Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kdaj ste se ga nazadnje napile? 26.1.2012 10:31:47
|
|
|
|
Leela
|
češka...becherovka. ah spomini na študentska leta jaz ene 7 let nazaj s tequillo (hinavska pijača). Drugače pa že čutim par požirkov vina.
|
|
|
|
RE: Kdaj ste se ga nazadnje napile? 26.1.2012 10:51:46
|
|
|
|
Teyla
|
Še nikoli.
|
|
|
|
RE: Kdaj ste se ga nazadnje napile? 26.1.2012 14:45:09
|
|
|
|
Raho
|
Glede na to, da vse imate angelska krila in ste daleč najbolljše matere, fantastične voznice, prima gospodinje... In seveda ne date v usta alkohola, si ne prižgete čika in jeste samo doma kuhano hrano... BOM JAZ RAJE MOLČALA. Ker jaz pijem, kadim, jem v MCDonaldsu, vozim ko Fitipaldi, kuham in pospravljam bolj tako-tako, mama pa sem totalno zaj****, ker ne dovolim mojima krofekoma, da bi v življenju počela karkoli bi želela. Pa še rep in rogove zadnje čase komaj skrivam
|
|
|
|
RE: Kdaj ste se ga nazadnje napile? 26.1.2012 14:47:03
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho Glede na to, da vse imate angelska krila in ste daleč najbolljše matere, fantastične voznice, prima gospodinje... In seveda ne date v usta alkohola, si ne prižgete čika in jeste samo doma kuhano hrano... BOM JAZ RAJE MOLČALA. Ker jaz pijem, kadim, jem v MCDonaldsu, vozim ko Fitipaldi, kuham in pospravljam bolj tako-tako, mama pa sem totalno zaj****, ker ne dovolim mojima krofekoma, da bi v življenju počela karkoli bi želela. Pa še rep in rogove zadnje čase komaj skrivam
|
|
|
|
RE: Kdaj ste se ga nazadnje napile? 26.1.2012 14:59:20
|
|
|
|
skuštrana
|
Uh, tisto tapravo nazadnje preden sem zanosila z Lizo, to pomeni pred cca 8 leti Uh, bo treba malo ponovit Drugače sem pa letos za novo leto pila en tak dober domač liker (jagode in maline) njemsi, ma, boljše da ga nimam doma bi ga vsak dan malo šluknila ... J..ga Raho, še vedno si hujša od mene, jaz samo pijem, kadim in jem v Mc Donaldsu pa ne. Sem jih peljala enkrat pa so imeli takšne komentarje da me je bilo sram ( Arsen je rekel, ko je dobil tisti tiny mini hamburger če je to vmes noter palačinka , Liza pa mu je strokovno odgovorila da je to malo čuden čevap ).
|
|
RE: Kdaj ste se ga nazadnje napile? 26.1.2012 14:59:35
|
|
|
|
Kliki
|
Jest da sem se ga res napila da se ne spomnim vsega je bilo na novo leto2011. Sva bila z mojim doma in sva ene 7dl viskija spila poj pa se šampanc čez. Bruhala sem prvič v življenju po alkoholu, da o naslednjem dnevu ne govorim pa v službi sem mogla bit(delam s hrano) Še zdej i rata slabo ko se spomnim Viskija ne bom pila pomoje cev življenje več.
|
|
|
|
RE: Kdaj ste se ga nazadnje napile? 26.1.2012 16:55:57
|
|
|
|
Daschi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho Glede na to, da vse imate angelska krila in ste daleč najbolljše matere, fantastične voznice, prima gospodinje... In seveda ne date v usta alkohola, si ne prižgete čika in jeste samo doma kuhano hrano... BOM JAZ RAJE MOLČALA. Ker jaz pijem, kadim, jem v MCDonaldsu, vozim ko Fitipaldi, kuham in pospravljam bolj tako-tako, mama pa sem totalno zaj****, ker ne dovolim mojima krofekoma, da bi v življenju počela karkoli bi želela. Pa še rep in rogove zadnje čase komaj skrivam Upam, da nisi še kaj drugega mislila, da ne damo v usta. Me je že malo v želodcu zvilo.
|
|
RE: Kdaj ste se ga nazadnje napile? 26.1.2012 17:01:33
|
|
|
|
alda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho Glede na to, da vse imate angelska krila in ste daleč najbolljše matere, fantastične voznice, prima gospodinje... In seveda ne date v usta alkohola, si ne prižgete čika in jeste samo doma kuhano hrano... BOM JAZ RAJE MOLČALA. Ker jaz pijem, kadim, jem v MCDonaldsu, vozim ko Fitipaldi, kuham in pospravljam bolj tako-tako, mama pa sem totalno zaj****, ker ne dovolim mojima krofekoma, da bi v življenju počela karkoli bi želela. Pa še rep in rogove zadnje čase komaj skrivam in kje so pol moja angelska krila, ker Ne pijem in ne kadim?
|
|
RE: Kdaj ste se ga nazadnje napile? 26.1.2012 17:04:13
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho Glede na to, da vse imate angelska krila in ste daleč najbolljše matere, fantastične voznice, prima gospodinje... In seveda ne date v usta alkohola, si ne prižgete čika in jeste samo doma kuhano hrano... BOM JAZ RAJE MOLČALA. Ker jaz pijem, kadim, jem v MCDonaldsu, vozim ko Fitipaldi, kuham in pospravljam bolj tako-tako, mama pa sem totalno zaj****, ker ne dovolim mojima krofekoma, da bi v življenju počela karkoli bi želela. Pa še rep in rogove zadnje čase komaj skrivam Vse to in še smrketo imaš v avatarju. IQ mi je kar padel od hudega.
|
|
RE: Kdaj ste se ga nazadnje napile? 26.1.2012 17:08:48
|
|
|
|
Daschi
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: Raho Glede na to, da vse imate angelska krila in ste daleč najbolljše matere, fantastične voznice, prima gospodinje... In seveda ne date v usta alkohola, si ne prižgete čika in jeste samo doma kuhano hrano... BOM JAZ RAJE MOLČALA. Ker jaz pijem, kadim, jem v MCDonaldsu, vozim ko Fitipaldi, kuham in pospravljam bolj tako-tako, mama pa sem totalno zaj****, ker ne dovolim mojima krofekoma, da bi v življenju počela karkoli bi želela. Pa še rep in rogove zadnje čase komaj skrivam Vse to in še smrketo imaš v avatarju. IQ mi je kar padel od hudega. Kam ti je padel, sliši se nevarno.
|
|
RE: Kdaj ste se ga nazadnje napile? 26.1.2012 17:20:58
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: Raho Glede na to, da vse imate angelska krila in ste daleč najbolljše matere, fantastične voznice, prima gospodinje... In seveda ne date v usta alkohola, si ne prižgete čika in jeste samo doma kuhano hrano... BOM JAZ RAJE MOLČALA. Ker jaz pijem, kadim, jem v MCDonaldsu, vozim ko Fitipaldi, kuham in pospravljam bolj tako-tako, mama pa sem totalno zaj****, ker ne dovolim mojima krofekoma, da bi v življenju počela karkoli bi želela. Pa še rep in rogove zadnje čase komaj skrivam Vse to in še smrketo imaš v avatarju. IQ mi je kar padel od hudega. Če priznam, da mi včasih lastna krofeka gresta tako na keks, da bi najraje nekam pobegnila, ti bo tak itak padel na nulo
|
|
|
|
RE: Kdaj ste se ga nazadnje napile? 26.1.2012 17:21:39
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: Daschi IZVIRNO SPOROČILO: Raho Glede na to, da vse imate angelska krila in ste daleč najbolljše matere, fantastične voznice, prima gospodinje... In seveda ne date v usta alkohola, si ne prižgete čika in jeste samo doma kuhano hrano... BOM JAZ RAJE MOLČALA. Ker jaz pijem, kadim, jem v MCDonaldsu, vozim ko Fitipaldi, kuham in pospravljam bolj tako-tako, mama pa sem totalno zaj****, ker ne dovolim mojima krofekoma, da bi v življenju počela karkoli bi želela. Pa še rep in rogove zadnje čase komaj skrivam Upam, da nisi še kaj drugega mislila, da ne damo v usta. Me je že malo v želodcu zvilo. kak lahko vedno na nekaj grdega pomislite?
|
|
|
|
RE: Kdaj ste se ga nazadnje napile? 26.1.2012 17:24:40
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho IZVIRNO SPOROČILO: Daschi IZVIRNO SPOROČILO: Raho Glede na to, da vse imate angelska krila in ste daleč najbolljše matere, fantastične voznice, prima gospodinje... In seveda ne date v usta alkohola, si ne prižgete čika in jeste samo doma kuhano hrano... BOM JAZ RAJE MOLČALA. Ker jaz pijem, kadim, jem v MCDonaldsu, vozim ko Fitipaldi, kuham in pospravljam bolj tako-tako, mama pa sem totalno zaj****, ker ne dovolim mojima krofekoma, da bi v življenju počela karkoli bi želela. Pa še rep in rogove zadnje čase komaj skrivam Upam, da nisi še kaj drugega mislila, da ne damo v usta. Me je že malo v želodcu zvilo. kak lahko vedno na nekaj grdega pomislite? To je za tebe grdo? No jaz sem na nekaj lepega mislila.
|
|
|
|
RE: Kdaj ste se ga nazadnje napile? 26.1.2012 17:25:30
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: Raho IZVIRNO SPOROČILO: Daschi IZVIRNO SPOROČILO: Raho Glede na to, da vse imate angelska krila in ste daleč najbolljše matere, fantastične voznice, prima gospodinje... In seveda ne date v usta alkohola, si ne prižgete čika in jeste samo doma kuhano hrano... BOM JAZ RAJE MOLČALA. Ker jaz pijem, kadim, jem v MCDonaldsu, vozim ko Fitipaldi, kuham in pospravljam bolj tako-tako, mama pa sem totalno zaj****, ker ne dovolim mojima krofekoma, da bi v življenju počela karkoli bi želela. Pa še rep in rogove zadnje čase komaj skrivam Upam, da nisi še kaj drugega mislila, da ne damo v usta. Me je že malo v želodcu zvilo. kak lahko vedno na nekaj grdega pomislite? To je za tebe grdo? No jaz sem na nekaj lepega mislila. No, meni ni ravno vrhunec estetike
|
|
|
|
RE: Kdaj ste se ga nazadnje napile? 26.1.2012 17:26:56
|
|
|
|
Daschi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: Raho IZVIRNO SPOROČILO: Daschi IZVIRNO SPOROČILO: Raho Glede na to, da vse imate angelska krila in ste daleč najbolljše matere, fantastične voznice, prima gospodinje... In seveda ne date v usta alkohola, si ne prižgete čika in jeste samo doma kuhano hrano... BOM JAZ RAJE MOLČALA. Ker jaz pijem, kadim, jem v MCDonaldsu, vozim ko Fitipaldi, kuham in pospravljam bolj tako-tako, mama pa sem totalno zaj****, ker ne dovolim mojima krofekoma, da bi v življenju počela karkoli bi želela. Pa še rep in rogove zadnje čase komaj skrivam Upam, da nisi še kaj drugega mislila, da ne damo v usta. Me je že malo v želodcu zvilo. kak lahko vedno na nekaj grdega pomislite? To je za tebe grdo? No jaz sem na nekaj lepega mislila. No, meni ni ravno vrhunec estetike O čem ali kom zdaj govorimo?
|
|
RE: Kdaj ste se ga nazadnje napile? 26.1.2012 17:29:33
|
|
|
|
Raho
|
Pojma nimam. Sem blond, hudo blond
|
|
|
|
RE: Kdaj ste se ga nazadnje napile? 26.1.2012 17:33:20
|
|
|
|
Daschi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho Pojma nimam. Sem blond, hudo blond Jaz tudi ne upam izreči na glas. To pa že raje kak deci spijem.
|
|
RE: Kdaj ste se ga nazadnje napile? 26.1.2012 17:38:12
|
|
|
|
liliana
|
Pred mescem in pol sem se ga nazadnje napila......tisto res napila, da lahko rečem, da sem bila pijana.....
|
|
|
|
RE: Kdaj ste se ga nazadnje napile? 26.1.2012 17:41:14
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana Pred mescem in pol sem se ga nazadnje napila......tisto res napila, da lahko rečem, da sem bila pijana..... Končno ena iz mojih vrst
|
|
|
|
RE: Kdaj ste se ga nazadnje napile? 26.1.2012 17:41:51
|
|
|
|
Kerensa*
|
Odgovor na naslovno vprašanje... 09.01.2012. IZVIRNO SPOROČILO: Daschi No, kolk alkohola spijete? Mi ga ni treba veliko, ker se me hitro prime. Ko pijem, pijem žgane pijače. 1x mesečno pa samo zato, ker mi je všeč okus, spijem kozarec edinega vina, ki ga pijem - jagodni Bishe.
|
|
|
|
RE: Kdaj ste se ga nazadnje napile? 26.1.2012 17:44:58
|
|
|
|
pelin
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja V prejšnjem življenju verjetno, ker v tem se ga še nisem. Nikoli nisem čutila potrebe po tem, moja droga je adrenalin . Podpis ...Ne rečem, da sem vedno popolni abstinent in pade tu ali tam kakšen aperitiv ali kaj podobnega...vendar ga takoj čutim in nikoli ne nadaljujem.....najbolj se spomnim, da sem kot najstnica, ko sva bila z mojim še čisto na frišno, od ene stock cole v diskaču dobila cel napad smeha, ki ni in ni hotel popustiti in me je moj moral na pol nesti domov...še danes se smejiva na ta račun...sama sem sicer čez čas prišla do spoznanja, da se mi je smejalo od zaljubljenosti, moj pa še danes rad komu razlaga, da je treba meni pijačo streči v zamašku in ne v kozarcu
|
|
|
|
RE: Kdaj ste se ga nazadnje napile? 26.1.2012 17:46:57
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho IZVIRNO SPOROČILO: liliana Pred mescem in pol sem se ga nazadnje napila......tisto res napila, da lahko rečem, da sem bila pijana..... Končno ena iz mojih vrst Pa še pasalo mi je......
|
|
|
|
RE: Kdaj ste se ga nazadnje napile? 26.1.2012 17:47:58
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: Raho IZVIRNO SPOROČILO: liliana Pred mescem in pol sem se ga nazadnje napila......tisto res napila, da lahko rečem, da sem bila pijana..... Končno ena iz mojih vrst Pa še pasalo mi je...... Meni tudi paše... Ampak vedno pa pazim, da drugi dan nimam bližnjega srečanja stigrom, mačkom, levom...
|
|
|
|
RE: Kdaj ste se ga nazadnje napile? 26.1.2012 17:51:32
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho Meni tudi paše... Ampak vedno pa pazim, da drugi dan nimam bližnjega srečanja stigrom, mačkom, levom... Jaz sem ugotovila, ko se v Sloveniji več ni smelo kaditi v lokalih, da so te domače in divje živali bile bolj ko ne posledica nikotina......ker ko se v prostoru samo pije in hodi na čike ven, nimam drugi dan nobenega mačka......ko pa smo kje na fešti, kjer 70 % ljudi kadi in celo noč vdihuješ nikotin in piješ alkohol, pa je maček... Drugače pa proti glavobolu naslednji dan pomaga aspirin ali nalgesin pred spanjem.....
|
|
|
|
RE: Kdaj ste se ga nazadnje napile? 26.1.2012 17:52:44
|
|
|
|
tamiflu
|
Nazadnje sem se ga vsekala pred enimi 2 ali 3 leti, za pusta hrusta...Bilo je veselo
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?