pupika83
|
FoxyLady, najprej hvala za tak lep seznamček, ki ga urejaš vsak dan znova. In srečno v postopku! Lenci, tudi jaz sem rekla, da bom mirno roko prepustila možu, ampak ne morem. On mi lepo nameša zdravila, špiknem se pa sama. Njemu pa to tud paše, ker ima strah pred iglami, krvjo in vsem temu podobnim ... Na zdravila se pa vsaka odzove drugače, jaz slabosti nisem imela, tako da ti žal ne znam pomagati. upam pa, da je že bolje ... Jus79, Reš priporoča tudi aspirin. Če pa res pomaga, pa itak noben ne ve. Buska . Pogumno naprej! In super, da si se uspela dogovoriti, da plačaš samo stopko. Športnica in womanpolice, držim pesti! Naj vama čas do testa čim bolj mirno in hitro mine. Andreja83 in Josephine83, držim pesti, da bo jutri videti čim več foliklov. Ve pa zame in za Lenci za soboto, ok? Silva, vsakič je rezultat boljši, boš videla, na dan et te bo pričakal en kup lepih zarodkov! Tatyancha, tudi jaz verjamem, da se bo ta celica razvila v lep zarodek in ostala pri tebi celih 9 mesecev. Srečno jutri! Muri82, pri vsaki je drugače, jaz sem si prejšnjič Menopur dala 11x, potem že stopko. EmaS, naj bo ta postopek zmagovalen! Igel se pa itak kmalu navadiš ... Mary, jaz imam Menopur in Bravelle. Ta kombinacija bo tokrat zmagovalna, za obe! Mala in DaisyB . Ne izgubit še upanja, mogoče pa še ni vse izgubljeno ... jaz sem si dala že 5 špiko. In me kar malo čudi, da ne čutim še nobenega špikanja, kot da se nič ne dogaja. Upam, da to ni slab znak ... Še malo, pa bo sobota, da vidim, če se kaj dogaja
< Sporočilo je popravil pupika83 -- 26.1.2012 10:36:44 >
|