Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: A pol je Janša zdaj? 26.1.2012 17:39:01
|
|
|
|
Kerensa*
|
Karneso, ja...
|
|
|
|
RE: A pol je Janša zdaj? 26.1.2012 17:40:41
|
|
|
|
Raho
|
Kdo je pa Karneso? opet neka nova na RR?
|
|
|
|
RE: A pol je Janša zdaj? 26.1.2012 17:45:05
|
|
|
|
Daschi
|
Raho, v eni kitajski trgovini, sicer ima malo oči postrani, ma je pa pravi.
|
|
RE: A pol je Janša zdaj? 26.1.2012 17:45:07
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: Daschi Al ni Janša zdaj naš rešitelj? Je.....jaz sem že križ iznad postelje zamenjala z njegovim portretom...... začela se je nova era.....po rešiteljevih besedah še ni bilo tako težkega obdobja za Slovenijo kot je napočilo z včerajšnjim dnem, ko so njegovi koalicijski kolegi njemu rekli usodni da....najprej bomo sicer malo trpeli, tako pravi on, da bomo kasneje lahko uživali sadove svojega trpljenja.....
|
|
|
|
RE: A pol je Janša zdaj? 26.1.2012 17:48:28
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana najprej bomo sicer malo trpeli, tako pravi on, da bomo kasneje lahko uživali sadove svojega trpljenja..... Pili lastno kri, ja. Čimprej ven iz te države.
|
|
|
|
RE: A pol je Janša zdaj? 26.1.2012 17:48:40
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: Daschi Al ni Janša zdaj naš rešitelj? Je.....jaz sem že križ iznad postelje zamenjala z njegovim portretom...... začela se je nova era.....po rešiteljevih besedah še ni bilo tako težkega obdobja za Slovenijo kot je napočilo z včerajšnjim dnem, ko so njegovi koalicijski kolegi njemu rekli usodni da....najprej bomo sicer malo trpeli, tako pravi on, da bomo kasneje lahko uživali sadove svojega trpljenja..... Došo mesija
|
|
|
|
RE: A pol je Janša zdaj? 26.1.2012 17:53:56
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: liliana najprej bomo sicer malo trpeli, tako pravi on, da bomo kasneje lahko uživali sadove svojega trpljenja..... Pili lastno kri, ja. Čimprej ven iz te države. greš spet v ameriko?
|
|
|
|
RE: A pol je Janša zdaj? 26.1.2012 17:55:08
|
|
|
|
Kerensa*
|
Spet? Kdaj pa sem že bila?
|
|
|
|
RE: A pol je Janša zdaj? 26.1.2012 17:55:30
|
|
|
|
StrawberrY
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: liliana najprej bomo sicer malo trpeli, tako pravi on, da bomo kasneje lahko uživali sadove svojega trpljenja..... Pili lastno kri, ja. Čimprej ven iz te države. greš spet v ameriko?
|
|
|
|
RE: A pol je Janša zdaj? 26.1.2012 17:56:42
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: Daschi Raho, v eni kitajski trgovini, sicer ima malo oči postrani, ma je pa pravi. Me sploh ne moti, očke gor al dol. A v BTC-ju?
|
|
|
|
RE: A pol je Janša zdaj? 26.1.2012 18:01:49
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Spet? Kdaj pa sem že bila? a nisi bila v nju jorku? se oproščam, če mam napak info.
|
|
|
|
RE: A pol je Janša zdaj? 26.1.2012 18:02:49
|
|
|
|
urška
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Zdej grem ven na mraz malo. Peljem dete drsat. nadrsal bomo pa itak vsi. ni važn kdo bo big boss.
|
|
|
|
RE: A pol je Janša zdaj? 26.1.2012 18:03:13
|
|
|
|
Kerensa*
|
Oproščeno. Saj nisi ti kriva, da so ti dali napačne informacije.
|
|
|
|
RE: A pol je Janša zdaj? 26.1.2012 18:04:36
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Oproščeno. Saj nisi ti kriva, da so ti dali napačne informacije. ja, a pa res nisi šla z gliserjem al čem čez atlantik?
|
|
|
|
RE: A pol je Janša zdaj? 26.1.2012 18:05:40
|
|
|
|
Kerensa*
|
Če je "slovenski zaliv" zate Atlantik, potem sem šla, ja. In to ne samo enkrat.
|
|
|
|
RE: A pol je Janša zdaj? 26.1.2012 18:07:53
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Če je "slovenski zaliv" zate Atlantik, potem sem šla, ja. In to ne samo enkrat. aja no, ok. ampak si bla v ameriki al nisi? pa to zdaj čist resno vprašam.
|
|
|
|
RE: A pol je Janša zdaj? 26.1.2012 18:14:56
|
|
|
|
Kerensa*
|
Saj sem ti pred nekaj minutami (in to ne prvič) napisala, da nisem bila.
|
|
|
|
RE: A pol je Janša zdaj? 26.1.2012 18:17:38
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Saj sem ti pred nekaj minutami (in to ne prvič) napisala, da nisem bila. aja, pol nisi. namen si pa imela, a ne? celo žvet it tja?
|
|
|
|
RE: A pol je Janša zdaj? 26.1.2012 18:20:06
|
|
|
|
Daschi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho IZVIRNO SPOROČILO: Daschi Raho, v eni kitajski trgovini, sicer ima malo oči postrani, ma je pa pravi. Me sploh ne moti, očke gor al dol. A v BTC-ju? Ja. Gregija pa nimajo več, je bil takoj pokupljen.
|
|
RE: A pol je Janša zdaj? 26.1.2012 18:20:34
|
|
|
|
Kerensa*
|
Še vedno ga imam. Samo s to razliko, da bo vmesna postaja Kanada.
|
|
|
|
RE: A pol je Janša zdaj? 26.1.2012 18:21:27
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Še vedno ga imam. Samo s to razliko, da bo vmesna postaja Kanada. aha. ok.
|
|
|
|
RE: A pol je Janša zdaj? 26.1.2012 18:38:21
|
|
|
|
josephine27
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Karneso, ja... sorry tako je če delaš 3 stvari hkrati
|
RE: A pol je Janša zdaj? 26.1.2012 19:16:23
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: Daschi IZVIRNO SPOROČILO: Raho IZVIRNO SPOROČILO: Daschi Raho, v eni kitajski trgovini, sicer ima malo oči postrani, ma je pa pravi. Me sploh ne moti, očke gor al dol. A v BTC-ju? Ja. Gregija pa nimajo več, je bil takoj pokupljen. Gregi je bojda sedaj bil totalni hit. Sem slišala, da je bila vrsta pred trgovino
|
|
|
|
RE: A pol je Janša zdaj? 26.1.2012 20:43:48
|
|
|
|
Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho IZVIRNO SPOROČILO: Daschi IZVIRNO SPOROČILO: Raho IZVIRNO SPOROČILO: Daschi Raho, v eni kitajski trgovini, sicer ima malo oči postrani, ma je pa pravi. Me sploh ne moti, očke gor al dol. A v BTC-ju? Ja. Gregija pa nimajo več, je bil takoj pokupljen. Gregi je bojda sedaj bil totalni hit. Sem slišala, da je bila vrsta pred trgovino So ga na pikado zalimal?
|
|
RE: A pol je Janša zdaj? 26.1.2012 20:58:02
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: liliana najprej bomo sicer malo trpeli, tako pravi on, da bomo kasneje lahko uživali sadove svojega trpljenja..... Pili lastno kri, ja. Čimprej ven iz te države. sej, glej kje sem..
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?