar:

Pikab84               3.1.
*bobika*              6.1. user posted image
srečki                16.1. user posted image
Kratkolaska       17.1. user posted image
printemps          19.1. user posted image
julij                     19.1. user posted image
Peška                 20.1. user posted image
proxima              20.1 user posted image
Evita12              20.1. user posted image
Aria79               23.1. user posted image
naia                   24.1. user posted image
zalenka             24.1. user posted image
skarabej_79     25.1. user posted image
*mommy to be* 25.1. user posted image
Claudia13          25.1.  user posted image
Maja T.               26.1.
_mala_               26.1. user posted image
RedSonja           27.1. user posted image
Srcica001        27.1.
urssi                 27.1.
jelena87           30.1.
riba83               31.1.
Doria    konec mesca

februar:

activia               1.2.
Tinca***           1.2.
medicinka25      2.2.
tapeta               6.2.
crtek                 6.2.
pikaa27             7.2.
Mojci1984         7.2.
hippy                  7.2.
*pika*poka*     9.2.
Chihuahua           9.2.
Kratka              10.2.
duda13            13.2.
moč81              13.2.
OrangeMoon     13.2.
tacanja             15.2.
špica84           17.2.
zebr4              17.2.
wish87            17.2.
ninka80          17.2.

MORFOLOGIJA PLODA:
marec:

proxima               26.3.

AMNIOCENTEZA:

Maja T.                  28.2.

NOSEČKE Z DVOJČKI :

SKUPAJ NAS JE :

64 user posted image

Z NAMI SO POT ZAČELE:

Zen-a 
user posted image
romare user posted image
*sanela* user posted image
katalejauser posted image
Svet user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net 
                                  - mama.si
-
nosečnica.si                               - babybook.si
-
noseča.com                            - pregnancy.org
-
bibaleze.si                                   - bambino.si
-
mojezdravje.si            - parrentsconnetct.com
-
pregnology                                                      
-
novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)  

NOSEČNOST PO TEDNIH

OTROŠKA IMENA

ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
-
dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)

-
Priznanje očetovstva

-
Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

< Sporočilo je popravil crtek -- 27.1.2012 9:13:13 >

Love doesn't make the world go round, but it makes the ride worthwile.

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 953
27.1.2012 9:11:54   
proxima
Heeeej nosečke, kako kaj na ta krasen sončni dan?

Čestitke vsem za uspešne NS. Mi smo se odločili, kljub bolj mejnem rezultatu 1:690, da je naš otroček zdrav in da je vse v redu!

Zanima me pa nekaj, a ima še katera težave z belkastim izcedkom... meni je ginekologinja priporočila VITAgyn peno in kremo, ampak skoraj nič ne pomaga, verjetno bo treba počasi na Canesten? Menda se ga lahko uporablja šele po prvih treh mesecih, mi smo pa ravno danes nastopili 14. tedenuser posted image .

Kako si pomagate druge pri tej težavi?

Uživajte v sončku in božajte zaobljene bušije!

Carpe diem!

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 954
27.1.2012 9:15:28   
crtek
dobro jutro!

čestitke za NS user posted image tako lepo je prebrat same lepe novice in tako sm vesela, ko lahko smeškote zravn datumou popam user posted image sm ratala prou maniak user posted image js mam pa še ceeeelih 9dni do NS user posted image koooooomaaaaaaj čakam! Komaj čakam, da bo tudi moj user posted image vidu malo bibo in seveda komaj čakam, da jo vidim spet tudi js, pa da slšim user posted image kako bije user posted image prou težko mi je čakat user posted image

js sm pa danes taaaaakooooo dobre volje user posted image kr smeje se mi, čeprav mi je blo prej slabo, pa mi ni pokvarlo razpoloženja user posted image po mojem bo zaradi sončka user posted image sm šla učiri laufat in sm bla taaaaakoooo vesela, da mi ne trebuh nič bolel (ki na začetku me je potem v maternici tako nadležno zbadalo in bolelo, da je blo prou neprijetno) in sm se pol počutla res super in sm bla čisto polna energije user posted image danes grem spet, se že veselim user posted image

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 955
27.1.2012 10:53:54   
srečki
Živ pupike,

evo, da se še jaz malo javim....sem na bolniški in mi ni prav nič ušeč (skoz ležim in si grem že pošteno na živce). user posted image user posted image user posted image za uspešno opravljene NS in vsem novim user posted image - dobrodošle. No tudi jaz sem včeraj spet sprobala AS in najdla srčka.

Kratka
zanimivo, da si našla srčka visoko gor, ker naj bi bil čist nizko....tako, da ti priporočam, da štej utripe, mora jih imeti okrog 160-170 na min. Lahko, da si svojga slišala.

Crtek pazi nase ker hodiš laufat, moja prijateljica je imela v 5 mesecu od teka lažne popadke. Pa ne mislim nič slabega, da ne bo nesporazuma. Uglavnem mirkaj se.

Lepo bodite, papa

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 956
27.1.2012 13:21:14   
crtek
srečki hvala za nasvet. Sej vem, da se ne smem forsirat, ma sm res že ful časa pred nosečnostjo hodila laufat in tudi G mi je rekla, da če pazim, da se ne preveč zadiham in da se ne forsiram, ni problema. Tko mi je mankalo, pa še sonček me je zvabu user posted image Sicer pa itak grem dooooosti bol na izi kot sm šla prej, tko malček tečem, pa hodim, pa tečem in spet hodin in to menjavam ceu čas, da se niti ne neki ful zadiham. Pač hodit se mi zdi prepočasi in pol malo kombiniram user posted image
Čene sm pa tudi js danes prvič našla in poslušala srčka in ne morem povedat kako je blo to lepo slišat user posted image In tudi js sm ga našla višje, kot sm pričakovala (skoraj na pol poti do popka in malo bolj desno) pa sm štela utripe v primerjavi z mojimi in so bli 100% od moje mini bibe, kr moji utripi so bli doooosti počasnejši user posted image sm se skori stopila in zdej koooooomaaaaaaj čakam, da pride moj user posted image zvečir iz službe, da ga dam še njemu za poslušat user posted image sama sebi se zdim smešna, ma sm čisto u devetih nebesih, ki sm mojo mini bibo slišala user posted image

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 957
27.1.2012 14:11:46   
srečki
user posted image user posted image user posted image user posted image crtek za poslušanje user posted image . Jaz sem malo prej tudi šla spet poslušat in sem čisto divja, tako kot ti :) Res je krasen občutek. No pri meni je čisto nizko in malo v levo.

Punce si že kaj ogledujete vozičke po netu? Jaz sem si že izbrala dva, sta si zelo podobna tako da enega od teh sigurno kupim. Joolz day ali iCandy, oba sta mi ful všeč :) komaj čakam, da bo maj-junij k bom začela nabavljati vse za otroško sobico.

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 958
27.1.2012 14:29:22   
Maja T.
Pozdravljene user posted image ,

hitro poročilo od včerajšnje NS, vse je ok user posted image user posted image user posted image , sem full vesela, na AC vseeno grem zaradi let, se pa je nosna kost lepo videla, NS 1,3 mm, user posted image sva slišala, prekrasno bitjece, ki je poskakovalo in mahalo v trebuščku. G. se dozdeva, da bi lahko bila user posted image , samo ni čisto prepričana, naj bo zaenkrat user posted image , če bo sprememba javim.

user posted image user posted image user posted image za vse uspešne NS.

Čim hitreje naj minejo slabosti user posted image user posted image user posted image user posted image .

Lep vikend vam želim, dosti sprehodov, se tipkamo v pon. user posted image , šibam po mojo žabo babo v vrtec .

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 959
27.1.2012 16:19:37   
crtek
srečki...vozički: js jih gledam od kadar sm zagledala pozitiven test user posted image in zdej mam 2 favorita: hane muum matrix ali trider matrix...razlika je v tem, da prvi ma spredaj dve manjši kolesi, drugi pa je trikolesnik... in zdej mam interno debato kaj bi rajši. Sm pa oba že vidla in sta za dol past...mogoče mi je sicer prvi (muum) bolj všeč ko trider...morem še videt kaj bo moj reku user posted image
in sobica: js mam že u detajle izdelan načrt točno kaj bo kje, kako bi, kakšne barve, skratka VSE! In tudi js komaj čakam, da bo pomlad, da se lahko lotim pleskanja in urejanja user posted image sej bi se že zdej, pa je malo premrzlo in se barve nebi lih najlepše sušile se mi zdi user posted image je pa moj user posted image pravi srček, ki me pri obnovi ful podpira in pravi, da naj se kr lotim, ko se mi zdi, ker lažje bom zdej štimala, ko pol s trebuhom do brade user posted image res komaj čakam se lotit

Maja T. čestitke za NS in user posted image user posted image   tudi js komaj čakam NS, da prašam kaj čakamo user posted image

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 960
27.1.2012 20:27:48   
Srcica001
Evo punce da se vam se jaz javim!!!!! Sem danes mela NS. ?... Ce bi se temu tako reklo. NS je1,8mm kar je G rekel da je dobro. . . . Pikica je velika 6cm. Tveganja mi ni izracunal tak da mi tut ni blo treba nic placat za nuhalno user posted image
Mala pikica je brcala kot norauser posted image user posted image user posted image . . .spol pa se se ni videl oz mali se ni hotel nikakor tko obrnituser posted image

Crtek. . . . . . .rok pa mi je prestavil na 31.7. . . . . . A bom na forumu ostala kar pri vas user posted image user posted image user posted image

A katera noi posteljico spredaj. . tako mi v materinski piseuser posted image

Bozat busije

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 961
28.1.2012 7:55:03   
crtek
user posted image

user posted image
PDP,
nick, starost, zaporedna user posted image , število user posted image doma, naslednji pregled, kraj, kraj poroda, pričakujemo:user posted image /user posted image /user posted image

konec julija, ampak spada k nam user posted image
*bobika*user posted image , 30, 2user posted image , 1user posted image , 23.2., Ce, ? , user posted image
printempsuser posted image , 26,1user posted image 0user posted image , 22.2., Lj, ?
Srcica001user posted image , 22, 1user posted image , 0user posted image , 16.12, Kr, ?

1.8.
Peškauser posted image , 28, 1user posted image , 0user posted image , 1.2., ?, ?
srečkiuser posted image , 30, 2user posted image , 0user posted image , 27.2., Lj, ?
  princeska Tia, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?

2.8.
Bri.na, ?, ?user posted image , ?user posted image , 21.12., ?, ?
*mommy to be*user posted image , 22, 1user posted image , 0user posted image , 1.2., Mb, Mb , user posted image

3.8.
M_mojcauser posted image , 27, 2user posted image 1user posted image , 4.1., ?, ?
proximauser posted image , 34, 2user posted image , 1user posted image , 15.2., ?, ?
skarabej_79user posted image , 32, 1user posted image , 0user posted image , 17.2., Lj, ?

4.8.
_mala_ user posted image , 32, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?
Evita12user posted image , 29,1user posted image 0user posted image , 27.2.,
?, ?

5.8.
RedSonjauser posted image , 32, 1user posted image , 0user posted image , 16.12,
Lj, ?
Katekcopatekuser posted image , 28, 1user posted image , 0user posted image , 14.2.,
Ce, ?
Claudia13user posted image , 30, 2user posted image , 1user posted image , 13.2.,
Mb, Pt, user posted image

6.8.
Kratkolaska user posted image , 29, 1user posted image , 0user posted image , 9.2., Lj, ?

7.8.
naiauser posted image , 28, 2user posted image , 1user posted image 6.2.
Lj, ?, user posted image
Aria79user posted image , 32, 1user posted image , 0user posted image , 1.3.,
Iz, Iz
corisuser posted image , 27, 2user posted image , 1user posted image , 5.1.,
?, ?
jelena87user posted image , 24, 1user posted image , 0user posted image , 13.2.,
Lj, ?
julij user posted image , 23, 2user posted image , 1user posted image , 6.2.,
Lj, ?
Maja T. user posted image , ?, 2user posted image , 1user posted image , 3.2.,
Mb, ?, user posted image

8.8.
zalenkauser posted image , 32, 3user posted image , 2user posted image 6.2.
Lj, ?
urssiuser posted image , ?, 2user posted image , 1user posted image 9.2.,
?, ?

9.8.
Doriauser posted image , 33, 4user posted image , 1user posted image , 27.2.,
?, ?
pikaa27user posted image , 27, 1user posted image , 0user posted image , 14.2.,
Pt, ?

10.8.

cebelica28, 30, 1user posted image , 0user posted image , 22.12,
Lj, ?
medicinka25, ?, 2 , 0 , ?,
?, ?

12.8.
  suzi1111user posted image , 27, 1user posted image , 0user posted image , 20.1.,
?, ?

14.8.
Pikab84, 27, 2user posted image , 1user posted image , 12.1., ?, ?
Crystalluser posted image , 27, 2user posted image , 1user posted image , 31.1.,
?, ?
*pupika*user posted image , ?, 3user posted image , 0user posted image , 31.1.,
?, ?

15.8.
piaa, 28, 2user posted image , ?user posted image , 10.1., ?, ?
tapetauser posted image , 26, 2user posted image , 1user posted image , 3.1., ?, ?
Tejči79, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?,
?, ?

16.8.
crtekuser posted image , 25, 1user posted image , 0user posted image , 16.2., Kras, Iz
vila_lila, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?
Tinca***user posted image , 34, 2user posted image , 1user posted image , 16.1.,
?, ?
activiauser posted image , 27, 2user posted image , 1user posted image , 2.2.,
?, ?

18.8.
leonoral, 25, 1user posted image , 0user posted image , 20.1., ?, ?
*pika*poka*user posted image , 27, 2user posted image , 1user posted image , 6.1.,
?, ?
Mojci1984user posted image , 27, 1user posted image , 0user posted image , 24.2., ?, ?

19.8.
tacanjauser posted image , 26, 1user posted image , 0user posted image , 21.2., Ve, ?

20.8.
Kratkauser posted image , 27, 2user posted image , 0user posted image , 10.2., ?, ?
moč81user posted image , 27, 3user posted image , 1user posted image , 14.2., ?, ?

22.8.
Minnie, 25, 1user posted image , 0user posted image , 10.1., ?, ?
Kaja2009user posted image , 28, 2user posted image , 1user posted image , 21.2., ?, ?,
hippyuser posted image , ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?

23.8.
Chihuahuauser posted image , 34, 2user posted image , 1user posted image , 13.3., ?, ?
Wish87user posted image , 24, 1user posted image , 0user posted image , 9.3., ?, ?

24.8.
mami 3muser posted image , ?, 3user posted image , 2user posted image , ?,
?, ?

25.8.
ninka80user posted image , 31, 3user posted image , 2user posted image , 14.2., ?, ?

26.8.
duda13user posted image , 21, 2user posted image , 0user posted image , ?., Lj, Lj
OrangeMoonuser posted image , 28, 1user posted image , 0user posted image , 17.2.,
?, ?

28.8.
zebr4user posted image , 29, 2user posted image , 0user posted image , 23.1.,
Ce, ?

30.8.
špica84user posted image , 27, 2user posted image , 1user posted image , 30.1.,
?, ?
Refresco , 39, 1user posted image , 0user posted image , ?,
?, ?
desiderauser posted image , ?, 2user posted image , 1user posted image , ?,
?, ?

31.8.
Mojarožica, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?,
?, ?

x.8.

82ribica, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?,
?, ?
am...mami bom, ?, 2user posted image , 0user posted image , 15.12.,
?, ?
Čokomankauser posted image , 28, 1user posted image , 0user posted image , ?,
?, ?
riba83user posted image , 28, 2user posted image , 1user posted image , 31.1.,
?, Mb, user posted image

NUHALNA SVETLINA:
januar:

Pikab84               3.1.
*bobika*              6.1. user posted image
srečki                16.1. user posted image
Kratkolaska       17.1. user posted image
printemps          19.1. user posted image
julij                     19.1. user posted image
Peška                 20.1. user posted image
proxima              20.1 user posted image
Evita12              20.1. user posted image
Aria79               23.1. user posted image
naia                   24.1. user posted image
zalenka             24.1. user posted image
skarabej_79     25.1. user posted image
*mommy to be* 25.1. user posted image
Claudia13          25.1.  user posted image
Maja T.               26.1. user posted image
_mala_               26.1. user posted image
RedSonja           27.1. user posted image
Srcica001        27.1. user posted image
urssi                 27.1.
jelena87           30.1.
riba83               31.1.
Doria    konec mesca

februar:

activia               1.2.
Tinca***           1.2.
medicinka25      2.2.
tapeta               6.2.
crtek                 6.2.
pikaa27             7.2.
Mojci1984         7.2.
hippy                  7.2.
*pika*poka*     9.2.
Chihuahua           9.2.
Kratka              10.2.
duda13            13.2.
moč81              13.2.
OrangeMoon     13.2.
tacanja             15.2.
špica84           17.2.
zebr4              17.2.
wish87            17.2.
ninka80          17.2.

MORFOLOGIJA PLODA:
marec:

proxima               26.3.

AMNIOCENTEZA:

Maja T.                  28.2.

NOSEČKE Z DVOJČKI :

SKUPAJ NAS JE :

64 user posted image

Z NAMI SO POT ZAČELE:

Zen-a 
user posted image
romare user posted image
*sanela* user posted image
katalejauser posted image
Svet user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net 
                                  - mama.si
-
nosečnica.si                               - babybook.si
-
noseča.com                            - pregnancy.org
-
bibaleze.si                                   - bambino.si
-
mojezdravje.si            - parrentsconnetct.com
-
pregnology                                                      
-
novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)  

NOSEČNOST PO TEDNIH

OTROŠKA IMENA

ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
-
dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)

-
Priznanje očetovstva

-
Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 962
28.1.2012 7:57:42   
crtek
jutro!

Srcica001 čestitke za NS user posted image kako pa to, da ti ni račinal tveganja? Kaj zaradi tvoje starosti? Sporoči datum naslednjega pregleda, da popravim na seznamčku, da ne bo tm 16.12. user posted image

js vas pa samo na hitro pozdravljam. Uživajte sončen dan user posted image

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 963
28.1.2012 11:31:58   
Srcica001
Crtek. . . . Kolikor vem je ta nuhalna samo informativni izracun tveganja za downov sindrom. Rekel mi je tudi da nekatere zenske z NS 1:600 rodijo zdravega otroka ena z NS 1: 15000 pa ne. Zanj je to le stevilka. .pa seveda obiranje denarja.Vglavnem pregledal mi je vse. Koliko je velika pikica, ali ima nosno kost, zmeril nuhalno svetlino, samo tistega listka ko gor pise tveganje mi ni dal. Njemu je na monitorju izracunalo tveganje a mi ga ni pokazal. Je takoj rekel da je procentualno super.:-) :-) :-) in zato ker mi ni dal tistga lista mi ni bilo treba placati. .pregled pa je biu popoln. Vem da vam je nekaterim cudno da mi ni izracunal, vendar mu zaupam saj je specialist in bi me ze ob sumu da je nekaj narobe poslal na pregled. tako je resil tudi mojo mami ki je imela rakave ciste na maternici. On je bil edini ki ji je rekel gospa najboljse da greste na operacijo, odlocitev je pa vasa. :-) :-)

Punce. . . . . mam pa se eno vprasanje. . . . a katera nosi posteljico spredaj????? A je res da ce jo imas spredaj da si potem kot balon? Tako sem slisala. Ce ima katera izkisnje naj mi pove :-) :-) :-)

Crtek nasledni pregled imam pa 2.2 ko grem v posvetovalnico:-)

Bozat busije da bojo pridno rastli

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 964
28.1.2012 14:58:03   
srečki
srcica001ne zameri ampak meni je to full čudn oz. prvič slišim kaj takega. No sj bo vrjetno že OK, važno je da mu zaupaš. Zakaj greš pa v posvetovalnico in zakaj imaš že naslednji pregled 02.02. malo me bega?

(odgovor članu Srcica001)
Neposredna povezava do sporočila: 965
28.1.2012 16:34:08   
Srcica001
Srecki. . . . grem v posvetovalnico dat kri pa vodo pa se zvagat. Potem grem pa se do svojega ginekologa. Tako so mi na uz narocil. A ti mas kaj drugace? Ginekolog mi je pa rekel da ce hocem izracun tveganja za nuhalno pa se naj prijavim samoplacnisko in pac placam. Mislim da je imel samo dober dan pa mi pac ni racunal. Nevem kako imajo to pri nas v kranju :-) :-) :-)

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 966
28.1.2012 17:25:33   
zalenka

IZVIRNO SPOROČILO: Srcica001

Srecki. . . . grem v posvetovalnico dat kri pa vodo pa se zvagat. Potem grem pa se do svojega ginekologa. Tako so mi na uz narocil. A ti mas kaj drugace? Ginekolog mi je pa rekel da ce hocem izracun tveganja za nuhalno pa se naj prijavim samoplacnisko in pac placam. Mislim da je imel samo dober dan pa mi pac ni racunal. Nevem kako imajo to pri nas v kranju :-) :-) :-)

srcica jaz bi se na tvojemmestu čist enako odločila. pomoje da je kaka fora če ne računa, da mu ni treba napisat nuhalna pa mu ni treba računat al kej tazga.

midva sva šla na ns predvsem zato, da bi videla, eč je kaj res drastično hudo narobe. tako da recimo otroček itak nebi preživel nosečnosti ali bi živel le kak mesec. edino v tem primeru bi se odločila za splav. zaradi dawna pa ne. sploh pa če hočeš 100% potrditev moraš potem na amnio, ki pa se dela pozno in takrat moraš dejansko otroka rodit - mrtvega, ker ga prej ubijejo. tega pa jaz nisem zmožna naredit.

jaz se danes cajtam. včeraj zvečer me je napadla migrena in sem noč komaj pregurala. brez zdravil odležat migreno ni enostavno. danes sem do 14h več ali manj ležala, vsak premik mi je nabil pritisk in glavo skoraj razneslo. tako da vikend bolj na švoh. pa še danes ko ima ravno moj rd.

Neposredna povezava do sporočila: 967
28.1.2012 17:28:50   
moč81
Pozdravljene,user posted image . Čestitke vsem za opravljeno NS! Meni se tak dnevi vlečejo,...jo,kje je 13.2. :-( Pa še zbolela sem, iz nosa teče ko da bi kdo plačal,solze tut kr tečejo, nos zabasan,vročina ,...enkrat je pol je ni,... naj gre vse nekam,...
Crtek,...sem na seznamčku opazla manjšo nepravilnost pri meni,...hvala za "nizka"leta,vendar sem pred kratkim dopolnila 31let.
VSE ČESTITKE za seznam!!!
Ja,nič grem nos pucat,...lep vikend vam želim,...!

Neposredna povezava do sporočila: 968
28.1.2012 18:19:29   
Mojci1984
Ojla punce,
user posted image vsem za dobre rezultate na NS, jaz že komaj čakam in upam, da bo vse okuser posted image pa res bi blo fino, če bi se vidlo spoluser posted image
zalenka in moč81, držim pesti, da se čimprej pocajtata... res je bedno ko se človek slabo počuti, pa če ne delaš druzga kot sam ležiš ti še hitr grejo kakšne neumnosti po glavi... vsaj pri meni je blo zadnji mesec tko... skoz slabosti, bruhanje, hematom in skoz panika a bo vse ok al ne...
Včeraj sem dobila odgovor komisije, bolniško so mi podaljšali za en mesec. Se pa ta teden kolkr tok ok počutim in res upam, da bom do konca februarja že v redu in da bom šla lahko delat. Da bo šel vsaj čas hitreje naokoli in bo prej pomlad, pa pol poletje in seveda šoping za malo pikicouser posted image Na netu sm si že vse možno pogledala in že točno vem kaj bova kuplauser posted image , edino za voziček upam, da bi prišla še kakšna druga barva na tržišče, ker mi trenutno ni nobena všeč. Full bi mela črno bel voziček, pa sva se z mojim 99% odločla za jane slalom reverse pro, barve so mi pa vse grdeuser posted image
crtek tele kobacajoče bebike na seznamu so pa tok smešne, da so me ornk v smeh spravileuser posted image

(odgovor članu moč81)
Neposredna povezava do sporočila: 969
28.1.2012 21:08:57   
srečki
Srcica001 pr nas gre to malo drugače, kri damo v laboratoriju, vodo pa kar pri svoji G, tehta nas tudi G. Ja a ne delaš UZ pri svojem G? A tvoj G ti je rekel, da se prijaviš samoplačniško ali kdo? Malo me bega kdo ti je delal zdj na zadnje UZ oz. NS? Tvoj ali kakšen drug? No važn da je vse OK :)

Zalenka....saj na NS ne pokaže vsega, sorry ne mislim pametovati, ampak v moji prejšnji nosečnosti je bilo na NS vse krasno in otroček ni preživel do MF. NS predvsem pokaže tveganje za downov sindrom...no je res, da se vidi še marsikaj, ampak garantirati ti pa ne morejo, da boš donosila zdarvega in živega otročka. Drugače pa držim pesti, da te preneha glava bolet in seveda vse naj naj tvojemu dragemu.

moč81 držim pesti, da se čim prej pozdraviš.

Mojci1984
hm tudi jaz držim pesti, da ti čim prej minejo dnevi do NS in JA vse bo OK. Pa upam, da se hitro pozdraviš in da greš delat, vem kako je ko moraš biti skoz doma, jaz sem od torka doma in si grem že pošteno na živce.

No pri meni je pa tako, izpuščaji že zginjajo, srbi precej manj, v torek grem k zdarvniku in bomo vidli ali bom že čist pozdravljena ali bom še na bolniški - me ubija za znort. Imam občutek, da me vse boli že od ležanja. Ampak saj bo....punce kmalu bomo začele uživati v user posted image WIIIII.

Lepo bodite, nočka

(odgovor članu Mojci1984)
Neposredna povezava do sporočila: 970
28.1.2012 21:27:26   
*pupika*
IZVIRNO SPOROČILO: srečki

saj na NS ne pokaže vsega, sorry ne mislim pametovati, ampak v moji prejšnji nosečnosti je bilo na NS vse krasno in otroček ni preživel do MF. NS predvsem pokaže tveganje za downov sindrom...

Če ni preveč osebno, veš kakšen razlog je bil, da otroček ni preživel do MF?
Uhhh, jaz pa sem danes zakorakala v tretji mesec. JUHEJ! V torek imam pregled in dogovorili se bova z G, kdaj bom imela nuhalno ... Ko bi ve vedele kakooooooooooo komaj čakamuser posted image

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 971
28.1.2012 22:34:28   
Srcica001
Srecki. . . . UZ in NS mi je oboje delal moj ginekolog. . Za tisti izracun tveganja pa bi mogla placat oz it samoplacnisko k ginekologu k ma za to koncesijo. Sam glede na to da je moj ginekolog tak da te za vsako malenkost ko se mu nekej ne zdi vredu poslje na nadaljne preiskave, pa je zelo dober kar se tice mnenj za operacije. Tko da mu popolnoma zaupam:-) :-) :-) :-) :-) :-)

< Sporočilo je popravil Srcica001 -- 28.1.2012 22:39:38 >

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 972
29.1.2012 10:40:29   
srečki
* pupika * ne nažalost ne vemo....sicer je otroček šel na nadaljno analizo, ki pa na žalost ni bila opravljena in izvidov ni bilo :( zato je še tok bolj bedno in tok večji strah v tej nosečnosti. Me pa še čaka nekaj preiskav v marcu (sicer preventivno - ker ne vemo kaj je bilo narobe). Vse kar smo izvedeli je bilo to, da je bil fantek in da je izgledal fizično uredu....zaradi tega ena krava v KC pač ni opravila analize.

Srcica001 aha no vrjetno nisem dobro razumela zgoraj :) no samo da je vse Ok. Pa tvoj G nima licence za NS? Je pa čisto normalno, da mu zaupaš, tudi jaz svoji zaupam popolnoma zato je ne želim menjati in se vozim iz LJ v Velenje na preglede.

Punce uživajte :)

Neposredna povezava do sporočila: 973
29.1.2012 13:12:42   
Doria
Pozdravljene nosečke,
po nekaj časa sem se oglasila. Čestitke vsem za uspešne NS, jaz sem jo tudi imela 26.1. Tveganje za DS je 1:6700, samo sem zaradi starosti šla še na dvojni hormonski.

Debate zakaj na nuhalno....mislim, da je zalenka najbolje povedala, če bi bilo res kaj narobe, nezdružljivo z življenjem. Pa tudi zaradi Downa. Ravno toliko sem stara, da amnio ni zastonj. Če pa ti NS + DHT pokažeta tveganje manjše od 1:300, pa greš na amnio zastonj kljub starosti - mladosti. Saj ne da bi si želela, da se zgodi kaj takega...in da, NS oskrije samo navedene sindrome, ne pa tudi npr. avtizma in milijon drugih stvari....tudi amniocinteza ti ne odkrije vseh okvar. Zato menim, da ni noben dodatni pregled v nosečnosti zapravljanje denarja.

Tako da čakam rezultat DHT, samo nisem nič živčna. Videla sem moje bitjece, mahajoče, ns 1,6, nosno kost, vse organe, spol. Ne vem, kako je z vami, ampak zdaj pri drugem otroku nimam časa za vse te skrbi, ne morem na vse to misliti.

Darija Strah je ravno dovolj profesionalna, ne preosladna, ne preskromna z podatki; pregled je trajal 20 min, smo si pa sledile kot sardele v konzervi. Nimam pripomb; me je pa tudi vprašala, če pridem k njej na 3D, 4D, tam nekje okoli 24. tedna, pa to pri njej traja tudi 20 minut , tako mi je rekla - mislim, da bom šla 10 korakov naprej v Kalliste.

Se mi pa trebušček že pozna, tako da bo treba povedat v službi. Tudi spala bi non stopuser posted image
Lepo se imejte!

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 974
29.1.2012 15:15:11   
gorskarozica
Pozdravljene avgustovke, da se vam še sama pridružim na klepetu user posted image .
Rok imam 8.8, nuhalna je bila OK tako da sva si oddahnila. Tole bo najino 1 dete pri 30 letih. So me dali kar v bolniško, upam da mi ne bo preveč dolgčas user posted image Drugače bom pa hodila v Lj v ambulanto za rizično nosečnost zaradi mojih težav z zdravjem. Ima mogoče že katera izkušnje? Se mi je pa zdela dr. Voduškova na prvi pogled zelo prijazna in strokovna. Lepo se imejte in uživajte user posted image

(odgovor članu Doria)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?